Hétvégi horoszkóp (július 23–24.) – Hagyd, hogy megtörténjenek veled a jó dolgok!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikreknek betoppanhat az életébe valaki különleges, a Szüzek igyekezzenek megtalálni az arany középutat, a Skorpiók pedig ne álljanak ellent, és hagyják magukat meglepni! Nézd meg, mit tartogat neked a hétvégére a Life.hu horoszkópja.

Ha már elkötelezted magad valaki mellett, akkor kedveseddel most átélhettek egy hullámvasúthoz hasonló érzést, ami akár vitát is szíthat köztetek, ám később a hasznotokra válik, és még inkább összekovácsol titeket. Amennyiben épp most nyílik meg előtted a lehetőség, hogy lehorgonyozz valaki mellett, akkor az elvárható szabályokat tartsd be! Az őszinteség, egyenesség és tisztességesség már a legelejétől nagyon fontos. Ha valaki felé ezt sugárzod, épp ugyanezt fogod visszakapni tőle. Nagy társaságban lelsz rá az igazira, úgyhogy irány egy buli, akár régi barátokkal, akár teljesen ismeretlenekkel!

A megszokotton túl is remekül fogsz kommunikálni az emberekkel, régi ismerősökkel és újakkal egyaránt. Bátran beszélj sokat ezen a hétvégén, senki nem fogja bánni. Barátságok indulhatnak útnak, sőt, akár egy üzleti gondolat is szárba szökkenhet. Jupiter és Merkúr komoly, pozitív erővel támogatnak fontos döntéseid meghozatalában, így kiegyensúlyozott lesz végre újra a lelked. Kedélyállapotod másoknak szinte irigylésre méltó lesz, mosolyogj sokat, hátha felvidíthatod a morcos embereket. Minden körülmény adott ahhoz, hogy teljesen mértékben kikapcsolódj, és felszabadulj a munkanapok nyomása alól.

Ezen a hétvégén igen aktív és tettre kész leszel, ami sok jó lehetőséget is bevonz számodra. Légy nyitott mindenre, új információk befogadására, így remek kilátások tárulnak eléd. Mindenféle életterületen jelentős sikereket érhetsz el, még ott is, ahol nem is remélnéd. Sokan fognak megfordulni körülötted, akadnak olyanok, akik kíváncsiak lesznek rád, a gondolataidra, a személyiségedre. Valakit érzelmi téren is megmozgatsz, rajtad múlik, lesz-e belőle több, vagy csírájában fojtod el a helyzetet. Vasárnap senkinek ne engedd, hogy kihozzon a sodrodból! Kellő tudatossággal könnyen kezeled majd a feszült helyzeteket.

A hétvégi bolygóállások kifejezetten megkönnyítik a dolgod, így számos új és egyben igen érdekes ötletet mersz végre kimondani, vagy épp másoktól befogadni, aztán csak rajtad múlik, mit kezdesz velük. Fogadd el a világ felől érkező motivációt, hisz nem véletlenszerűen találnak meg ezek a gondolatok épp téged és épp most! Ha teljes békében és csendben akartad tölteni a hétvégét, az nem fog sikerülni, de vasárnap este kimondhatod, hogy jól telt ez a két nap, jobban, mint remélted. Néhány meglepő helyzetben is részed lesz, de ezek éppen abban segíthetnek, hogy könnyebben feltaláld magad a különféle élethelyzetekben.

Ezen a hétvégén csak olyat tégy, amire valóban és őszintén vágysz. Ha tombolni van kedved, tedd azt, ha inkább a béke, a csend, a meditáció és a relaxáció lenne cél, akkor az sem véletlen. Bármi mellett is dönts, az nagyszerű hatással lesz rád, főleg azért, mert közelebb tudsz kerülni önmagadhoz. Rátalálhatsz a belső béke csodájára, és még inspirációra is lelhetsz, amely komoly hajtóerő lesz júliusban, sőt egész augusztusban! A harmónia pozitívan hat majd az egészségedre és az általános kedélyállapotodra is. Azért a rövid elvonulások mellett ne feledkezz meg az aktív szórakozásról sem.

Spontán, és sokszor vad ideáid nem biztos, hogy pozitív fogadtatásra találnak ezen a hétvégén! Még szerencse, hogy környezeted meglepően toleráns lesz veled, és még Jupiter is komoly segítséget nyújthat abban, hogy utat találj egy új és remek cél felé. Igyekezz rajta maradni az arany középúton, azaz te se mondj le a vágyaidról, de ne okozz zűrt vagy bonyodalmat mások számára. Ez sosem volt, és nem is lesz könnyű feladat egy Szűz számára, de mivel földies jegy vagy, képes leszel a jót kihozni terveidből, és mások számára emészthetővé tenni. A lényeg, hogy maradj kedves és barátságos!

A hét eddig szakaszában egészen jól alakultak a dolgok, és szerencsére jó élményekkel kezded a hétvégét, sőt, befejezetlen feladatok sem hátráltatnak abban, hogy szabaddá és boldoggá válj. Magánéleted terén sem adódott a héten olyasmi, ami elvette volna a kedvedet bármitől, és nem is fog semmilyen gond adódni. Így a hétvégén semmi sem zavarhatja meg a pihenésedet, kikapcsolódásodat, nyugodtan utazz el, mert nem lesz rád szüksége senkinek! Ami viszont az anyagi részét illeti az életednek, nem ártana időt szánni egy részletes költségvetési tervet kidolgozására a jövő hónapra már most, hisz kicsit többet költöttél mostanság, mint kellett volna.

