Hétvégi horoszkóp (február 6-7.) – Engedd el, amire már nincs szükséged!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A február 8-i újhold hatását minden csillagjegy érezni fogja az elkövetkező két napban: kinek az emberi kapcsolatok, kinek a saját jövőbeli tervei, kinek pedig a régen elszenvedett sérelmei kerülnek előtérbe.

Ne feledkezz el arról, hogy hétvége van! Ennek a két napnak nem a munkáról és a kötelezettségekről kell szólnia. Ugye pihenni is szeretnél, netán jól akarod érezni magad? Akkor cselekedj ennek megfelelően, ne tervezz nagytakarítást, és a szakmai feladatokat se vidd haza! Letagadhatatlan, hogy tele leszel energiával, ötletekkel, tenni akarással, és nagy lendületet véve indulsz neki a szombati napnak, de miután elintézted a legfőbb teendőket, és a végére jártál a függőben lévő ügyeknek, akkor vesd le magad a kényelmes kanapéra, és pihenj.

Egy összességében eredményes hét van a hátad mögött, aminek a csúcspontja ez a hétvége lehet. Lehetőleg egyetlen dologra fókuszálj, ez pedig a béke, a csend és az ezek ötvözetéből eredő harmónia. Az örömteli állapotot add át a környezetedben élőknek is, tudatosítsd velük, hogy mindenkinek szüksége van kikapcsolódásra. Persze ember tervez, Isten végez - szól a mondás, így megtörténhet, hogy környezetedből nem nagyon akarnak neked nyugtot hagyni. Tőled várnak segítséget, jó tanácsot, ötletet, talán teljesítened kellene ezeket, hogy utána tényleg azt csináld, ami jólesik.

Ez a hétvége felkínálja azt a lehetőséget, hogy átgondold függőben lévő ügyeidet, különös tekintettel azokra, amelyek az otthonodhoz, valamint személyes kapcsolataidhoz kötődnek. Ha valami zűrös és kusza, azt oldd meg mihamarabb. Az érzelmi kötelékeid fontosak, de csak akkor tudod őket fejleszteni, jobbá tenni, ha foglalkozol velük. Vedd sorba a lezáratlan ügyek listáját, mert akad belőlük bőven. Könnyen lehet, hogy a postai küldemények között rejtőzik egy kibontatlan boríték, kifizetetlen csekk, ami az idő múlásával akár egy kellemetlen meglepetést is okozhat. A bolygóállások vasárnap a totális pihenésnek kedveznek.

Vártad már a hétvégét? Mivel sokat tüsténkedtél az elmúlt napokban, bizony ideje a kikapcsolódásnak. Vannak már konkrét terveid, vagy csak most fogod végiggondolni a lehetőségeket? Az biztos, hogy te magad is érezni fogod, mennyire igényled a szeretetet és a törődést, ezért feltétlenül a számodra fontos emberekkel töltsd az idődet! Merülj el kapcsolataid építésébe, szépítésébe, javításába, az érzelmek elmélyítésébe, csak így tudod azt kiszűrni, hogy kivel állsz hadilábon, vagy esetleg kitől kell végső búcsút venned.

Itt a pihenés és a kellemes kikapcsolódás ideje, ne keress kifogásokat, ne menekülj vissza az irodába! Tedd, amire valójában vágysz. Keress feltöltődést biztosító programokat! Biztos, hogy a számodra megfelelő programtervet szemelted ki magadnak, vagy csupán mások kedvében akarsz járni? Keresd meg az arany középutat, legyen meg mindenki öröme, viszont ne told magad háttérbe! Hét közben sokat álmodoztál arról, milyen dolgokat intézel el, és milyen szórakozási formát tudnál igazán élvezni? Akkor cselekedj ennek megfelelően, hogy vasárnap este elégedett lehess.

A hétvégére több meghívást is kaptál? A kérés az, mihez van valójában kedved? Invitálhatnak buliba, beszélgetni, sportolni, ám nem biztos, hogy bármelyik felvillanyoz ezek közül. Végül mégis akadhat olyasmi, ami egyértelműen magával ragad, mosolyt csal az arcodra, izgalmasnak és érdekesnek ígérkezik. Mire is vágysz tulajdonképpen? Mozgalmasságra? Akkor válaszd a legnagyobb kihívást, akár olyanok társaságában, akiket alig ismersz. Pihenésre? Akkor tanulj meg nemet mondani!

