Heti horoszkóp (január 18-24.) – Most tiéd lehet a világ!

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hála az égiektől kapott pluszenergiáknak, szinte kivétel nélkül minden csillagjegy bővelkedni fog a sikerben, a jobbnál jobb ötletekben. A Kosok ne ijedjenek meg a kezdeti nehézségektől, a Bakok maradjanak önmaguk, a Rákok pedig igyekezzenek elkerülni a felesleges vitákat!

A heti konstellációk nehéz helyzetbe sodorhatnak, meglehet, hogy összecsapnak a fejed felett a hullámok, ám ne bánd, mert ez remek ébresztő lesz számodra. A különféle, kívülről érkező – nem feltétlenül kellemes - impulzusok nem lesznek túl kíméletesek hozzád, és azt se engedik, hogy nyugodtan ülj a babérjaidon, netán mások döntéseire várj. Szerdán és csütörtökön tettekre ösztönöznek a láthatatlan erők, és akadnak a környezetedben olyan emberek, akik irányt mutathatnak, és felnyithatják a szemedet sok zűrös üggyel kapcsolatban. Hidd el, jó az, ha nem vársz a csodára, hanem cselekszel, és kibogozod a szálakat. Ez sokat javít majd a helyzeteden, és közben új kapuk is kinyílnak előtted.

Az előtted álló hét feladatmennyisége komoly kihívást jelent, ami alaposan leterhel, ugyanakkor senki sem fogja ezt irigyelni tőled. Fura, de azért biztasson a tudat, hogy mindent meg fogsz oldani. Csak önmagaddal foglalkozz, vedd számba tennivalóidat, aztán cselekedj! Hallgass a belső hangod irányítására, így bárhová eljuthatsz, a legnagyobb sikereket is bezsebelheted. Reálisan gondolkodó jegyedhez méltóan dolgos, szorgos leszel, sok mozgalmasságban lesz részed, de ez nem fog kifárasztani. A pillanatnyi lehetőségeidet kiválóan fogod tudni kombinálni rejtett képességeiddel, így nemcsak a munkahelyeden vagy vállalkozásodban, hanem bizony otthon is nagyot alakítasz, sokan mondanak majd köszönetet.

A héten eléri a Vízöntő jegyét a nap, ez pedig számodra is egészen jó perspektívákat nyit meg! A növő hold energiáival kombinálva látványosan erősödik majd az önbizalmad, és érezhetően gyarapodnak a lehetőségeid, főleg szakmai és tanulmányi téren. Már az elmúlt héten is sok pozitív, egyben érdekes hatások értek, és ez ezen a héten is megadatik. Sok jó és pozitív eredményekkel kecsegtető dolog vár rád, fontos megerősítéseket kapsz, ha netán kritika érkezik, azt is hallgasd meg. Szerencsére otthon sem fukarkodnak majd a szeretettel a családtagjaid, örülj annak, hogy figyelnek rád. Lehetőséged adódhat arra, hogy karrier és magánélet terén elért pozíciódat még jobban megerősítsd.

Az előtted álló hét minden egyes napját nehezen viseled, egyszerűen nem látsz magad előtt semmilyen kihívást. A hangulatod nem igazán felemelő, kicsit morcos leszel a hét elején, és nem mindenki találja meg veled a közös hangot. Vigyázz, mert a kedvetlenség viszont könnyen galibákhoz, netán vitákhoz vezethet. Még a rutinfeladatok sem mennek könnyen, viszont jó hír lehet, hogy a hét elején megcsappant aktivitásodat visszakapod a hét második felére, és képes leszel magad mögött hagyni az életuntságot. Környezeted jelentős része végtelenül türelmes lesz hozzád, és majd láthatják, hogy ismét egyre gördülékenyebben végzed a feladataidat, főleg pénteken.

Hétfőn még kissé kaotikusnak tűnhetnek bizonyos ügyek, a megoldások pedig nem látszanak, ám jó hírünk van: kiemelkedően fontos lesz a keddi és a szerdai nap! A közelmúltban kiötlött vágyaid egyike most zöld lámpát kap, a megvalósítás útját verőfény övezi, neked pedig csak végig kell menned rajta. Ugye bátor leszel? Oroszlánként legyen merszed és tetterőd, akaratod és lendületed a cél felé haladni, amihez a növő hold is nagyban hozzájárul. Indulj, cselekedj, tedd, amit tenned kell! Viszont jó, ha szem előtt tartod azt, hogy igen nagy valószínűséggel egymagad nem tudod formába önteni tökéletes terveidet, hát keress egy megfelelő támogatót!

