Augusztusi horoszkóp – Tanuld meg megélni a mindennapok különlegességét!

asztrológia augusztus általános horoszkóp havi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év egyik legvarázslatosabb hava vár a csillagjegyekre, ha hagyják, hogy a sors a tenyerén hordozza őket. Járj nyitott szemmel, ismerd fel és éld át a mindennapok szépségét. Augusztusi horoszkópod elárulja, mire számíts a hónapban.

Rád jó hatással van a meleg idő: nem fog vissza, hanem épp feltölt. Remekelni fogsz, s olyan dolgokat is bevállalsz, amikre máskor nemet mondanál. Mutasd csak meg a világnak, hogy mennyire különleges, sokoldalú, kreatív vagy, és nem utolsó sorban még alkalmazkodni is tudsz. Ezek együttesen igen komoly lehetőségeket tartogatnak számodra. Tartsd szem előtt, hogy megéld, amit a sors felkínál neked! Sok egyéb mellett most pénzügyek terén várhatsz pozitív irányú változásokat: ne utasíts vissza egy új munka vagy másodállás lehetőséget, mert jól fogsz járni vele. Augusztus hava felkínálja az előrelépés és fejlődés lépcsőfokait. Ami a szerelmet illeti, a magányosok most megtalálhatják párjukat.

Augusztus legelején egy, vagy akár több lelki bonyodalmat okozó konstelláció nehezíti meg az életedet. Sok feszültség halmozódik fel benned, és ez összezavarhat, vagy hibás döntésekre kényszeríthet. Rettentő önfejűvé válhatsz, egyáltalán nem figyelsz másokra, csak mész a saját fejed után. Robbanékonyság jellemzi a napjaidat, s emiatt hajlamos lehetsz arra, hogy a túlhajszoltság miatt vitákba keveredj másokkal. Keress időt a pihenésre, a tartalmas kikapcsolódásra, és a szabadidődet olyanokkal töltsd, akik fontosak számodra! A hónap vége nyugalmasabbnak ígérkezik, sőt, ha magányos vagy, a szerelem is kopogtathat az ajtódon.

Új dolgokon töröd a fejed? Folyamatosan változtatnál a megszokott dolgokon, hogy az életedet jobbá és kerekebbé tehesd? Nos, ebben nincs semmi különleges vagy meglepő, hisz augusztus havában mozgásigényed és kalandvágyad igencsak megnő, legyen szó új munkalehetőségről vagy épp érzelmekről. Csak éld meg a mindennapok egyszerűségét és különlegességét, mert mindenben képes leszel megtalálni valamit, amitől jobbá válik az életed és te magad is. Kiemelkedően jó időszak vár rád, végre a szerencse is melléd állhat. Munkahelyi teljesítményed megnő, anyagi ügyeid a reményeidnek megfelelően alakulhatnak.

Augusztus 4-éig nem lesz könnyű dolgod, mert az újhold sem hoz kedvező fordulatot, viszont jó hír, hogy 5-től minden lendületbe jön, de addig sok kellemetlen pillanat okoz majd fejfájást, régi, leginkább szőnyeg alá söpört problémák kerülhetnek elő, melyek lezárása hirtelen időszerűvé válik. Ha a megoldásra való törekvést most is elkerülöd, akkor később csak még nagyobb gondokat okoznak. 18-a után meglepő gyorsasággal alakulnak a dolgok, sokkal szerencsésebbé válik a helyzeted, és munka valamint szerelem területén is jelentős fordulatok következhetnek be. Különösen a párjukat még keresőkre várnak kiemelkedő lehetőségek.

Valami van a levegőben, érzed is ezt, hát tegyél meg mindent azért, hogy a dologok naggyá, látványossá nőhessenek, és valós eredményeket tehess le az asztalra. A változás megállíthatatlan, a nyár ezen szakasza nem fog egyhangúan eltelni. Még nagyon meleg van, amit élvezel, hisz ebben az időszakban születtél, ugyanakkor neked nem jutott túl sok időd a pihenésre, amit pótolni kell. A hónap első fele nagyon aktívan telik, kikapcsolódni ráérsz 18-a után. Sok erőre lesz szükséged, mert szerelem terén is jelentős változások várnak rád, és szeptemberben is lesz bőven dolgod.

Túl vagy a nyár jelentősebb részén, már ami a naptári hónapokat illeti. A feladatok és a tennivalók azonban augusztusban sem csökkennek. Eleinte kissé úgy érezheted, kiégtél, elfáradtál, de tudd, hogy a mélyben még vannak rejtett energiatartalékok. Szűzként nem jellemző rád, hogy kétség övezné lépéseidet, így pedig döntéseidet, most mégis többször is elbizonytalanodhatsz, megtorpanhatsz, pedig ha felmered vállalni önmagad, nem alakulhat semmi rosszul. Azok a Szüzek, akik még keresik az igazit, végre megtalálhatják: a hónap második fele nagyon kedvező erre. Egy munkahelyváltás vagy jelentős költözés is benne van a pakliban.

Augusztus hónapja tökéletesen alakul. Egyedül akkor adódhatnak bizonytalan pillanataid, amikor kétségbe vonod, hogy valóban veled történik-e ennyi jó dolog. Remek, emelkedett hangulatú időszak vár rád, több kedvező lehetőség kerül az utadba, minden esélyt ragadj magadhoz, hisz régóta vártad már, hogy végre fordulóponthoz érjen az életed. Jelentősen és látványosan meg tudod változtatni mindennapjaidat, új emberekkel ismerkedhetsz meg. Ha munkahelyváltáson, saját vállalkozás indításán, netán költözésen töröd a fejed, vágj bele nyugodtan bármelyikbe, egyszerűen nincs veszteni valód.

