Hétvégi horoszkóp (január 30–31.) – Kerüld a veszekedéseket, koncentrálj a megoldásra!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhol egy-egy apróbb vita bonyodalmat okozhat, de ha tudatos leszel, és a békére törekedsz, senki és semmi nem tudja kedvedet szegni.

Légy körültekintő, alapos és megfontolt, a fontos döntések komoly mérlegelést igényelnek. Ha elvárják tőled, hogy kimondj egy igent vagy nemet, azt előzze meg tudatos tervezés. Maradj nyugodt és visszafogott, ugyanis egy kellemetlen szituáció alaposan kihozhat a béketűrésből szombat délelőtt. Tüzes jellemeddel visszavágnál? Ne tedd, jobb a békesség, ezt te is tudod! Néha veled is megesik, hogy halogatsz bizonyos tennivalókat, és épp egy ilyet számonkérhet valaki rajtad. Nézd a helyzet jó oldalát! Ez nem rosszindulatú piszkálódás, hanem jó szándékkal övezett törődés. Mosolyogj, köszönd meg a figyelmeztetést, és hozd be a lemaradást vasárnap.

Emelkedett hangulat jellemzi a hétvégét, minden feltétel adott ahhoz, hogy jól érezd magad, és másokat is vidámmá tegyél. Legyen ez a két nap munkától és stressztől mentes, keresd az örömforrásokat, mosolyogj sokat, inspirálj másokat. Kellemes meglepetésben is lesz részed, ami egy olyan személy által érkezik hozzád, akire nem is gondoltál. Fogadj örömmel és nyitottan minden javaslatot és ötletet, a nem szócskát pedig töröld ki a fejedből! Minden a te hasznodra lesz, viszont csak rajtad múlik, befogadod-e a változást. Nem fogod megbánni, ha bátor leszel, és mindenre igent mondasz.

A hétköznapok nem emésztették fel tartalékaidat, sőt, inkább feltöltöttek, és meg sem akarsz állni, amíg az otthoni dolgaidat nem látod teljesen rendben. Csordultig vagy pozitív energiával, kicsattansz az erőtől, tele leszel tenni akarással, és nem hagyod magad eltéríteni eredeti terveidtől. Számos függőben lévő ügy végre teszel pontot, és élvezni fogod, ahogy a válladról sorra leesnek a súlyos terhek. Nemcsak az otthonod körül kellene rendet tenni, hanem régi, vitás kérdéseket is tisztázni! Kedvezőek a körülmények ehhez is.

Egy megfoghatatlan, fura érzés tölti el a lelked? Vajon mi aggaszt? Mivel vagy elégedetlen? Mit nem fejeztél be? Mi történik veled és körülötted? Szerencsére a gond egyáltalán nem nagy, de ki kell nyitnod a szemed, és észre kell venned, hogy változnak a dolgok! A megoldás ott van az orrod előtt, csupán hajlamos vagy átsiklani apró részleteken. Most ne tedd! Az érdektelennek tűnő ügyekben és élethelyzetekben rejlenek az igazán nagyszerű lehetőségek. Használd ki azt, ami adódik! Közben kezdeményezz te egy közös programot a családod vagy a barátaid részvételével, ami mindenkinek a kedvére lehet.

Hétvégén valaki egy izgalmas és magával ragadó ajánlattal kereshet meg, ami elég érdekesnek tűnik ahhoz, hogy időt szánj rá. Tény, hogy te azonnal meglátod a téma gyenge pontjait, és elő is hozakodsz a kételyeiddel, viszont mégiscsak egy tüzes Oroszlán bújik meg benned, aki szereti az újdonságot, és meri vállalni a kockázatot, igaz? Jusson eszedbe, hogy mostanában több más lehetőséget azért szalasztottál el, mert féltél az ismeretlentől. Most ne tedd, jót hozhat neked. S ha már túl vagy a kötelezettségeken, akkor irány egy olyan hely, ahol a leginkább szabad lehetsz. Táncolj, igyál egy finom koktél, és ismerkedj!

A szombatod meglepően jól alakul, eleinte el sem akarod hinni, hogy minden és mindenki a kedvedben jár, akadályok pedig nem gördülnek eléd. A nyugalom és az elégedettség érzése ölel körbe, minden, amit erre a hétvégére tervezel, összejön és örömöt okoz, ráadásul nemcsak önmagadnak, hanem szeretteidnek is tudsz valami különlegeset nyújtani. Vasárnap némi kellemetlenség átmenetileg kedvedet szegheti, egy konfliktus lehetősége lóg a levegőben. Egy ismerős vagy egy barát elégedetlenségének adhat hangot, amit viszont kiválóan fogsz tudni kezelni, ha ügyes és tudatos leszel.

