Hétvégi horoszkóp (június 11-12.) - Minden adott lesz ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár csendre és békére, akár pörgésre és bulira vágysz, ezen a hétvégén minden kívánságodat teljesíteni fogják az égiek. Ne gondolj túl semmit, és tanulj meg örülni az apró dolgoknak is!

Elégedetlen vagy valamivel? Mit hiányolsz a hétköznapjaidból? Ezen a hétvégén sokat fogsz tűnődni, merengeni a múlton és a jelenen. Sok üggyel kapcsolatban ér utol a tisztánlátás pillanata, megérted, mi és hogyan működik, miért volt valaki ellenálló, vagy éppen nagyon barátságos veled mostanság. Még az is megtörténhet, hogy olyan egyszerű dologról van szó, mint esetleg bocsánatot kell kérned valakitől. Kapd össze magad, minden segítséget megkapsz az égiektől ahhoz, hogy a megfelelő helyen és időben jó dolgot hozz létre.

Akármennyire sok erőt és időt szánsz arra, hogy rálelj a harmóniára szombaton, folyamatosan motoszkál a fejedben valami elégedetlenségre okot adó tényező. Otthon sem jó, másnál sem jó, mennél is, meg maradnál is, délig szinte teljesen tanácstalan leszel. Aztán jön egy telefon, vagy bekopog hozzád valaki, és garantáltan remek ötlettel áll elő, amire azonnal mondj igent. Ezen a két napon az égiek támogatják a spontán és gyors döntések sikerét. Fontos, hogy semmiképpen se válaszd az otthon ülést. Csakis olyan dolgokra szakíts időt, amihez tényleg kedved van. Csatlakozz egy jókedvű társasághoz!

Ikrekként pont úgy fogsz szárnyalni ezen a hétvégén, ahogy azt rólad az asztrológiai szakkönyvek állítják. Laza leszel, könnyed, tele sok jó ötlettel. A héten bezsebelt sikerek feltöltöttek energiával és jókedvvel, ezáltal pedig elképesztő erővel hatsz másokra. Ám ne szeleburdiskodj, és ne erőltess semmit, maradj spontán, bátran dönts a pillanat hevében. Ha valaki nincs úgy topon, mint te, azt vedd észre. Nem kell, hogy lehangolttá válj mások miatt, de találj arany középutat. Légy tekintettel a környezetedben élőkre is, ne ess túlzásokba. Kiváló ember vagy, de arra törekedj, hogy mindenkinek jó érzése legyen a beszélgetések, étkezések, esti találkozók során. Mosolyogj sokat, ez a sikered titka!

Nem érdemes túlbonyolítani semmit, főleg nem ezen a hétvégén. Minden ügyet és élethelyzetet a lehető legegyszerűbben, egyenes úton közelíts meg, és ne keress semmi mögött valamilyen fondorlatosságot. Akár egy ártatlan baráti beszélgetésről vagy valaki szemének felnyitásáról van szó, azt őszintén, egyenesen és gyorsan tedd meg! Így nem fáradsz el, nem pazarolod az időt. Nem kell terülj-terülj asztalkám, elég, ha a szívedet teszed bele az ízesítésbe. Ha pedig valamit el akarsz mondani, akkor ne kerülgesd a forró kását, ki vele! Most az sem baj, ha kicsit komótos vagy és átgondolt, de az őszinteség legyen a vezérfonal.

Nehéz szituációba keveredhetsz szombaton, mert olyasvalakivel rúghatod össze a port, akivel eddig még soha nem volt vita köztetek. Tüzes jellemed, akaratod jelentősen hozzátesz ahhoz, hogy a konfliktus kibontakozhasson, ráadásul valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva a kommunikáció sem úgy működik köztetek, ahogy máskor szokott. Ha még a probléma kirobbanása előtt olvasod a napi horoszkópodat, akkor nagyon tudatosan fogd vissza magad, és a véleménynyilvánítás előtt inkább számolj tízig. Szombat estére találj ki valamit, de ha inkább otthon maradnál, akkor áthívhatnád a szomszédot egy kis borozgatásra! Vasárnap pedig tegyél meg mindent a béke megtartásáért.

Meg fogsz lepődni azon, milyen sok otthoni feladat gyűlt össze a közelmúltban, és hiába mutat hétvégét a naptár, kénytelen leszel legalább néhányat rendezni, ha nem akarsz magadnak gondot vagy épp lelkiismeret-furdalást okozni. Figyeld meg, hogy cserébe kapsz annyi extra energiát az égiektől, hogy gyorsabban végzel a tennivalókkal, mint szoktál, s jöhet a megérdemelt pihenés. Ha van társad, családod, kérj segítséget, így a közös munka és beszélgetés könnyebbé teszi a tennivalókat is. Ha kimozdulsz otthonról, akkor váratlanul összefutsz valakivel, aki bizony sokszor eszedbe jutott mostanság.

