Hétvégi horoszkóp (április 9–10.) – Hallgass a belső hangodra!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vegyes hatások jellemzik a hétvégét, de úgy tudod kihozni a helyzetből a legtöbbet, ha az intuíciódra hallgatsz, és engeded, hogy irányítsa lépteidet. Ne hagyd magad befolyásolni!

A következő két napon sokféle életérzésben lesz majd részed: adódnak olyan pillanataid, amikor fenn leszel, de néhányszor a mélyben is. Jó és kellemetlen is akad ezen a két napon, épp ezért fontos, hogy minden pillanatban légy felvértezve a legkülönfélébb eshetőségekre. A hírek, amiket kapsz, ne törjenek le! Azért most és azért így jutnak el hozzád, hogy tanulhass belőlük. Inkább keresd a rosszban a jót, mert bizony ott van, csak kutakodni kell egy kicsit. Ha megtaláltad az öröm forrását, lelki nyugalomra lelsz, és még másokra is jó hatással leszel.

Ez a hétvége összességében teljesen más lesz, mint amit megszoktál. Már szombat reggel érzed valamilyen jelentős változás előszelét, és optimista hangulatban leszel emiatt. A várakozás izgalma mosolyt csal az arcodra, és alkalmanként még a szíved is gyorsabban dobog majd. Örülsz, hogy most van időd olyan dolgokat csinálni, amelyekre rég nem jutott időd vagy energiád. Ha előrelátó vagy, akkor vasárnap fél órát szentelsz a jövő heti programok, elvárások átgondolására. Akár az időbeosztásodat is elkészítheted. Kedvező az idő szelektáláshoz.

Az előtted álló két nap kiváló teret kínál arra, hogy egy hozzád közel álló személlyel, egy baráttal, vagy akár a szomszéddal tisztázz egy régebbi félreértést. Szükséged van arra, hogy békében lehess másokkal. Különösen szombat délután lesznek kedvezőek az égi hatások tisztázó beszélgetésekhez, függő ügyek lezárásához. Lényeges kérdések is előkerülhetnek, akár hosszú távú, közös tervek születhetnek. Vasárnap hívj össze pár barátot vagy rokont, és főzzetek, beszélgessetek sokat. Jól fog esni az együtt töltött minőségi idő.

Családtagjaid vagy valamelyik barátod alaposan próbára teszik a türelmedet, nem kímélnek semmitől, furcsa kérdésekkel traktálnak, könnyen kibillentenek a lelki egyensúlyodból, és szinte lélegzetvételnyi időt sem hagynak neked. Valójában nem akarnak rosszat neked, de mivel nem közölted velük egyértelműen, hogy mivel is szeretnéd tölteni a hétvégédet, minden percedet beosztották a saját kedvük szerint. Ne őket okold a helyzetért, és ne rajtuk töltsd ki a mérged. Hagyd, hogy szeressenek: utólag egy percet sem fogsz majd bánni.

Dolgos hétvége lesz a mostani, igen sok az elmaradt teendőd, és bizony nemcsak otthoni munkák halmozódtak fel, hanem baráti, rokoni szívességeket is ígértél. Emellett közvetlen környezetedből valaki további pluszfeladatokat is a válladra pakol, ám nem utasíthatod vissza, hisz már ő is kisegített téged számtalanszor. Ne ess azonban kétségbe, mert vasárnap délre mindennek a végére érsz, csak neki kell durálnod magad. Aztán még pihenni is marad időd. Jusson eszedbe, hogy sok időd lesz még a szórakozásra, ám a kötelesség is fontos!

Nyugodt és harmonikus lesz a szombati nap, olyasmiket tégy, amik békével töltenek el, megnyugtatnak, örömöt okoznak, legyen köztük olyan tevékenység is, amire régóta nem volt időd. Jól fog esni, hogy csak úgy vagy, és nincsenek veled szemben különösebb elvárások, és senki nem akar bonyolult helyzetekbe rángatni. Ám vasárnap egy kisebb családi vagy baráti nézeteltérés alakulhat ki, ami elől szívesen messzire menekülnél. Jól is teszed, ez esetben mindenből ki tudsz maradni. Ha viszont meghallgatod, vagy részt veszel benne, gyorsan kiderül, hogy egy apróság miatt megy a harc, amit te talán még időben leállíthatsz.

