Heti horoszkóp (június 27. – július 3.) – Szerencsés napok következnek

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikreknek meg sem kell erőltetniük magukat a jó eredményekért, a Szüzekre fontos döntések várnak, a Skorpiók pedig használják ki, hogy ilyen jól működik most a kommunikáció. Nézd meg, neked mit tartogatnak a hétre a csillagok!

Az előtted álló héten fontossá válik, hogy aktivizáld magad olyan életterületeken is, ahol az elmúlt időszakban nem hoztál létre nagy dolgokat. Munkád terén szükség lesz nagyobb kreativitásra, családi életedben is lenne mit rendezni, főleg, ha valakivel összerúgtad mostanság a port. Kezdeményezz őszinte beszélgetéseket, mondd el, ha bánt valami, csak így kaphatsz válaszokat a függőben lévő kérdésekre. A hét második felében egy új lehetőséget is felkínál neked a sors, hogy még eredményesebbé válhass, eszedbe se jusson visszautasítani semmit! A nagy rohanásban fontos az is, hogy elegendő időt szánj önmagadra, egészségedre is.

Realista vagy, tele józan és remek gondolatokkal, tisztán látod a lehetőségeidet, emellett pedig a siker sem kerül el. A következő napokban jelentős kitartásodnak és szorgalmadnak köszönhetően új lehetőségek nyílnak meg előtted, hagyd, hogy a jó dolgok megmutassák magukat. Új megbízásra, üzletkötésekre, tartalmas emberi kapcsolatokra nyílik mód, de kisebb nyereményekre is lehetőséget ad Jupiter, teszteld bátran a lehetőségeidet. Ha esetleg most kérnek tőled olyat, ami számodra nem túl hízelgő, ne utasítsd azt vissza! Jusson eszedbe, hogy jó tett helyébe mindig jót várhatsz! A hétvége közeledtével felszabadulsz minden teher alól.

Sikeres napok várnak rád, és erőlködnöd sem kell a kiemelkedően jó eredményekért. Egymást követik az új lehetőségek, ragadd meg azt, ami most adatik meg számodra. Olyan kapuk nyílnak meg előtted, amelyeken eddig hiába dörömböltél. Az égi konstellációk támogatásának köszönhetően jelentős sikerre, szerencsés helyzetekre számíthatsz, különösen szakmai téren tudsz nagyot villantani, hisz kiváló formában vagy. Amit most a fejedbe veszel, azt különösebb problémák és fennakadások nélkül megvalósítod, közben sok kreatív ötlettel is előrukkolsz. Elegendő lesz az, ha szívvel és lélekkel teszed a dolgod. Gyorsan learathatod munkád gyümölcsét, és elismerést is bezsebelhetsz.

Ez a hét kifejezetten kedvez a szellemi kihívásoknak, megcsillogtathatod rejtett tudásodat, letehetsz valami olyat az asztalra, amire eddig nem volt lehetőséged. Rukkolj elő az eltitkolt ötletekkel, akadhat valaki, aki segítséget nyújthat a megvalósításhoz. Neked pont kapóra fog jönni, hogy nyár van, sokan mennek szabadságra, és pár kolléga feladatát neked kell elvégezni, így rengeteg tapasztalatot gyűjthetsz. Ne ijedj meg a kihívásoktól, hanem mutasd meg, hogy rád bizony lehet számítani a nehéz napokban is. Ha tanulmányokat folytatsz, vagy most kezdenél bele valamibe, akkor új erőre kapsz, és könnyedén szívod magadba az új ismereteket. Anyagi helyzeted is kedvezően alakulhat.

Vénusz meglepő gyorsasággal egyensúlyozza ki lelki világodat, alaposan elgondolkodtat, ugyanakkor cselekvésre sarkall. Olyan napok követik egymást, amikor a legfurább helyzetekből is kivágod magad, és a legbonyolultabb ügyeidet is játszi könnyedséggel rendezed. Ha anyagi problémák nehezítik mindennapjaidat, a most következő napok és hetek remek lehetőséget kínálnak ahhoz, hogy magad mögött hagyd ezek egy részét. Ha stabil egzisztenciád van, megerősítheted ezt, de ez ne adjon okot a költekezésre. Kellemetlen meglepetés legfeljebb közlekedés, sportolás vagy utazás terén érhet, ezért legyél fokozottan figyelmes, és kerüld az extrém helyzeteket!

Nyár van, süt a nap, és élveznéd az életet? Tele kellene lenned önbizalommal, jó kedvvel, ezt a pozitív gondolkodás és némi mosoly elősegítheti! Alkalmanként nyűgös lehetsz, és elégedetlen, de csak akkor, amikor olyasmit próbálnak a nyakadba akasztani, ami nem a te dolgod. Szerdától fordul a kocka, karrier és pénzügyek terén nagyot léphetsz előre, ha igent mondasz a pillanatnyi lehetőségekre. Ez a hét kedvező időszak üzleti tárgyalások lebonyolítására, megállapodásokra, fontos döntések meghozatalára. Netán új vállalkozáson, költözésen, beruházáson töröd a fejed? Akkor egy percet se várakozz tovább tétlenül, viszont válassz a célhoz megfelelő partnert vagy segítőt körültekintően.

