Heti horoszkóp (május 30. – június 5.) – Tégy valami formabontót, és rengesd meg a világot!

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindaz, ami látszólag kissé nehézkesen, döcögősen halad előre, a hétvégén új lendületet kap. Érkezik az újhold, amely erősen inspirál, és nagy döntésekre fog rákényszeríteni.

Bármit megengedhetsz magadnak, kivéve a zsörtölődést! Tény, hogy alkalmanként lesz erre okod bőven, de te álld a sarat, és hitesd el magaddal, hogy jó szándékkal és mosollyal mindent meg fogsz tudni oldani. A Mars többször is borsot tör az orrod alá, és a fogyásban lévő hold is inkább elvesz az energiádból, mintsem pótolná a hiányt, ám az égi hatások változnak, ez a rövid, kellemetlen periódus elmúlik péntekre, és a különféle nehézségeket gyorsan megoldod. Ezt azzal segítheted elő leginkább, hogy türelmes leszel önmagaddal és a környezeteddel, a vitákat pedig messzire elkerülöd. Ha valami elégedetlenségre ad okot, akkor azon próbálj meg változtatni! Ez is rajtad múlik, nem máson, ráadásul Kos vagy, tele tűzzel, energiával, ki állíthatna meg téged, ha kitűzöl egy új célt?

Kifejezetten jól alakulnak a napjaid, és bár messze nem leszel annyira hatékony és eredményes, mint azt megszoktad, de amit elvégzel, abban garantáltan nem lesz hiba. Összességében igenis szerencsésnek érezheted magad, a komoly bajok elkerülnek, az induló vitákat pedig csírájukban el tudod fojtani. Mások vitáiba úgy tudsz beleavatkozni, hogy azt szinte észre sem fogják venni, és a végén még hálásak is lesznek neked. Ha szükséged van valamilyen segítségre, bárkihez fordulhatsz, most senki nem fog nemet mondani, ha kérdezel. Szeretteid segítsége mellett a Jupiter is hátszelet ad ahhoz, hogy jóval könnyebben érhesd el régi és új céljaidat, legyen szó pénzről, munkáról vagy épp érzelmekről.

Ha változásra vágysz, most kell magadhoz ragadnod a kezdeményezést, a fogyásban lévő hold minden lépésedet támogatja, erősíti a szándékot a lezárásra váró ügyek terén. A hét első napjai csendesen telnek, elsősorban a függőben lévő feladatokat akarod letudni, és ez jó irány, nem tudsz hibázni. Egyet fogadj meg: kerüld el ezekben a napokban a hitelfelvételt. Csütörtökön el kell kezdened azon tűnődni, hogy mit csinálsz a következő holdhónapban, mik a terveid, mik akadtak el mostanság. Jelöld ki bátran az utadat, határozz meg konkrét célokat, szombaton pedig várod a csodákat hozó újholdat. A Jupiter pozitív energiákat biztosít gondolataid, terveid, ötleteid megvalósításához. Rá fogsz jönni, hogy mitől kell megszabadulnod, s mi az, ami az eddigieknél is jobban érdekel.

Az elmúlt hetek nem voltak minden szempontból kielégítőek, akadtak megválaszolatlan kérdések, érzelmi válságok, és néhány furcsa változással sem tudtál azonosulni. Ám most meglátod az alagút végén a fényt. Tisztán látsz mindent, még azokat a dolgokat is, melyeket eddig valaki vagy valakik tudatosan rejtegettek előled. Rájössz, hogy bizonyos szálakat mi vagy ki mozgatott, így végre eldöntheted, hogy továbbra is részt veszel-e egy feladatban, tagja leszel-e egy csapatnak, vagy kiszállsz. Sikerlehetőségekkel teli időszak indul útnak, és ezt új emberi kapcsolatok vagy pozitív pénzügyi lehetőségek tehetik még eredményesebbé. Ha otthonoddal, közvetlen környezeteddel összefüggésben nagyobb változásokat tervezel, akkor vágj bele!