Szerencsére kellően előrelátó voltál, így minden egészen jól alakul a hétvégén. Pontosan tudtad, hogy nem akarod magányosan, sem pedig unalmasan tölteni a következő két napot, így mindent előre megterveztél, igaz? Jól tetted, de fontos, hogy feltétlenül mozdulj ki otthonról, és hívj magaddal másokat is! A családoddal vagy közeli barátaiddal tervezett közös programok biztosan remekül sikerülnek, régen voltatok már így együtt, és kiváló alkalom nyílik beszélgetésekre, érzelmi elmélyülésekre, ötletcserékre.

Az előző hétvége nem volt minden szempontból tökéletes, ugyanakkor tanultál a különféle történésekből, s most másképp szerveztél programokat. Remek irány, ne térj el attól, amit kiszemeltél magadnak. Ideje van annak, hogy a hibákat kijavítsd, az esetleges hiányosságokat bepótold, s nem utolsósorban lezárj olyan dolgokat, netán emberi kapcsolatokat, amelyek hátráltatnak. Adj bele mindent, hogy tökéletes végeredménnyel zárd a hétvégét. Energiádat, ötleteidet a közös programok tökéletes megvalósításába fektesd, mosolyogj sokat, és semmilyen apró akadály ne vegye el a kedved.

Ezt a hétvégét tervezd és formáld úgy, hogy elég idő jusson gondolkodásra. Mindezt lehetőleg békés, csendes közegben tedd meg. Olyan emberek társaságát keresd, akiket szeretsz, akik meghallgatnak, vagy épp te lehetsz a támaszuk, azokat viszont kerüld, akik csak az energiáidat szívják! Tegyél félre minden otthoni tennivalót, az irodait pedig különösen! Fókuszálj szeretteidre, hallgasd meg örömeiket, bánataikat, mutass irányt, ha ezt kérik tőled. Akár hosszabb távú, közös tervek meghatározására is sor kerülhet.

A lelkedet megtépázták a héten? Úgy véled, hogy nem minden alakult a terveid szerint? Jelenleg a legnagyobb gondod az, hogy túl sok kérdés vár válaszra munkáddal, anyagi és érzelmi ügyekkel összefüggésben? Ugyanakkor hétvégét mutat a naptár, tehát ki kellene kapcsolódnod, és nem a kötelezettségeiden törnöd a fejed. Az irány mutasson egyértelműen a magánéleti gondok felszámolása felé, ha problémád van valakivel, ha el kellene számolnotok egymással, ha tartozol, vagy épp Ő az adósod, hát ideje ezt rendezni, ebben nagy segítséget nyújt a fogyó hold, közvetlenül újhold előtt.

A hétvége minden pillanatában keresd a béke és a csend közegét. Ne menj hangos, zajos helyre, ott nem fogod meghallani a saját gondolataidat. Kiváló az is, ha csak egyszerűen harmóniában leszel önmagaddal. Ha ez sikerül, akkor mások hasonlóan fognak hozzád közeledni, ők is le tudnak nyugodni melletted, a te segítségeddel. Ha elvágyódsz otthonról, akkor öltözz az időjárásnak megfelelően, mert könnyen megbetegedhetsz. Kerüld a bonyolult helyzeteket! Vasárnap este tervezd meg az egész hetedet előre.

Abban bízol, hogy mindkét nap kedved szerint pihenhetsz, és lógathatod a lábad? Az ötlet remek, a lehetőség adott, ám könnyen lehet, hogy a dolgok mégis más irányba haladnak. Nekifuthatsz a hétvégének ezzel a tervvel, de aztán jön egy meghívás, egy jónak tűnő programötlet, és úgysem fogsz tudni ellenállni a vonzásnak. Ha van gyermeked, vagy a közvetlen környezetedben akad kiskorú, vele is tölts időt, mert rengeteg érdekes információt hallhatsz tőle, ami téged is inspirálni fog. Szombaton minden otthoni teendődet végezd el, vasárnap pedig adj lehetőséget magadnak az ismerkedésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.