Hétvégi horoszkóp (május 14-15.) – Mondd ki, amit érzel!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta húzódó konfliktusok lezárásának fog kedvezni a pünkösdi hosszú hétvége. Légy őszinte, maradj nyitott, és igyekezz megőrizni a hidegvéredet! Nézd meg, mit ígérnek a csillagok az elkövetkező napokra.

Szombaton jó lesz a kedved, megsokszorozódik a tetterőd és a kitartásod, a végére akarsz járni számos családi, illetve magánjellegű dolognak, és ez remek irány. A Merkúr segít, hogy békében és eredménnyel rendezd függő ügyeidet, vagy megtaláld kérdéseidre a válaszokat. Lesz olyan pillanat, amikor még magadat is megleped, hogy a cél érdekében szinte mindent elviselsz vagy akár be is vállalsz, olyasmit is, amitől világ életedben ódzkodtál. Környezeted ámulva figyeli, honnan lett Kos létedre ennyi türelmed. Nem a választ kell keresni, igaz?

Két lábbal a földön járó Bikaként ezen a hosszú hétvégén egyértelműen két lábbal jársz a föld felett, fantáziálsz, fura ötletekkel rukkolsz elő. Akik jól ismernek, igencsak meg lesznek lepődve, hisz ez a fajta szárnyalás nem jellemző rád, hisz földies jelleged miatt éppen inkább a materiális világ szokott vonzani. De kit érdekel, hogy milyen vagy máskor? Néha igenis ki kell lépni a komfortzónából, és másképp kell viszonyulni, gondolkodni, no és cselekedni is! Épp emiatt fogod rendkívül jól érezni magad a bőrödben. Ne hagyd, hogy bárki visszarángasson a való világba!

Ezen a hétvégén szinte minden eltérően fog alakulni, mint ahogy azt eredetileg tervezted. Ez egy percre se szegje kedved, bátran hagyd magad sodortatni az árral, érdemes csak úgy lebegni, és várni, mi történik. Szűkebb vagy épp tágabb családod biztosan igényt szeretne tartani rád, a figyelmedre, amire persze tilos nemet mondani, Lehet, hogy előkerül majd egy-két régebbi, szőnyeg alá sepert téma, amit ideje lenne átbeszélni. Ebben az égiek segítenek, kifinomult kommunikációt biztosítanak számodra. Különösen fontos, hogy ne kertelj, csak mondd, ami kiszakad belőled.

Szombaton csendes és magadba forduló leszel, mélyen eltűnődsz a közelmúlton, és nagyon jól át fogod tudni látni a saját ügyeidet, de bizony másokét is. Hol hibáztál, vagy épp hol alakítottál nagyot? A kérdésekre jönnek a válaszok egész hétvégén, így nem csoda, ha nem fog vonzani a zaj, a felfordulás, a mozgalmasság és a társasági élet. Inkább visszahúzódsz a világ kusza körforgása elől, ami jól jöhet neked, mert éppen ezért fogod észrevenni a környezetedben zajló eseményeket, analizálni őket, és ötleteket gyártani arra, mit és hogyan tudsz átalakítani!

Ez a hétvége minden szempontból remeknek ígérkezik, pont úgy alakulnak a dolgok, programok, találkák, ahogy megálmodtad. Rengeteg házimunkád lesz szombaton, de a töredékét sem végzed el, ami nem baj, ez mégiscsak egy hosszú, egyben ünnepi hétvége. Inkább darabold fel a sok tennivalót, és ügyesen taktikázva legyen idő pihenésre és feladatteljesítésre egyaránt. Bátran lógasd a lábad annyit, amennyit csak akarod, vagy menj wellnessezni, esetleg strandolni. A lényeg, hogy mozdulj ki otthonról, szórakozz, csinálj olyasmit, amire rég nem volt alkalmad. Energiakészleted kifogyhatatlanak tűnik még hétfőn is.

Szombaton a társasági életé a főszerep, nehogy otthon gubbassz a négy fal közt! Ha nem nálad lesz összejövetel, akkor menj te emberek közé, az sem baj, ha idegenekkel ismerkedsz, kell egy kis vérfrissítés: új barátok, vagy akár valami izgalmasabb is érkezhet. Eközben valaki mindent meg fog azért tenni, hogy felhívja magára a figyelmedet, hagyd, hogy elvarázsoljanak. Lehet, hogy ez sikerül is, csak az a gond, hogy nem tudod őt hová tenni, eleinte nem látod át, mit is akar tőled. Barátságot? Többet? Nyílj meg, légy kíváncsi, figyelj rá, ha másra nem, hát egy jó kis beszélgetésre mindenképp esély van.

