Heti horoszkóp (május 2–8.) – Amit most kívánsz, teljesülni fog

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodás lesz ez a hét, május 6-án újholddal köszöntjük a következő holdhónapot, a Bika jegyében. Merjünk remélni és tervezni, mert áldásban lehet részünk.

Az égiek áldásos segítségével most bármit elérhetsz. Akármit tégy, gondolj, álmodj meg, az pont úgy lesz jó, ahogy megteremted és létrehozod. A különféle dolgok és ügyek éppen úgy történnek meg, ahogy azt megálmodtad. Pozitív változások sorát figyelheted meg, ismeretlen emberek által futnak be hozzád remek hírek. Vajon lesz bátorságod igazán nagy módosításokat véghezvinni? Netán úgy döntesz, hogy hagyod magad sodortatni az árral, és lesz, ahogy lesz? Bármi mellett tedd le a voksod, az biztos, hogy nem jársz rosszul, bár a végeredményt tekintve nem mindegy, mennyi babért arathatsz le. A lehetőséged megvan, hogy óriási fába vágd a fejszédet, légy bátor!

Ezen a héten minden másképp zajlik, mint azt eredetileg eltervezted. Bikaként szereted, ha előre és szinte mértani pontossággal kiszámíthatod az egyes lépéseket, ám, ez most valahogy nem sikerül. Úgy érezheted, a sors tesz keresztbe neked. Lehet, hogy az égiek csupán meg akarnak kímélni valamilyen bukástól vagy kudarctól? Gondold át, milyen irányba haladsz, mi a valódi cél, mit akarsz elérni, mert könnyen lehet, hogy tényleg egyfajta óvó égi hatás lehet a háttérben. Talán fel kellene valamit adnod, vagy legalábbis kicsit elhalasztanod a kezdést? Nehéz lesz a tervedről lemondani, de ha más nem, hát próbáld átalakítani. Minden napot jó kedvvel kezdj el, és tartsd szem előtt, hogy ami nem sikerül elsőre, majd sikerül másodjára!

Pozitív irányú változásokat jeleznek erre a hétre az égi hatások, alkalmazkodj a változó körülményekhez, és meglásd, minden sikerül, amit elterveztél. Nem lesz túl sok okod panaszra, sőt, a hétvégén kifejezetten elégedett leszel, amikor visszagondolva összegzed a heti eseményeket. Anyagi helyzeted fókuszba kerül, de jó hír, hogy azért, mert mindenképpen javulni fog, bár lehet, hogy a bankszámlád még nem gyarapszik, de a remek híreket, a pozitív előjeleket megkapod. Örülj mindennek, az apróságoknak is, mert sok kicsi sokra megy! A problémás, nehéz helyzetek most elkerülnek, ha adódik is valami bonyodalom, könnyedén átvészeled.

Egészen csütörtökig feltétlenül szükséged lesz plusz energiák felvételére, ugyanis a Hold fogyóban lesz, és ezzel együtt a te tartalékaid is megcsappannak. Közben azt is észre kell venned, hogy erőteljes belső átalakulási folyamat indul el benned, ami érinti a szellemi és a fizikai oldalt egyaránt. Változol, mert igényed van erre, és a módosulások csak jót jelenthetnek újhold előtt. Ezekkel az egyébként nem látványos változásokkal lényeges eredményeket fogsz tudni elérni. Amint megérkezik az újhold, és te is visszatalálsz régi önmagadhoz, ismét sikeres napok állnak előtted. Mindent bele!

Úgy tűnik, kicsúszott a lábad alól a talaj? A hét elején nem mennek zökkenőmentesen a dolgok, sok a váratlan akadály, ráadásul felesleges köröket kell futnod? Nos, ennek egyik legfőbb oka a fogyásban lévő Hold, és ez a jelenség csütörtökig nem fog megszűnni – bár utána hirtelen igen, és drasztikusan jobbak lesznek a körülmények. Ezzel párhuzamosan a kommunikációd nem kifinomult, ez pedig automatikusan bevonzhat néhány vitát. Ám tudd, hogy a kocka hamarosan fordul, kifejezetten a te javadra! Minden esélyed megvan arra, hogy kedvező irányt vegyen életed több területe is, minden rendeződik ezekben a napokban, amivel kapcsolatban zűrt éreztél.

Egy Szűztől nem ismeretlen jelenség az, hogy inkább választod a megszokott, egyszerűbb, monoton dolgokat a felfordulással, a zűrzavarral és a felfokozott szituációkkal szemben. Ám ezen a héten biztos, hogy nem lesz béke és végtelen nyugalom körülötted, sokat jössz és mész, ügyeket intézel, ráadásul sok extra feladat is eléd kerül csütörtökig, és feleslegesen keresel kibúvót, azzal csak magadnak ártasz. Ki kell mozdulnod a komfortzónádból, ami persze ijesztő lesz, ám szerdára rá fogsz jönni, hogy nagyon is időszerű volt változtatni néhány dolgon. Hétfőn és kedden a hangulatod erősen ingadozni fog, alig találod a helyed, és a környezeted is nehezen ért meg. Péntektől sokat javul a helyzet, többet mosolyogsz, és újra harmóniát teremtesz magad körül.

