Hétvégi horoszkóp (július 2-3.) – Tanuld meg élvezni az élet apró örömeit!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikáknál most az életmód és az egészség kerül a fókuszba, a Szüzek kicsit túlvállalták magukat, a Vízöntők mozduljanak ki, és tegyenek a rosszkedvük ellen. A Life.hu hétvégi horoszkópja elárulja, mire számíts a következő napokban!

Három téma körül érdemes a gondolataidat szabadon engedni, és ne hagyd, hogy bárki bármiről lebeszéljen. Buli, kiruccanás, láblógatás – ennyi, sem több, sem kevesebb. Add át magad az élet sodrásának! Ez tetszetős kilátás a hétvégére, úgyhogy használj ki minden pillanatot a totális kikapcsolódáshoz, és ha ez a szimpla semmittevéssel egyenlő, hát legyen úgy! Egyszerűen csak érezd jól magad, találkozz régi barátokkal, légy nyitott új kapcsolatokra, fedezz fel új helyeket, vegyél egy új fürdőruhát, egy klassz papucsot, és vesd bele magad a nyárba!

Ezen a hétvégén fontos szerephez jut az egészség, az étkezés, a kielégítő alvás. Épp ezért figyeld tested és elméd minden rezgését és üzenetét, mert semmi sem történik véletlenül. Ne félj kielégíteni a saját vágyaidat, mindegy, milyen igényeid legyenek! Ha sportolnál, ha aludnál, ha tombolnál, csak azt tedd, amihez kedved van. Emellett nagyon fontos, hogy vedd komolyan a belső hangod esetleges intelmeit. Gondold végig, vajon átléptél-e tiltott határokat mostanság, ha igen, azt próbáld meg korrigálni. Talán érdemes lenne néhány természetgyógyászattal foglalkozó könyvet vagy cikket átböngészned, hátha találsz benne számodra megfelelő útmutatást.

Kissé változékonyra, alkalmanként akár zavarosra is sikeredhet ez a hétvége. Sokféle élmény megadatik, leszel kicsit fenn, kicsit lenn, bulis és nyugalmas hangulatban egyaránt. Hátrányoddá válhat, ha most a körülötted zajló dolgokat és folyamatokat csak kívülállóként szemléled, és nem veszel részt bennük aktívan, ezzel sok embert alaposan felbosszanthatsz. Légy jelen ott, ahol vagy! Viszont javadra legyen mondva, hogy ha váratlan helyről kellemetlen sértés ér, gond és harag nélkül tudod kezelni a helyzetet, sőt, még akár anyagi természetű ügyben is sikeresen rakosgatod a sakkfigurákat.

A Rák jegy szülöttjeinek jó dolguk lesz a hétvégén, tele inspiráló programokkal, szórakozással és sok új ember megismerésével. Csak ússz az érzelmek tengerében, és ennek eredményeképpen kellemes szerelmi kalandban lehet részed, ha még keresed az igazit. A párban élők is érdekes szexuális felfedezéseket tehetnek, hagyd magad sodortatni az árral. Emellett egy családi kupaktanácsra is meghívót kaphatsz, ahol a nyakadba akarnak sózni egy feladatot, de csak akkor vállalj fel új kötelezettséget, ha felelősséggel el tudod látni, és biztosan lesz rá időd is.

A hétvége nem a munka, a túlzásba vitt tanulás vagy a fontos megbeszélések ideje, hanem a nyugalomé, a kikapcsolódásé, az örömteli pillanatoké. Mégis megtörténhet, hogy egy visszautasíthatatlan ajánlattal lep meg valaki, és ezért magával ragad a munkamánia elnevezésű szenvedély. Állj ellen a kísértésnek! Inkább engedd, hogy a lazsálás, napozás, fürdőzés gondolata alakuljon át tettekké. Nincs más hátra, mint előre a pihenés irányába, legyen ez a mottód! Nem ücsöröghetsz örökké az irodában vagy a laptopod mögé bújva.

A Szűz jegy szülöttei elveszíthetik a fonalat, mert aki több helyre ígérkezik egyszerre, annak döntenie is tudni kell! Már szombat reggel kiderül, hogy kissé túlszervezted magad hétvégére, de mivel csak egy van belőled, így bátran ki kell mondanod, merre indulsz, kivel töltöd az időt. Szerencséd lesz, ugyanis vannak olyan jó barátaid, akik észreveszik a pillanatnyi bonyodalmat, és azonnal a segítségedre sietnek, utat mutatnak, akkor sem sértődnek meg, ha nem őket választod hétvégi társaságnak. Ha vannak olyan emberi kapcsolataid, amelyeket elhanyagoltál mostanság, akkor ezen a hétvégén helyezd azokat fókuszba.