Lelkedet kiegyensúlyozzák azok az események, amelyek ezen a héten várnak rád. Pozitív energiák segítik utadat, s bár nagy kiugrások, óriási sikerek kevésbé valószínűek, a hét végére mégis elégedett leszel eredményeiddel. Sokan lesznek kedvesek hozzád, folyamatosan áramlanak feléd a jó szavak, dicséretek, ezek javítják a kedélyállapotodat, mosolyra késztetnek, ráadásul nap mint nap új feladatokat vállalsz, s mindezt örömmel teszed. Sok inspiráció érkezik most az égiektől. Különösen anyagi terén érhetsz el egy olyan pontra, ahol a hosszú távú kilátások már kecsegtetőnek fognak tűnni. Számos új kapcsolatot, mozgalmas társasági életet hozhatnak a most következő napok.

Ha úgy érzed hétfőn és kedden, hogy láthatatlan akadályok nehezítik az életedet, az a Szaturnusznak köszönhető, ám egy Szűz képes arra, hogy szembemenjen az égi erőkkel, a leterhelő munkanapokkal, s végül mégis szabadon érvényesítse az akaratát. Tedd is ezt meg, ne hagyd, hogy néhány negatív impulzus elvegye a kedvedet bármitől, ez leginkább a te érdeked. Kiváló orvosság a mosoly, a móka és a kedvesség, és jól teszed, ha kommunikálsz másokkal, az okos eszmecserék új irányokra hívhatják fel a figyelmedet. Csütörtökre minden látszólagos nehézség tovaszáll, s elő fogsz rukkolni egy olyan ötlettel, amely sokakat levesz majd a lábáról. Kreatív lesz, egyedi és megvalósítható.

Ha a maximumot akarod kihozni ennek a hétnek a lehetőségeiből, akkor fontos lesz, hogy ne siess, és minden lépést fontolj meg. Figyeld a változásokat, a híreket, fogadd be az információkat, s ne hagyd, hogy elszaladjanak melletted a jó lehetőségek. Persze a saját sorsodat te irányítod, de időszerű lenne változtatni néhány dolgon, s a vacillálás helyett rálépni az ismeretlen útra. Vállalj kockázatot, Mérlegként ez persze nagy kihívás, ám most szükséged van erre. Ha az év eddigi szakaszában nem használtad ki a bolygók segítő szándékát, akkor itt az idő, hogy a mostani szuperintenzív, és nem másodsorban pozitív hatást a magad hasznára fordítsd.

Szárnyakat akarsz ereszteni? Helyes, jó, ha végre nem a fullánkodat mutogatod másoknak. Kipróbálnád, milyen az, ha magasra emelkedsz, és mindenki téged figyel irigykedve? Nos, ezen a héten minden adva van a fejlődéshez, a növekedéshez, ám, mint máskor, most is rajtad múlik, mit lépsz, hogyan fordítod a javadra az égi energiákat. Egy percet sem lazsálhatsz, és ez különösen a szerdai és a csütörtöki napokra igaz. Keress új barátot, támogatót magadnak, aki erkölcsileg, anyagilag, vagy épp egy jó tippel megkönnyíti az előrejutásodat. Kreativitásod soha nem látott magasságokig repíthet, de azt tartsd szem előtt, hogy mindezt a saját javadra fordítsd! Ne mások gondjait, hanem a saját ügyeidet oldd meg.

Hullámzó hét ez a mostani, vegyes hatásai miatt leszel fenn, aztán pedig lenn is, viszont mindig kijössz a gödörből, eredeti céljaidtól senki nem tud eltéríteni. Jól érzed, hogy akadályok nehezítik napjaidat, ám ezek egy része azért kerül utadba, hogy valamilyen hibás vagy elhamarkodott lépéstől megkíméljen. Ugyanakkor új tapasztalatokat szerezhetsz, melyek később komoly hasznot hoznak neked. Az elmúlt hetekben nem haladtak jól a szakmai és az anyagi ügyeid, ugyanakkor most jelentős változás állhat be az életedben. Ötleteidet, kezdeményezéseidet ötvözd szorgalommal a mihamarabbi siker érdekében.