A Merkúr erőteljes lökést ad neked, új dolgok megtételére ösztönöz, és akkor is fontos döntéseket kell meghoznod, ha ezt nem tervezted még a hét legelején. Képes vagy felturbózni magad, be tudsz fogadni új információkat, azokat dolgozd is fel, és tanulj, ha kell. Gyűjts új tapasztalatokat, leginkább szakmai vagy tanulmányi téren. A gyorsaság megfontoltsággal kombinálva most alapvető feltétele lesz annak, hogy sikert érj el. A heti konstellációk nem hagynak pihenni, lazsálni, folyamatosan azt fogod érezni, hogy láthatatlan erők tolnak hátulról. Fogadd el ezt a típusú támogatást, hisz a hátszél mindig jól jön. Tanulj az esetleges kudarcokból.

Sok más jeggyel ellentétben a te hétfői napod kifejezetten nyugalmas, békés, de mégis eredményes lesz, kedden is végzed a dolgod nehézségek nélkül. Ám a hét közepén az égiektől olyan extra segítség érkezik, amit érdemes felhasználnod jogi és üzleti ügyek intézéséhez – minden, ami eddig függőben volt, ekkortól gyorsan és eredményesen lezárható. Ha valahol beakadtál, és nem volt jó megoldás, most biztos megtalálod a kiutat a gödörből. Ha nem értettél szót valakivel, ezekben a napokban gördülékenyen fogsz kommunikálni. Sok megerősítést kapsz azzal összefüggésben, hogy jó úton jársz, megfelelő célokat tűztél ki magad elé.

Fizikai és szellemi aktivitásod önmagadon kívül bizony másokat is meg fog lepni, egészen elképesztő méreteket ölt az eredményességed, amibe kezdesz, azt befejezed, nem is akárhogyan! Nem létezik olyan kérdés, amire ne tudnál választ adni. Ha mégis akad, azt biztos meg tudod majd mondani, ki és hol tud segíteni. Remek iránymutatója leszel most mindenkinek, kommunikációs képességeddel nemcsak a saját ügyeidet rendezed el hibátlanul, hanem másoknak is besegítesz. Új dolgokba akarsz belevágni? Másik munka? Saját vállalkozás? Költözés? Visszaülnél az iskolapadba? Jöhet bármi! Cselekedj!

Használd ki a Vénusz és a Merkúr jótékony hatását, aztán pedig jöhet az újhold, ami felteszi az i-re a pontot, eredményt, sikert és örömöt garantál számodra. Az előtted álló napokban könnyedén építheted és mélyítheted emberi kapcsolataidat, amire igen nagy szükséged van. Biztosan észrevetted, hogy mostanság kicsit több félreértésben volt részed, és néhány kötelék meglazult, vagy meg is szakadt. Tagadhatatlan, hogy, ezeknek itt volt az idejük, de minden olyan rokoni, baráti vagy üzleti kapcsolat, aminek birtokában vagy, azt érdemes építeni, erősíteni azonnal. Semmire ne legyints! Ne mondd azt, hogy ráérsz majd vele foglalkozni a jövő héten.

Bár hétfőn és kedden még nem leszel teljesítőképességed maximumán, szerdától a jókedved sokat javul, örömmel és őszinte figyelemmel hallgatod meg az embereket, és vevő leszel az új információkra, esetleges ajánlatokra. Szinte egyenesen vadászol a különféle izgalmas lehetőségekre, amelyeket megragadva változtathatsz valamit önmagadon, szakmai téren, vagy tulajdonképpen életed bármely területén. Az anyagi ügyek is hirtelen fellendülnek, kapsz egy jó alkalmat ahhoz, hogy gyarapítsd a pénztárcád tartalmát. Fogadd el a lehetőségét annak, hogy új területen kamatoztathatod tudásodat, eddig megszerzett tapasztalataidat. Fontos, hogy a szellemi fejlődést helyezd előtérbe csütörtöktől!

Kedvező energetikájú hét ez a mostani, aligha adódik ok aggodalomra, bánatra. Olyannyira nem, hogy inkább az lesz már-már zavarba ejtő, hogy minden sínen van, gond nélkül végzed a dolgod, senki nem hátráltat, sőt, mások segítik utadat, támogatnak ötletekkel. Kiegyensúlyozottság és harmónia jellemzi napjaidat, ami jelentősen hozzásegít a gondolkodáshoz, közeli és távoli jövőd megtervezéséhez. Kiváló időszak ez ahhoz, hogy egy kicsit megpihenj, gondolkodj, erőt gyűjts, élvezd a csendet, a lazítás lehetőségét, és tervezz. Tervezd a munkádat, karrieredet, vállalkozásod fejlesztését, párkapcsolatodat átgondold, anyagi ügyeidet rendbe tedd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.