Heti horoszkóp (május 23–29.) – Ha elég bátor vagy, minden lehetséges!

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák igyekezzenek a lehetőségekhez képest a legjobban elsimítani a konfliktusaikat, az Oroszlánok ne foglalkozzanak az irigyeikkel, a Vízöntők életében pedig nagy fordulat következhet be szombaton. Nézd meg, neked mit ígérnek a csillagok a Life.hu heti horoszkópjában! 

Jól érzed magad, most nem történhet semmi olyan, ami elveheti a kedved. Dúl benned a tenni akarás, a bizonyítási vágy, és persze új dolgokat akarsz kipróbálni. Pozitív energiák sokasága támogatja a hétkezdést, és a folytatás is bővelkedik kellemes helyzetekben, remek eredményekben. Ha az elmúlt hetekben nem volt részed elegendő sikerben, akkor a következő napok történései mindenért kárpótolnak majd. Örömteli lesz, hogy pihenni és lazítani akár munka mellett is tudsz, ebédszünetekben, vagy esténként. Több időt szánsz a feladataid kidolgozására, ez pedig profibb végeredményhez vezet. Sokan meg lesznek veled elégedve.

A heti konstellációk alapvetően jó irányba visznek, viszont felhívják arra a figyelmet, hogy az emberi kapcsolataidat kiemelten kell kezelned. Törődj sokat a családoddal, a barátaiddal, és bizony az üzleti, munkahelyi kötelékeket is próbáld jobbá formálni, amennyire a lehetőségeid ezt lehetővé teszik. Ha van kifejezetten problémás kapcsolatod, azt oldd meg észszerűen, kezdeményezz beszélgetést, és rendezd a konfliktusokat. Csak így lelhetsz nyugalomra és tartós harmóniára. Emellett törekedned kell a biztonságra, a stabilitásra, ne ellenkezz senkivel, inkább próbálj alkalmazkodni, így elkerülheted az összetűzéseket.

Nincs igazán komoly okod az elégedetlenségre, sőt, inkább örülj annak, hogy az elmúlt hetekben – összességében – jól alakultak a dolgaid, és az eredmények sem maradtak el. Munkád és magánéleted jó irányt vettek, s persze ezek most is figyelmet igényelnek, ám ezek mellett sokat fogsz foglalkozni az anyagi ügyekkel, s ha bármilyen kétség gyötör, netán megoldást keresel egy problémára, választ fogsz találni. A válaszok meglepőek lesznek, és érdekes emberektől érkeznek. Ha most ragadod meg a hirtelen kínálkozó lehetőségek valamelyikét, az komoly, egyben pozitív fordulatot hozhat életedbe, különösen karriered, vagy saját vállalkozásod terén.

A múlt héten szerencsére nem fogyott ki belőled a lelkesedés, ráadásul a hétvégén alaposan feltöltötted az energiatartalékaidat is, így képes leszel óriási erőt és időt fektetni munkádba, karriered építésébe, magánéleted felturbózásába. Meglepően sok ötlettel rukkolsz elő, ezekben a napokban jó, ha szabadjára engeded a fantáziádat. Ha akad olyasmi, amit most nem tudsz időhiány miatt megvalósítani, akkor is írd fel, mert ami késik, az nem múlik. A legjobban akkor jársz, ha maximálison kihasználod a következő napokat és a bennük rejlő lehetőségeket, ötleteidet, terveidet pedig sorban megvalósítod.

A Nap végre az Ikrekben jár, ez pedig a te levegős jegyednek is kellemes hatásokat, örömteli pillanatokat jelez. Mások is, de te is észre fogod venni, mennyire gördülékenyen haladnak a dolgok, sokkal több erőt és kreativitást viszel munkádba, otthoni feladataidba, mint máskor. Valamely régi terved megvalósításának is elérkezett az ideje, és most ne vacillálj, hanem kapd magad össze és hozd létre a nagy művet. Ha saját vállalkozásba szeretnél kezdeni, vagy épp munkát keresel, költöznél, akkor tudd, hogy minden kezdeményezésedre gyorsan érkezik valahonnan pozitív válasz, egy jó ötlet, egy javaslat. Most jól teszed, ha elfogadod környezeted tanácsait vagy akár a segítségüket is!

