Heti horoszkóp (február 15-21.) – Sikert sikerre fogsz halmozni

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Remek hangulatú lesz a hét, csak élj a lehetőségeiddel! Ha alkalmazkodsz a változó körülményekhez, elérheted a célt, amit kitűztél magad elé.

A nehézségek és a gondok a hét első felében biztosan messzire kerülnek, ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy lazsálhatsz, és várhatsz a függőben lévő ügyek elrendezésével! Épp most kell összekapnod magad és nagy terveket szőni, másokkal egyeztetni, csapatban dolgozni, keresni és kutatni az új lehetőségeket. Összefoglalva kimondható, hogy egyetlen komolyabb tennivaló vár rád, méghozzá az, hogy kitűzz egy pontos, konkrétan megfogalmazott feladatot, amit meg is valósítasz hamar! Persze ez biztosan nem könnyű, de ilyen megközelítéssel semmi nem könnyű, nem igaz? A szakmai terület viszont nem vonhat el a családodtól, barátaidtól, az emberi kapcsolataiddal is foglalkoznod kell. Jobbá kell formálnod őket, erősíteni, vagy éppen végleg lezárni, ha szükségét érzed ilyesminek.

Úgy tűnhet, hogy a helyzet hétfőn valamivel összefüggésben teljesen reménytelennek látszik, ám ne feledd, hogy te egy belevaló Bika vagy, aki bármilyen nehézséget képes megoldani. Ki tudod bogozni a szálakat, helyére tudod billenteni a mérleg nyelvét. Jusson közben eszedbe az is, hogy a múlt héten érdekes folyamatok indultak el körülötted, amelyek mindenképpen a te érdekedet szolgálják, de lehet, hogy picit lassabban jönnek az eredmények, mint remélted. Tény, hogy a változás nem igazán esik most jól, és nem is tudod biztosan, vajon ez hasznodra, vagy éppen hátrányodra lesz-e. Ám csütörtökre tisztán fogsz látni, péntek pedig maga lesz a tökély.

A hét első felében a Hold remek körülményeket biztosít a növekedéshez, erősödéshez, fejlődéshez, azt fogod tapasztalni, hogy tele vagy energiával, néha már-már több is lesz belőle a kelleténél. Fura helyzet, de lehet, hogy legbelül ösztönösen érzed, hogy mit kell tenned, mi a helyes, és mi az időszerű. Használd ki, hogy nem vagy fáradékony, kedvetlen, pesszimista, hanem tobzódik benned az energia, amit kedvedre felhasználhatsz bárhol! Csütörtökön és pénteken olyan babérokat arathatsz le, amik eredetileg másokra vártak... A most következő napok szakmai előmeneteled lehetőségeihez adnak egyértelmű támpontokat, ezeket fordítsd a javadra.

A heti konstellációk mindennap okot adnak az örömre. Mosolyogj sokat! Ha valaki megdicsér, ha ajándékot kapsz, az nem véletlen, biztos megérdemled. Napról napra fokozódik a helyzet, egyre pozitívabbak a kilátásaid, kedélyállapotod a tetőfokára hág a hétvégére. Komoly fellendülés várható életedben, amihez bizony alkalmazkodnod kell, ritka szép pillanatokban lesz részed. Szakmai, tanulmányi és magánéleti téren is jók a lehetőségek, válaszd ki, ami tetszik, de aztán cselekedj is. A világ felől érkező érdekes impulzusok és inspirációk erősen hozzásegítnek ahhoz, hogy feltöltődj, jobban érezd magad a bőrödben, tele légy új ideákkal.

Tele leszel egész héten erővel és energiával, és egyszerűen nem létezik olyan körülmény, amely meg tudja ingatni a jókedvedet. Ez a helyzet persze nem véletlen, hisz a Jupiter és a Merkúr hátszelet biztosít a remek tervekhez és ezek megvalósításához, közben a növőben lévő hold kreatív energiával tölt fel, ezáltal pedig a célok is könnyebben elérhetőek lesznek. Kell ennél több a sikerhez? Hát persze, hogy kell, a belőled származó elszántság és kitartás. Ha ezeket a tulajdonságokat képes leszel ötvözni, mindent elérhetsz a következő napokban! Ha gondolataidat, ötleteidet túl vadnak és irreálisnak tartod, beszéld meg őket egy olyan emberrel, akiben száz százalékig megbízol.