Szombaton nem leszel a csúcson, inkább a fáradtság, nyűg, meg némi frusztráltság uralkodik rajtad, de ne hagyd magad legyűrni egyik által se! Mozdulj ki a komfortzónádból! Ebben segíthet egy frissítő zuhany, hajmosás, egy kis napfürdőzés vagy egy masszázs is. Hívd fel a legjobb barátaidat, hogy menjetek ki a szabad levegőre, nézzétek meg a természetet közvetlen közelről. Persze ha van kedvesed, ő is biztosan csatlakozik. Felejtsd el a „nincsen kedvem semmihez" hozzáállást, ez itt mégiscsak egy hosszú hétvége, élvezd hát ki minden percét!

A szorgos munkanapok után kijár neked a százszázalékos kikapcsolódás, pihenés - ráadásul mindez három teljes napig. Ideje önmagaddal foglalkozni, és csak másodsorban a többiek nyűgjeivel! Ezen a hétvégén jól érzékelheted a magánéletedben elinduló, de mindenképpen pozitív változásokat: több mosoly, több kedvesség. Szokatlan dolgok történnek most veled, többségük még téged is alaposan meglep, ám épp az a lényeg, hogy légy befogadó mindenre. Az életed most tényleg jobb irányt vehet, csak meg kell ragadnod a változás gyeplőjét. Miért akarnál ellenállni a jónak?

Szombaton valaki épp téged talál meg a bánatával, és nagy dilemma elé kerülsz. Ha nemet mondasz bármire, amit kér, jó eséllyel még meg is sért, vagy rossz híredet viszi. Hát hallgasd végig, lehet, hogy tényleg tudsz neki irányt mutatni, hisz talán segítő szándékkal fel tudod nyitni az illető szemét. Lépj tovább ezen az ügyön, mert a hosszú hétvége maradék része mindenben megfelel a reményeidnek, épp ott leszel, ahol tervezted. Minden jól alakul, menj társaságba, az nagyon jót fog tenni neked, beszélgess sokat, érdekes dolgokat tapasztalhatsz.

Ezen hétvégén az emberi kapcsolatok kiemelt szerepet kapnak, három teljes napod lesz arra, hogy figyelj, kommunikálj, és javíts azon, ami ezt igényli. Fontos, hogy 100 százalékig fókuszálj másokra, beszélgess mindenkivel, és kioktatás helyett elég lesz, ha csak meghallgatod azokat, akik téged fogadnak bizalmasukká. Ne hagyj senkit az út szélén, még akkor se, ha kissé bele kell folynod valamely ügyének elintézésébe. Szerencsés helyzet az, hogy a viták elkerülnek, és végre harmónia lesz úrrá rajtad és körülötted. Ezen a hosszú hétvégén érdemes mindent megbeszélni, és tiszta vizet önteni pohárba, bármiről is legyen szó!

A szombati napod érdekes és mozgalmas lesz, jössz-mész, intézkedsz, helyre raksz dolgokat, kibogozol összekuszálódott szálakat, a magánjellegű ügyeket is sorban megoldod, és a nap végére elégedett lehetsz. Készülj fel lelkileg arra, hogy a szombatod el is telik pihenés nélkül. Ám marad még további két napod a hosszú hétvégéből, amikor lazsálhatsz, és nem kell aggódnod semmiért, a dolgok maguktól is jól alakulnak. Szép és pozitív impulzusokkal teli események történnek majd veled, különösen a barátaid okozhatnak sok örömöt, ami fel is tölt! Mindenképpen iktass be valami őrült programot a hétvégébe!

Szombaton a lelked nagyon sérülékeny lesz, mindent magadra veszel, azonnal reagálsz a különféle eseményekre, még az is megérint, ami egyáltalán nem neked szólt. A kritikát rettentő nehezen viseled majd, és mások véleményével nehezen tudsz egyetérteni. Szerencsére nem alakulnak ki vitahelyzetek, de a lelked estére darabokban heverhet. Sebaj, néha mindent le kell ahhoz rombolni, hogy újjá lehessen építeni, igaz? Nem baj, ha valaki megtalálja a gyenge pontodat, hisz az csak erősít téged, ezt ne feledd! Vasárnap fordul a kocka, és a jó hangulat hétfőn is kitart.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.