Még a múlt hétről maradt benned egy csipetnyi feszültség, de ez a hét feloldozást hoz és mindenre találsz észszerű magyarázatot, a függőben lévő kérdéseidre pedig választ. Munkáddal, tanulmányaiddal vagy egy hivatalos üggyel kapcsolatban is feldereng a fény az alagút végén, csak bátorság kell ahhoz, hogy elindulj és ismeretlen útra lépj. Minden, ami kétséget okoz megoldható, szerdától pedig még inkább érdemes lesz az új tennivalókra koncentrálni. Ne futamodj meg semmilyen nehézség elől, és vállalj fel nyugodtan olyan feladatokat, melyekkel összefüggésben eddig még nem szereztél tapasztalatot. Egyszer el kell kezdeni, igaz? Vágj bele az ismeretlenbe, és tanulj új dolgokat!

Nyugodt, örömteli, kifejezetten harmonikus napok követik egymást, igazán nincs okod az aggodalomra, hisz lelkivilágod, egészséged rendben van, és még egy-két okos gondolattal is előrukkolsz, sokakat meglepve. Mostanában többször tapasztaltad, hogy formabontó javaslataid süket fülekre nem találtak, de most ez másképp lesz! Beszélj, mondd el a véleményedet, ne fogd vissza magad. Rátalálsz azokra az emberekre, akik oda fognak figyelni rád, és fel akarják majd használni ötleteidet. A sok munka mellett a magánéletedet se hanyagold el! Több emberi kapcsolatodban is szükségeltetik némi friss lendület.

A Bakok számára dinamikusan indul ez a hét, sok örömteli pillanatban lesz részed, kifejezetten tartalmas, munkával zsúfolt napok követik egymást. Figyelj oda a lehetőségeidre, mert akad belőlük bőven, és kár lenne bármit elszalasztani. Bármibe is vágd a fejszédet most, azt könnyen sikerre viheted, sőt, akár támogatókat is találsz a terveid megvalósításához. Arra feltétlenül ügyelj, hogy energiáidat ne forgácsold szét, és ne bonyolódj bele vitás helyzetekbe. Egyszerre csak egy dolgot végezz, de azt csináld profin. Élvezd az életét, a családodat, a barátaidat, ismerkedj, szerezz új barátokat.

Csütörtökig sok munkával telik az idő, lazításra nem lesz mód. Új, egyben érdekes feladatokat is kapsz, merd felvállalni az új dolgokat. Könnyen elképzelhető, hogy néhány túlórát is be kell vállalnod, de ez ne vegye el a kedved semmitől, ugyanis a jutalom is megérkezik. A hét második felében már kissé monotonná válhatnak a napok, de ez arra ad majd lehetőséget neked, hogy eltűnődj a közeli és távoli terveiden, új dolgokat eszelj ki, vagy épp megtervezd a nyaralásodat. Szombatra ismét fordul a kocka, és izgalmasabbnál izgalmasabb események kötik le a figyelmedet, életed igen nagy fordulatot vehet. Légy bátor!

Sok tennivaló maradt a múlt hétről, és persze újak megoldása is az asztalra kerül, lesz köztük olyan, amivel eddig még nem találkoztál, de örülj mindnek, hisz épp ezek által tehetsz szert sok új tapasztalatra. Lehetőséged nyílik olyan emberekkel vagy csoportokkal együtt dolgozni, akik ötleteket osztanak meg veled, ez pedig inspirál majd arra, hogy más módon oldj meg bizonyos feladatokat. Lesz benned elégséges erő ahhoz, hogy véghez vigyél most mindent, amit erre a hétre terveztél. A hét első fele különösen alkalmas arra, hogy hivatalos vagy régóta húzódó ügyeidet elővedd és akár le is zárd. A hét második felében viszont ne erőltess semmit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.