Valentin-napi horoszkóp – Tedd még különlegesebbé a szerelem ünnepét!

asztrológia Valentin-nap horoszkóp Valentin2016 ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki egyedi módon szeretné eltölteni ezt a kivételes napot: kedvesével és a szerelem bűvkörében, intimitással és töretlen bizalommal. Hogyan teheted még egyedibbé ezeket a pillanatokat? Csillagjegyed elárulja!

Ne fogd vissza magad! Ha a maximumot szeretnéd kihozni ebből a napból, hát törekedj is a lehető legtöbbre. Tervezz időben, öltöztesd ünneplőbe a szíved és az otthonod, s kedvesed segítségével biztosan minden álmod megvalósul. Legyen az ünnep érzéki, lepd meg partneredet olyasmivel, amit eddig sosem kapott meg. A különleges körítés, a remek vacsora, a legjobb pezsgő dukál nektek - persze méltó befejezéssel.

Rendszerint alig vonz a romantika, ám ezen a napon biztosan fog. Szinte biztos, hogy eleinte nehezen találod a helyed, sőt, kedvesed különleges ötleteire is igyekszel nemet mondani, ám, ahogy telnek az órák, s közeledik a délután, majd az este, egyre izgatottabb leszel, csinos és vonzó akarsz lenni, meg akarod őt hódítani, és bebizonyítod, hogy érdemes vagy kedvesed szerelmére. Mihamarabb bújj össze vele...

Esetedben garantált, hogy jó ideje tervezgeted eme különleges nap eseményeit, igaz? Konkrét ötleteid vannak, remek ajánlatokat teszel kedvesednek, és egyetlen pillanatra sem engeded ki kezedből az irányítást. Emlékezetes nap lesz, lepd meg magad és szerelmedet is valamilyen egzotikus vagy épp erotikus ajándékkal, s hidd el, ő hálás lesz figyelmességedért. Tégy egy próbát, és csinálj valami szokatlant!

Egyetlen pillanatig se hagyd, hogy kedvesed mellőzöttnek érezze magát! Annyira készülődsz, és olyannyira tökéletesre szeretnél mindent formálni, hogy közben a lényeget tolod háttérbe: azaz szerelmedet! Állíts fel fontossági sorrendet, a nagy Ő legyen középpontban, minden további ügy, körülmény csak másodlagos. Adj neki olyan ajándékot, ami tényleg különleges! Például önmagadat egy szexi fehérneműben!

Elvárásaidat magasra helyezheted, de ezen a napon nem ez a fontos, hanem az, hogy mindketten remekül érezzétek magatokat a bőrötökben, és úgy ébredjetek másnap, hogy maximálisan egymásra tudtatok hangolódni. Járj párod kedvében, és ő legyen az este fénypontja, ne pedig te! Érezze, hogy fontos és különleges helyet foglal el az életedben, kápráztasd el valamivel!

Ne fogd vissza magad, és ne hidd el azt, hogy egy vacsorával letudhatod a Valentin-napot. Kedvesed többre vágyik - figyelemre odaadásra. Ezen a napon hordozd őt a tenyereden, szolgáld ki maximálisan az igényeit, mert megérdemli. Légy minden szempontból tettre kész, mert ha nem is vagy biztos abban, hogy partnered készül valamivel, még érhet meglepetés! Egy közös fürdőzés mindkettőtöket ellazít...

Eszedbe se jusson a munkát vagy a tanulást választani a szerelem édes pillanatai helyett. Ne engedd meg magadnak azt a luxust, hogy az év legszerelmesebb napján sem kedveseddel, hanem egyéb kötelezettségeiddel foglalkozol. Vedd komolyan párod igényeit, és kalandozz vele el az ismeretlenbe. Okozz neki meglepetést, vidd el egy különleges helyre, és adj neki olyat, amire egy életen át boldogan emlékezhet vissza.

Vedd kézbe az irányítást, s formáld úgy ennek a napnak az eseményeit, hogy az számodra is megfelelő legyen. Garantáltan meglepetések fognak érni, kedvesed el akar kápráztatni, hát tegyél meg te is mindent azért, hogy ő maximálisan jól érezhesse magát veled. Felejtsétek el a drága ajándékokat! Az összebújás, a végtelen csókok és a testek egybefonódása mindenen túlmutat.

Te biztosan előre megtervezted a szerelem napjának apró részleteit, és bizony ez óriási örömforrás lehet kedvesed számára. Ne stresszelj azon, hogy jól sikerülnek-e programok, mert maga a helytállás és a szeretet áramoltatása a lényeg, ezt pedig párod garantáltan díjazni fogja. Nem a külsőség a fontos, hanem az, amit adni tudsz. Éld meg ennek a napnak minden pillanatát felszabadultan, és a szenvedély se maradjon ki a teendők sorából.

Ne fogd vissza magad, engedd szabadon a vágyaidat, s ha azt érzed, ajtóstul kell a házba rontanod, hát tedd meg. Ne légy bizonytalan, ne keress kifogásokat, hanem az ösztöneid vezéreljenek. Hozd létre azt, ami valóban foglalkoztat, áldozz a szerelem oltárán, és ne félj harcolni a sikerért, így pedig kedvesed kegyeiért. Lehet, hogy nem minden alakul az eredeti tervek szerint, de összességében nagyon is elégedett leszel.

Engedd szabadon legtitkosabb vágyaidat, és mutasd meg kedvesednek rejtett tartalékaidat. Ha pedig ezt valahogyan a spiritualitással is tudod ötvözni, hát garantáltan elalél majd a rád való vágyakozástól. Meg fog nyílni előtted, ki meri majd mondani neked, amit eddig soha... Te pedig légy bátor és valósítsd meg a reményeit. A pajzánság bármely formája megengedett, rajtad múlik, húzol-e határvonalat vagy kiteljesedsz.

Bármit megtehetsz, amiről biztosan tudod, hogy kedvesed is örül majd annak. Tartsd távol ettől a naptól a felesleges kérdéseket, a kételyt, és nem utolsósorban a féltékenységet. Csak a béke, harmónia, öröm és szerelem ötvözetét engedd be életetekbe, s tégy meg mindent azért, hogy ezek ne csak ma, hanem tartósan is megmaradjanak. Amit ma megteszel, azt kettőtökért teszed, és holnap csodás napra ébredhettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.