Heti horoszkóp (február 8-14.) – Bármibe is kezdj most, biztosan sikerülni fog

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erre a hétre minden szempontból nagy hatással lesz a hétfői újhold. Bátran lehet nagyot álmodni, de azért nem érdemes kapkodni, sietni, nyugodtan gondold át magadban azokat az élethelyzeteket, amelyekkel eddig gondod adódhatott. Most végre megtalálhatod a megoldást!

Túlterhelt voltál egész januárban? Február eddigi része sem volt bonyodalmaktól mentes? Ne törődj vele! Az öröm és a siker csak kicsit késlekedik, de hamarosan megérkeznek. Ismerd be azt is, hogy rengeteg többletmunkát vállaltál magadra, a pihenést pedig mellőzted, de most erőfeszítés nélkül jutsz el a célba, és arra is jut időd, hogy regenerálódj. Próbáld meglelni az arany középutat, s az újabb kihívások felkutatása mellett a nyugalom lehetőségére is keress megfelelő alkalmat és helyet. Nem kell örökké túlfeszíteni a húrt! Sem munkatársaid, sem főnököd, barátaid vagy épp családtagjaid nem fognak örülni, ha örökké kifárasztod magad. Az arányok a fontosak, s hogy rálelj a valódi örömforrásokra.

Materialista gondolkodásoddal szereted a tiszta helyzeteket és szívesen kötelezed el magad különböző eszmék és ideák mellett, ám ezt kizárólag akkor teszed meg, ha érted azok lényegét, a célokat, és reálisak is számodra. Ezen a héten kiemelten fontos, hogy mindent alaposan szemlélj meg, rágj át, s csak olyan új dolog mellett tedd le a voksod, amely valóban vonz, ami perspektívát nyújt, nem pedig valakinek az unszolása miatt mondasz rá igent. Könnyen lehet, hogy az ismeretlen út hirtelen megnöveli benned a szabadság iránti vágyat, s olyan dolgokban is ki mered majd próbálni a képességeidet, melyekben még sosem tetted. Kiereszted a szárnyaidat, repkedsz, nézelődsz, új dolgokra leszel nyitott.

A heti bolygóállások átmenetileg akadályokat gördítenek az utadba, viszont öröm az ürömben, hogy ezek nem óriásiak, csupán kihívások, ráadásul a növő hold energiát ad a leküzdésükhöz. A változás szükségességére hívják fel a figyelmedet a különféle hatások. Alkalmanként kifejezetten nehéznek tűnő választások elé kerülsz, és ezek akár egészségi téren, fejfájások formájában is testet ölthetnek, de persze semmi sem történik véletlenül. Tudd azt is, hogy mindeközben a háttérben ott munkálkodik a Jupiter, és ha bajba kerülnél, biztos lehetsz abban, hogy hátszelet ad ahhoz, hogy átvészelj mindent. Munkád, vállalkozásod, esetleg tanulmányaid terén felkészülhetsz apróbb kellemetlenségekre, illetve néhány félreértés megkeserítheti egy-egy órádat, de a lényeg, hogy ezeket a helyzeteket könnyen tudod kezelni.

Érzékenységed erősen megnő a következő napokban, hangulatod a szokásosnál is sokkalta változékonyabb lesz, viszont ezért cserébe elképesztő pontossággal tudsz majd rátapintani mások gondolataira, érzelmeire, fájdalmaira, így pedig egyfajta jótevő válhat belőled, mert segíthetsz a bajba jutottakon akkor is, ha egyébként azt nem kérték tőled. Környezeted egyes tagjai nehezen tudnak majd veled szót érteni, mert úgy fogják érezni, hogy kiszámíthatatlan vagy, ám akadnak olyanok, akikkel szavak nélkül is megértitek egymást. Ha azt tapasztalod, hogy páran el is kerülik a társaságodat, az nem véletlen, ugyanakkor nyugodj meg, mert majd minden magától helyrerázódik.

