Hétvégi horoszkóp (április 16–17.) – Felejthetetlen napok következnek

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családi összejövetelek, illetve rég nem látott rokonok és barátok tehetik emlékezetessé a csillagjegyek hétvégéjét: a szeretteid társasága felvidít, az otthoni teendők pedig feltöltenek. Ha viszont letudtad a négy fal közötti teendőket, érdemes kimozdulnod: mesés pillanatok várhatnak rád.

A hétvégéd, és legfőképpen a szombati napod zsúfolásig lesz különféle tennivalókkal, főleg otthoni feladatokkal. Kiszakadsz ebből, vagy benne ragadsz? Ha maradsz, akkor a szombatod meglehetősen hamar véget ér, szinte észre sem veszed, úgy elrepül az idő. Ám ne bánd, legalább végére jársz a halogatott ügyeknek. Jó hír, hogy minden, amit ezen a szombati napon tettél, megérte a fáradságot. Vasárnap egy kicsit érzékenyebb hangulatban leszel, Vénusz összekuszálhatja az érzelmi szálakat. Lesznek pillanatok, amikor érdemes bátran kimutatni az érzelmeidet, bármilyen formában.

A munkahét rendben eltelt, ám ehhez képest a hétvégén, és különösen szombaton, oly sok dolgod lesz, hogy folyamatosan kapkodhatod a fejed. Az otthoni tennivalók összegyűltek, és bizony most még a barkácseszközök is szerepet kaphatnak, hogy minden függőben lévő feladatot lerendezz. Mars szombat este vagy vasárnap délelőtt veszekedést generálhat körülötted, ám ezen sorok olvasásával és a türelmi szinted emelésével ez akár el is kerülhető! Vasárnap feltétlenül töltsd az időt házon kívül, mert új embereket ismerhetsz meg.

Ha ezen a hétvégén arra lenne szükség, hogy segíts másokon, esetleg adakozni kell, hát ne mondj nemet. Mutasd meg, hogy ilyen esetben bizony lehet rád számítani. Ezen a hétvégén akár többször, különféle körülmények közt is adódhat erre alkalmad, ám vigyázz, mert most nem biztos, hogy tényleg olyan helyre megy a segítséged, ahol szükség is van erre. Nehogy becsapjanak, igenis nézz utána a tényeknek, a részleteknek. Persze az is lehet, hogy vásárlás közben észre sem veszed, hogy rábeszélnek egy olyan termékre, ami egyáltalán nem is kell neked. De lehet, hogy valaki kölcsönkér pénzt, és esze ágában sem lesz visszaadni. Jól nézd meg, milyen lépésekre szánod rá most magad!

A szombati nap jól telik, akadályok nem nehezítik az utadat, minden terveid szerint halad, sőt, még egy érdekes meghívás is befut, amire tilos nemet mondanod. Elfogadod, vagy inkább maradsz otthon? Jót tesz majd, ha kimozdulsz a négy fal szorítása közül. A Hold kellemetlenkedhet veled vasárnap, adódhatnak váratlan problémák, amelyek azonnali orvoslást kívánnak. Kapd össze magad, és minden hirtelen adódó élethelyzetre azonnal keress megoldást. Mondj igent a meghívásokra, és alkalmazkodj a változó körülményekhez, így vasárnap este elégedett leszel.

Szombaton feladatok sokaságát kell megoldanod otthon, vagy épp egy kedves barátnál. Ezek nagy többsége nem tűr további halogatást, de ha jól osztod be az idődet, már kora délutánra végzel mindennel. Neked is kijár a pihenés, így előre határozd meg azt az időt, amikor abbahagyod az otthoni ügyeket, és csakis magadat helyezed fókuszba. Vasárnap öröm lesz számodra a rokonokkal vagy barátokkal töltött idő, csodás emlékekkel is gyarapodsz. Élvezd a pihenőt, tedd azt, ami jólesik, és ha lehet, akkor segíts az idősebbeknek.

Szereted a hagyományos vagy épp klasszikus dolgokat? Nem rajongsz a hirtelen adódó változásokért? Pedig az égiek ma igencsak felkeltik a figyelmedet az újdonságok iránt, és azt fogod tapasztalni, hogy mégis valami másra, formabontóra, extrémre kezdesz vágyakozni. Szombaton, napközben még hajlandó vagy behódolni környezeted elvárásainak, de este és vasárnap nem sok kedved lesz másokhoz alkalmazkodni, kizárólag önmagad igényeit akarod kielégíteni. Hát keress magadnak valamilyen különleges elfoglaltságot, megérdemled a kedvednek megfelelő kikapcsolódási formát!

