Hagyd, hogy a sors kegyes legyen hozzád! – Szerelmi horoszkóp májusra

asztrológia szerelmi horoszkóp havi horoszkóp május ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár párkapcsolatban, akár szingliként köszönt rád május hava, abban biztos lehetsz, hogy az égiek nem hagyják, hogy szenvedély, romantika és izgalmak nélkül teljen el ez a hónap. Engedd, hogy a kedvedben járjanak, ám közben maradj óvatos: most könnyen kerülhetsz szerelmi háromszögbe.

Páros: jobban oda kell figyelned kedvesedre, ha tartós kapcsolatot akarsz. Ne légy felületes, ha kapsz, akkor adj is! Ha csak a saját igényeidet tolod előtérbe, viták alakulhatnak ki köztetek. Szexet, szerelmet, odaadást vársz? Add meg neki ugyanezt!
Páratlan: május első napjaiban nem, de 6-a után izzani fog körülötted a levegő, sok férfit magadhoz vonzol, talán többet is a kelleténél. Jó az, ha mindenkiben potenciális lehetőséget látsz, de nem kell mindenkit alaposan tesztelned. Csak óvatosan és okosan, és akkor sikerrel járhatsz!

Páros: május a titkos szerelmet kínálhatja fel neked, könnyen találhatod magad egy szerelmi háromszög kellős közepén. Lényeges változások történnek körülötted. Tudod és érzed, hogy ha nem vigyázol eléggé, akkor átléphetsz olyan határokat, amelyekkel megbánthatod a kedvesedet.
Páratlan: május elején megmagyarázhatatlan bizonytalanság gyötör. Vajon a munkára vagy a szerelemre fókuszálj inkább? Eleinte a szellemi fejlődésbe fekteted az energiáidat, ám aztán jön valaki, aki lerombolja a téged körülvevő magas falakat. Ugye ki tudsz neki nyílni?

Páros: a változás szele megérint, akár azon az áron is, hogy hátat fordítasz kedvesednek, és váratlanul új vizekre evezel. Mindezt most garantáltan gyors döntésekkel fogod véghezvinni. Ha viszont maradsz, akkor is van mit megoldani, javítani, formálni, szebbé tenni.
Páratlan: légy spontán és befogadó, ha előre felállítod a szabályokat, esélytelenül futsz neki a párkeresésnek. Most még az is belefér, hogy egy régi szerelmet próbálj meg felmelegíteni! Semmit ne tervezz meg előre, csak élj a mának. Hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek.

Páros: szívügyek terén jelentős döntésekre szánhatod magad, összeköltözés, házasság, gyermekvállalás egyaránt szóba kerülhet. Ha végleg leteszed a voksod jelenlegi kedvesed mellett, akkor a hosszú távú kapcsolat garantált. Ha kimondod, itt a vég, gyorsan tovább is lépsz!
Páratlan: bárkit az ujjad köré csavarhatsz, de kérdés, hogy vajon a hódításaid számát akarod-e gyarapítani, vagy a horgonyt végre leereszteni? Bármit tégy vagy mondj, arra most pozitív válasz érkezik. Egy szép szerelem is kibontakozhat, jó eséllyel egy föld jegyű emberrel.

Páros: örülj annak, hogy májusban nő benned a szenvedély! Eljött az ideje, hogy szabadjára engedd a fantáziádat és vágyaidat. Engedd, hogy szerelmed a kedvedben járjon! Lehet, hogy eleinte nem tudja tartani a tempódat, ezért néha lassíts le, és várd be őt is! Élmény lesz minden közös pillanat.
Páratlan: régóta kiszemeltél valakit? Itt az idő arra, hogy lépéseket tegyél a sikerért! Ha nem próbálod meg, akkor nem adsz esélyt magadnak. Mindeközben vonzó leszel, így egyáltalán nem biztos, hogy ott érsz célba, ahol eredetileg tervezted.

Páros: a Vénusz feltüzel, és arra ösztönöz, hogy mindennap rajongva szeresd kedvesedet. Tartsd életben a szenvedélyt, és meglásd, a viszonzás is megérkezik. Ő is tudja, hogy jó irányba haladnak a dolgok, rég látott már téged ennyire vehemensnek és rámenősnek.
Páratlan: ideje kimozdulni otthonról vagy az irodából, és világot látni. A baráti társaságod most aligha kínál neked alternatívát, ezért próbálkozz ismeretlen terepen. Lehet, hogy neked kell megtenned az első lépést a másik nem irányába. Add önmagad!