Változatosság és mozgalmasság után vágysz? Mázlid lesz, mert mindkettőből kapsz bőven augusztusban. Meglepően sok pozitív dicséretet kapsz környezetedtől, légy hálás ezért. Kedvet kaphatsz ahhoz, hogy életedet akár alapjaiban változtasd meg, fordítsd jobbá. Amit belül érzel, amit a tudatalatti súg, azt cselekedd meg, és ne legyenek kétségeid. Nemcsak saját magadon, hanem környezeteden is változtatni szeretnél? Akkor tedd a dolgod, tervezz, és az első lépés után könnyű lesz az összes többi. Különleges ötleteidet ideje formába önteni. Jelentős és látványos fejlődést érhetsz el munkád terén, reflektorfénybe kerülhetsz, és learathatod a babérokat.

Rád férne a pihenés, messze az otthontól és a berögzött szokásoktól. Amennyiben a nyár eddigi része vakációzás nélkül telt, akkor ne húzd tovább az időt. A nyár utolsó igazán meleg időszakában feltétlenül találj alkalmat és helyet a kikapcsolódásra! Ne keress kifogásokat, erőd végén jársz, tartalékaidat felemésztetted, s mindenképpen szükséged lenne arra, hogy ismét feltöltődj energiával. Ha hódítani lenne kedved, most ne fogd vissza magad, ha még keresed az igazit, biztos, hogy rád talál a szerelem. A párkapcsolatban élőkre is romantikus, izgalmas napok várnak, sok-sok kellemes élménnyel.

A bolygók kellemetlen hatása miatt augusztus első napjaiban nehéz helyzetbe kerülhetsz. Akár anyagilag is jöhet egy nagyobb kiadás, vagy épp egy váratlan konfliktushelyzet is kialakulhat, amit nem lehet egyetlen legyintéssel lezárni. Bakhoz méltó határozottságodnak köszönhetően minden nehézségen túlteszed magad, és a haragosaidat is képes leszel kompromisszumra bírni. Augusztus második hetétől jelentős kérdésekben kell majd döntened, ezért ne hamarkodj el semmit! Kiváló lehetőséged nyílik arra, hogy kipihend magad, és sok időt tölts a családoddal. Készülj fel arra is, hogy munka terén megterhelő napok várnak rád 25-e után, viszont jó hír, hogy semmilyen befektetett idő és energia nem fog kárba veszni.

Igen vegyes hatások jellemzik augusztus havát. A napjaidat jó és kellemetlen élmények egyaránt övezni fogják, de mindenből tudsz valamilyen hasznot húzni, tapasztalni, okulni. Örömteli hír, hogy folyamatosan tele leszel energiával, ugyanakkor könnyen szétszórttá válsz, s nem feltétlenül abba fekteted az erődet valamint az idődet, ami igazán lényeges lenne. A nyár vége alkalmas arra is, hogy régi terveidből egyet-kettőt végre a megvalósítás útjára terelj, s teret engedj fantáziádnak. A magányosok szerelmi élete garantáltan fellendül, a párban élőkre pedig romantikus időszak vár.

Másoknak is feltűnik a jókedved, optimizmusod, s ha emellé még mosolyogsz is sokat, akkor az emberek kedvelni fognak, és gondjaik miatt is hozzád fordulnak majd. Ez utóbbi ne rémisszen meg, hisz épp ez bizonyítja, hogy nagyszerű ember vagy. A tomboló kánikula neked nem árt, sőt, inkább motivál. Jelentős, egyben pozitív energiák segítik mindennapjaidat, óriási eltökéltség és kitartás jellemez augusztus folyamán, köszönhető a bolygók pozitív hatásának. Kreatívvá válsz, új ötletekkel rukkolsz elő, s akad egy-kettő olyan, amivel lenyűgözöd a környezetedet. Szerelemben ösztönösség és szenvedély lesz úrrá rajtad, ha még keresed a másik feled, nagy lehetőséget kapsz egy új szerelem megjelenésére a hónap során!

Versenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--A munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockÁlomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockNagy hódító, szenvedélyes szerető vagy a tűzhely őrzője - Csillagjegyed elárulja, milyen vagy szerelembenhttp://www.life.hu/horoszkop/20150623-csillagjegyed-elarulja-milyen-vagy-a-parkapcsolatban.htmlAz ellentéted vonz, vagy a hasonlóságot keresed a párodban? És vajon mit árul el a pasiról a csillagjegye? Lássuk, mit mond a horoszkóp.Horoszkóp--Csillagjegyed elárulja, milyen szülő vagyhttp://www.life.hu/horoszkop/20130429-anyak-napja-ezoteria-es-horoszkop-csillagjegyed-elarulja-milyen-szulo-vagyleszel.htmlAz, hogy mikor születtél, nagyban meghatározza az emberi kapcsolataidat. Ahogy szerelmi életedre, munkakapcsolataidra vagy a barátságokra, ugyanúgy a családi életedre is hat. A Life.hu anyák napi horoszkópjából megtudhatod, hogyan állod meg a helyed szülőként, mik az erősségeid és a gyenge pontjaid!Horoszkóp--Más a csillagjegyed, mint hiszed!http://www.life.hu/horoszkop/20110127-mas-a-csillagjegyed-mint-hiszed.htmlNagy a valószínűsége annak, hogy nem is abba a csillagjegybe tartozol, mint ahova besoroltak. Az asztrológusok ugyanis már több száz éve rosszul számolják a Nap helyzetét, ezért a legtöbb horoszkópot hibásan készítik el.HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.