Hétvégi horoszkóp (február 13-14.) – Élj önmagadnak!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok jobban teszik, ha hanyagolják a munkát és a kötelezettségeket a hétvégén, a Rákoknak itt az ideje, hogy jobban figyeljenek magukra, a Halak jegyűeknek pedig öröm lesz a közelében tartózkodni. Nézd meg, neked mit ígér a hétvégére a Life.hu horoszkópja!

Ugye eszedbe sem jut, hogy a zsúfolt és fárasztó munkanapokat követően még a hétvégére is bevállalj egy extra feladatot? Tegyél le erről, nem vagy málhás szamár, és mások megmentése sem a te dolgod! Ha lehet, maradj otthon, s hagyd, hogy körbeöleljen a béke, és szeretteiddel összhangba kerülj. Persze célba vehetsz egy wellness központot is, hogy felfrissítsd a testedet! Ez szükséges ahhoz, hogy alaposan felkészülj a jövő hét újabb kihívásaira, mert lesz belőlük bőven. Azt se hagyd számításon kívül, hogy vasárnap délután egy váratlan programra invitálhatnak. Mondj igent, ha tudod, hogy ez nem lesz fárasztó számodra.

Ha az eredeti terv az volt, hogy a munka igájába hajtod a fejed, vagy legalábbis bizonyos feladatokat feltétlenül beiktatsz a hétvégi tennivalók közé, akkor végy egy nagy lendületet, duráld neki magad az önként vállalt kötelezettségek elvégzésének szombat kora reggel. Ne húzd az időt, ez a te érdeked! Tedd, amit tenned kell, hogy a hétvége hátralévő részében a magad örömére kereshess valami szórakozást és megfelelő társaságot. Vasárnap a gondolataidat tereld békés, csendes irányba, zárd ki a munkát, a szakmai kérdéseket, csakis a pihenésre, a kikapcsolódásra fókuszálj.

Úgy indul a hétvégéd, ahogy azt megtervezted? Bizony, hát örülj ennek! Nem lesz gát előtted, és környezeted sem akar majd céljaid elérésében megakadályozni, sőt, meglephet az, hogy mindenki támogatásáról biztosít. Remek irány az, ha bátor leszel, és nem utasítasz vissza semmilyen meghívást, randit, vagy egy őrültnek tűnő programjavaslatot. Tedd félre a kötelező tennivalókat, főleg, ami otthonodhoz kötődik, fókuszálj az örömforrásokra. Felejtsd el azt a gondolatot, hogy valamit nem csináltál meg. Ha úgy is van, mit számít? Az a lényeg, hogy jól érezd magad!

Teljen ez a hétvége a totális kikapcsolódás jegyében! Felejtsd el a munkát, és a másoknak való megfelelési vágyat, eszedbe se jusson dolgozni, és az emberek nyűgjeit, gondjait a magad nyakába venni. Legyél picit önző! Helyezd most magadat fókuszba, és olyasmit csinálj, ami neked hasznos és lényeges. Mindenképpen a pihenés legyen az elsődleges szempont, viszont eldöntheted, hogy azt aktívan vagy passzívan viszed-e véghez. Szükséged van arra is, hogy emberekkel találkozz, beszélgess, és nem utolsó sorban ötleteket cserélj. A vasárnap délutánt töltsd csendben, gondolkozz a közeli jövődről, és szőj pár tervet.

Ezen a hétvégén biztosan nem akadnak olyan kötelezettségek, melyek ronthatnak valamennyit a hangulatodon, vagy épp szigorú szabályok betartására köteleznek. Nem kell korán kelned, vagy rohannod valahová, nem muszáj feladatokat felvállalnod. Cselekedj úgy, hogy az neked legyen jó, szóljon rólad a következő két nap. A saját elvárásaidnak felelj meg, ne másokénak! Néha igenis lehetsz picit önző, akkor is, ha ez nem mindenkinek nyeri el a tetszését. Tedd, ami jól esik, aludd ki magad, lazíts, menj sétálni, vagy fitneszterembe. A benned felgyűlt feszültséget le kell vezetned, de további terhekkel ez nem fog sikerülni.

A hét eddigi része leterhelő volt, és nem kell ezt letagadni. Jár neked a pihenés, hisz sokkal több feladatot vállaltál magadra, mint kellett volna. Ezek miatt pedig az otthonod körül sem sikerült maradéktalanul elvégezni minden tennivalót, és a szeretteidre, barátaidra sem feltétlenül jutott elegendő idő. Ha úgy érzed, valamely kapcsolatod kárát látta az elmúlt időszaknak, azonnal cselekedj és tegyél jóvá mindent! Ez a két nap kiváló lehetőséget nyújt ahhoz, hogy takaríts, szelektálj, főzz, moss, összességében szépítsd a környezetedet.

