Hétvégi horoszkóp (június 4-5.) – Engedd be a jó kedvet az életedbe!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy meglepően mozgalmas hétvége vár rád. Most nem érdemes lazsálnod, bátran rúgj ki a hámból, és valósítsd meg valamelyik őrült ötletedet. Bátraké a szerencse!

Ezen a hétvégén tulajdonképpen teljesen mindegy, hogy mi történik veled és körülötted, vagy hová mennek a barátok és a család, neked csupán egyetlen célod van: ne kényszerítsenek rád semmit, szabadon választhasd meg, hogy kinek és mire mondasz igent, merre mész, kikkel találkozol. Összességében alkalmazkodó és mindenre befogadó leszel, nagyszerűen fogod magad érezni a bőrödben akkor is, ha mások épp nem. Semmi nem tudja kedvedet szegni, még az otthoni feladatokat is szívesen elvégzed, bár házon kívül eltölteni ezt a hétvégét sokkal vonzóbb. Bátran próbálj ki új helyeket, ismerkedj, nagy szerencséd lehet valakivel, aki szintén egy barátot keres magának.

Ezen a hétvégén előnyben az egészség és a fittség, esetleg némi mozgással kombinálva! Vezess be pár reformot az életedbe, sportolj, egyél keveset, de tartalmasat, olvass okos tanácsokat, és vesd is be őket a céljaid elérésének érdekében. A több zöldség, kevesebb szénhidrát jó kezdet lehet, esetleg próbálj ki egy új fitneszvideót. Ha vannak lelki vagy testi problémáid, azokat sürgősen orvosold, válts életmódot, de ne vonj meg magadtól olyasmit, amire szívből vágysz. Lassú haladással talán könnyebben eléred a célodat. Ha nyomja a lelkedet valami, kezdeményezz beszélgetést, és figyeld meg, hogy mindenki örömmel fogadja majd a közeledésedet.

Itt a nyár, a napsütés és persze a jó bulik szezonja, mindennek pedig elég egyértelmű jelei vannak. Ha hívnak valahová, arra feltétlenül mondj igent, ne keress kifogást. Szárnyalj bátran, mosolyogj sokat és ismerkedj, mert kiváló lehetőségeket rejt neked ez a hétvége, különösen akkor, ha még keresed az igazit. Akarsz szerelmes lenni? Akkor engedj a csábításnak! Képes leszel örömöt találni mindenben, sőt még akár olyan dolgokra, cselekedetekre is szívesen szánsz időt és energiát, melyek egy átlagos hétvégi programodba sosem kerülhetnének be. Újulj meg, vegyél fel új ruhát, vágasd le a hajad, és semmire sem mondj nemet. Lehet, hogy egyesek szerint furcsán viselkedsz, de hidd el, pont a furcsaságban rejlik az öröm és a felszabadultság érzetének kulcsa.

Megérkezett a hétvége, nem kell titkolnod, hogy nagyon örülsz ennek a ténynek. A sok munka és elkötelezettség lerendezését követően neked is kijár a pihenés, de az ne kizárólag a semmittevésben nyilvánuljon meg. Lehet, hogy már szombaton menekülni akarsz családod szorító szeretete elől, és azt érzed, hogy nagyon sok elvárást támasztanak veled szemben. Mindez zavar? Akkor beszélj erről velük, és biztos lehetsz abban, hogy egy mindenki számára elfogadható kompromisszumra fogtok jutni. Te egy felelősségteljes és megbízható ember vagy, lehet rád számítani, de épp ezért az is fontos, hogy te mit akarsz, és nem kell örökké a szeretteidnek megfelelned! Tudatosítsd mindenkivel, most olyasmit fogsz csinálni, amire igazán szükséged van.

Szombat reggel még bujkálhat benned némi feszültség, de ez szerencsére csakis a hátad mögött lévő munkanapok leterheltségének köszönhető, és ahogy telnek az órák, egyre jobban érzed majd magad a bőrödben. Szabadítsd fel magad az otthoni teendők terhei alól, és add át magad a programoknak, meghívásoknak, tedd azt, ami jó neked. Kényeztesd magad finom reggelivel, vagy egy kiadós fürdővel, aztán tettekre fel! Ha jó kedved van, annak környezeted is biztosan örülni fog. Kapd össze magad, hessegesd el a negatív gondolatokat, és jusson eszedbe, hogy egy remek kilátásokkal kecsegtető hétvége áll előtted, sok öröm lehetőségével.

