Hétvégi horoszkóp (április 30. – május 1.) - Végre megértheted azt, amit eddig homály fedett

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosokra rá sem lehet ismerni ezen a hétvégén, a Rákokat hatalmas szerencse érheti, a Vízöntőket pedig gondos tervezésre intik a csillagok. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu hétvégi horoszkópja! 

Változatosságra vágysz? Igényled a mozgalmasságot, és társaságba mennél? Ezen a hétvégén minden a kedved szerint alakul, merj nagyot álmodni! Különféle arcaidat mutatod a világ felé, sokakat meg is lepsz azzal, hogy Kosként most örömmel alkalmazkodsz másokhoz, és elfogadod a családod, vagy épp a barátaid programjavaslatait. Nem kötsz bele semmibe, és nem akarod görcsösen kézben tartani az irányítást. Igen, te bizony az átváltozás nagy mestere vagy, bár sokan ezt nem tudják rólad, de most megmutathatod, hogy nem mindig mész fejjel a falnak.

A hétvége számodra elég vegyes képet mutat, könnyen lehet, hogy szélsőséges helyzetekbe keveredsz. Egyik pillanatban fent, a másikban könnyen lent lehetsz. Számos furcsa szituációt kell megoldanod, egy részük jó hírt, pozitív élményeket jelez, de lesznek olyanok, amelyek megingatnak, és kérdéseket vetnek fel. Bárhogy alakuljanak is a dolgok, kerüld el azt, hogy lehangolódhass, ha valaki érezhetően konfrontálódni akar, azt kerüld ki. Oldd meg, hogy jót aludhass, ne kelj fel túl korán, teremts csendet, hogy gondolkodhass, és a közeli jövőt tervezgethesd.

A szombati nap összességében kellemesen, nyugodt hangulatban telik, de való igaz, hogy ez nagyon jól fog esni. A csend és a béke a hét stresszes munkanapjai után zavarba ejtő aktivitással lesznek jelen. Már-már olyan vihar előtti csend érzeted támad? Ne fess ördögöt a falra, mert minden rendben van, jó, ha ezt elhiszed. Használd ki ezt a kellemes idillt arra, hogy rendezd a gondolataidat, és beszélj olyanokkal, akik fontosak számodra. Mindeközben valaki lehet, hogy épp arra vár, vajon eszedbe jut-e a neki tett ígéreted, vagy sem. Sebaj, egy kis késlekedés belefér, ha elfelejted, vasárnap még rohamtempóban pótolhatod a hiányosságot.

A sors mindig kínál valami újat, ezen a hétvégén pedig olyasmit, ami meglepetésszerű lehet számodra, és valaminek a pozitív előjele is egyben. Előkerülhet valaki a régmúltból, de anyagiak terén is érhet pozitív élmény, csak légy szemfüles, és használd ki azokat a lehetőségeket, amik adódnak! Kiszámíthatatlan helyen és formában talál meg téged most valamilyen szerencsés helyzet, melyet nem szabadna elszalasztanod. Magánügyek terén lenne mit rendezni? Arra a vasárnap lesz megfelelő, egy békés ebéd keretében könnyen tisztázhatók az elmúlt időszak félreértései.

Családtagjaiddal nem feltétlenül találod meg az összhangot, könnyen lehet, hogy kihoznak a sodrodból, de te magad sem leszel a türelem mintaképe, így ha a te és a közvetlen környezeted vegyes energiái összecsapnak, abból kialakulhat vita, kisebb veszekedés. Különösen a szombat délutáni időszak lesz meglehetősen kusza, ám ha kordában tartod az érzéseidet, és teljesen tudatosan veszed az akadályokat, nem emeled meg a hangod, akkor el tudod kerülni a bonyodalmakat, sőt, mások összecsapásai során te lehetsz a döntőbíró. Légy türelmes és elnéző mindenkivel. Vasárnapra feltétlenül iktass be némi szórakozást!

Az elmúlt időszak sokszor felemásnak tűnő eseményei, valamint vegyes hatásai miatt szombaton reggel nem leszel topon, lehet, hogy legszívesebben a fejedre húznád a takarót, és ki sem mozdulnál otthonról. Ez átmenetileg elveheti a kedved egy házon kívüli programtól, de szerencsére ismered magad annyira, hogy tudd, a legrosszabb, amit tehetsz, ha otthon maradsz. Ne csüggedj azért, ha nem megy minden úgy, mint a karikacsapás! Fogadd el ezt a helyzetet, alakítsd át a programjaidat, és amit nem létkérdés most megcsinálni, azt halaszd el a pihenésed javára. Mi lenne, ha ezen a hétvégén egyszerűen csak nem csinálnál semmi megterhelőt?

