Hétvégi horoszkóp (július 9-10.) - Merj nagyot álmodni, aztán megvalósítani!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Skorpiók tele lesznek energiával, a Nyilasokat bármivel boldoggá lehet most tenni, a Bakok életébe pedig egy nagyon különleges, minden szempontból tökéletes ember léphet be. Olvasd el a Life.hu hétvégi horoszkópját, és tudd meg, mi vár rád a következő napokban!

Kedvet kaphatsz az olvasáshoz, művelődéshez, tanuláshoz, szellemi horizontod bővítéséhez. Továbbképzéshez, egy könnyed tanfolyamhoz, fejtágításhoz kiváló ez a hétvége. Szeretnél fejlődni, ez által pedig új kapukat megnyitva ismeretlen lehetőségeket felkutatni? Nagyszerű időpontot választasz, ha ezen a hétvégén döntesz erről, hisz most mindent kétszer gyorsabban vagy képes befogadni, értelmezni és hasznot csiholni belőle, mint máskor. Bármit tanulj, hamar megtérül majd számodra.

Az égi konstellációk igen jó lehetőségekkel kecsegtetnek, úgyhogy mindent bele, tégy valami olyat, ami mássá tesz, kiemel téged a tömegből, és akár elismertséget is hozhat a számodra. Ha még keresed a párod, akkor most végre meghódíthatod kiszemeltedet, különösebb erőlködés nélkül tudsz a közelébe férkőzni, és megmutatni bájaidat! A sors most megkönnyíti a dolgodat, amit meg kell tenned, hát tedd meg bátran! Amennyiben már elkötelezted magad, találj ki új trükköket, hogy új színt vigyél a kapcsolatodba.

Az egész heti kitartó és szorgalmas munkád, a hozzá kapcsolódó elszántsággal, egyértelműen meghozta eredményét, ezért a hétvégédet teljes szabadságban töltheted kedved szerint, mindenféle kötelezettség nélkül. Pénzügyekkel összefüggésben is érkezhet valamilyen jó hír, az égiek pozitív változásokat jeleznek, ha lényeges elhatározáson töröd a fejed, most fontos döntésre jutsz. A hétvégén akár egy kis luxust is megengedhetsz magadnak, költekezz bátran, de ne korlátlanul!

Hasznos emberi kapcsolatok építésére alkalmas az előtted álló hétvége. Ismerkedj, keresd a módját annak, hogy idegenekkel beszélgethess, hallgasd meg a gondolataikat, és te is oszd meg velük bátran a véleményedet. Azok a kötelékek, amelyek most szöknek szárba, mindenképpen alátámaszthatják és elősegítik hosszú távú karrierterveidet, sőt, összefüggésbe kerülnek mindenféle egyéb álmaiddal is! Ne pihenj túl sokat, inkább cselekedj, haladj célod felé lépésről lépésre, és ne hagyd, hogy apró akadályok elvegyék a kedvedet bármitől is.

A hétvége garantáltan és elkerülhetetlenül új dolgokat vonz az életedbe, ugyanakkor nem biztos, hogy pozitív hatásúnak fogod ezeket látni vagy érezni elsőre. Ám, te csak igyekezz reális maradni, és több oldalról megközelíteni a dolgokat, így hamar rá fogsz jönni, hogy itt most minden a te eredményeidet, sikeredet, szellemi fejlődésedet támogatja. A sors mindig jó irányba sodor téged! Vasárnap összefutsz egy kedves ismerőssel, aki egy jó ötlettel, praktikus tanáccsal komoly lendületet adhat munka terén.

Ezen a hétvégén sok érdekes vagy akár fura szituációba is kerülhetsz, pedig nem keresed a bajt magadnak, sőt, inkább kerülnéd a vitákat, összetűzéseket másokkal. Mégis úgy alakítja a sors a dolgokat, hogy akár egy kis hatalmi játékhoz is kedvet kaphatsz, be akarod bizonyítani, hogy ki az úr a háznál vagy a baráti társaságban. Emellett valamilyen új feladat kerül a felszínre, egy olyan végcéllal, amelynek nehéz ellenállni. Vasárnapra már egyre jobban vonz az ismeretlen, és előkészületeket is teszel a mihamarabbi kezdéshez.