Helyezd fókuszba a pihenést, minél több, annál jobb - így pedig előre garantálhatod magadnak azt, hogy jövő héten minden nehézséggel szembe tudsz szállni! A kikapcsolódás, a csend, a béke persze ne csak a testedre, hanem a szellemedre is vonatkozzon, a munkától pedig még péntek este távolodj el. Ne terheld túl magad, ne akarj új információkat befogadni, hisz még rengeteg olyan is van, amit nem dolgoztál fel a hét dolgosabb részén. Le vagy terhelve, ráadásul épp elég terhet cipeltél az elmúlt napokban, nem kell még többet magadra venned! Szerencsére környezeted türelmes lesz veled, így adódik alkalmad a harmónia megteremtésére.

Egy családi vagy baráti, esetleg szomszédok közti vita van kibontakozóban, aminek eleinte nem is fogod érteni a valódi okát, mégis fontos lenne utánajárni a dolgoknak, csak így fogod tudni rendezni az ügyet - vagy akár több ügyet! Egy meglehetősen bonyolult, de mégis kissé banális téma miatt alakulhat ki ez a helyzet, és még Mars is rátesz egy lapáttal, hogy növelje a feszültséget! Ugyanakkor mégis nyugvópontra juthat mindenki, ugyanis végül meglesz a pozitív eredménye a bonyodalmaknak, mert számos félreértésre derülhet fény, különösen akkor, ha mindenki őszintén elmondja, mi a baja a másik féllel.

Tüzes jellemeddel kissé ellentétesen nyilvánulsz meg, hisz ezt a két napot a nyugalom szigetén szeretnéd eltölteni, izgalmak és hangos bulik helyett. Erősen vonz annak lehetősége, hogy csend és béke öleljen körbe, otthon légy, és olyasmivel töltsd az időd, ami érdekel? Felejtsd el, nem ezt tartogatják neked az égiek! Hidd el, megéri most kalandokba keveredni, mozgalmas programokat szervezni, barátokat látogatni, rábólintani egy bulira és mindenképpen házon kívüli időtöltésre. Több lehetőség közül is választhatsz, s bizony jó alaposan gondold végig, melyik az, mely tényleg ínyedre való. Amire igent mondasz, az örömmel fog eltölteni.

A szombati nap leterhelő lehet, meglehetősen sok időt kell szánnod majd arra, hogy otthoni és családi ügyeket elrendezz, és bizony észre fogod venni, hogy a ház körüli munkák is feltorlódtak, s nem tűrnek további halasztást. Cserébe viszont a vasárnap csak a tiéd, töltsd kedved szerint a szabadidődet. Fontos, hogy semmit ne halogass, bár Bak jegyűként ez nem teljesen idegen tőled. Képes vagy összekapni magad, s ha nekikezdesz a feladataidnak, akkor bizony gyorsan a végére érsz azoknak.

Kiváló lesz a hétvége arra, hogy visszavonulj a világ zajától, körforgásától. Zárd ki életedből két napra a zajt, a rohanást és a stresszt, ennek pedig jelentős része az is, hogy nem kapcsolod be feleslegesen a számítógépet és nem tapogatod állandóan a telefonodat. Ne menj tömegbe, kerüld az olyan helyeket, ahol sok a feszültség, és könnyen alakulhat ki nézeteltérés. A legjobb most otthon érezheted magad, ez lehet a béke szigete számodra. Ha ezt választod, akkor semmi sem zavarja meg a harmóniát, így fókuszálhatsz arra, amire csak akarsz.

Kedvet kaphatsz ahhoz, hogy szebbé varázsold otthonodat, környezetedet, netán önnön magadat. Tedd, ami jólesik, s ha ez takarítás, mosás, vagy épp bútortologatás akkor abban is biztosan örömödet leled. Szelektáláshoz, lakótered átrendezéséhez remek ez a hétvége, de mindenképpen hasznosan töltsd legalább az egyik hétvégi napot. A Holdtól megkapod a kellő erőt és energiát ahhoz, hogy a terveidet könnyen és gyorsan véghezvidd. Még téged is meglep majd, milyen gyorsan és hathatósan végzel a házimunkával. Szerencsére alkalmad adódik rendbe tenni egy régóta húzódó rokoni vagy baráti konfliktust is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.