Reális gondolkodású Szűzként nem igazán jellemző rád, hogy tudatosan keresnéd a vitára okot adó helyzeteket, körülményeket, ám egy megmagyarázhatatlannak tűnő okból kifolyólag egészen szerda estig ezt többször is megteszed. A növő hold jelenlegi szakaszában nem tudsz eléggé töltekezni, ugyanakkor minden impulzusra reagálsz, ami persze nem biztos, hogy biztató helyzet. A környezetedben kialakuló összetűzések téged is megérintenek, védeni akarod mások igazát, de vigyázz, így a túloldalon álló embert magadra haragíthatod. Légy okos, és ha nem muszáj, ne szállj be az adok-kapokba. Ha beleavatkozol mások dolgába, az lavinaként fog magával rántani. Légy okos és megfontolt, ne üsd az orrodat tőled független ügyekbe, még akkor se, ha valakinek csupán a pártját akarod fogni.

A Mars és a növekedésben lévő hold igencsak kegyesek lesznek hozzád. Hétfőn és kedden ezt nem éled meg jól, ugyanis még rengeteg akadály van előtted, és csak a nehézséget látod majd ezekben, nem a kihívást. Sebaj! Ami késik, nem múlik, a jó nem várat magára túl sokat, szerdára már sokkal jobban érzed magad a bőrödben, csütörtökön pedig garantált, hogy jön egy megmagyarázhatatlan sugallat, s megérted, hogy valójában a változás energiáit érzed, és képes leszel ezért lépéseket is tenni. Egyszerre akár több életterületen is nagyot fogsz alkotni! Erre a csütörtöki és pénteki napok kiválóan alkalmasak. Minden idő és energia, amit önmagadba fektetsz, gyorsan megtérül.

Hétfőn kissé fáradtnak és frusztráltnak fogsz tűnni, és ezt bizony a környezeted is észreveszi. Úgy tűnik, valahogy semmi nem elég jó és szép, inkább a kifogást keresed minden helyzetben, mint a lehetőséget. Sebaj, lehet, hogy pont ez kell ahhoz, hogy levezesd a benned felgyülemlett feszültséget. Csütörtöktől új lendületet veszel, szinte újjászületsz. Remek hír az, hogy a környezeted szeret téged, épp ezért nem hagynak majd nyugtot neked, folyamatosan inspirálnak, és ki fognak rángatni ebből a kellemetlen, sehová nem vezető helyzetből. Örülj annak, hogy figyelnek rád, és a nélkül is a segítségedre sietnek, hogy azt kérted volna. A hét második fele pörgős lesz.

A hét első három munkanapján alig találod a helyed, valahogy semmi nem alakul a tervezettek szerint, a szálak összekuszálódnak, kibogozni pedig egyenesen reménytelennek tűnik. Már-már az arcodra lesz írva a kedvetlenség, alkalmanként pedig maga a tanácstalanság, vagy épp az unalom. Felébredni ebből a helyzetből akkor fogsz, amikor megérzed, hogy néhányan kerülik a társaságodat. Ugye ezt nem akarod? Akkor tégy ellene! Mosolyogj többet, ezzel elsősorban önmagadnak teszel szívességet, csak másodsorban a környezetednek. Ahogy közeledik a hétvége, látványosan javul a hangulatod, jobban fogod magad érezni a bőrödben, sőt a végén még te leszel mások támasza a bajban.

A növő holdnak köszönhetően összességében energikus, pozitív hatásokkal teli, de garantáltan zsúfolt napok állnak előtted, épp ezért most nem ragaszkodhatsz a bevett szokásokhoz, érdemes lesz változtatni a munkametóduson, a napi időrenden a biztos siker érdekében. Ne tétovázz, hanem cselekedj, az égiek folyamatosan segítik előrejutásodat, a Jupiter igen erős hátszelet ad terveid megvalósításához! Olyan lehetőségek tűnnek fel előtted, melyekre régóta vártál, és az is biztos, hogy jó ideig nem fognak megismétlődni. Szakmai vagy tanulmányi téren garantáltan történnek pozitív fordulatok, de fontos tudnod, hogy döntéseket kell hoznod a saját érdekedben.