Eredetileg egy békés hangulatú időszakban reménykedtél? Felejtsd el, mert már a hét legelején több bonyodalom is összekuszálhatja a szálakat, s nem dughatod a fejedet a homokba. Kedd estig nem is tudod majd, mihez kezdj, mit oldj meg elsőként, ám igaz lesz a mondás, miszerint teher alatt nő a pálma. A válladra nehezedő problémák mennyisége sok, de mégis megérkezik szerdán az inspiráció. Te egy belevaló és kitartó Szűz vagy, akibe szorult bőven határozottság, állhatatosság, és ha ehhez kapcsolva még az eszedet és a logikádat is beveted, akkor extra gyorsan fogsz tudni mindent megoldani.

Tele leszel érzelmekkel, pozitív gondolatokkal, amit csak tetéz a belőled kibújó kreativitás. Remek dolgokat tudsz alkotni, hisz tele leszel tettvággyal. Képes leszel ezeket a jó tulajdonságokat ötvözni a mindennapjaidban, így pedig a siker is megérkezik. A terveid és a céljaid megvalósítása érdekében tegyél meg mindent, törekedj a maximalizmusra. Lehet, hogy az első lépések nem mennek könnyen, de kapsz külső segítséget, ha erre szükséged lenne. Olyan emberből válhat most támasz, aki eddig semmilyen formában nem vett részt az életedben. Ez téged alaposan meg fog lepni, de a csodálkozás helyett inkább mondj hálát az égieknek.

Sokakat meg fogsz lepni ezen a héten, mert kibújik belőled az igazi, akaratos, erőteljes, tetszeni vágyó, teljesítményt elérni akaró éned. Ez persze nem baj, hisz tele leszel erővel, energiával, remek ötletekkel, amiket most ne rejts el mások elől, mert csak akkor találsz ezekhez támogatókat, ha kimondod, mi jár a fejedben, hová akarsz eljutni, és mindezt milyen lépések sorozatával akarod elérni! Lehet, hogy akad olyan ember, aki kritikát fogalmaz meg veled kapcsolatban, de épp ez lehet az, ami még jobbá formálja a célt! Bármibe is kezdesz most, az jól alakul. Sikert sikerre halmozhatsz.

Heves és akaratos Nyilasként nem ritka, hogy kissé önfejűvé válsz, és kizárólag a saját magad érdekét nézed, a saját szemszögödből vizsgálod a különféle élethelyzeteket. Ha ezen a héten is ezt teszed, akkor egy komoly lehetőségtől eshetsz el. Lényeges, hogy megértsd, nem jutsz előrébb csupán csak azzal, ha megpróbálsz befolyásolni, netán manipulálni másokat. Ne avatkozz bele emberek életébe, döntéseikbe, hagyd, hogy mindenki meghozza a saját elhatározásait. Fogadd el, hogy mások ugyanazt eltérően látják, ez pedig tulajdonképpen neked is hasznos lehet. Ereszd el egy kicsit a gyeplőt, és kommunikálj, figyelj, beszélj, hallgasd meg a többieket, osszatok meg gondolatokat!

Légy önmagad - ez a hét legkiemelkedőbb feladata! Utasítsd el, ha valaki gyökeresen meg akar változtatni, az légy, aki vagy! Te így vagy jó, egész és kerek. Célod ne a másoknak való megfelelni vágyás legyen. Fontos, hogy a saját magadnak felállított szabályaidat betartsd, így pedig garantált a sikered és az előrejutásod. Nincs baj azzal, ha a napokban alkalmanként picit másnak kell mutatnod magadat, mint amilyen valójában vagy, de ez csak úgy történhet meg, hogy egy dolgot szem előtt tartasz: a cél szentesítse az eszközt! Ezzel még a vitákat is elkerülöd, hisz nem mész szembe a többiekkel. Ugyanakkor ne hunyászkodj meg senki előtt.

Most óriási segítséget kapsz az égiektől, folyamatosan érezheted a növő hold pozitív hatásait, amit érdemes maximálisan kihasználni. Rakd rendbe a zavaros ügyeket, békülj ki azokkal, akikkel esetleg haragban vagy, és ha van kapacitásod még, akkor segíts a nálad elesettebbeken. Érdekes jelenség lesz az, hogy környezeted több tagja is kicsit lassabb nálad, így pedig megelőzheted őket, vagy támaszukká válhatsz, amiért biztos hálásak lesznek. Csütörtöktől egy sikerekben gazdag, élménydús időszak veszi kezdetét. Nem titok, hogy rengeteget dolgoztál, tanultál és tettél másokért az új év eddigi részében, ami meghozza neked az elismerést.

