Heti horoszkóp (július 18-24.) – Lendületet ad a szerdai telihold

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kevesebb, néha több – legyen ez a következő mottója, így szinte biztos, hogy minden helyzetből nyertesen kerülsz ki, és elejét veszed annak, hogy túlvállald magad. Olvasd el és tudd meg, mit tartogat számodra a Life.hu heti horoszkópja!

Mások is észreveszik, hogy nyugtalan vagy, alkalmaként figyelmetlen is, ugyanakkor békére törekszel. Ám valahogy nem leled a helyed, változékony hangulat uralkodik rajtad, és kevés kérdésedre kapsz igazán megfelelő választ. Mintha folyamatosan hullámvasúton ülnél, amit egyik pillanatban élvezel, a másik pillanatban azonban már semmi kedved hozzá – mégsem tudsz kiszállni belőle. Akadályok nehezítik utadat, sok tennivalód lesz, de a töredékével sem leszel képes végezni, amit csak úgy tudnál időben kiküszöbölni, ha segítséget kérnél. Felmered ezt vállalni? Ha igen, minden rendben lesz!

Ne engedd, hogy a célhoz vezető utadat elállják, és ne hagyd, hogy bárki megpróbáljon megakadályozni abban, hogy belekezdj, vagy véghezvigyél egy régóta dédelgetett ötletet. Érdekessége a hétnek, hogy 20-án érkezik a telihold, az azt követő napokban mégis nagyon aktív leszel, és szinte kivétel nélkül minden terved sikerülni fog. Minden esélyed és lehetőséged megvan arra, hogy szakmai téren komoly eredményt érj el. Különösen akkor, ha munkahelyváltáson, másodálláson, netán saját vállalkozás beindításán gondolkodsz. Ha anyagiakkal összefüggésben is meg kell hoznod egy jelentős döntést, egy percig se halogasd, jól fogsz választani.

Az égiek most nem sok jót ígérnek, bár az igazán nagy gondok elkerülnek, de azt is érzékeled majd, hogy nem haladsz a tervezetteknek megfelelően. Szerda reggelig nyugtalanság uralhatja életedet, csaponghatnak a gondolataid, és olyan témákkal kapcsolatban is kételyeid merülhetnek fel, melyekkel eddig talán még soha. Ezen a héten szinte minden váratlan esemény, változó körülmény zavarni, vagy épp idegesíteni fog, nem leled a helyed, semmi nem megy zökkenőmentesen. Maradj nyugodt, uralkodj az indulataidon, ne engedd, hogy semmitmondó ügyek vonják el figyelmedet a lényeges dolgoktól. Ha nem érzed jól magad a bőrödben, azt most inkább palástold el!

A hétközi telihold extra energiákkal tölt fel, gyakorlatilag egész héten lendületben leszel, minden kitűzött feladatot elvégzel, élvezni fogod, hogy nem állják el utadat jelentős akadályok. Pénteken viszont felbukkanhat valaki, aki el akarja veled hitetni, hogy erőtlen, netán alkalmatlan vagy valamilyen feladat elvégzésére. Ám valójában a saját gyengeségét akarja veled leplezni, úgyhogy hagyd faképnél, és ne törődj vele! Az átmeneti hangulatingadozás nem tart sokáig, s jöhet a jól megérdemelt hétvégi pihenés. A dicséreteket fogadd örömmel, s légy hálás azért, ha valaki valami különleges ajándékkal, vagy egy bölcs tanáccsal lep meg.

Csodás teliholddal lep meg téged ez a hét, mely lendületbe hoz, motivál, így jók az esélyek arra, hogy sok fontos, érdekes és egyben jelentős esemény történjen veled. Rengeteg megoldandó teendő sorakozik előtted, de sem munka, sem pedig magánélet terén nem fogsz kudarcot vallani. Az is tény, hogy óriási adag erőre, és még több elszántságra lesz szükséged a célba éréshez, ám ne sajnáld az energiát semmitől! Ha kell, kérj támogatást, elkelhet egy-két jó tanács. A héten befejezett feladatok ugyan nem hoznak azonnali, és látványos eredményt, ugyanakkor hosszútávon garantáltan megtérülnek.

Szerda reggelig felfokozott lesz a hangulatod, de ez azt is magával hozza, hogy nem leszel kiegyensúlyozott, inkább úgy érzed, hogy hiba akarsz előrébb jutni, valahogy mindig veszítesz a lendületből. Ne aggódj, ez a nehézkes hatás szerdára végleg megszűnik, s visszatalálsz önmagadhoz. Lelkivilágod kissé sérülékenyebb lesz a megszokottnál, ezért nagyon fontos, hogy ne vegyél semmit személyeskedésnek, s ha mégis sikerül valakinek megsértenie téged, akkor erőltess mosolyt az arcodra, s lépj túl a dolgon! Csütörtök reggel úgy ébredsz, mintha meg sem történtek volna az előző napok, minden jó és harmonikus lesz.

