Hétvégi horoszkóp (február 20-21.) – Légy nyitott arra, amit a sors kínál

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassulj le, engedd el magad, és közben ne feledd el élvezni a pillanatot! Az Oroszlánok az égiek szerint még sokáig emlegethetik ezt a hétvégét, a Rákok tele lesznek szenvedéllyel, a Bakoknak pedig figyeljenek oda testük jelzéseire. Nézd meg, neked mit ígér a Life.hu hétvégi horoszkópja!

Meglepő vagy mulatságos? Végre épp úgy alakulnak a dolgok, a programok, a különféle események, ahogy azt eredetileg eltervezted. Szerencsére most olyan emberek vesznek körül, akik szeretnek és megbecsülnek, örülnek neked, és ez nem csak jól fog esni neked, hanem szívesen viszonzod azt, amit kapsz tőlük. A környezeted nem akar noszogatni vagy felbosszantani téged, esetleg időrabló tennivalókat a nyakadba sózni. Szombaton egy kis plusz munkád is adódhat: kivételesen ne utasítsd vissza, mert ha jól végzed, további hasznod is származik majd az ügyből.

Ez a hétvége szóljon rólad teljes mértékben! Ne másokat helyezz fókuszba, és ne felebarátok kéréseit akard teljesíteni! Kényeztesd magadat, és csinálj olyasmit, ami neked okoz örömöt. Légy egy kicsit önző, hisz általában mindig mások igényeinek felelsz meg. Válassz olyan tevékenységeket, programokat, melyek ellazítanak, örömöt okoznak, mosolyra fakasztanak. Ha közben szeretnél a családoddal is időt tölteni, az már csak hab a tortán. A munkát most tedd félre, a nagytakarítás, a mosás és a vasalás is megvár majd.

Sok kellemes meglepetésben lehet részed ezen a hétvégén, nem is számítottál ilyen pozitív hírekre, örömteli helyzetekre. Két nyugalmas és békés nap vár rád. Kedved szerint formálhatod a programokat, szingliként pedig akár a randikat is. Ha most valakinek eszébe jutna negatív kritikával illetnie téged, te csak mosolyogj rajta, de semmiképp se reagálj hevesen. Légy megértő! A kapkodás nem válik előnyödre, szánj minden tennivalódra elegendő időt. Hidd el, semmi okod a rohanásra, csak olyan dolgokkal vagy elmaradva, amelyek nem eget rengetően fontosak.

Tele leszel szenvedéllyel, megnő a romantika iránti vágyad, sőt, alkalmanként kifejezetten tobzódnak benned a hormonok, a vágyakozás a tetőfokára hághat. Különösen szombat este és vasárnap délelőtt nem bírsz magaddal, olyan dolgokat tehetsz, olyan helyzetekbe kerülhetsz, melyek máskor nem jellemzőek rád. Ne állj ellen a vonzásnak és a csábításnak, mert megvonnál magadtól édes pillanatokat. Egyszerűen csak hagyd magad sodortatni az árral! Bátran éld ki rejtett vágyaidat, de ez megmutatkozhat abban, hogy lecserélsz pár bútordarabot, vagy kipróbálsz néhány új receptet.

Mindkét nap nagyszerű lehetőségeket rejt neked az élet különféle területein, különösen akkor, ha nem leszel inaktív, és nyitottan fogadsz mindent ajánlatit. Ne zárd be magad otthonod négy fala közé, nem vagy unalomra és egyhangúságra kárhoztatva. Ugye részt veszel a társasági életben, és elfogadod a meghívásokat, amik hozzád érkeznek? Legyen szó akár baráti, akár családi találkozókról, egyszerűen csak légy ott és érezd jól magad, így a hét közben felgyűlt frusztráció rövid idő alatt elillan majd. Olyan élményekben lehet most részed, melyeket sokat emlegetsz a későbbiekben.

A szombati nap könnyedén telik, csak olyasmibe kezdj, amihez tényleg kedved van. Főzz vagy süss valami finomat, s kerüld a fizikai megerőltetéssel járó tevékenységeket, különös tekintettel a nagytakarításra és a lomtalanításra. Óriási lendülettel futsz neki a vasárnapnak, s ez környezetednek igencsak tetszeni fog. Csakis olyanokkal töltsd a délutánod, akiket szeretsz, így mindenki jól fogja érezni magát, s ez különösen igaz a gyerektársaságra! Légy te is egy kicsit újra fiatal, s akár egy kis nosztalgiázás is belefér a régi időkből.

Szombaton leginkább különféle családi kötelezettségeidnek szeretnél megfelelni, hisz elhanyagoltál pár dolgot a közelmúltban, így muszáj lesz néhány kötelező kört futnod, hogy mindenki igényét kielégítsd. Lehet, hogy semmittevést, vagy egy kellemes baráti összejövetelt terveztél vasárnapra, ám mégis átgondolhatnád ezt, ugyanis kiemelten fontos lenne, hogy a szeretteiddel töltsd az időt. Szükségük van rád, éles elmédre, kedvességedre és bölcs tanácsaidra. Ha ezen a hétvégén is elhanyagolod őket, annak sértődés lehet a vége.

