Heti horoszkóp (május 9-15.) - Hallgasd meg azokat, akik támaszaid szeretnének lenni

Forrás: Dreamstime -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyedül is célba lehet érni, mások támogatásával azonban sokkal könnyebb és élvezetesebb. Ezen a héten bátran fogadd meg a tanácsokat, és hagyd, hogy segítsenek neked az előrejutásban!

Furcsa érzések uralkodhatnak el rajtad: néha mennél előre, akár egy faltörő Kos, máskor meg kettőt hátra lépsz, csak ne kelljen bizonyos dolgokat megtenned, elvégezned, vagy épp felvállalnod. Elkerülhetetlenül szembesülnöd kell közben azzal, hogy néha sokkal keményebb és szigorúbb leszel magadhoz, megkritizálod a saját tetteidet. Ám ez jó! Most meglátod a saját hibáidat, és kezelni is akarod őket. Ezt a hozzáállásodat még tettekkel is bizonyítod, tudatosan próbálsz elkerülni olyan helyzeteket, amelyek régen galibát okoztak. Kos létedre ez a fajta tudatosság komoly előrelépést hoz neked.

Összességében nyugalmas, kellemes hatásokkal teli, de valahogy mégis energikus, dinamikus napok követik egymást, amit élvezz ki maximálisan, mert külső kényszer hatása nélkül fogsz előre haladni, és sikereket elérni. Képes leszel úgy megmutatni erős egyéniséged és a benned rejlő ambíciót, hogy a legbonyolultabb feladatokat is könnyedén átlátod, extra gyorsan meg is oldod azokat sorban. Szerdán vagy csütörtökön új lehetőség nyílhat meg számodra szakmai vagy akár tanulmányi téren, szilárd támaszt és érdekes tapasztalatszerzési alkalmat kínálva. Mivel nagyon határozott és céltudatos leszel, gondolkodás nélkül belevághatsz bármibe!

Nagyszerű hét lesz a mostani, kedélyállapotod sokat javul, többet nevetsz a megszokottnál, képes vagy az apróságoknak is nagyon örülni, ez pedig másokat is inspirál. Ez utóbbi annyira feltölt energiával, hogy minden jóval könnyebben fog menni, és bizony az eredmények nem maradnak el. Komoly lehetőségek kínálkoznak számodra szakmai és magánéleti téren egyaránt. Merj változtatni! Életedet gyökerestül felforgathatod, kedved szerint alakíthatod a történéseket. Olyasfajta boldogságérzet leng körül, amilyenre régóta nem volt példa. Végre úgy érezheted, megérkeztél ahhoz a célszalaghoz, amit érdemes átszakítani.

A heti égi konstellációk kiemelkedően jó dolgokat nyújtanak számodra, csak élned kell az adódó lehetőségekkel. Mindenféle életterületen remekelni tudsz, csupán fel kell vállalnod, hogy mi az, amin most azonnal módosítani akarsz. Részben önmagad miatt, részben más optimista gondolkodású emberek hatására ki mered mondani a legbanálisabbnak tűnő álmaidat is, így pedig bátorságot gyűjthetsz ezek megvalósításához. Kamatoztathatod az összegyűjtött tapasztalataidat, utat mutathatsz másoknak, de lesz majd olyan, aki téged támogat a fejlődésben. Hallgasd meg azokat, akik segíteni akarnak neked, megéri!

Ezen a héten nincs helye a lazsálásnak és a halogatásnak. Kiemelkedően aktívnak kell lenned, nem lankadhat a figyelmed, ugyanis akadnak majd olyan emberek a környezetedben, akik nehezen viselik látványos sikereidet, és alkalmanként megpróbálnak akadályokat görgetni eléd. Légy résen, ne hagyd, hogy bárki elvegye a kedved céljaid elérésétől. Ha kitűztél valamit, ahhoz tartsd magad! Minden adott a sikerekhez. Ha őszinte vagy magadhoz, akkor pontosan látod, milyen buktatóid voltak mostanság, így azokat könnyen tudod javítani, viszont az is igaz, hogy szerencsés helyzetben vagy, mert össze tudod egyeztetni saját céljaidat környezeted és családod elképzeléseivel is.

Hétfőn kissé le leszel terhelve, de ez - érdekes módon – egy cseppet sem fog zavarni, mert tudod, hogy fontos feladatokat kell megoldanod, melyek közül több is segíti boldogulásodat. Kedden viszont akadályok gördülnek eléd, nehezen találod a helyed, kibillensz a megszokott egyensúlyból, ám ez azért történik, hogy a külső erők felhívják a figyelmedet: ideje pár jól megszokott dolgon módosítani! Akad majd a környezetedben néhány olyan személy, akik megpróbálnak kellemetlenkedni, vagy a saját feladataikat a te nyakadba aggatni. Vita helyett üsd el ezeket a helyzeteket humorral, és inkább adj ötletet nekik, hogyan tudják a dolgukat elvégezni maradéktalanul. Szerencsére a hét közepétől minden újra visszatér a békés, kerékvágásba.