A most következő hét azért lesz számodra kifejezetten kedvező, mert a növő hold energiái feltöltenek, új ötleteket hoznak. Érdekes lesz, hogy nem fogsz sokat pörögni és forogni, mégis a maximumra tudsz törekedni. Elég idő jut a gondolkodásra, és a hosszú távú tervek pontos meghatározására. Ne félj új dolgokba fogni, fontos, hogy merj ismeretlen útra lépni. Bátran tűzz ki magad elé érdekes és nehéz célokat, és nem baj, ha nem vágsz bele ezekbe azonnal, de tudod, hogy hamarosan megteszed a szükséges lépéseket. Legyen valami érdekes kihívás az életedben. Vajon mibe vágnád szívesen a fejszédet még a tavasz beköszönte előtt? Tanulás, sport, egy halogatott vizsga pótlása? Rajta!

Nem leled a helyed? Valami nem stimmel? A harmónia hiányzik az életedből? Keresel valamit, de nem találod? Jó hírük van az égieknek, a következő napokban biztosan megtalálod azt a fogódzkodót, ami előrelendít, ebben segít a növő hold is. Tény, hogy a múlt héten nem alakult minden a tervek szerint, de most behozod a lemaradást, sőt új ötletekkel is elkápráztathatod a környezetedet. A Szaturnusz eleinte nem kímél, gondolkodásra sarkall, de ha bedugod a fejed a homokba, azzal nem fogsz előrébb jutni. Tudnod kell, hogy most muszáj szembenézni azokkal, akik eddig hátráltattak, kritizáltak vagy épp számon kértek. Épp ezek az emberek segíthetik a tisztán látást!

A Merkúr és a Mars összefog a növő holddal, és így hármasban sokat tehetnek a sikeredért. Ha pedig te is a maximumra törekszel, akkor remek eredményekkel zárod majd a hetet. Napról napra jobban érezd magad a bőrödben, és az idődet és ez energiádat jó helyre fekteted. Ha olyasmit tapasztalsz, ami elsőre nem lesz ínyedre, attól ne ijedj meg, mászd meg az akadályokat, mert összességében minden a hasznodra válik majd. Könnyen lehet, hogy egy csipetnyivel agresszívabb leszel a megszokottnál, de ez nem lesz hátrányodra! Pont arra lesz elég ez a többlet a következő napokban, hogy jelentős dolgot hozz létre, amihez bizony kell a harcias kitartás és a vasakarat egyaránt. Hangulatod jó lesz, pozitív gondolataidat át tudod ragasztani a környezetedre.

Az e heti égi konstellációk kellemes hatással lesznek rád, és bár hétfőn még nem, de legkésőbb szerdán érezni fogod, hogy amit az idei évben tettél, az végre eredményt is hoz számodra. Nem is akármilyet! Gördülékenyen haladnak a dolgaid, napról napra aktívabb és maximalistább leszel, megoldasz sok függőben lévő ügyet, és alkalmanként még másoknak is irányt mutatsz. Csütörtökön picit feszültebb lehetsz a megszokottnál, de csak azért, mert nagyon vársz valamire, egy jó hírre, egy pozitív üzenetre, ami mindenképpen meg fog érkezni, ezért pedig légy hálás. Igyekezz mosolyogni, és pozitív kedélyállapotot sugározni magadból, még akkor is, ha belül feszít az izgalom.

A létező legrosszabb stratégia lenne, ha továbbra is a homokba dugnád a fejedet! Ez nem megoldás arra, hogy bizonyos dolgokat nem akarsz megoldani, vagy nincs kedved új útra lépni. Egy Nyilasban kell lennie annyi kurázsinak, hogy küzd a céljaiért. Ha volt is néhány kudarcod, hát fuss neki újra, és mutasd meg, van benned ötlet, energia és kellő bátorság. Szerencsére képes vagy leülni, gondolkodni, és szerdára új célokat kitűzni magad elé. Persze tény, hogy a Jupiter most nem ad hátszelet terveid megvalósításához, ezért is haladsz akadozva. Ha anyagi jellegű ügyekről kell döntened, azokat jól fontold meg, és ha kell, kérj hozzáértő segítséget. Február utolsó harmadában mindenre könnyedén találsz megoldást.

Végre sütkérezhetsz a dicsfényben, számos függő ügyet le tudsz zárni, és a régi feladatokba ölt idő is megtérülni látszik. Talán az időjárás még messze nem tavaszias, de a szívedben süt a nap. Sikerekkel kecsegtető, energikus napok állnak előtted, csak rajtad múlik, mennyit hozol ki belőlük, hány lehetőséget ragadsz meg, s lesz-e bátorságod beleugrani az ismeretlenbe. Ha kicsit lazábban veszed a dolgokat, akkor sem kerülnek el a sikerek, ha viszont nekidurálod magad, és minden pillanatban eltökélt leszel, a lehető legjobbat és legtöbbet tudod kihozni önmagadból, valamint a kínálkozó lehetőségekből. Úgy válhatsz eredményessé és elismertté, hogy azért most nem kell megerőltetned magad.