Érdekes hétvége vár rád, amikor a legkülönfélébb dolgok jönnek, ismeretlen feladatba kell fejest ugranod, és egyszerűen nincs mitől félned! Elmondhatod, hogy te vagy a társaság vagy a családod középpontja, hát érezd jól magad ebben a megtisztelő szerepben, hisz nem véletlenül testálják rád ezt a kiemelt feladatot! Ha a változás szele megérint, nem szabad nemet mondanod semmire, légy bátor, és nagyon jó dolgok történhetnek! Ha a sors meg akar mutatni neked valami újat, hát hagyd magad! Jupiter ötletessé tesz, Szaturnusz elgondolkodtat.

Meglepően rámenős, akaratos és céltudatos leszel a hétvégén, olyannyira, hogy a kitűzött terveidet bármi áron végre akarod hajtani, és teljesen mellékesnek tartod, hogy mások erről miként vélekednek, vajon akarják-e ugyanazt, amit te? Annyiban feltétlenül igazad van, hogy a te életed, hát azt csinálsz, amit csak akarsz. Nem ritka, hogy mások véleménye miatt eltérsz eredeti célodtól, de most nem teszed, mert érzed, hogy minden úgy jó, ahogyan kitaláltad. Mars folyamatosan lendületben tart, így annyira erőteljes lesz a kisugárzásod, hogy aligha tud neked bárki ellenállni. Sok sikert!

Testileg és szellemileg is alaposan elfáradtál, a hét nehezebbik részén viszont túl vagy, ez adhat némi örömre okot. Végre jöhet a megérdemelt pihenés, kedved szerint! Bár nem érzed magadat maximálisan kiegyensúlyozottnak, viszont veszélyeknek szerencsére nem vagy kitéve. Persze segíthetsz magadon úgy is, hogy sok friss gyümölcsöt és zöldséget veszel magadhoz, és alszol egy nagyot. Igyekezz természetes úton minél több energiát juttatni a szervezetedbe, és a mozgást se hanyagold. Ha odafigyelsz magadra, hétfőre megint csúcsformába kerülsz. Ha épp nyaralsz, bátran vesd bele magad az élvezetek tengerébe.

Az anyagi függetlenség számodra mindig is nagyon fontos volt? Ennek érdekes jelei mutatkoznak meg ezen a hétvégén is – lehet, hogy csak vasárnap este fogod érteni ezt a két mondatot. Az is alapvető elvárás volt önmagaddal szemben, hogy ne mások véleménye által formáld a sajátodat, és kitarts az eredeti elképzeléseid mellett. Ne ess abba a hibába, hogy épp ezen a hétvégén akarj megfelelni mások elvárásainak vagy furcsa kéréseinek. Ha valami nem tetszik, mondd ki bátran, és ehhez tartsd is magad. Emellett nem szabad azt sem elfogadnod, hogy egy szeretted felkínálja annak lehetőségét, majd ő mindenről gondoskodik, vagy megoldja az esetleges gondjaidat.

Ugye nem mellőzöd az emberi kapcsolataidat? Ahhoz, hogy érzelemmel és tartalommal legyen teli az életed, neked is sokat kell tenned. Ez különösen igaz a családi és szerelmi kötelékekre. Ezen a hétvégén legyen időd arra, hogy mindenféle földi jóval elkápráztasd kedvesedet, szeretett rokonaidat, azokat, akik fontosak, és sokat kaptál tőlük az elmúlt időszakban! A párjukat még kereső Halak az eddig sosem próbált társkereső formákat részesítsék előnyben, ezek bárhol, bármikor beválhatnak. Vasárnap se állj le, folytasd tovább azt, amit szombaton elkezdtél.
Engedd be az újdonságot a mindennapjaidba – Júliusi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20160614-a-life-hu-julius-havi-altalanos-horoszkopja.htmlFontos döntések hónapja következik: júliusban számtalan ígéretes lehetőség sodorhat a csillagjegyek útjába, a meggondolatlanság elkerülése végett azonban minden elhatározást érdemes alaposan megfontolniuk. Nyiss az új dolgok felé! HoroszkópOrigoSzerencsés időszak veszi kezdetét - Pénzhoroszkóp júliusrahttp://www.life.hu/horoszkop/20160614-a-life-hu-julius-havi-penzhoroszkopja.htmlMeglehetősen jó lehetőségeket rejt július hava, ugyanakkor fontos, hogy ne tégy olyasmit, amit nem tiszta szívből csinálsz. Légy őszinte magadhoz, és csakis olyan dolgokra, kérésekre, ajánlatokra mondj igent, amik érdekelnek és inspirálnak. Szaturnusz és Jupiter szerencsés hátszelet adnak a sikerhez. Horoszkóp--Most jön az igazi? Júliusi szerelmi horoszkópod eláruljahttp://www.life.hu/horoszkop/20160614-a-life-hu-julius-havi-szerelmi-horoszkopja.htmlA nyár dereka meglepetésszerű élményeket jelez, robbanásszerű változást hozhat, főleg a tűz jegyűek életében. A legkülönfélébb élethelyzetek hozhatják el az igazit, néhány csillagjegynél pedig bizony a szerelmi háromszögek ideje is beköszönthet. Horoszkóp--2016, a lezárás éve – Horoszkópod elárulja, mire számíts az új esztendőben!http://www.life.hu/horoszkop/20151201-a-life-hu-2016-os-altalanos-eves-horoszkopja.htmlSorsfordító év vár a Skorpiókra, az Ikreknek változniuk kell ahhoz, hogy változhassanak, a Bakoknak pedig nem szabad tovább húzniuk az időt, és rendezniük kell függőben lévő ügyeiket. Tudni akarod, mi vár rád 2016-ban? Olvass tovább, horoszkópod megmondja! HoroszkópThinkstockA horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookonhttp://www.life.hu/horoszkop/20141107-vicces-kozossegi-oldal-horoszkop.htmlIdeges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan...Horoszkóp--Álomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.