Hétvégi horoszkóp (június 25-26.) – Most kedvedre szárnyalhatsz

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Halak most ne akarják magukat másnak mutatni, az Oroszlánok vigyázzanak, nehogy bajba sodorják magukat szeleburdi viselkedésükkel és döntéseikkel, a Mérlegek pedig most dolgozzanak a saját fejlődésükön. Nézd meg, neked mit ígérnek a csillagok a hétvégére!

Ez a hétvége kedvedre lesz, nem terhel le, sőt! Feltölt, örömöt ad, elégedettséget hoz és inspirál. Mindemellett persze akad sok tennivalód, de energiatartalékaid nem csappannak meg, úgyhogy bátran vállalj otthon vagy akár egy barátnál fizikai jellegű munkát, legyen az kertészkedés, költöztetés! Szeretteiddel, barátaiddal légy türelmes és kedves, beszélgess velük sokat, figyeld a gesztikulációt és a kézmozdulataikat, hogy a fontos részletek ne kerülhessék el a figyelmedet, mert lehet, hogy valakinek szüksége lenne rád, de nem mer kérni semmit.

Ezen a hétvégén Jupiter kedvező körülményeket biztosít a kellemes hangulathoz, ugyanakkor fantasztikus lehetőséget kínál neked, ha a munkára vagy a tanulásra szeretnél fókuszálni. Könnyen megtörténhet, hogy valamilyen extra nagy előrelépés adódik. A beérkező hírek igencsak kecsegtetőek, ám maradj a realitás talaján, a túlzó ígéreteknek ne dőlj be! Nagy csalódás érhet, ha szemellenzőt viselsz, és nem figyelsz az intő jelekre. Valóban adódhat egy szuper lehetőség, és profitálhatsz is belőle, de csak a józanész segítségével lépj a cél irányába. Emellett persze párhuzamosan élvezd a hétvége adta pihenési lehetőségeket!

Ezen a hétvégén minden körülmény adott ahhoz, hogy pont azok a dolgok történjenek meg, amelyekre már régóta vágyakozol. Szárnyalhatsz kedvedre, minden lehetőséget ragadj meg, hogy jól érezd magad. Légy nyitott és alkalmazkodó a változó körülmények közt is, így könnyedén fogod venni az akadályokat, sőt, másoknak is segítesz azokat legyűrni. Ha adódik egy elintézendő ügy, ne utasítsd vissza, az új feladat a tapasztalat lehetőségét is magában rejti. Légy türelemmel, ne rohanj sehová, inkább figyeld, hogy a dolgok miként alakulnak, s csak akkor avatkozz bele a folyamatokba, ha azok nem a kedved szerint alakulnak.

Szombaton vidámság ölel körbe, befogadó leszel mindenre, a régi dolgokat örömmel átformálod, az újak pedig lázba hoznak. Változó programokra, új emberek megismerésére is számíthatsz, de dönthetsz úgy is, hogy otthon maradsz, s elvégzel pár feltorlódott házimunkát. Ez egy könnyed hétvége, és örömmel konstatálhatod, hogy minden a terveid szerint alakul, de persze nem teszel rosszat azzal, ha beiktatsz olyasmit is, ami hirtelen adódik: egy buli, egy randi meghívás. Semmit ne csinálj, amihez nincsen kedved, csak lazíts egy kicsit és próbáld megtartani jó kedvedet.

Ezen a hétvégén hajlamos leszel a szeleburdiságra, meggondolatlan döntések sokaságát hozhatod meg. Vigyázz, mert a túl nagy sebesség mellett könnyen nekiszaladhatsz egy olyan betonfalnak, amibe alaposan beütheted a fejed. Próbáld a hevességedet és a benned rejlő tüzet összekapcsolni kellő racionalitással és józanésszel. Biztos akad valami, ami alaposan felkelti a figyelmedet, és bármit megtennél, hogy a magadénak tudhasd. A célért mindent megtennél? Rendben, de ne ész nélkül! A látszat néha csal, s bár meglátásod szerint nagy zsákmányra tehetsz szert, azért ne rugaszkodj el a valóságtól. Láss tisztán!

Ezen a hétvégén nagy gond biztos nem adódik, ugyanakkor azt feltétlenül tartsd szem előtt, hogy szükség lesz logikai készségedre, mert meg kell oldanod különféle, nm ritkán összetett, bonyolult élethelyzeteket, amelyek váratlanul bukkannak fel. Emellett még érzelmi téren is sakkoznod kell, hisz sokan fogják igényelni a társaságodat, s vágynak jó tanácsaidra, vagy csak arra, hogy velük bulizd át a szombat éjszakát. Megnő az esély arra, hogy nagy befolyású, vagy fontos információk birtokában lévő emberekkel hozzon össze az élet. Bármiről legyen szó, figyelj, mert az a hasznod lesz a későbbiekben.

