Fenn is, lenn is: vegyes hatású hétvége következik - Horoszkóp (április 23-24.)

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a hétvégén bármi megtörténhet: ha néha a gödör alján érzed magad, az nem véletlen. Tégy meg mindent azért, hogy jobb kedvre derülj!

A szombati nap remek lehetőségeket rejt a Kosok számára. Alkalmasnak tűnsz arra, hogy nyélbe üss valamilyen kedvező magánjellegű, vagy akár üzleti dolgot. Rendezd esetleges anyagi gondjaidat, a régóta húzódó feladatokat se tologasd tovább. Zárd le a régit, adj teret az újnak. Akár új szerelem is kopogtathat az ajtódon. Ingatlan-adásvétellel vagy egy jogi üggyel kapcsolatban érkezhetnek hirtelen jó hírek. A lényeg, hogy mindent alaposan gondolj át, és ösztönösen dönts. Az első megérzés lesz a jó! A vasárnap már a nyugalomé és a jövő tervezéséé.

Szombaton aligha lesznek kíméletesek hozzád az égiek, alaposan leterhelnek, vagy akár fel is bosszantanak valamivel. Ha nincs ínyedre elvégezni a házimunkát, akkor biztos kialakul olyan körülmény, ami miatt mégis kénytelen leszel megtenni. Ha nem akarsz találkozni valakivel, vagy elmenni egy buliba, a végén mégis rászánod magad, és útnak indulsz. Eleinte sok lesz benned az ellenállás, de estére feloldódsz, és akárhol is köss ki, remekül fogod magad érezni. Vasárnap lazíts, és ha van hozzá kedved, már előre oszd be jól az időt jövő hétre, ezzel is megkönnyítve a saját dolgod.

A hét eddigi részében kellemes nyugalom ölelt körbe, alig voltak nehéz pillanatok, így a hangulatod a hétvégére kifejezetten jó maradt, és nyűgös sem vagy. A sikerek örömmel töltenek el, így pedig fogod tudni élvezni a nyugalmat és a békét, ami most körbevesz. Bár több próbálkozás lesz arra, hogy rokonok vagy barátok elrángassanak különféle zajos programokra, de szeretnél ennek ellenállni. Vajon sikerül, vagy beadod a derekad, és csatlakozol hozzájuk? Mindegy melyik mellett döntesz, mivel mindenképpen pozitív mérleggel zárod a hétvégét, így mehetsz is, maradhatsz is.

Szombaton egészen jól alakulnak a dolgok, minden rendben zajlik, már-már túl békés minden. Terveid ha kicsit lassan és apránként is, de sorban megvalósulnak, ám lehet, hogy csak vasárnap derül ki számodra, hogy valami nagyszerű dolgot hoztál létre. Egy olyan információ juthat birtokodba, ami eleinte semmilyen formában nem köti le a figyelmed, sőt, el is ereszted a füled mellett. Ám vasárnap rájössz, hogy talán épp ez az a lehetőség az, amire oly rég vártál. Térj vissza a forráshoz, és elemezd részletesebben a lehetőséget. Ha valakivel rendezned kell a kapcsolatodat, most tedd meg, a Hold segít ebben!

Szombaton a béke legkellemesebb formája ölel körbe, ez nagyon jól fog esni, hisz egész héten szaladgáltál, ügyeket intéztél, tettél-vettél, másokért is harcba szálltál. Ám most a fáradalmaidat ki kell pihenned, fontos, hogy ne hadakozz a különféle történések ellen! Ezzel megkímélheted magad pár vitától, és felesleges jótéteménytől. Lehetsz engedékeny mindenkivel, de ne annyira, hogy azt bárki kihasználhassa. Ha van gyermeked, vagy van a családban, érdemes velük most időt tölteni, sokat tanulhatsz tőlük. Meglepően sokat...

A szombati napod összességében jól telik, tele lesz könnyedséggel. Jó hír, hogy jelentősebb mozgalmasság nélkül telik, ami tulajdonképpen most boldoggá is tesz, hisz nem vágysz hangoskodásra, forgatagra, nagy társasági életre, csakis békére. Még szerencse, hogy a családod sem akar olyasmit rád erőltetni, ami nem esne jól. Kerüld el a kiemelten fontos döntéshelyzeteket, halassz minden ilyen jellegű fontos dolgot hétfőre. Hétvége van, így ennek megfelelő programokat válassz magadnak. Mindegy, hogy otthon maradsz, vagy házon kívül tervezed az időt tölteni, történjen minden a te vágyaid szerint.