Fontos eleme lesz ennek a hétvégének, hogy pontos időbeosztást készíts, különben sok dologra nem jut majd időd a nagy kapkodás közeperre. Házon kívüli programjaid mellett szánj időt otthonodra, rendezgetésre, takarításra, szépítgetésre. Figyeld meg, hogy milyen ösztönösen fogod érezni az előzőek szükségességét. Régen nem foglalkoztál már így lakásoddal, szobáddal, pedig kényes vagy a környezetre, ahol élsz, hát tegyél a pozitívabb hangulatért! Némi lelki béke is szükséges, csenddel, esetleg jógával, meditációval.

Az előtted álló hétvége két napja teljesen el fog térni egymástól. A szombat inkább takarítós, sürgős-forgós, pakolós, főzős, összességében hasznos órákat jelez, estére pedig csak egy lazító fürdőre, vagy masszázsra vágysz majd. A vasárnap legyen a kikapcsolódásé, valamilyen különleges programé, s a terveid szerint alakulnak az események. Nem kell korán kelned, nincs semmi és senki, aki bármit számon kérjen rajtad a hétvégén, így a saját tempódban haladhatsz, s összességében nagyon jól fogod érezni magad. Még az egyik váratlanul betoppanó barát vagy rokon érkezése sem billent ki a békés állapotból.

A kedélyállapotod alkalmanként meglepően ingadozó lehet, egyik pillanatban mennél világgá, a másikban pedig maradnál otthon, a melegben. Szerencsére jön egy olyan hír vagy javaslat, ami kellő ösztönzést ad, s mégiscsak a menet mellett teszed le a voksod, ugyanakkor érdemes lenne olyan helyet vagy embereket felkeresned, ahol a munkádról és a hétköznapok zordságáról teljesen elterelik a figyelmedet. Vasárnap lazítsd el magad, maradj otthon, és pihenj, mert a heti hajtás igencsak kifárasztott, és szükséged van egy kis semmittevésre, igaz? Nem zsákmányolhatod ki a szervezetedet!

Sok különféle esemény vonhatja el a figyelmedet szombaton, így az eredetileg tervezett programok és célok könnyen sutba kerülnek, és más dolgok lesznek fókuszban. Magad is alig tudod követni az eseményeket, de ez jó, hisz végre valami kimozdít az egyhangúságból. Ha egy kisebb vita van kibontakozóban, egyet semmiképpen se tégy! Ne vállald a döntőbíró szerepét, de azért meghallgathatod az ellentmondó véleményeket. Adj tanácsot, ha azt teljesen őszintén teszed, és igyekezz kibékíteni a feleket, de ne azon az áron, hogy bármelyikük is aztán rád haragudjon meg. Még szerencse, hogy vasárnap minden visszatér a normál kerékvágásba.

Egész héten rohantál és önmagadra semennyi időd sem jutott? Hol a munka, hol pedig a családi ügyek intézése kötöttek le? Emellett jó hír, hogy a kimaradt dolgokat most teljes egészében pótolhatod. Nyitott leszel arra, hogy elfogadd, amit az élet kínál, ha elhívnak valahová, szívesen mész, ha nem, hát az sem baj, otthon is jól fogod magad érezni. Könnyen megeshet, hogy a szomszéd vagy egy régi ismerős betoppan hozzád, hogy megossza veled bánatát, ami csak az idődet veszi el, de valahogy ez sem fog zavarni.
Ez a hónap elhozza neked, amire mindig is vágytál – Februári szerelmi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20160119-a-life-hu-februar-havi-szerelmi-horoszkopja.htmlÓriási az esélye annak, hogy a holdújév kezdete új szerelemmel, vagy a régi teljes átalakulásával lep meg. Légy nyitott! HoroszkópThinkstock2016, a lezárás éve – Horoszkópod elárulja, mire számíts az új esztendőben!http://www.life.hu/horoszkop/20151201-a-life-hu-2016-os-altalanos-eves-horoszkopja.htmlSorsfordító év vár a Skorpiókra, az Ikreknek változniuk kell ahhoz, hogy változhassanak, a Bakoknak pedig nem szabad tovább húzniuk az időt, és rendezniük kell függőben lévő ügyeiket. Tudni akarod, mi vár rád 2016-ban? Olvass tovább, horoszkópod megmondja! HoroszkópThinkstockA munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockFebruár havi pénzhoroszkóp – Légy türelemmel, és gyakorold az önfegyelmet!http://www.life.hu/horoszkop/20160119-a-life-hu-februar-havi-penzhoroszkopja.htmlA Nyilasban lassan baktató Szaturnusz nem könnyíti meg a csillagjegyek dolgát, és komoly tudatosságra lesz szükségük ahhoz, hogy ne költekezzék túl magukat. A jó pillanatok a 8-i újhold után érkeznek! HoroszkópThinkstockMit sportoljak? - Horoszkópod eláruljahttp://www.life.hu/horoszkop/20131016-horoszkopodbol-megtudhatod-milyen-sport-illik-hozzad.htmlAz ősz sok esetben változásokkal jár: új iskola, új munkahely, új lakás vagy új ruhatár. Miért ne változtatnál az életmódodon is? Az ősz a sportválasztás időszaka is lehet: ha nem tudsz dönteni, meríts inspirációt a Life.hu sporthoroszkópjából!Horoszkóp--Februári horoszkóp – Megérint a változás szelehttp://www.life.hu/horoszkop/20160118-a-life-hu-februar-havi-altalanos-horoszkopja.htmlFebruár hava nem csak azért különleges, mert már csak egy lépésre vagyunk a tavasztól, hanem azért is, mert 8-án kezdődik a holdújév, sok új lehetőséget hozva a csillagjegyek számára. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.