Életed több területén is fordulópont következhet be, és eleinte ugyan tiltakoznál, de ne tedd, mert a változás most biztosan jót hoz majd neked. A magánéletedben és a munka terén is elengedhetetlen volna néhány őszinte beszélgetés azokkal, akik segíthetik utadat, de azokkal is, akikkel mostanság összerúgtad a port. Tisztázz minden régi félreértést mihamarabb! Többet kellene foglalkoznod azokkal, akik fontosak számodra, és szorosabbra fűznöd a kapcsolatodat velük, mindezt úgy, hogy kimondod, mit is érzel valójában. Ha homokba dugod a fejed, az nem vezet sehová.

Figyelj magadra és környezetedre egyaránt, s vedd észre azokat a jeleket, amelyek problémákra utalhatnak! Semmilyen segélykiáltásra ne legyints, de az egyszerűnek tűnő kérdéseket is válaszold meg mihamarabb. Meglepően sok ember fordul majd hozzád segítségért, többen is benned látják a megmentőjüket. Ezen a héten kiemelten fontos szerepet kap a kommunikáció, ezért is lényeges, hogy miként formálod meg a válaszokat, vagy milyen irányba terelsz egy beszélgetést. Munkahelyeden, otthon, sőt baráti körben is szerencsés, pozitív változások indulnak el. Amennyiben kis lépésekkel haladsz előre, abból nem lehet bajod.

Kissé szeleburdivá válsz, és ez eltart szerdáig. Alkalmanként hajlamos leszel a gyorsaságot előnyben részesíteni a minőséggel és a tartalommal szemben, így nem csoda, ha vétesz pár hibát. Könnyen abba a hibába esel, hogy tovább nyújtózkodsz, mint ameddig a takaród ér, és ez nem csak az anyagiakra, hanem az időre is érvényes! Sebaj, amint orra buksz, rájössz, hol hibáztál. Anyagiak terén átmenetileg meginoghat a biztonságos talaj a lábad alatt, és olyan dolgokra költhetsz, amikre vagy nincs szükséged, vagy egyáltalán nem engedhetnéd meg magadnak. Még szerencse, hogy az égiek csütörtöktől megkönnyítik a dolgodat, és megfelelő irányba terelnek, hogy több bakit ne követhess el.

Ez a hét döcögősen indul, sok függőben lévő ügy vár megoldásra, legszívesebben már péntekhez lapoznál a naptárban, de nem teheted, és különben sem biztos, hogy megérné siettetni a dolgokat. Valamikor hét közben egy nem várt fordulattal kedvező pénzügyi lehetőség nyílik meg előtted, emellett pedig a baráti kapcsolatok is kiemelt szerephez jutnak. Érdemes ápolni a kapcsolataidat, felfrissíteni őket, neked is szükséged van rájuk, nem csak fordítva. Baráti kapcsolataid nagyon jól alakulnak, és újabbak is várnak rád a hét második felében! Ötleteidet, kezdeményezéseidet inkább lassan, de biztosan vidd sikerre, ha kell, kérj segítséget másoktól.

Most megmutatkozik az az oldalad, amit nem kedvelsz annyira önmagadban. Ez az éned hajlamos a toporgásra és a döntésképtelenségre. Szerdáig nehézkesnek tűnnek az órák, bonyolultnak a feladatok, sem munka, sem anyagiak terén nem bízhatod magadat a véletlenre, a sikerekért meg kell dolgoznod, mindemellett állandó bizonytalanság gyötör. Nem tudod, jó helyen vagy-e, megfelel-e mindaz számodra, amit eddig elértél, vagy netán gyökeres változtatásokra van szükség? Az elmúlt hetekben talán többet lazítottál a kelleténél, és emiatt a körmödre égett munka, ami megnehezítheti átmenetileg a mindennapjaidat. Ha nem akarsz még több problémát, láss neki feladataid elvégzésének, így pénteken bátran nekikezdhetsz egy vidám hétvégének.

Jól érzed magad a bőrödben, egész héten lesz kedved dolgozni, tüsténkedni. Ne szabj határt a munkának, ha úgy adódik, hát vállalj túlórákat, extra feladatokat. Senki és semmi nem ronthatja el a kiváló hangulatot, és esténként is megtalálod az apró örömforrásokat. Jól kezdődik a hét, és ez csak fokozódik napról napra. Bár munka terén fokozott tempóra lesz szükség, mégis bármikor és bárkitől segítséget kérhetsz, nem fognak elutasítani. Érdemes lenne csapatban dolgoznod, kiemelkedőbb sikereket érhetnél el, és az együtt elért pozitív eredmény még édesebb, hisz van kivel megosztani. Nagyszerű lehetőséged nyílik arra, hogy új barátokat találj, lehet, hogy már a hétvégét is velük töltöd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.