Az égiek ezekben a napokban szó szerint a kegyeikbe fogadnak, támogatnak, ösztönöznek, ötletekre sarkallnak, és aligha tudsz majd megülni a fenekeden, folyamatosan csinálnál valamit. A sors nem von meg tőled semmit, ami jó, eredményes, vagy épp hasznos - hát használd is ki ezeket a lehetőségeket. Olyan energiákkal leszel körbevéve, amelyeket élvezni fogsz, és sok mindennel kapcsolatban tisztábban fogsz látni. Ez kedvez ahhoz, hogy eldönthesd, mit szeretnél lezárni, mit akarsz építeni, mely úton kell továbbhaladnod. Kedvező fényszögek sorozata kínál alkalmat arra, hogy egy régi vágyad felé vezető úton megtedd az első lépést.

A kedélyállapotod napról napra sokat javul, minden megy ezen a héten, mint a karikacsapás, ami lehet, hogy meglep, de azért örülj is neki. Jó hatással leszel másokra, a kedvetleneket felvidítod, mosolyogj sokat, ne félj kimutatni, hogy veled rendben vannak a dolgok. Adj tanácsot, mutass irányt, légy csapattag. Lesz körülötted biztosan pár pesszimista ember, de ők sem tudnak megingatni céljaid megvalósításában. Igen kedvező konstellációk állnak rendelkezésedre, új ismeretségeket és barátságokat szerezhetsz, melyek később komoly segítségedre lehetnek a jövőd formálása kapcsán. Szakmai téren lehet, hogy kissé monotonnak találod jelen helyzetedet, amit ne akard bármi áron megváltoztatni! Mindennek eljön a maga ideje!

A munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockFebruár havi pénzhoroszkóp – Légy türelemmel, és gyakorold az önfegyelmet!http://www.life.hu/horoszkop/20160119-a-life-hu-februar-havi-penzhoroszkopja.htmlA Nyilasban lassan baktató Szaturnusz nem könnyíti meg a csillagjegyek dolgát, és komoly tudatosságra lesz szükségük ahhoz, hogy ne költekezzék túl magukat. A jó pillanatok a 8-i újhold után érkeznek! HoroszkópThinkstockMit sportoljak? - Horoszkópod eláruljahttp://www.life.hu/horoszkop/20131016-horoszkopodbol-megtudhatod-milyen-sport-illik-hozzad.htmlAz ősz sok esetben változásokkal jár: új iskola, új munkahely, új lakás vagy új ruhatár. Miért ne változtatnál az életmódodon is? Az ősz a sportválasztás időszaka is lehet: ha nem tudsz dönteni, meríts inspirációt a Life.hu sporthoroszkópjából!HoroszkópThinkstockEz a hónap elhozza neked, amire mindig is vágytál – Februári szerelmi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20160119-a-life-hu-februar-havi-szerelmi-horoszkopja.htmlÓriási az esélye annak, hogy a holdújév kezdete új szerelemmel, vagy a régi teljes átalakulásával lep meg. Légy nyitott! HoroszkópThinkstock2016, a lezárás éve – Horoszkópod elárulja, mire számíts az új esztendőben!http://www.life.hu/horoszkop/20151201-a-life-hu-2016-os-altalanos-eves-horoszkopja.htmlSorsfordító év vár a Skorpiókra, az Ikreknek változniuk kell ahhoz, hogy változhassanak, a Bakoknak pedig nem szabad tovább húzniuk az időt, és rendezniük kell függőben lévő ügyeiket. Tudni akarod, mi vár rád 2016-ban? Olvass tovább, horoszkópod megmondja! HoroszkópThinkstockFebruári horoszkóp – Megérint a változás szelehttp://www.life.hu/horoszkop/20160118-a-life-hu-februar-havi-altalanos-horoszkopja.htmlFebruár hava nem csak azért különleges, mert már csak egy lépésre vagyunk a tavasztól, hanem azért is, mert 8-án kezdődik a holdújév, sok új lehetőséget hozva a csillagjegyek számára. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.