Heti horoszkóp (július 25–31.) – Amennyit adsz, annyit kapsz majd vissza

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák kerüljék az összetűzéseket, különösen a törvénybe ütköző dolgokat, a Rákok ne féljenek az eléjük került akadályoktól, a Vízöntők türelmét pedig többször is próbára tehetik az égiek. Nézd meg, neked mit ígérnek a csillagok a következő napokra!

Kirobbanó, buzdító napok követik egymást, sikeres és hatékony lehetsz a karrieredben és a magánéletedben egyaránt. Ha most nyaralsz, akkor életed egyik legszebb élményében lesz részed, ezt a csillagok is garantálják. A hét első felében tele leszel életerővel és energiával, ötleteid praktikusak lesznek, sokakat magával ragad az, amit csinálsz, viszont a számos elvégezendő feladat péntekre egészen kifáraszt. Emiatt nem kell aggódnod, hiszen a hétvége közeledtével a lelkiismereted zavartalan, hisz mindent elérsz, amit csak elterveztél. Ezekben a napokban szánj időt a pihenésre, így újult erővel és energiával vetheted bele magad a következő hétbe, ami még a mostaninál is több és jobb lehetőségeket rejt magában.

Bikához méltóan légy kellőképpen megfontolt, aprólékos és előrelátó az elkövetkezendő napokban, ez most a te érdeked is. Fontos, hogy megőrizd a kiegyensúlyozottságot és az idillt minden életterületen. Kerüld el messzire a nézeteltéréseket, főként a törvénnyel és egyéb hatóságokkal kapcsolatban. Ne szegd meg a szabályokat, se a közlekedésben, se a magánéleted területén. Ne indíts el peres ügyeket, ne sérts meg senkit sem, mert te húzhatod a rövidebbet. Ne kerülj konfliktusokba, mert komoly viták, veszekedések alakulhatnak ki, anélkül, hogy kifejezetten keresnéd a bajt. Tehát ne csinálj olyat, amit a másik embertől sem néznél el.

Nagyszerű időszakot élsz meg, csak és kizárólag rajtad múlik, hogy teljesen kiaknázod-e a lehetőségeidet, miként teszed ezt, és mennyit tudsz ezekből a magad javára fordítani. Szellemileg és érzelmileg is jól vagy, alkotóerőd, lendületed kiváló, már csak kellő mennyiségű kitartásra van szükséged, hogy minden apró problémán könnyedén átlendülhess. Ha úgy alakul, vállalj el olyan tennivalót is, amelyhez régebben nem biztos, hogy kedved lett volna. Még ha nem is akarod, akkor is szükséged van kihívásokra, különben maradi leszel. Ha úgy érzed, hogy valamivel nem boldogulsz, bátran kérj segítséget másoktól.

Kreativitásod szárnyal, beindul az elméd, sok új ötleted lehet a napokban, és támogatókat is találhatsz a megalkotásukhoz, ez utóbbin még te is meglepődsz. Ugyan eleinte azt érezheted, hogy folyamatosan akadályokba ütközöl, de ne aggódj, ami késik, az nem múlik, eljön a te időd is. Az utadba kerülő gödrök aránylag könnyen áthidalhatóak, különösen akkor, ha nem futamodsz meg az elsők felbukkanásától. Legyen meg a kellő kitartásod véghezvinni terveidet, most minden esélyed megvan arra, hogy elérd a kitűzött céljaidat. Ha mégis úgy alakul, hogy mások segítségével jutsz el a célhoz, akkor ne felejtsd el megköszönni nekik!

Izgalmas és igen változatos napok következnek az életedben, ha dolgozol nyaralás helyett, akkor a munkád, vállalkozásod terén tudsz most nagy dolgokat véghezvinni, s valami egészen kivételes feladatban részt venni. Végre, visszautasíthatatlan esélyt kapsz a kivirágzásra, megmutathatod rejtett tartalékaidat. Semmiképpen se hagyd ezt ki! Most megmutathatod képességeidet és tulajdonságaidat, melyeket eddig még senki sem ismert. Számos új, különleges emberrel találkozhatsz, sőt egy új munka lehetősége is felmerülhet. Ezek a napok kiváltképpen nagyszerűek, akár nyaralásra, akár új barátok szerzésére.

Meghatározó napok köszöntenek be életedbe. Tele leszel energiával, erővel, megvalósítható ötletekkel. Jelentős mennyiségű kihívás vár rád életed több szegmensében is, ugyanakkor készülj fel arra is, hogy néhány frusztráló égitest egymáshoz viszonyított helyzete folyamatosan akadályokat hoz az életedbe. Bár ezek csak látszólag nehezítik meg napjaidat, inkább arra jók, hogy általuk jártasságot szerezz, és általuk a kijelölt célt a lehető legjobb időpontban érhesd el. Lehet, hogy ok nélkül keveredsz összeütközésekbe a munkádban, a szakterületeden, ugyanakkor nem kell aggódnod, péntekre ez a felállás teljesen eltűnik. Az anyagiak terén gondold végig, mibe fekteted a pénzed.

Az égi történések, bolygóállások jelentős hatásai miatt eseménydús napok állnak előtted, erőt és energiát fektess mindenbe, semmit ne bagatellizálj el, főleg, ha biztosan tudod, hogy mindezek által sikereket és eredményeket érhetsz el. Ha úgy érzed, hogy tanácsra lenne szükséged, akkor ne félj tudakozódni. Ha nem nyaralsz, hanem dolgozol, akkor akár kiemelkedő sikereket fogsz elérni, minden esélyed megvan rá, hogy learasd a babérokat, és környezeted is elismerjen. Még olyan emberek elismerését is magadénak tudhatod, akik eddig nem sokra tartottak. Családi kapcsolataid több figyelmet igényelnek. Ha most indulsz üdülni, sok kalandban lesz részed.