Mire észbe kapsz, órák telnek el a szombati napból úgy, hogy nem tudsz felmutatni látványos eredményeket. Kapd össze magad, ez most nem a lazsálás pillanata, főleg azért nem, mert tettél pár elhamarkodott ígéretet, amelyeket most haladéktalanul teljesítened kell. Kerüld el a konfliktushelyzeteket, inkább szeretetben teljen ez a két nap, ehhez viszont a te belátásod is szükséges. Figyelj oda minden előjelre, mert az égiek segítenek felismerni időben a hiányosságokat! Vasárnapra felszabadul lelked a felesleges terhek alól, és valaki meglephet egy jó hírrel.

Egy kicsit túlvállaltad magadat az elmúlt napokban, így nem csoda, ha fáradt vagy, és talán még kissé nyűgös is. Ráadásul voltál annyira elhamarkodott, hogy a hétvégére is beígértél néhány dolgot. Mindent te akartál elintézni mások helyett, igaz? Nos, azon túl, hogy látni fogod, ez hiba volt, arra is rá kell döbbenned, hogy nem húzhatod ki magad a feladatok alól. Fuss neki, kapcsolj turbófokozatra, hogy miután mások kívánságait teljesítetted, saját magad is sorra kerülhess, így a vasárnap békességben telhet.

Nem lesz alkalmad a kiadós pihenésre, bármennyire is ezt tervezted még pénteken. Annál inkább számíthatsz mozgalmasságra, izgalmas eseményekre az előtted álló két napon. Talán nincs is szükséged láblógatásra, a jövés-menés is pihentető lesz számodra, ha az nem jár erős fizikai fáradtsággal. Szereted a hétvégéidet aktívan tölteni, ezért már alig várod a családi vagy baráti összejöveteleket, programokat. Végre kimehettek a szabadba piknikezni, vagy eljutsz olyan helyre, ahol maximálisan jól fogod magad érezni.

Szeretnéd, hogy a hétvége minden szempontból a te elképzelésed szerint alakuljon? Lehet, hogy némi átalakításra lesz szükség, és egy kicsit nehezen fogod viselni azt, hogy szeretteid meglepetést tartogatnak neked, és szembe mennek eredeti terveiddel. A vágyaid meghiúsulása először nagyon bosszant, de próbáld magad túltenni ezen, mert hidd el, ha elfogadod a kialakult körülményeket, valójában a magad helyzetét könnyíted meg. Fogadd örömmel a neked szánt meglepetést és a szeretetet, amit mellé kapsz!

Vízöntőhöz méltó módon előrelátó voltál, gondoskodtál a hétvégi programokról, és időben megkezdted a szükséges előkészületeket. A bevásárlás már megvan, a menüt is kitaláltad, sőt, a főzést vagy egyéb házimunkákat gyorsabban oldod meg, mint azt előre gondoltad. Minden a helyén lesz ahhoz, hogy maximálisan jól érezd magad ott, ahová készülsz. Mindenképp menj társaságba, beszélgess barátaiddal, rokonaiddal, mindenkinek jót fog tenni, ha elmondhatja, milyen örömök, esetleg bosszúságok érték. Vasárnap sok öröm és nyugalom vár rád, hozd ki a legjobbat a különféle helyzetekből!

Fárasztó volt a hét eddigi, dolgos része, nem kell ezt titkolni mások vagy épp magad előtt. Bátran lustálkodj mindkét reggel egy kicsit, és merészen sózz rá pár rutinfeladatot szeretteidre. Néha neked is kijár a teljes körű lazítás, a tétlen láblógatás, legalább egy fél napig. Szombaton szánj időt a közelmúltban halogatott dolgok tisztázására, rendbetételére, így tiszta lelkiismerettel térhetsz nyugovóra, és várhatod a vasárnapot, ami végtelen békét és nyugalmat hoz neked. Egy rég nem látott rokon vagy barát is felbukkan, akivel kellemes, meghitt beszélgetésben lesz részetek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.