Ez a hétvége tartogat némi kuszaságot, ott lebeg a levegőben a bonyodalom lehetősége. A Hold érzelmileg megingathat, hirtelen sok kérdőjel bukkanhat fel, ezekre pedig szeretnél választ találni azonnal, de most nem fogsz. Ugyanis nem a gyors feleletek a lényegesek, hanem az, hogy a problémás dolgokon rágódj kicsit. Ha erre hajlandó vagy a hétvégén, ha késve is, de majd jönnek a válaszok sorban. Lesz olyasmi, amire magadtól is rájössz, de akad majd, amivel kapcsolatban mások fogják felnyitni a szemed. A lényeg, hogy minden éppen akkor fog történni, amikor kell. Ne siettess most semmit.

Ezen a hétvégén mintha semmi sem akarna békére vagy épp megoldásra lelni – legyen szó emberekről, helyzetekről. Minden akadály kétszer akkora, mint máskor. Akármihez nyúlsz, dupla annyi időbe, vagy épp energiádba kerül, mint máskor. Folyamatosan hátráltatnak az égiek, ez pedig egy dolgot jelenthet! Nem kell dolgoznod, és a hétvégédet is beáldoznod! Annál inkább pihenni kellene, szórakozni, örülni, emberekkel találkozni, szeretni. Nem kell túlbonyolítani semmit. Csak úgy legyél, és örülj az apró dolgoknak is, ne most akard meghódítani a világot.

Ezen a hétvégén bármit tehetsz, ehetsz, bárhová mehetsz, csupán egy dologra figyelj: ne lépj át erkölcsi, etikai határokat. Főleg olyanokat ne, amiket másoktól sem vennél jó néven. Bulizz, de ne igyál vagy egyél mértéktelenül, randizz, de ne keveredj olyan szituációba, amit később megbánhatsz. Vasárnap figyelj oda az egészségedre, lelkiállapotodra, mert az égi hatások megnehezíthetik az emésztésedet, vagy épp egy adott ügy lelki feldolgozását. Ne kockáztass, legyél előrelátó, igyál gyógyteákat, egyél könnyű ételeket! A családod is várná figyelmedet, hát add meg nekik, hogy eltöltesz a társaságukban némi időt.

Vége a borús, szomorkás napoknak, a rengeteg megoldandó feladatnak, a stressz érezhetően apad a hétvégével. Kiszálltál pénteken a mókuskerékből, hétfő reggelig eszedbe se jusson visszatérni a tettek mezejére! Végre képes vagy arra, hogy tényleg a pihenésnek és önmagadnak szentelj két egész napot. Örülj annak, hogy minden rendben, és a tervezettek szerint alakulnak a programjaid. Magad mögött tudhatod a nehézségeket, javul a hangulatod, és fel is leszel dobva, nem is kicsit! Jól teszed, ha most az alkotás irányába fordulsz, esetleg egy új művészeti ággal ismerkedsz meg közelebbről.

Ezen a hétvégén sok bonyolult élethelyzet adódik, van, ami közvetve, akad majd, ami közvetlenül érint téged. Szembe kell nézned a valósággal, akkor is, ha tudatosan nem kerested a bajt. Fontos leszögezni, hogy mindaz, ami most körülvesz, az nem rossz, csupán komoly tanulnivalót hordoz. Épp ezért ne állj ellen a kihívásoknak, hanem alkalmazkodj hozzájuk, és vállald fel az extra tennivalót. Ha kell, állj ki a gyengébbek mellett, de ha úgy alakul, védd meg a saját érdekeidet. Ha rád sóznak egy feladatot, csináld meg, mert szükséged van új tapasztalatokra.

A hangulatváltozásaidat elég nehezen fogja viselni a családod, és ne csodálkozz azon, ha ennek hangot is adnak. Hétvége van, és a pozitív gondolatok helyett téged már a jövő hét feladatai kötnek le gondolatban. Állj meg, és nyomd be sürgősen a stop gombot, mert pihenned is kell! Kikapcsolódásra lenne szükséged, nem pedig rohangálásra és kapkodásra. Szombaton még mindenki lábujjhegyen próbál járni, hogy kíméljenek téged, ám eljön az a pillanat, amikor akár a családodnak, akár barátaidnak, elegük lesz ebből. Ugye inkább a szórakozást választod erre a két napra, nem pedig a kedvetlenséget?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.