Szerdáig kifejezetten le leszel terhelve, viszont a növő hold folyamatosan feltölt energiával, így nem lesz olyan feladat, amit ne tudnál ellátni. Csütörtökön fordul a kocka, egyszer csak új kihívások érkeznek, lehet, hogy tele lesz a naptárad sürgősen elvégzendő feladatokkal, de magadat is megleped azzal, hogy látványosan és gyors ütemben fogsz haladni. Ha átmenetileg megakadhatsz egy-két üggyel kapcsolatban, az csakis azért fog történni, mert az égiek azt szeretnék, ha biztosan jól döntenél, és a maximumra törekednél. Ne vedd zokon, ha a hét második felében sokan a saját problémájukat a te nyakadba akarják zúdítani.

Kínai horoszkóp: mit hoz neked a Majom éve?http://www.life.hu/horoszkop/20151208-a-life-hu-kinai-eves-horoszkopja-szerint-2016-a-majom-eve-lesz.htmlFebruár 8-án beköszönt a kínai újév, ezzel együtt pedig jön a Majom éve. Már a Kecske évében is megfigyelhető volt egy általános javuló tendencia, ami nem marad abba: javul a kedélyállapotunk, még a vegyes hatások ellenére sem hagyjuk magunkat leigázni. Jó hír, hogy épp ez az esztendő lehet az, ami kedved szerint alakítható, viszont okos és megfontolt lépéseket kell tenned azért, hogy a tervezett célokat hibák nélkül megvalósítsd. HoroszkópThinkstockJanuár havi pénzhoroszkóp – Csapj le az új lehetőségekre, és élvezd a sikert!http://www.life.hu/horoszkop/20151221-a-life-hu-januar-havi-penzhoroszkopja.htmlAz új év első hónapja tele lesz lehetőségekkel, és még a Merkúr segítő támogatását is élvezheted. A Szaturnusz alkalmanként erősen gátolhatja a terveid megvalósítását, ám egyben megóv attól, hogy elhamarkodott lépéseket tegyél. A kapkodás bajt hozhat, ha azonban mindent alaposan körbejársz, nem lehet gondod! Horoszkóp--Rád talál az igazi? Szerelmi előrejelzés 2016-rahttp://www.life.hu/horoszkop/20151207-a-life-hu-2016-os-eves-szerelmi-horoszkopja.htmlFelejthetetlen találkozások, egyéjszakás szerelmek, elköteleződés és kalandozások – vegyes történéseket ígérnek az égiek minden csillagjegy számára. Ám bárhogyan is alakul szerelmi, egy valamit véss az eszedbe: minden azért játszik össze, hogy a végén boldog lehess. Nézd meg, mit tartogatnak a csillagok a 2016-os évre! HoroszkópThinkstockJanuár havi szerelmi horoszkóp – Most jöhet a nagy Ő!http://www.life.hu/horoszkop/20151218-a-life-hu-januar-havi-szerelmi-horoszkopja.htmlÚj év, új szerelem? Bizony, benne van a pakliban! Adj teret a lehetőségeknek, mozdulj ki a komfortzónádból, és a siker nem marad el. HoroszkópThinkstock2016, a lezárás éve – Horoszkópod elárulja, mire számíts az új esztendőben!http://www.life.hu/horoszkop/20151201-a-life-hu-2016-os-altalanos-eves-horoszkopja.htmlSorsfordító év vár a Skorpiókra, az Ikreknek változniuk kell ahhoz, hogy változhassanak, a Bakoknak pedig nem szabad tovább húzniuk az időt, és rendezniük kell függőben lévő ügyeiket. Tudni akarod, mi vár rád 2016-ban? Olvass tovább, horoszkópod megmondja! HoroszkópThinkstockNyiss az új felé! – Január havi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20151217-a-life-hu-januar-havi-altalanos-horoszkopja.htmlA karácsonyi és szilveszteri felhajtás után új lendületet ígérnek a csillagok minden jegynek. Szövögesd bátran a terveidet, fogalmazd meg vágyaidat – az égiek mindenben támogatni fognak. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.