Úgy tűnhet, hogy minden lépésedet és cselekedetedet a szerencse kíséri, még a családod vagy a barátok is megértőnek bizonyulnak, sokan pedig egyenesen lenyűgözve hallgatják remekbe szabott gondolataidat, praktikus ötleteidet, és kikérik tanácsaidat. Minden jó úton halad új céljaid felé, akadályok most nem állják utadat! Oszd meg eredményeidet azokkal, akik eljuttattak idáig, hisz ők is részesei voltak a sikernek. Vasárnap keresd a módját annak, hogy megmutasd szeretteidnek, milyen fontosak neked.

Ezen a hétvégén szűnni nem akaró energikusság jellemez, pörögsz és forogsz, nem tudsz megállni. Régen láthatott ilyen jókedvűnek környezeted, tettre kész vagy, keresed a kihívásokat, és elvágyódsz otthonról. Érdemes elcsábítani a családot vagy meghívni a barátokat egy kis fürdőzésre, aztán társasjátékra vagy közös sütögetésre is, biztosan minden jól alakul, az esetleges régi viták is végre rendezhetőek békésen! Két igazán vidám napra számíthatsz, de neked kell kezdeményezned, programötletekkel előállnod.

Érezhetően elemedben leszel, kimagaslóan jó a hangulatod, és mindennek képes leszel örülni. Olyannyira, hogy elegendő lehet egy újfajta csokoládé vagy egy érdekes irodalom, és máris egészen más színben láthatod a világot, jobb kedvre derülsz, öröm lesz a társaságodban lenni! Vasárnap reggel viszont valami botorságon felhúzhatod magad, de ami a legfontosabb, hogy ne a közvetlen környezeteden vezesd le a haragodat, még akkor se, ha részük volt benne. Keress gyorsan olyan programokat, amelyeket képes vagy élvezni, így ismét felhőtlen lehet a hangulatod.

Minden várakozásodat felülmúlhatja ez a két nap, ugyanis harmonikus közeg ölel körbe, mindkét nap igen kellemes érzések lesznek benned, bármibe fogsz, azt szeretettel és odaadással leszel képes csinálni. Tudod jól, hogy hálás lehetsz a sorsnak, mert minden a helyére került, ráadásul egy minden szempontból hozzád illő embert sodorhat most utadba az élet! Valójában lényegtelen, hogy milyen szerepet tölt be mindennapjaidban, az a fontos, hogy olyan dolgokat és érzéseket kapsz tőle, amelyekért érdemes élni!

A sok rutin és túlzott egyhangúság elvette kissé a kedvedet hét közben? Ezért a szabadnapokon máshová koncentráld az erődet, ideje a változások beinvitálásának életedbe. Csakis előre törekedj, a hátrálást felejtsd el! Érdekes lehet akár egy tánctanfolyam vagy egy hétvégi gyorstalpaló tanfolyam is, a témakör, a helyszín teljesen mindegy! Kedvesed vagy akár a szüleid is örülni fognak annak, ha végre magaddal és a gondolataiddal foglalkozol, és nem utolsó sorban besegítesz nekik valamilyen feladat megoldásában.

Meglepő, fura vagy épp egészen banális szituációkba kerülhetsz ezen a hétvégén, de élvezni fogod, hogy végre történik valami izgalmas és különleges veled. Érdekes és értékes ötleteidet mások is nagyra fogják értékelni, érdemes időt és energiát fektetni abba, hogy másokkal közösen nagy dolgokat alkoss. Merkúr segít abban, hogy megtaláld az összhangot másokkal, ez pedig garantáltan komoly és gyors fejlődést hozhat számodra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.