Ezen a hétvégén nyugodtan lassíts le, és fújd ki magad, hisz épp eleget dolgoztál. Nem csoda, ha eleinte egyáltalán nem lesz hangulatod ahhoz, hogy zajos, társasági életet élj. Szombaton melankolikus, romantikus vagy épp nosztalgikus hangulatba kerülsz, sorra eszedbe jutnak mindazok, akiknek régebben segítettél, és akiknek a viszonzására, segítő ötleteire, vagy akár csak egy bátorító mosolyukra most neked lenne szükséged. Légy bátor, és hívd fel őket, figyeld csak meg, mi történik! A jó kommunikáció gyors eredményeket hoz számodra.

Meglepően sokan közelednek ezen a csodás hétvégén a Skorpiókhoz kedvesen. A túlzott kedvesség már-már gyanús lehet, ám jól teszed, ha szurkálódás helyett elfogadod a rád irányuló figyelmet. Persze egy Skorpió esetében semmi sem történik véletlenül. Minden, amit teszel, azért van, hogy felhasználhasd emberi kapcsolataidat saját céljaid elérése érdekében. Nagyon cselesen irányítod a dolgokat, ezért kevesen vehetik csak észre, milyen hátsó szándék vezérel! A megfontolt döntések ideje jött el, ne habozz, ha ki kell mondani az igent vagy a nemet, ugyanakkor senkinek a jóindulatával ne élj vissza.

Az előtted álló két napon minden a te elképzeléseid szerint alakul, amiért légy hálás! Az égiek kegyeltje leszel, csak kívánnod kell valamit, és meg is fogod kapni. Bármire is áhítozz, ha az nem túl elrugaszkodott a valóságtól, akkor létre fog jönni, elérhető, kézzelfoghatóvá tehető. Most akár a divat, az öltözködés is jelentős helyet kaphat nálad. Szeretnél csinos és vonzó lenni, hogy még jobban érezhesd magad a bőrödben? Akkor légy egy kicsit merészebb a megszokottnál, bátran méregesd magad a tükörben, és figyeld meg, mi a szép, mi áll jól rajtad, és mi az, amin javítani kellene, így tudod majd átalakítani a stílusodat, vagy akár a teljes ruhatáradat.

Ezen a csodás, nyári hétvégén emelkedett a hangulatod, sokan felfigyelnek rád, élvezni fogják a társaságodat, hisz pörögsz, látványos allűrökkel jössz és mész, elintézel minden függőben lévő tennivalót, még olyat is, ami nem szerepelt az eredeti terveid közt. Annyi energia lakozik benned, hogy az másokat is lázba hoz. Nagyon fiatalos vagy, akkor is, ha már átlépted a harmadik, vagy netán a negyedik X-et. Tuti nyerő vagy most a legkülönfélébb élethelyzetekben, sőt, visszakaphatsz egy kölcsönt, amivel már régóta tartoznak neked. Örülj mindennek, ami most történik!

A pénteki nap alaposan leterhelt, ezért kissé döcögősen kezdődhet a hétvége. Könnyen szembetalálhatod magad azzal a problémával, hogy a szombat reggelre tervezett dolgok összekuszálódnak, nem találsz valami számodra nagyon fontosat, vagy egyszerűen csak nem érsz oda valahová a megbeszélt időre. Emiatt kissé borús lehet a kedélyállapotod, de a legrosszabb, hogy másokat is könnyen lehangolsz magad körül. Jobb, ha ezt nem csinálod tovább, ébredj fel, rázd meg magad, ne hagyd, hogy magával rántson a kedvetlenség. Mozdulj ki otthonról, töltsd az idődet jó társaságban.

Ezen a hétvégén elkövethetsz egy vagy több hibát, de ez nem kötelező, amennyiben figyelsz, és a lépéseidet megtervezed. Kicsit elvakultan úgy vélekedhetsz, hogy valamiben te vagy a legjobb, okosabb és tapasztaltabb vagy sokaknál, és ezért akármiről legyen is szó, mindenben ellentmondasz a körülötted lévő embereknek, folyamatosan a magad igazát hajtva. Ha nem vagy nyitott a kompromisszumokra, akkor nemcsak pazarolod az energiáidat, hanem egy vagy akár több ember is alaposan megorrolhat rád. Vita helyett inkább a békére törekedj!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.