Jó lenne, ha minden olyan programodat lefújnád, amiről pontosan tudod, hogy lefáraszt testileg és szellemileg, és nem épülsz általuk. Inkább pihenéssel töltsd az időt, valamint olyan otthoni tennivalókkal, amik megnyugtatnak, lecsillapítják az indulatokat, tovaűzik a frusztráció utolsó morzsáit is. Mindenképpen össze kell szedned a gondolataidat, hisz te is tudod, hogy mostanság szinte nem volt időd semmire, márpedig valamikor a közeljövőd tervezésére is időt kell szánnod. A hold ez utóbbiban sokat segíthet.

A szombatod valószínűleg gyorsan elszalad, leginkább vásárlással és családi ügyek intézésével telhet, de a takarítás vagy szelektálás során rálelhetsz olyan tárgyakra, csekkekre, amelyek felébresztenek, és jelzik, hogy bizony bőven vannak függőben lévő ügyeid. Gondolj arra, mennyivel jobb, hogy tisztán látsz, mint ha csupán sötétben tapogatóznál. A sok tüsténkedést követően is azt érezheted, hogy semminek sem tudtál a végére járni, de ez leginkább azért van, mert az elmúlt időszakban sok ügyet csak halogattál. Sebaj, az, hogy ráébredsz erre, csak pozitív lendületet ad neked, és legközelebb nem csúszol el határidőkkel. A kedvedet viszont az egyértelműen fel fogja dobni, hogy a vasárnapod remekül alakul.

Engedj ezen a hétvégén családtagjaid akaratának, régóta áhított igényeiket pedig valósítsd meg. Hidd el, jól teszed, ha háttérbe vonulsz, és onnan igazgatod az ügyeket. Szeretteid egyértelműen tudtodra fogják adni, hogy szükségük van rád, és bizony neked is rájuk. Tárd ki előttük a szíved, és ugyanolyan jól fogod magadat érezni, mintha a te kezedben futnának össze a szálak. Sőt, amilyen pozitívan alakulnak a dolgok, még annak is örülhetsz, hogy levették pár terhet a válladról. Valamikor neked is pihenni kell, ehhez most hozzásegítenek. Fogadd el a lehetőséget.

Ezen a hétvégén meglepően sok érzelmi hatás ér, ezért azt fogod tapasztalni, hogy néha a csúcson leszel, másik pillanatban pedig a béka feneke alatt. A múlt és a jelen is ott lesz minden pillanatodban, sok benned a megválaszolatlan kérdés, ráadásul igencsak felkavarhat valami vagy valaki, de az is megeshet, hogy meginog a bizalmad egy régi ismerősben. Ám, amint lecsillapodnak a kedélyek, egyre tisztábban fogsz látni, és megérted, hogy bizonyos dolgok miért úgy történtek mostanság, ahogyan. Fogadd el a változást, tenni nem tudsz ellene, csak alkalmazkodni.

Szombaton reggel a hangulatod nem lesz kiegyensúlyozott, általában sokkal jobb passzban szoktál lenni. Könnyen megtörténhet, hogy bizonyos dolgokat elhamarkodottan ítélsz meg, vagy akár könnyen és akaratlanul megbánthatod egy szerettedet. Kiengesztelni már nehezebb feladat lesz, persze semmi sem lehetetlen, tegyél az ügy érdekében. Egy kicsit feszültebb vagy a kelleténél, amit úgy tudsz gyorsan oldani, ha felöltözöl, és kirándulni indulsz, randizol vagy pikniket szervezel. Tervezzetek gyorsan valamilyen közös programot, és egyszerűen csak érezzétek jól magatokat. Vasárnap minden jóra fordul.

Remek hétvége lesz a mostani, szinte minden a tervek szerint alakul, vagy még annál is jobban. Lesz olyasmi, ami kicsit más irányt vesz az eredeti tervekhez képest, de figyeld meg, hogy így még több örömben legyen részed. Arra ügyelj, hogy a szüleiddel vagy egy közeli rokonoddal adódhatnak problémák szombaton, amiknek a megoldása a te nyakadba szakadhat. Nem szereted az ilyen váratlan ügyeket, és ez okozhat némi feszültséget, de vagy annyira okos, hogy gyorsan rátalálj a megoldásra. Vasárnap délután egy váratlan vendégnek vagy egy rég elveszett barátnak fogsz örülni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.