Úgy kelsz fel szombat reggel, hogy érzed, nem ülhetsz a babérjaidon, cselekedni kell, létrehozni valami fontosat, előremutató dolgot, vagy rendezni pár otthoni ügyet. Sietnél, bár nem vagy biztos abban, hová kellene menned, vagy mit kellene pontosan tenned. Hétvége van, nem hajt a tatár, épp ezért nincs is okod arra, hogy túl gyors tempót diktálj magadnak, és extra feladatokat vállalj. Ne fáraszd ki magad már a szombati napon, mégiscsak hétvége van! Ha mégis állsz elébe az otthoni tennivalók elvégzésének, akkor ennek eredményeképpen valami lényeges dologra fény derül, és utána könnyebb lesz a tervezés is. Vedd sürgősen kézbe az otthoni és családi ügyek irányítását a béke megtartása érdekében.

Szép és különleges élményekre vágysz? Nem akarsz unalmas és egyhangú hétvégét? Megfordulhat a fejedben az a gondolat is, hogy esetleg színházba, koncertre menj, netán valamilyen elegáns étterembe ülj be szeretteiddel, vagy közeli barátaiddal. De tudod mit? Teljesen mindegy, mi mellett teszed le a voksod, a lényeg, hogy te jól érezd magad a bőrödben. Rá akarsz már hangolódni a nyári estékre, és tulajdonképpen szívesen romantikáznál is egy kicsit. Talán az lenne a legjobb, ha fognád magad, és még valakit, összepakolnál két napra, és elutaznál valahová, ha eredetileg ezt nem tervezted. Ki kellene mozdulnod otthonról, ami új inspirációkat ad majd.

Hétvége van, vedd észre, a munkát pedig felejtsd el, hacsak nem ígértél olyasmit, ami alól már nincs kibúvó. Lehetőleg a takarítás, kerti munkák, vagy esetleges vállalkozásod függő ügyei helyett keresd a béke, a nyugalom, a harmónia lehetőségét, pihenj, és szánj időt arra, hogy kicsit tervezed a jövődet, és új tervekkel állsz elő. Persze ha társasági életet élnél, ne fogd vissza magad, de nem árt, ha kicsit kiszellőzteted a fejed, mert elég sok benne a zűrzavar és a megválaszolatlan kérdés. Ugyanakkor ne pazarold az energiádat, jobban kell tervezned és összpontosítanod bizonyos dolgokra, amelyek közt az emberi kapcsolatok most kiemelt helyre kerülnek. Beszélgess szeretteiddel, barátaiddal, és ha kell, nyisd fel a szemüket, mert most hallgatnak majd rád.

Valami nem hagy nyugodni? Folyamatosan felbukkan a fejedben egy gondolat, ami egy bonyolultnak tűnő kirakós játékhoz hasonlít? Ez nem véletlen! Pontosan látod, hogy milyennek kellene lennie a végeredménynek, de pár darabkát nem tudsz a helyére illeszteni. Nem találod a megoldást, vagy nem is kerested olyan nagyon? Most viszont hirtelen értelmet nyer a dolog, és a hétvégédet akár fel is áldozod azért, hogy a kirakós darabkáit a helyükre tedd. Keress arany középutat. Intézd el, amit szeretnél, de hagyj időt a pihenésnek, láblógatásnak is. Az egészségedet se hanyagold el, legalább vasárnap áldozd fel magad az egészséges étkezés oltárán.

A családod vagy barátaid játsszák ezen a hétvégén a központi szerepet, amit élvezni fognak, mert végre teljes figyelemmel leszel irántuk, meghallgatod őket, sőt ha kell kicsit ugrálsz is körülöttük. Akkor vagy igazán elemedben, ha olyanok vesznek körül, akik valóban fontosak számodra. Egy barátod, vagy közeli rokonod talán rossz passzban lesz, ha felhív, hallgasd meg, és adj neki tanácsot, vezessen a jó szándék, így akár ki is húzhatod őt a gödörből! Ha érezhetően igényelné a társaságodat, akkor találkozást is beszélj meg vele, és rázd fel a letargiából! Ne hanyagold el emberi kapcsolataidat, nehogy valaki nagyon zokon vegye a mellőzöttséget.

Napról napra egyre jobban érzed magad a bőrödben, tetszik a meleg idő, a napsütés, és persze az is, hogy végre lengén öltözhetsz. Egyszerűen képes vagy örülni mindennek, legyen az nagy dolog, vagy csak egy szimpla, mindennapi apróság. A hétvégén viszont egyre inkább az foglalkoztat, hogy egy eddig nem látott, szép tájra utazz el, vagy valamit felfedezhess. Egy kis álmodozás és fantáziálás mellett a megfelelő tervezés sem árt, és ha a körülmények adottak, szervezd is meg az utat most! Ha ügyesen bántál a pénzeddel az év eddigi szakaszában, akkor most ne sajnáld magadra költeni, és egy álmodat megvalósítani!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.