Az égi hatások hétfőn és kedden nem kedveznek neked, de szerdán már oldódik ez a nehézkes állapot. Olyan formában is tapasztalhatod ezt, hogy kissé erőtlenné válsz, a szokásosnál jobban elfáradsz. Ne okozzon meglepetést, ha megerőltetéseket nem viseled jól. Ne aggódj, ez nem marad így örökre! Néhány régebb óta húzódó ügyed is újra felszínre tör, és nem tűrnek halasztást. Ezeket mielőbb meg kell oldanod, még abban az esetben is, ha más dolgoktól meg kell vonnod az időt és energiát. Az eddig felgyűlt feszültség szerdán eléri a tetőfokát, próbáld magad visszafogni, ne ess neki másoknak. A jó hír, hogy csütörtöktől már minden a helyére kerül és megy tovább, ahogy korábban.

A Nap az Oroszlán jegyében jár, de ez rád is kiváló hatással lesz. Ez a hét sok érdekességet, izgalmat és változást hozhat számodra. Főként arra lesz alkalmad, hogy tudásodat bővítsd, új emberekkel ismerkedj meg, elmélyítsd velük a kapcsolatodat, meghallgasd mások álláspontját, szokatlan meg- és kihívásoknak tegyél eleget, és legvégül kilépj a komfortzónádból. Semmiből se akard magad kivonni, ne mondj nemet! Esetleg, ha úgy alakul, hogy valaki szívességet kér tőled, azt se utasítsd el. Sosem tudhatod, hogy neked mikor lesz szükséged más segítségére. Légy valakinek az oltalmazója!

Ha úgy érzed, hogy nincs kedved semmihez, nem találsz magadnak feladatokat, amivel lekötheted magad, vagy ami izgalommal tölti el a napodat, az nem a véletlen műve. Vedd észre, hogy a hét nehezen indul el, sokat hibázol. Ne csüggedj, nem a te hibád! Az égiek nem kedveznek most neked. Érdemes lenne elindulni vakációzni. Ha ez most nem kivitelezhető, akkor légy türelmes, hamarosan - egész pontosan csütörtökön – jobb lesz a kedved, hangulatod, a hétvégére pedig felvillanyozódsz. A hétvégére minden a helyére kerül, a lelkiállapotod is lecsillapodik. Szervezz magadnak társasági programot!

Az elkövetkezendő napokban nem lesz könnyű a helyzeted. Mars számos kellemetlenséget okoz számodra, sok fejtöréssel együtt. Ezért légy nagyon türelmes magadhoz és másokhoz is, mert ezekben a napokban könnyen kialakulhat kavarodás, zűrzavar. Érdemes lenne inkább a régóta húzódó ügyeidet megpróbálni lezárni, és nem kezdeni új dolgokba. Inkább az megfontoltságot tartsd szem előtt, mintsem a gyorsaságot. A könnyelmű lépések problémákhoz vezethetnek. Légy figyelmesebb a közlekedésben, és kerüld el a konfliktusokat! Hidd el, ha ezt a hetet átvészeled, a többi már könnyedén fog menni.

Nagy változtatásokat kellene véghezvinned az életedben ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben. Számos lezáratlan ügyed van, ami visszatart valamilyen cél elérésében? Sajnos, az első lépéseket más nem tudja helyetted megtenni. A nyár eddigi részében nem egészen úgy alakultak dolgaid, ahogy te szeretted volna, sőt, több helyzetben is akadályokba ütköztél, ahol korábban nem volt gondod. Ne hagyd, hogy elsodorjon az ár! Állj elé a dolgoknak, és tűnődj el, hogy mi szab gátat annak, hogy elérd az újabb céljaidat, sikereidet.

Szerencsés időszak veszi kezdetét - Pénzhoroszkóp júliusrahttp://www.life.hu/horoszkop/20160614-a-life-hu-julius-havi-penzhoroszkopja.htmlMeglehetősen jó lehetőségeket rejt július hava, ugyanakkor fontos, hogy ne tégy olyasmit, amit nem tiszta szívből csinálsz. Légy őszinte magadhoz, és csakis olyan dolgokra, kérésekre, ajánlatokra mondj igent, amik érdekelnek és inspirálnak. Szaturnusz és Jupiter szerencsés hátszelet adnak a sikerhez. Horoszkóp--Most jön az igazi? Júliusi szerelmi horoszkópod eláruljahttp://www.life.hu/horoszkop/20160614-a-life-hu-julius-havi-szerelmi-horoszkopja.htmlA nyár dereka meglepetésszerű élményeket jelez, robbanásszerű változást hozhat, főleg a tűz jegyűek életében. A legkülönfélébb élethelyzetek hozhatják el az igazit, néhány csillagjegynél pedig bizony a szerelmi háromszögek ideje is beköszönthet. Horoszkóp--Engedd be az újdonságot a mindennapjaidba – Júliusi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20160614-a-life-hu-julius-havi-altalanos-horoszkopja.htmlFontos döntések hónapja következik: júliusban számtalan ígéretes lehetőség sodorhat a csillagjegyek útjába, a meggondolatlanság elkerülése végett azonban minden elhatározást érdemes alaposan megfontolniuk. Nyiss az új dolgok felé! HoroszkópOrigoÁlomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockA horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookonhttp://www.life.hu/horoszkop/20141107-vicces-kozossegi-oldal-horoszkop.htmlIdeges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan...Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.