Lendülettel, mozgalmassággal és összességében élettel teli, izgalmas napok állnak előtted, ám fel kell arra készülnöd, hogy lazsálásnak, láblógatásnak nincs helye. Kiélezett versenyhelyzettel kell számolnod, minden pillanatban ugrásra késznek kell lenned, ha lépést akarsz tartani a többiekkel. Bármi legyen az, amin jelenleg dolgozol, elérheted a célod, de semmiképpen se gázolj át és taposs le másokat, ez nem a te stílusod. A sikert úgy is elérheted, ha tisztességesen játszol. Csütörtökön és pénteken adódhatnak vitás helyzetek körülötted, ám fontos, hogy képes légy diplomatikus maradni.

Fontos és mindenképpen meghatározó időszakot hoz számodra ez a hét. Érdemes bebizonyítanod, hogy sokkal több van benned, mint azt sokan gondolnák. Új dolgok szökkennek szárba, ha mersz magot vetni. Ne félj az ismeretlentől, a bizonytalanságtól, a kételyeket űzd minél messzebbre. A most induló dolgok alapjaiban változtathatják meg eddigi életedet, anyagi és erkölcsi lehetőségeidet kitágítják. Ne futamodj meg az új feladatok elől, most sokat tanulhatsz, tapasztalhatsz, s ezeket a jövőben rendszeresen kamatoztathatod. Ha most indulsz nyaralni, garantált, hogy nagyszerű élményekben lesz részed.

Összességében jó napok várnak rád, ennek alapja az, hogy egyébként is jól érzed magad a bőrödben, a hangulatod folyamatosan emelkedik, sokat mosolyogsz, élvezed a napsütést, és már azért is hálás tudsz lenni, ha egy jót trécselhetsz valakivel. Most nem emeled túl magasra a mércét, ezért pedig az a jutalom jár neked, hogy az az apróságoknak is örülni fogsz. Ráadásul, ahhoz képest, hogy nyár van, neked fut a szekered, így tehát szerencsésnek mondhatod magad, s ez az időszak tovább folytatódik, többször is adódik arra alkalom, hogy megmutasd rejtett képességeidet. Anyagilag stabilizálhatod, vagy jelentősen fellendítheted életedet.

A fülledt idő téged aztán nem akadályoz semmiben, sőt, mintha épp ez ösztönözne még több feladat megoldására, extra munkák felvállalására. A nyár ellenére tele vagy erővel, energiával, mindent meg akarsz valósítani, amit mostanra terveztél. Az adódó lehetőségeket meg akarod ragadni, ami azért jó taktika, ugyanis sokan nem dolgoznak, épp vakációznak, vagy nincs kedvük meghódítani a világot, így mire észbe kapnának, te igen messzire jutsz, s egyedül zsebelheted be a dicséreteket. Persze jó lenne, ha nem vállalnád túl magad, egy nap neked is csak huszonnégy órából áll, és fontos a pihenés.

Rád általában kevésbé jellemző, hogy szeleburdi módon rohannál előre, ezen a héten mégis taktikát váltasz, s kipróbálod, milyen az, ha a pillanatnyi megérzések alapján döntesz, s kockázatokat vállalsz, szimpla ösztönösséggel. Nyugodtan hagyd ki a megfontoltságot mindennapjaidból, mert nem fogsz tudni rosszul dönteni. Nem kell körültekintőnek, vagy precíznek lenned, mert tényleg kiválóan fog működni a hatodik érzéked. Ne mutasd a külvilágnak mennyire lényeges számodra az a cél, amit el akarsz érni. Terveid, álmaid kizárólag akkor hullhatnak darabokra, ha nem csinálsz semmit.

Úgy érzed, hogy kifejezetten lassan, alkalmanként pedig akadozva haladnak ügyeid? Ez azért lehet így, mert a szerdai teliholdat követő fogyatkozás sok energiát kivesz belőled. Könnyebben alakulnak ki környezeteddel összetűzések, vagy egyszerűen csak elveszted a fonalat bizonyos témákban. Lelkivilágod érzékeny lesz, még az építő és szépítő kritikát is kétkedve fogadod. Ez a feszültség csütörtökre jelentősen lecsökken, a legtöbb, amit tehetsz, hogy kitartasz, s megpróbálod megőrizni a nyugalmadat mindvégig. Ezekben a napokban ne kezdj semmi újba, ne vegyél fel hitelt, ne adj kölcsön. Légy türelemmel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.