Keresed a helyed, egy új lehetőséget, az utat, ami elvisz az alagút végéig? Újdonságra vágysz? Változtatnál, ugyanakkor félsz, hogy zsákutcába futsz? Ne hagyd, hogy a bizonytalanság erősebb legyen a bátorságnál! Ha nem módosítasz soha semmin, akkor nem fognak változni a dolgok. A monotonitás letöri a merészséget. A hét elején még inkább ragaszkodnál a „biztos kevés" állapotához, de jelentősen megnő az esély arra, hogy szerdán vagy legkésőbb csütörtökön találkozol valakivel, aki kimozdít a bebetonozottság állapotából, és rávesz arra, hogy tégy valamit, ami eltér minden eddigi tettedtől, gondolatodtól.

Feltöltődve, emelkedett hangulatban és láthatóan kipihent állapotban futsz neki a hétnek, s ez nem csak az elmúlt hétvége miatt van, hanem azért is, mert a növő hold dupla energiával segít neked cselekedni, dönteni, új dolgokba fogni és mindezek mellett ragyogni. Megnyílik végre előtted egy olyan kapu, amin már elég régóta dörömböltél, de eddig nem akart kitárulni, ám ami késik, nem múlik, most nem lehet okod panaszra, a lehető legjobbkor adatik meg a lehetőség arra, hogy egy régi álmodat megvalósítsd. Ez leginkább karrierrel, szakmai dolgokkal függ össze, de a befektetések is biztos hozamúak lesznek, ha most indítod útnak őket.

Már egy ideje kering egy meglehetősen kószának tűnő gondolat a fejedben, igaz? Vajon lesz bátorságod pontos tervet szőni köré, aztán megvalósítani? Régi, titkon dédelgetett álmodat most a Jupiter középpontba helyezi, hátszelet biztosít a felemelkedéshez, a kreatív megalkotásához, és garantálja neked, hogy könnyen és gyorsan fogsz tudni célba érni, babérokat learatni, dicséreteket bezsebelni. Egy dologra van szükség, ezt úgy hívják: kellő elszántság. Legyen szó munkáról vagy akár az otthonodról, a magánéletedről, indulj neki a változás útjának. Lesz elég kockáztatási vágy benned, ne hagyd magad lebeszélni semmiről!

Az előtted álló napokon az égi hatások igen vegyesek lesznek, többször is azt fogod érezni, hogy láthatatlan erők visszahúznak, gátolnak a haladásban, nem mersz kockázatot vállalni, vagy épp nem akarod meglátni a fától az erdőt. Néha makacs, máskor egyenesen önfejű leszel, ugyanakkor akadnak olyan pillanatok, amikor bőkezűen adakozol, erődön felül nyújtasz segítséget másoknak. A szélsőségesség lesz jellemző rád egészen csütörtök estig, ezért leginkább arra kell ügyelned, hogy ne bánts meg másokat, illetve ne tégy felelőtlen ígéreteket! Ez utóbbit akkor se, ha el tudnál végezni bizonyos dolgokat, de olyan tudást, időt, energiát kellene belefektetned, amely kizárólag mások érdekét szolgálnák.

Összességében kellemes, alkalmanként kiemelkedően jó hatások övezik utadat ezen a héten, szárnyalhatsz bátran, belevághatsz merész dolgokba, vállalhatsz kockázatot – mindegy, csak cselekedj! Kedvező időszak áll előtted, bármibe fogsz most, azt gond nélkül elrendezed, befejezed. Azt is észreveszed majd, hogy gyorsabb vagy, javul a kommunikációd, és szinte szavak nélkül is tudod, mit akarnak mások. Intuícióid meglepően erősek lesznek, érdemes ezeket a napokat nagy döntéseknek szentelni. Ugyanakkor a gyorsan jött sikerek ne vakítsanak el, mindent kezelj a helyén. Ha valaki segítséget nyújtott neked az elért eredményhez, azt köszönd meg valamilyen formában.

Kiemelkedően jó lelki és testi állapot jellemez most, a harmónia kellemesen körülölel, a hétvégén kellőképpen feltöltődtél energiával, ami egész héten kitart. Erő és ambíció lesz jelen a hétköznapokban, temperamentumod hozzásegít váratlan sikerek eléréséhez, nagyszerű ötletek kieszeléséhez, és világmegváltó tervek elkezdéséhez. Ha munkahelyváltást tervezel, vállalkozást indítanál, befektetnél, esetleg költözés vagy nagyobb utazás jár a fejedben, vágj bele bármelyikbe, nincs semmi vesztenivalód! Könnyedén haladsz előre, nincs előtted akadály, sőt még támogatókat is találsz, ha szükséged lenne ilyesfajta segítségre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.