Ha kedved támad ahhoz, hogy szombaton elintézd a bevásárlást, hát tedd meg, illetve bármi olyan, ami fontos és halaszthatatlan, annak járj a végére! Ha beülnél a barátaiddal valahová egy kávéra, az is jó ötlet, de mindenképpen mozgalmasan töltsd az idődet, ne lustálkodj, hanem hozz létre jó dolgokat. A zenés, táncos helyeket keresd fel este, hisz az elmúlt hetekben kevésbé volt kedved, illetve időd elmenni otthonról szórakozni, és kiengedni a feszültséget. Ennek a hétvégének a szombat estéje lehet az, amikor senki nem tud vagy akar visszatartani a féktelenségtől, a feszültség levezetésétől. Ne azt nézd, kivel és hová mész, hanem azt, hogy a te kedved szerint alakuljanak a dolgok.

Szombat reggel légy nagyon határozott, és közöld is szeretteiddel, hogy csak azt vagy hajlandó megtenni ezen a hétvégén, amihez kedved van. Ne hagyd magad a terveidtől eltántorítani, bármiről lebeszélni. Ez a te időd, a te életed, a te döntésed, s ha kicsit tovább maradnál ágyban, vagy délig járkálnál pizsamában, hát tedd meg bátran. Megérdemled, hogy a saját igényeidet elégítsd ki, legyen szó apróságokról, vagy épp nagy dolgokról! Adj teret a vágyaknak, légy szenvedélyes, vagy épp sportos, a lényeg, hogy jól érezd magad. Bármilyen luxust megengedhetsz magadnak, délután akár egy bevásárlással folytatva a napot. Persze közben jusson eszedbe, hogy kár az egész hétvégét elpazarolni semmittevésre.

Fitt és energikus vagy, tele lendülettel? Nos, akkor ezt az állapotot vétek lenne nem kihasználni, és a magad javára fordítani. Ne ülj otthon, hanem láss világot, menj társaságba, ismerkedj, új barátra, szerelemre lelhetsz, meglepő gyorsasággal és kellemes eredménnyel. Ha tükörbe nézel, tetszeni fog, amit látsz, mert az életvidámság árad belőled. Kellhet ennél több egy remek hétvégéhez? Fogadd el önmagadat tökéletesnek, szépnek, így pedig a világ is ennek fog látni. Tudatosítsd magadban, hogy jól nézel ki, mosolyogj, örülj, hogy süt a nap, töltsön el örömmel minden, amit az élettől kapsz, az is, amit te magad másoknak adhatsz! Nem csoda az sem, hogy már szombat délelőtt az esti kiruccanás jár a fejedben. Vasárnap biztos minden jól fog alakulni.

Egyáltalán nem kell megindokolnod azt, miért várod olyan nagyon a szombati napot! Bármi legyen az ok, a lényeg, hogy érezd jól magad. Ha akarsz, hát pihenhetsz, vagy akár kikapcsolódhatsz, emberekkel találkozhatsz, kedved szerint megtehetsz bármit. A szombat délelőtti jövés-menés során érdemes valóban hasznos dolgokat megcselekedni, s utána akár békére is lelhetsz otthon, vagy egy barátodnál. Kifejezetten ajánlott elmerülni mély és tartalmas beszélgetésekben, érezni is fogod, hogy ösztönösen igényled ezt. Ugyanakkor könnyen megtörténhet, hogy jön egy telefon, s beleveted magad valamilyen buliba. Melyiket választod? Tudod mit? Teljesen mindegy! Akármerre indulj, remekül telik ez a hétvége.

Szombaton remek hangulatban leszel, semmi sem törheti le a kedvedet. Sokat fantáziálsz, álmokat szövögetsz, és ezekkel el is kápráztatsz másokat, hisz nem akarsz titkolni semmit szeretteid elől. Fontos lenne, hogy mindig csak egy konkrét cél lebegjen a szemed előtt. Jó hír, hogy sikeres lehetsz a magánjellegű ügyek rendezésében, meg tudsz bocsátani bárkinek, és ki fogsz tudni békíteni másokat. Tedd, amit jónak látsz! Ha van egy jó ötletet, szeretteid közül még támogatót is találsz a kivitelezéshez. Az is mindegy, hogy ez építő jellegű, vagy csak a saját szórakozásod és örömöd a cél, a lényeg, hogy neked fontos, és számodra eredményt hoz. Vasárnap legyen a számodra fontos embereké.

