Heti horoszkóp (március 7-13.) – Sorsfordító napok következnek

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hála a szerdai újholdnak, szinte valamennyi csillagjegynek tartogat meglepetéseket ez a hét. Az Ikrekre nagy dolgok várnak, az Oroszlánokat megérinti a változás szele, míg a Halak sok új és fontos ismeretségre tehetnek szert. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu heti horoszkópja! 

Egyszer fenn, máskor lenn – a csillagok nem hagyják, hogy unatkozz a héten. A legfontosabb feladatod mégis az lesz, hogy bebizonyítsd, létezik olyan állapot, amikor az ember egész hétig magasan van, és külső erők hatására sem pottyan vissza a realitás talajára. Bármibe kezdj, az most könnyedén sikerül, még téged is meg fog lepni, hogy mindig nyílnak új kapuk előtted. Élvezd ezt az egy hetet, szeresd az embereket, a kihívások kifejezetten vonzanak, sőt békebírója leszel másoknak, azzal a csodás képességgel, hogy az ellenfeleket durva veszekedések nélkül tudod majd kibékíteni.

A szerdai újhold nagyon jó dolgokat hoz az életedbe, már hétfőtől érzed a fejlődés lehetőségét, a szellemi megújulás garantált. Sok mosolyra számíthatsz, pozitív visszajelzéseid lesznek, és meglepő forrásokból juthatsz anyagi többletbevételhez, olyan pénzről, netán vagyontárgyról lehet szó, amely akár hosszú távra megszilárdíthatja egzisztenciádat, vagy segíthet végre kilábalni a bajból, sőt akár egy új vállalkozás alapjait is leteheted. Ügyelj arra, hogy a bevétel ne jelentsen kiadást is egyben! Semmiképpen se kezdj el gyors ütemben költekezni, és képezz biztonsági tartalékot is. Ha nem is anyagiakban, de jóleső elismerés formájában érkezik majd meg az örömhír.

Nagy dolgok történhetnek veled a következő napokban, a szerdai újhold csodás energiája gondoskodik a jó hírekről, pozitív megélésekről, sikerélményekről, örömteli élethelyzetekről. Különösen jó üzleti lehetőségeket kínálnak fel most neked, csak neki kell indulnod az ismeretlennek, légy bátor! Természetesen ez lehet új munka, váratlan karrierlehetőség is, a kiemelkedően jó körülmények adottak, cselekedj mihamarabb, ne hátrálj meg a kihívások elől! Megvan hozzá a kellő erőd, energiád és dinamizmusod is, hogy sikert zsebelhess be. Az élet kockázatos vállalkozás, légy hát bátor!

Hétfőn új élet indul, remek lehetőségekkel, de szerdáig talán még nem tudod meghatározni, mibe is vágd a fejszéd, mihez legyen kellő merszed. Aztán erőteljesen érezhető, hogy valami változás van a levegőben, és szuper lehetőségek tárulnak fel előtted, jó esélyed van munkahelyi sikerekre, eredményes üzletkötésekre, új kapcsolatok kialakítására egyaránt. Ha hivatalos ügyeket intézel, azt a hét közepére és második felére időzítsd, a sikered garantált lesz! Egész héten mosolyogsz, képes lennél átölelni az egész világot. Bármit elérhetsz ezekben a napokban, sikert sikerre halmozhatsz, örömödet oszd meg másokkal.

Elérkezett a gyökeres változások ideje, ugye te is érzed ennek a szelét? Tüzes Oroszlánként bőven van benned annyi kurázsi, amennyi az első lépés megtételéhez szükséges. Ráadásul újholdat ünneplünk szerdán, így már csak egy csipetnyi elhatározás és kedv kell ahhoz, hogy akár új alapokra helyezd életedet. A tavasszal együtt kivirulhatsz, kedved jelentősen javulhat, eredményeid is látványosabbá válhatnak. Egzisztenciálisan nagyot léphetsz előre, bár ehhez kockázatot is vállalnod kell! Új helyzetekkel találhatod szembe magad, ne rémülj meg a váratlan dolgoktól, mind a javadat szolgálják!

Remekül érzed magad a bőrödben, ne kérdőjelezd meg ezt, ne keress hibákat, csak éld meg a jót. Ennek a kellemes körülménynek megvan az égi oka, hiszen jól kezdődik a hét, szerdán pedig újholddal folytatódik. Megnövekvő lendület, javuló kreativitás, élénk fantázia, tettrekészség. Hát kell ennél több? Tündökölsz és ragyogsz, szerdán és pénteken környezeted rád sem ismer, olyan új, de nagyon vonzó oldaladat mutatod meg nekik. Ne csak arra figyelj, hogy mire vágyik a szíved, hanem azért ügyelj arra is, hogy az észszerűség határain belül maradj, mielőtt bármibe gondolkodás nélkül belevágsz. Ezekben a napokban szinte bármit megkaphatsz, amit kívánsz.