Ezen a hétvégén jól alakulnak a dolgok, az égiek kellemes körülményeket biztosítanak a pihenéshez, de a bulizáshoz is, ha ez utóbbi mellett döntenél. Meg sem érzed, hogy a Hold fogyóban van, mert tőled nem von el energiát, téged nem lomboz le. Merkúr segít a háttérből, arra inspirál, hogy valami jó dolgot hozz létre, új embereket ismerj meg, gyarapítsd a tudásodat, tapasztalatokra tegyél szert. Kifejezetten jó hangulat jellemez mindkét nap, s meglehetősen energikus is vagy. A legjobb feltételek adottak ahhoz, hogy elszántan bevesd magad valami új dologba.

Ezen a hétvégén állj ki a saját elképzeléseid mellett! Többször is egészen eltérő véleménynek adsz majd hangot, mint azt elvárnák tőled? Hát ne visszakozz! Nem kell alkalmazkodnod minden áron, és nem szükséges mások javaslatainak behódolnod, ugyanakkor fontos, hogy igyekezz nagyon átgondoltan érvelni, bármiről legyen szó! A lényeges döntéseket ne hirtelen felindulásból hozd meg, akkor se, ha tudod, hogy arra törekszenek, hogy egy igent vagy nemet kikényszerítsenek belőled. Utasítsd vissza az ilyen típusú nyomást, inkább tartsanak nyuszinak, mint elkötelezd magad valami mellett, ami számodra haszontalan.

Szereted a hullámvasutat? Ki nem? Ám azt, ami ezen a hétvégén adatik meg, talán kevésbé fogod jó néven venni. A hangulatod gyakran fog ingadozni, a lent és a fent között sosem lehet majd tudni, épp hol jársz. Szombat reggel mintha bal lábbal keltél volna fel, itt-ott akadályokba ütközöl, aztán később szerencsére érkezik egy jó hír, s minden ki fog egyensúlyozódni. Amibe belefogsz, eleinte nem minden sikerül, vagy kétszer annyi időt vesz igénybe, mint máskor, ám épp ez az, amit időben érdemes átgondolni, hátha a sors azért gördít eléd akadályt, hogy gátoljon valamilyen hiba elkövetésében. A jellemed tüzes oldala szombaton erősen megmutatkozik, de vasárnapra lenyugszol.

Egyáltalán nem vágysz munkára, sőt, még a gondolataidba sem akarod beengedni az inspirációt? Jól teszed, mégis megnő az esélye annak, hogy valamilyen úton, módon mégiscsak beférkőzik az életedbe valamilyen munkával, esetleg tanulással összefüggő változás, vagy egy új lehetőség kerülhet kilátásba. Figyelj a jelekre, telefonokra, e-mailekre, vagy hívd meg a főnöködet, üzletfeledet is a hétvégi buliba, mert ott van az orrod előtt a lehetőség, csak magadhoz kell ragadni! Most kell határozottan döntened, de épp ebben rejlik sikered kulcsa. Ne futamodj meg, bármi adódjék.

Ha netán dolgozol szombaton, akkor nagy valószínűséggel nehézségeid adódhatnak, összezördülésbe keveredhetsz emberekkel, kollégákkal, vagy épp a főnökkel. Ha mentesülsz a szakmai feladatok alól, akkor is könnyen megtörténhet, hogy egy családtagoddal, egy baráttal, vagy akár egy ismeretlennel rúgod össze a port. Ha viszont felvértezed magad a nehézségek ellen, akkor ezek akár el is kerülhetőek, így te lehetsz a nap nyertese, aki okosan kezel minden élethelyzetet. Vasárnap már a Hold és a Jupiter is segítségedre siet, olyan emberekkel találkozhatsz, akik sok érdekes információt osztanak meg veled. Egy különleges programtól kaphatsz majd erőre, mondj igent mindenre.

Ezen a hétvégén szinte folyamatosan fog ingadozni a hangulatod, jó és kevésbé kellemes pillanatokban lesz részed, nem találsz rá az áhított harmóniára. Eleinte mindent sötétebbnek látsz, pedig nem minden olyan zűrös, mint ahogy beállítod, inkább csak tartasz a változástól, nem akarod elfogadni, hogy bizonyos dolgok akkor is elmúlnak, ha épp a megtartásukon dolgozol. Érzelmek terén igyekezz a szép dolgokra összpontosítani, az apró kellemetlenségeken pedig lépj túl! Ereszd el a füled mellett, ha megsértenek, vagy a gyenge pontjaidat tesztelgetik. Ne félj attól, hogy őszintén kimutasd az érzéseidet, ne hordj álarcot, mutasd meg, ki vagy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.