Szombat reggel meglepően fitt leszel, mennél valahová, s nem maga a cél a fontos, hanem hogy kimozdulhass a négy fal közül. A lustálkodást ne engedd előtérbe, hagyd szárnyalni a fantáziádat, s biztos, hogy remek gondolataid támadnak. Óriási lendület van benned, és neki is indulsz a napnak, hisz, megvalósítanál végre pár tervet. Ez a hétvége jó körülményeket biztosít a fejlődéshez, átalakításokhoz, otthonod szebbé tételéhez, a Hold támogat az alkotásban, a Vénusz pedig abban, hogy mindent aprólékosan, szépen csinálj. Ha ezen a hétvégén teret engedsz a kultúrának, akkor sok izgalmas dolgot fogsz látni, és pótolhatatlan élményeid lesznek!

Ezen a hétvégén megélheted mindazt, ami régóta hiányzott az életedből, és hát érdemes is maximumra törekedni, minden adott az örömhöz és az elégedettséghez. Buli? Pihenés? Wellness? Mire vágysz? Indulj el mihamarabb, és váltsd valóra a vágyaidat! Kiváló ötlet, ha olyan programot keresel magadnak, ahol víz vesz körül, a gyógyvíz egyenesen nagyszerű választás, nemcsak a lelkednek, hanem a testednek is jót teszel általa. Vegyél részt aktívan a különféle eseményeken, próbálj ki olyan dolgokat, amiket eddig sosem, és feltétlenül ismerkedj, megalapozhatsz egy tartós barátságot vagy akár egy szerelem is útra kelhet. Ha valaki szívesen elkísérne, ne utasítsd vissza, neked is jól jön majd a társaság.
Horoszkópod elárulja, hogyan veszekszelhttp://www.life.hu/horoszkop/20141205-horoszkopod-elarulja-hogyan-veszekszel-es-vitazol-a-csillagjegyed-szerint.htmlEgyformán veszekszik vajon minden jegy, vagy más, ha egy Oroszlán gurul méregbe, vagy egy Bikának forr fel az agyvize? Asztrológiai veszekedés-tipológiánk bemutatja az egyes jegyek vitázó szokásait.HoroszkópThinkstockÚj kapuk tárulnak fel előtted – Ezt tartogatja a horoszkópod júniusrahttp://www.life.hu/horoszkop/20160526-a-life-hu-juniusi-altalanos-horoszkopja.htmlTúl vagyunk az elmúlt éveket megnehezítő, Plútó-Uránusz kvadráton, indulhat egy új életszakasz. Mikor, ha nem a nyár elején kell megváltoztatni a dolgokat? Formáld a külsődet, harmonizáld a lelkedet, és bátran hagyd magadat elcsábítani! Horoszkóp--A munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockMost jöhet a nagy Ő! – Júniusi szerelmi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20160526-a-life-hu-junius-havi-szerelmi-horoszkopja.htmlAmi eddig nem sikerült, az végre most teret kap. Engedj a kísértésnek, bármilyen formában érkezzék is meg hozzád! HoroszkópOrigo2016, a lezárás éve – Horoszkópod elárulja, mire számíts az új esztendőben!http://www.life.hu/horoszkop/20151201-a-life-hu-2016-os-altalanos-eves-horoszkopja.htmlSorsfordító év vár a Skorpiókra, az Ikreknek változniuk kell ahhoz, hogy változhassanak, a Bakoknak pedig nem szabad tovább húzniuk az időt, és rendezniük kell függőben lévő ügyeiket. Tudni akarod, mi vár rád 2016-ban? Olvass tovább, horoszkópod megmondja! HoroszkópThinkstockHa ügyesen tervezel, messzire jutsz - Június havi pénzhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20160526-a-life-hu-junius-havi-penzhoroszkopja.htmlSemmi nem gátolja a gyarapodást, sőt, szinte zavarba ejtő lesz, hogy a dolgok túl jól kezdenek alakulni. Az is remek, ha csak egy részét használod ki a lehetőségeknek, azt viszont maximálisan. Adj esélyt Fortunának arra, hogy a kegyeibe fogadjon! HoroszkópOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.