Ezen a hétvégén az emberi kapcsolatok kerülnek célkeresztbe, szeretnéd kibogozni az összekuszálódott szálakat, rendezni, amit rendezni kell. Eleged volt a vitákból, békét akarsz, és ezt most meg is teremtheted! Tudatosság és jó kommunikáció kell. Ez a szombati nap rendkívül alkalmas arra, hogy mindent tisztán láss, és jól ítélj meg, sőt, másoknak is fényt gyújts az alagút végén. Értékeld ki a régi dolgokat, gondold át az egymás ellen elkövetett hibákat, keresd meg az okokat, mert ha ez utóbbiakat megleled, akkor a dolgok rendbetétele meglepően könnyű lesz. Légy résen, mert most végre fény derülhet néhány olyan tényre, amelyek eddig elkerülték a figyelmed.

Szombat reggel még békésnek tűnik minden, nem gyűlnek felhők a fejed felett, de délutánra könnyen lehet, hogy fognak... Mit tegyél, hogy ez ne törtéjen meg? Teljesítsd azokat a vállalásokat, amelyeket éppen erre a napra ígértél, és ne bújj ki a felelősség alól, hanem vidd véghez azt, amire rábólintottál. Nem lenne szép most megfutamodni. Hogy szól a mondás? Az ígéret szép szó, ha megtartják, úgy jó! Kerüld el a konfliktushelyzeteket, és csakis olyan emberekkel beszélj vagy találkozz, akik jellemzően nem szoktak kibillenteni a lelki egyensúlyodból. Ha mégis belecsúszol egy veszekedésbe, gyorsan keresd a békülés módját, hogy vasárnap este már tiszta lelkiismerettel hajthasd álomra a szemed.

Remek hétvége lesz a mostani, a szombati nap mozgalmas lesz, új ismerősökre lelhetsz, sőt, akár egy új üzleti lehetőség halovány fénye is felderenghet. Különösen a vasárnap fog kellemesen és számodra minden szempontból örömteli módon telni. Látszik, hogy árad belőled a lelki nyugalom és a kiegyensúlyozottság, ezt pedig élvezni fogja a családod, vagy épp a barátaid. Szó szerint belőled merítenek erőt, érezhető lesz a pozitív gondolkodás léte. Már sikerült, vagy épp az utolsó lépéseket teszed afelé, hogy sikerüljön rendbe hoznod a magánéleted egy problémás részét, ez pedig a megnyugvást hozza számodra.

Egy igazán izgalmas, jó eredményekkel kecsegtető eseménysor veheti kezdetét szombaton, kapkodhatod a fejed, és növelheted a sebességet! Főképp a szerelmi életed változhat jelentősen, hagyd magad sodortatni az árral – bármi megtörténhet. Valaki nagyon oda fog figyelni minden rezdülésedre, és mivel igen régóta álmodoztál a romantika megéléséről, most itt van a lehetőség, hogy át is éld. Élvezd minden percét a hétvégének, akár egyedül vagy, akár elkötelezett! Vasárnap viszont valamely családtagod kérheti figyelmed, ne mondj nemet neki, hisz tudsz segíteni, már csak azzal is, hogy meghallgatod.

Légy ügyes és tudatos, kerüld a veszekedéseket, a békétlenséget, és most ne akarj sehol döntőbíró lenni! Tervezd meg jól az időbeosztásodat, így garantáltan sikerül minden kötelezettségednek eleget tenni szombaton, hogy utána viszont csak a saját vágyaidon ügyködhess. Hagyd magad mögött tiszta lelkiismerettel a kötelezettségeidet, így a szombati nap jelentős része, majd a vasárnap is kedved szerint alakul. Összességében egy nyugis hétvége ez a mostani, talán még a telefon sem fog csörögni. Ezért szinte hálás leszel az égieknek. Rád fér már az alapos pihenés, igaz? Ne tedd függővé az időjárástól, hogy merre mégy, vagy kivel találkozol.

A szombati nap kellemes meglepetések garmadáját tartogatja, kapkodhatod is a fejed, hogy mindenre időben reagálj, vagy épp mindenkihez legyen egy pozitív szavad. A figyelmedet folyamatosan meg kell majd osztanod emberek, illetve élethelyzetek között, erre előre készülj fel. Számos jó dolog történik majd veled és körülötted, ami bizony az elégedettség érzését is elhozza. Persze az is lehet, hogy minden ugyanúgy alakul, mint bármikor máskor, viszont sokkal pozitívabb vagy, és a kicsinek is képes leszel örülni? Vasárnap a dolgok ismétlődnek, minden nagyszerűen alakul, és jó kedvvel teli leszel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.