Vissza kell venned a tempóból, mert pihenned is kell valamikor! Ne feledd, nem vagy fáradhatatlan, néha neked is kell lazsálni újabb feladatok felvállalása helyett. Ha szemet hunysz most ezen figyelmeztetés felett, akkor ne csodálkozz azon, hogy nemcsak energiád, hanem barátaid vagy épp támogatóid száma is megcsappanhat. Ugye ezt nem akarod? További ügyek intézése, tennivalóid szaporítása helyett a tudatos visszavonulás lehet jó válasz. Ha úgy érzed, hogy vágysz az egyedüllétre, add meg magadnak az örömöt, hogy egy-két órát csendben töltesz olyan helyen, ahol senki nem zavarhatja meg az idillt.

Nem téblábolhatsz, nem vacillálhatsz, nem húzhatod az időt, járj a végére a függőben lévő ügyeknek, és amíg ezek nyomják a válladat, addig ne vállalj újabbakat. Ha ezt magad nem ismered fel, akkor a sors rá fog kényszeríteni a gyors döntéshozatalra. Bármilyen válaszút kerüljön eléd, az első megérzésed alapján válassz. Ne kérj másoktól tanácsot, ne hagyd magad befolyásolni. Lehet, hogy fájdalmas döntésre is rá kell szánnod magad, de ez most a megújulás hete, így teljesen biztos lehetsz abban, hogy bármi mellett dönts, az a későbbiekben a te javadat fogja szolgálni. Megszokott – akár monotonnak tűnő - dolgaidon és környezeteden módosítanod kell.

Váratlanul magával ragad a változás szele, örülj minden lehetőségnek, ami most megadatik számodra. Nincs menekvés, nincs struccpolitika, csak okos döntések léteznek, persze némi bátorsággal fűszerezve. Komoly, sorsdöntő napoknak nézel elébe a fogyásban lévő hold utolsó szakaszában, jelentős események bekövetkeztét hozhatja ez a hét, te pedig mindennek fogsz tudni örülni. Szakmai téren, egészséggel összefüggésben, sőt emberi kapcsolataid terén is megújuló szakaszba lépsz. Megeshet, hogy adott pillanatokban nem tudod, miként oldj meg bizonyos feladatokat, de fordulsz egyet magad körül, és szinte azonnal jön a megoldás egy jó tippel, egy kreatív gondolattal.

Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--2016, a lezárás éve – Horoszkópod elárulja, mire számíts az új esztendőben!http://www.life.hu/horoszkop/20151201-a-life-hu-2016-os-altalanos-eves-horoszkopja.htmlSorsfordító év vár a Skorpiókra, az Ikreknek változniuk kell ahhoz, hogy változhassanak, a Bakoknak pedig nem szabad tovább húzniuk az időt, és rendezniük kell függőben lévő ügyeiket. Tudni akarod, mi vár rád 2016-ban? Olvass tovább, horoszkópod megmondja! HoroszkópThinkstockMit hoz a Mars éve? Előrejelzés a 2016-os évrehttp://www.life.hu/horoszkop/20151130-a-2016-os-ev-a-mars-eve-lesz-elorejelzes-es-horoszkop.htmlAlkalmazkodsz a világ körforgásához, vagy hagyod, hogy a lehetőségek elsétáljanak melletted? Az elmúlt években soha nem volt olyan kemény és embert próbáló időszak, mint amilyen a 2016-os esztendő lesz. Ha erős vagy, kitartó, állhatatos és jól tervezel, akkor még a nehéz helyzeteket is a magad javára tudod fordítani. Horoszkóp--Álomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockRád talál az igazi? Szerelmi előrejelzés 2016-rahttp://www.life.hu/horoszkop/20151207-a-life-hu-2016-os-eves-szerelmi-horoszkopja.htmlFelejthetetlen találkozások, egyéjszakás szerelmek, elköteleződés és kalandozások – vegyes történéseket ígérnek az égiek minden csillagjegy számára. Ám bárhogyan is alakul szerelmi, egy valamit véss az eszedbe: minden azért játszik össze, hogy a végén boldog lehess. Nézd meg, mit tartogatnak a csillagok a 2016-os évre! HoroszkópThinkstockA horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookonhttp://www.life.hu/horoszkop/20150706-a-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-a-facebookon.htmlIdeges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan...Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.