Elígérkeztél hétvégére, de közben jött egy másik lehetőség és vacillálsz, merre és kikkel indulj útnak? Eszedbe se jusson visszavonni az eredeti ígéretedet, kizárólag akkor, ha valamilyen fura, kellemetlen, vagy egyenesen rossz érzésed van a programmal vagy a társasággal kapcsolatban. Az idődet feltétlenül töltsd emberek között, s ha lehet, házon kívül. Összességében nem érhet baj, ne tarts ilyesmitől, jó élményeket ígérnek az égiek! A házon kívüli programok mellett mindenképpen ügyelj a családi békére, különösen vasárnap. Ne engedd, hogy viták bontakozzanak ki szeretteid között!

A szombati nap meglepően jól és lendületesen kezdődik, szinte el sem akarod hinni. Szerencsére az égiek körbeölelnek pozitív energiákkal, és jó lehetőségeket kínálnak arra, hogy bárhol feltaláld magad, bárhol légy, bármit tégy. Foglalkozz azzal, ami jól esik, amiben megleled az örömödet. Ha ház körüli munkákra is időt akarsz szánni, akkor vedd sorba ezeket, de ne áldozd fel miattuk az egész hétvégét! Ha egyszerűen csak lazsálnál, annak sem lesznek ellene az égiek, sem pedig a szeretteid. Vasárnap magával ragadhat a szenvedély, ezért ügyelj vágyaid kordában tartására!

Mozgalmas, izgalmas hétvégét ígérnek az égiek, olyan dolgokat tűzz ki célként magad elé, melyek régóta megvalósításra várnak, és még aktuálisak. Olyan emberekkel találkozz, akik dicsőítenek, feltöltenek és mosolyra fakasztanak, akikkel jó eszmét cserélni, enni, táncolni. Lesz ebben a két napban jó hangulat, öröm, mosoly, mámor, és akár heves szenvedély is, főleg, ha még nem kötelezted el magad. Folyamatosan jöhetnek különleges pillanatok, kedves gesztusok, csak hagyd magad sodortatni az árral. Élvezd az életet, és ne bonyolíts túl semmit.

Ne halogass semmit! Lehet, hogy eddig várhattak bizonyos dolgok, de egyre sürgetőbbé válnak. A struccpolitika hibás döntés. Különösen a családi ügyek fontosak! Még szombat délelőtt intézz el minden olyan magánjellegű vagy épp hivatalos kötelezettséget, ami fontos és halaszthatatlan. Ha pedig kész vagy, akkor a délutáni órák egy nem várt meghívást tartogatnak neked, és kötelező igent mondani rá! Elemedben vagy, jó a hangulatod, azonnal bólints a különféle javaslatokra, nagyszerűen fogod magad érezni. Vasárnap maximálisan önmagadra koncentrálj.

A szombati nap kedved szerint telik, de jó lenne, ha a nyugalmat választanád, zajló és hangos éjszakai élet helyett. Emellett nem kell magadra vállalnod mások gondjait. Gazdálkodj úgy az időddel, ahogy neked jól esik. Inkább a pihenésé legyen a főszerep, vagy akár a hobbidat is fókuszba helyezheted. Összességében elmondható, hogy biztosan jól fogod magad érezni, a feszültség, a kellemetlen helyzetek elkerülik házad táját. Légy spontán vasárnap, menj társaságba, találkozz emberekkel, beszélgess velük, adj és kérj tippeket.

Kiválóan fogod érezni magad, gondolataid és tetteid összehangoltak, emellett optimizmusról árulkodnak. Környezeted nagy része örömmel tölti idejét majd a te társaságodban, hisz másokat is képes leszel felvidítani, jó útra terelni. Ha valaki rád bízza egy titkát, azzal ne élj vissza. Ezen a hétvégén mindenre tudod a választ, így nem csoda, ha sokan ösztönösen hozzád fordulnak, ha tanácstalannak érzik magukat. Bárkinek kelljen segíteni, ne mondj nemet! Remek lehetőséget kapsz arra, hogy a családoddal is elegendő időt tölts, vagy olyan emberekkel, akiket nagyon szeretsz, vagy épp vonzóak számodra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.