A szerdai újhold segítségével a következő napokban óriási lépéseket tehetsz céljaid megvalósítása felé, sokkal nagyobbakat és erőteljesebbeket, mint remélnéd. Kiemelt feladatod lesz az is, hogy figyelj a környezetedre, különösen a szeretteidre, a hozzád közelálló barátokra, és ragadj meg minden adandó alkalmat arra, hogy tudasd velük, mit érzel irántuk, miképp gondolkodsz róluk, és ha vannak rendezetlen ügyeid, akkor azokat gyors ütemben tisztázd az érintettekkel. Erre azért kell most sort és időt kerítened, mert az újhold most felruház az ezekhez szükséges energetikával. Konfliktusok nélkül rendezheted függő ügyeidet.

Ezen a héten kiemelt szerepet kap az intuíciód, figyelj a megérzéseidre, a tudatalattid üzeneteire. Remekül fog működni a hatodik érzéked, és könnyen ráérzel arra is, hogy mit akar hallani a környezeted, hogyan tudod őket magad mellé állítani, mitől lehetnek jobbak emberi kapcsolataid, miként tudod igazadról meggyőzni ellenlábasaidat. Képes leszel olvasni szeretteid gondolataiban, pontosan fogod érezni azt, hogy mikor, mit és hogyan kell mondanod, vagy tenned a béke, az odaadás érdekében. Ösztönösen rátapintasz mások legtitkosabb vágyaira.

Hibátlannak mutatkozik ez a hét, nagyszerű lehetőségeket kínál számodra a sors, különösen a munkád, a karriered terén van esély nagy dolgokat létrehozni. Az újhold extra energiákkal tölt fel kiváló ötletekkel, inspirálni fog és ösztönözni. Eljött a változás ideje, ezért minden olyan emberi kapcsolatodat érdemes átértékelni, valamint rendbe tenni, amelyek már régen nyomasztják a mindennapjaidat. Egzisztenciád most váratlanul megerősödhet, és egy hosszabb távú sikersorozat veheti kezdetét, anyagi és erkölcsi téren egyaránt. Nem tudsz hibázni, nem tudsz rosszul dönteni.

Ha úgy érzed, arra van szükség, hogy bevesd személyes varázsodat, egyedi praktikáidat azért, hogy előrébb juss munkád vagy egyéb életterületen, hát ne habozz ezt megtenni! Sosem szoktál visszaélni mások jó szándékával, és most sem kell, de néha muszáj egy kicsit más perspektívából megközelíteni ugyanazokat a dolgokat, hogy a sikered garantált legyen. Azért vagy ennyire feldobva, és várod tettre készen az adandó alkalmakat, mert az újholdtól kapsz különleges inspirációt. Néha eszedbe jut, hogy nem akarsz előnyöket kicsikarni magadnak csak azzal, hogy szimpatikus vagy másoknak? Ne húzd az időt, ha bármilyen előnyöd származhat a mosolyodból és a kedvességedből!

Legfőbb teendőd szerdáig az, hogy rendbe szedd függő ügyeidet, összegyűjtsd azt, mit kell megcsinálod nagyon sürgően. A szerdai újholddal folytatódik a pozitív tendencia, csak az nem sikerül, amibe bele sem kezdesz. Ne hagyd magad felmérgesíteni, a legnehezebb pillanatokban is őrizd meg hidegvéredet, a friss égi energiák titkos segítőid lesznek. Még akkor is mosolyogj és légy udvarias másokkal, ha legszívesebben jól odamondogatnál nekik. Ne tedd! Mutasd meg, micsoda emberi méltóság lakozik benned, hogy képes vagy a sértéseket és kritikákat jól viselni. A hosszú hétvégén viszont ne dolgozz, szakíts időt végre a lazításra, pihenésre is!

Az előtted álló napok nagyon kedvezőek számodra, bár alkalmanként akadályok magasodnak eléd, de olyan könnyedén ugrod át őket, hogy még magad is meglepődsz. Munkád és karriered terén befuthat egy érdekes ajánlat, amin máskor nem gondolkodnál, de most megteszed, mert érzed, hogy ez akár jól is jöhet neked. Ugyanakkor fontos tényezője ennek a hétnek, hogy ami nem megy, azt ne erőltesd, csak hagyd a dolgokat a maguk útján haladni. Érzelmek terén fogékony leszel, sok új barátság veheti most kezdetét. Feltétlenül mozdulj ki otthonról a hétvégén!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.