Hétvégi horoszkóp (február 27-28.) – Gondold át, csak utána cselekedj!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosoknak sorsfordító találkozást tartogatnak az égiek, a Rákok készüljenek fel minden eshetőségre, a Bakok pedig fokozottan figyeljenek arra, kinek mit mondanak. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu hétvégi horoszkópja!

Elragadó személyiséged a következő két napban is remek hatással lesz mindenkire, így nem csoda, ha ennek köszönhetően egy különleges meghívást kapsz egy izgalmas helyre, társaságba vagy egy közös befektetés irányába. Egy üzleti partner, egy kolléga vagy egy távoli ismerős keres majd meg, amire tilos nemet mondanod! Figyeld az események menetét, sok érdekes és mozgalmas dologban lehet részed, amit még vasárnap is analizálni és emészteni fogsz. Valami olyan dolog eshet meg veled, amely hosszú távon lesz hasznodra.

Nem vagy topon, a hét eddigi része alaposan kifárasztott, a kedvetlenség és az elgyötörtség szombat reggelre látványosan kiül az arcodra. Az sem tölt el örömmel, hogy mindenki tőled várja a megoldásokat, ami máskor egyébként nem okozna fennakadást. Úgy érezheted, rád jár a rúd, pedig nem így van, csupán fel kellene turbóznod magad egy kicsit. Lemerültél, ezen kell sürgősen módosítanod. Össze kellene kapnod magad, és frissítő, nyüzsgő programokat szervezni, ami biztosan feltölt és jókedvre derít: ez lehet akár egy kellemes séta a közeledő tavasz üdvözlésére.

Egyre jobban érzed, hogy szükséged lenne egy őszinteségi estre, például egy régi baráttal? Egy megbízható emberre vágysz, akivel mostanában nem sokat beszéltél? Az okokat ne firtasd, de mivel régóta hanyagoljátok egymást, hát hívd fel sürgősen, és egyeztess vele egy időpontot erre a hétvégére! Ha szorongsz a gondolattól, hogy te vedd fel vele a kapcsolatot elsőként, ne tedd: a Vénusz nagyon kedvező hatást biztosít az emberi kapcsolatok rendezéséhez, így biztosan sikered lesz. Ha tényleg barátok vagytok, történt bármi is a múltban, örülni fog neked!

Ha erre a hétvégére egy röpke kiruccanást vagy utazást terveztél, akkor készülj fel minden eshetőségre, ugyanis most bármi megtörténhet. Akár apró galibák is adódhatnak már az induláskor, vagy később, útközben. Legyen nálad megfelelő ruházat, takaró, és az úti patikádat se hagyd otthon! Inkább legyél felkészült, és cipelj magaddal pár dolgot feleslegesen, a lényeg az előrelátás. Ha ez megvan, akkor biztos kellemesen fog telni mindkét napod, élményekben is gazdag lesz, de az alapos előkészületek miatt vasárnap este biztos hálás leszel önmagadnak. Ha viszont inkább otthonod négy falát választod, akkor felejtsd el a nagytakarítást.

Tartalmas és kellemes lehet ez a hétvége, ha nem zsúfolod tele mindenféle programmal. Azt se engedd, hogy a környezeted zsúfolja tele a naptáradat, és az otthoni feladatok is háttérbe kerülhetnek. Mivel leginkább csendre és nyugalomra vágysz, hát teremtsd meg az ehhez szükséges feltételeket. Persze érdemes lehet megfontolni, hogy a teljes visszavonulás helyett inkább egy kiadós buliba vesd-e bele magad, de csak akkor, ha tényleg erre vágysz. Vasárnap majd ráérsz pihenni!

Egészen jól alakultak az elmúlt napok, így szombaton bármit megengedhetsz magadnak - legyen szó kicsi vagy nagy dologról. Reggel sugárzol a jókedvtől, és árad belőled az optimizmus, így az embereket is magad köré vonzod, sokan várják majd azt, hogy válj iránymutatóvá. Főleg a vasárnap lesz számodra mozgalmas, valahová hivatalos vagy, ami legyen kötelező program! Jó eséllyel érdekes ismeretségekre tehetsz szert. Lehet, hogy valaki közelebb szeretne kerülni hozzád, mint gondolnád.

A hét eddigi része alaposan leterhelt, ennek jelei - úgy mint a fáradtság, nyűgösség - hirtelen tovaszállnak, újra kitisztul az ég a fejed felett, és az időjárástól függetlenül te már a zsigereidben érzed a tavasz előjeleit. Szombat délután és este egyenesen forr a véred, ugyanakkor a hűség most nagy szerepet játszhat az életedben, akár önmagadról legyen szó, akár kedvesedről, netán egy barátról. Lehet, hogy sikerül majd kordában tartani magad, de az is megtörténhet, hogy képtelen leszel nemet mondani valakinek. Egy a lényeg: magadhoz légy feltétlenül hű, így nem okozol csalódást senkinek!