Páros: szeretnéd feldobni az egyhangú hétköznapokat? Akkor vess be új praktikákat, dobd fel a szerelmi életedet. Ellaposodás ellen a szenvedély lehet a valódi orvosság! Próbálkozásaid célt érnek, kedvesed vevő lesz mindenre, sőt ő is tud neked újat mutatni...
Páratlan: május elején előtérbe helyezheted szakmai előmeneteledet vagy épp a tanulást, de később adj teret a szerelemnek, a flörtnek, a randiknak. Napról napra egyre kapósabb leszel, többen kopogtatnak majd a szíved ajtaján. Ember legyen a talpán, aki képes neked ellenállni.

Páros: sok időt kell kedvesedre szánni ahhoz, hogy ténylegesen év végérvényesen el tudd dönteni, vele akarsz-e maradni, vagy sem. Légy hű önmagadhoz! Bátran mondd ki, amit érzel! A mellékvágányokat felejtsd el, bár vonzó lehet egy titkos találka, túl nagy lehet a kockázat.
Páratlan: szingliként bátran tarts több vasat a tűzbe, viszont te is megtapasztalhatod: hosszú távon mindez kimerít. Valahogy nem találod az igazit? 6-a után fordul a kocka, s egy csendes, vonzó férfi képében besétálhat életedbe a nagy Ő.

Páros: az égi energiák feltüzelnek, ezért vágysz majd a szenvedély megélésére, a szexre. Ügyelj arra, nehogy megtörténjen, hogy eltévedsz, s valaki másnál keresed a boldogságot, nem otthon. Döntsd el mihamarabb, merre mész tovább!
Páratlan: élvezd a mindennapokat, a flörtöket, az ismerkedést, mondj igent a randikra, hagyd, hogy megérintsenek. A 6-i újhold után beindul az élet, fordul a kocka, a még a külsőleg kevésbé vonzó embereket is közel engeded magadhoz, s épp egy ilyen férfiban találhatod meg a lelki társad!

Páros: izgalmakkal és romantikával lesz fűszerezve május hava, éld meg maximálisan azt, ami megadatik. Bár megjárod az utat a csúcs- és a mélypont között, viszont mindkettőben találsz olyat, ami maradandó élményt hagy. Többek közt felbukkanhat egy harmadik...
Páratlan: fordíts hátat az unalomnak, és adj bele mindent, legyen mozgalmas, változatos ez a hónap. Vonzás és taszítás? Emelkedjen benned a szenvedély hőfoka! Alkalmanként azt sem tudod, merre menj, kivel randizz, mire mondj igent.

Páros: törekedj a harmóniára, különben ingadozni fognak az érzelmeid! Csak akkor tudsz szívügyek terén mindent rendezni, ha kimondod őszintén, mit szeretnél, mi a vágyad, s persze meghallgatod a másik felet. Adj, hogy kaphass. Érezz, hogy érezzenek, szeress, hogy szeressenek!
Páratlan: izgalmas találkozásokat hoz május hava, szárnyalj, tündökölj, mondj igent mindenre, és ne félj lejjebb tenni a mércét. Sok férfival találkozol, de 6-áig szinte mindenki csalódást okoz. Aztán jön valaki, aki megbabonáz elsőre, és persze másodjára is...

Páros: az elmúlt hetekben alkalmanként könnyelmű voltál? Akkor kapd össze magad, mert kedvesed több figyelmet és szeretetet igényel. Lesd a reakcióit, elégítsd ki az igényeit. Figyeld kéréseit, találd ki a gondolatait, így bízhatsz abban, hogy ő is maximálisan rád hangolódik.
Páratlan: sok randilehetőség adatik meg számodra, kedvedre válogathatsz, de ne a külső alapján dönts, és ne kötelezd el magad túl hamar. Adj esélyt mindenkinek, így kapsz teljes képet. Ne ítélj elsőre, s hidd el, rálelsz valakiben a régóta keresett, valódi értékekre!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.