Szakmai vagy épp tanulmányi lehetőségeid által mindenképpen középpontba kerülsz, bebizonyíthatod, ki vagy és milyen rejtett képességekkel bírsz. Az előtted álló napokban jön egy jó lehetőség, ajánlat, szerződés, amire érdemes gyorsan rábólintani, különösen igaz ez a saját vállalkozással rendelkezők esetében. Elkerülhetetlen, hogy átgondold, tényleg ott vagy-e, ahol lenni akarsz! Ha nem, akkor merj rálépni az ismeretlen útra, és ne hagyd, hogy bárki lebeszéljen a változásról. Most még talán hetek, hónapok is eltelhetnek a megszokott környezetben, a bevett rutinokkal, de vajon ezt akarod öt vagy tíz év múlva is? Ha motoszkál a fejedben egy munkahelyváltás, vállalkozás indítása, akkor ez a hét remek terepet kínál hozzá.

Az év eddigi heteiben voltak olyan ügyek és helyzetek, amelyeket kiemelten kezeltél, alkalmanként szinte kisdedként dédelgettél, ám emellett sok dolgot elhanyagoltál, sőt akár önmagadat is háttérbe szorítottad mások elvárásaival, igényeivel szemben. Lehet, hogy fáradtnak érzed magad, így megeshet, hogy egy kisebb betegség vagy szimplán a kedvetlenség ledönt pár napra a lábadról. Nem lesz könnyű ez a hét, mégis ébresztőt fújnak neked az égiek, hogy vess számot mihamarabb, és valld be, hogy hibáztál valahol. Ennél jobb és pozitívabb felismerés nem létezik! Szembe kell nézned azzal, hogy többet vállaltál magadra, mint amennyit tényleg el tudsz cipelni, ez pedig segíti a továbblépést, a pozitív változások bevonzását.

Horoszkópod elárulja, hogyan veszekszelhttp://www.life.hu/horoszkop/20141205-horoszkopod-elarulja-hogyan-veszekszel-es-vitazol-a-csillagjegyed-szerint.htmlEgyformán veszekszik vajon minden jegy, vagy más, ha egy Oroszlán gurul méregbe, vagy egy Bikának forr fel az agyvize? Asztrológiai veszekedés-tipológiánk bemutatja az egyes jegyek vitázó szokásait.HoroszkópThinkstockFebruár havi pénzhoroszkóp – Légy türelemmel, és gyakorold az önfegyelmet!http://www.life.hu/horoszkop/20160119-a-life-hu-februar-havi-penzhoroszkopja.htmlA Nyilasban lassan baktató Szaturnusz nem könnyíti meg a csillagjegyek dolgát, és komoly tudatosságra lesz szükségük ahhoz, hogy ne költekezzék túl magukat. A jó pillanatok a 8-i újhold után érkeznek! HoroszkópThinkstockA munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockEz a hónap elhozza neked, amire mindig is vágytál – Februári szerelmi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20160119-a-life-hu-februar-havi-szerelmi-horoszkopja.htmlÓriási az esélye annak, hogy a holdújév kezdete új szerelemmel, vagy a régi teljes átalakulásával lep meg. Légy nyitott! HoroszkópThinkstock2016, a lezárás éve – Horoszkópod elárulja, mire számíts az új esztendőben!http://www.life.hu/horoszkop/20151201-a-life-hu-2016-os-altalanos-eves-horoszkopja.htmlSorsfordító év vár a Skorpiókra, az Ikreknek változniuk kell ahhoz, hogy változhassanak, a Bakoknak pedig nem szabad tovább húzniuk az időt, és rendezniük kell függőben lévő ügyeiket. Tudni akarod, mi vár rád 2016-ban? Olvass tovább, horoszkópod megmondja! HoroszkópThinkstockFebruári horoszkóp – Megérint a változás szelehttp://www.life.hu/horoszkop/20160118-a-life-hu-februar-havi-altalanos-horoszkopja.htmlFebruár hava nem csak azért különleges, mert már csak egy lépésre vagyunk a tavasztól, hanem azért is, mert 8-án kezdődik a holdújév, sok új lehetőséget hozva a csillagjegyek számára. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.