Nem baj, ha a szombati nap délelőttje folyamatos jövés-menéssel telik. Jó, ha otthoni ügyeket intézel, és a feltorlódott házimunkák is eléggé sürgetővé válhatnak. Mindemellett közeli szeretteid is kinyilvánítják különféle igényeiket feléd, és nagy békítő lévén szombat délután téged kérhetnek fel egy kínos ügy békebírói szerepére. Foglalj egyértelműen állást, de maradj diplomatikus is egyben. Nagy szükséged lesz a diplomáciai érzékedre! Ha nagyon nem szeretnél a dologban részt venni, akkor finom indokkal kerüld ki a helyzetet.

Csendes, békés hétvége áll előtted, most nem is nagyon vágysz többre a harmónia megteremtésénél. Nem pörögnek az események, és kellemetlen történésekre sem kell számítanod. Ugyanakkor könnyen megtörténhet, hogy a nagy nyugalom gondolkodásra sarkall, így különféle dolgokat tudsz kielemezni, megtalálod a saját hibáidat, és rájössz, min és hogyan kellene javítani. Ez a két nap felnyitja a szemed, és másképp kezdesz látni néhány helyzetet vagy embert. Ha netán valami miatt lelkiismeret-furdalásod lenne, mihamarabb rendezd az ügyet, mert sosincs késő semmihez.

Kíváncsiságod, valamint a hozzá kapcsolódó tisztességes szándékod lavinát indíthat el otthon vagy baráti körben egy konkrét üggyel kapcsolatban. Ezen a hétvégén nem tudod tartani a szád, nem tudsz vigyázni a titkokra, és – bár rossz szándéktól mentesen – kibeszélhetsz valamit. Aligha tudod ezt elkerülni, de ha már benne vagy a folyamatban, időben nyomd be a stop gombot. Valójában mások problémájára keresel megoldási kulcsot, ám ha nem kérték a segítséged, akkor ne üsd bele az orrod! Ha szeleburdi leszel, akkor nehéz helyzetbe kerülsz, amit kellő előrelátással el tudsz hárítani.

A szombati nap meglehetősen váratlan fordulatokat tartogat, például sokat kell sietned, akár kapkodnod is, igencsak feszített tempóban telnek az órák. Rengeteg tennivalód lesz otthon, és házon kívül is, de tarts ki, mert vasárnap már a csend és a béke költözik be életedbe. Vigasztaljon az a tudat, hogy még élvezni is fogod a sürgést-forgást, a szeretteiddel töltött időt pedig becsüld meg, figyelj rájuk, hallgasd meg őket, és adj tanácsot, ha kérnének. Próbálj meg mindenki elvárásainak maximálisan eleget tenni, hisz máskor fordított a helyzet, igaz? Vasárnap keress olyan elfoglaltságokat, amelyek nem túl zajosak.

Szombat reggel csodás érzések lesznek úrrá rajtad, kedélyállapotod sokat javul napközben. Könnyen megtörténhet, hogy egy szinte teljesen elfeledett, régi barátnak eszébe jutsz, és megkeres téged, sőt akár közös programot is tervezhettek. Légy nyitott mindenre, és valld be, épp ilyen lendületességre van szükséged, hogy kirántson a mindennapok monotonitásából, és egy kis pozitív energiát adva új erőre kapsz. Az érdekes emlékek felelevenítése, a közös nevetés felszabadítóan hat rád. Ezt a jó hangulatot a családodnak is átadod. Nem is baj, így a vasárnap kellemes hangulatban telik, mindenki örömére.
2016, a lezárás éve – Horoszkópod elárulja, mire számíts az új esztendőben!http://www.life.hu/horoszkop/20151201-a-life-hu-2016-os-altalanos-eves-horoszkopja.htmlSorsfordító év vár a Skorpiókra, az Ikreknek változniuk kell ahhoz, hogy változhassanak, a Bakoknak pedig nem szabad tovább húzniuk az időt, és rendezniük kell függőben lévő ügyeiket. Tudni akarod, mi vár rád 2016-ban? Olvass tovább, horoszkópod megmondja! HoroszkópThinkstockKínai horoszkóp: mit hoz neked a Majom éve?http://www.life.hu/horoszkop/20151208-a-life-hu-kinai-eves-horoszkopja-szerint-2016-a-majom-eve-lesz.htmlFebruár 8-án beköszönt a kínai újév, ezzel együtt pedig jön a Majom éve. Már a Kecske évében is megfigyelhető volt egy általános javuló tendencia, ami nem marad abba: javul a kedélyállapotunk, még a vegyes hatások ellenére sem hagyjuk magunkat leigázni. Jó hír, hogy épp ez az esztendő lehet az, ami kedved szerint alakítható, viszont okos és megfontolt lépéseket kell tenned azért, hogy a tervezett célokat hibák nélkül megvalósítsd. HoroszkópThinkstockA munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockMelyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Álomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockMit sportoljak? - Horoszkópod eláruljahttp://www.life.hu/horoszkop/20131016-horoszkopodbol-megtudhatod-milyen-sport-illik-hozzad.htmlAz ősz sok esetben változásokkal jár: új iskola, új munkahely, új lakás vagy új ruhatár. Miért ne változtatnál az életmódodon is? Az ősz a sportválasztás időszaka is lehet: ha nem tudsz dönteni, meríts inspirációt a Life.hu sporthoroszkópjából!Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.