Hétvégi horoszkóp (július 30-31.) – Tégy valamit önmagadért!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rákok teljesen új arcukat mutatják meg a világ előtt, a Szüzek bátran szegüljenek ellen, a Skorpiók pedig próbálják meg visszafogni konokabb oldalukat. Nézd meg, neked mit ígérnek a csillagok július utolsó hétvégéjére!

A hétvége nem egészen alakul úgy, ahogyan azt eredetileg eltervezted. A nyugalom és idill távol maradnak tőled, míg a feszültség szinte tapinthatóvá válik körülötted. Ha úgy érzed, hogy összecsapnak a fejed felett a hullámok, az nem a véletlen műve, hiszen mostanság elég sok mindent mellőztél egy bizonyos cél elérésének érdekében, aminek persze meglesz az eredménye is. Itt az ideje, hogy mással is foglalkozz, többek között a családoddal vagy akár a barátaiddal. Természetesen magadról se feledkezz el. Most különösen figyelj oda az étkezésekre, és inkább a könnyű, szénhidrátokban szegényebb fogásokat részesítsd előnyben.

Jókedvvel kezdődik a hétvége, a hangulatod rég nem volt ehhez foghatóan pozitív és egyben szilárd. Elképzeléseidben megingathatatlan vagy: a mosoly, a boldogság és a derűlátás dominál szinte minden percben. Gondolataid a jövő felé mutatnak, s másoknak is remek tanácsokat adsz, ha segítséget kérnek tőled. Fontos, hogy jól kommunikálj a környezeteddel, mert a nagy boldogságban hajlamos leszel a határokat nemcsak feszegetni, hanem átlépni is, amit szinte észre sem veszel. Figyelj arra, hogy senkire se erőltess rá semmit, illetve amilyen szabályokat magadnak összeállítottál, azokat tartsd be! A humor jó irány, de nem gúnnyal megspékelve.

Ugyan a naptár még csak a nyár közepét mutatja, de ez nem azt jelenti, hogy meggondolatlanul költekezhetsz, vagy megbocsátható lenne a szétszórt viselkedésed. Légy óvatos! Mivel a hold fogyásban van, hajlamosabb lehetsz olyan dolgokat is megvenni, amikre valójában nincs is szükséged. Viszont szükséged lesz elővigyázatosságra a felmerülő kiadásaiddal kapcsolatosan. Célszerűbb listát írni az elengedhetetlen dolgokról, s próbáld meg féken tartani magad, amikor megpillantasz egy ruhát vagy egy csodás cipőt. Az energiáidat fordítsd inkább a családodra, barátaidra, akik biztos, hogy több örömöt tudnak majd adni, mint egy újonnan vásárolt tárgy.

Sok-sok energia lakozik benned, s jó dolgokat szeretnél véghezvinni a hétvégén. Eljött a cselekvés ideje! Olyan motivációkat kapsz, amelyekkel a kreativitásodra lesznek jótékony hatással az égiek. Végre kimozdulsz a szürkeségből, a mindennapi rutinból, a mókuskerékből, vagy épp a jól megszokott környezetedből. Ezzel kissé meglepheted a közvetlen környezetedben élőket, mivel jól tudják, hogy milyen szoktál lenni: inkább a visszahúzódó és csendes típus vagy. Most viszont feltárhatod egy másik önmagadat és azt is, hogy nem vagy unalmas. Mutasd meg, hogy mennyire vagy erős, cselekvésre hajlandó! Végre eljött az idő, hogy a saját határaidat feszegethesd, s kiderülhet az is, hogy mi mindent rejtegettél ez idáig.

A hétvégén meglehetősen különleges élményekben lehet részed. Új emberekkel ismerkedhetsz meg, míg a régiek közül egy-két ismerős távozhat. Valamilyen régi titokról fellebbenhet a fátyol, s ezen információ rosszul fog érinteni. Ugyanakkor ne felejtsd el, a titok egy része lehet akár pletyka vagy mendemonda is. Ha kíváncsi vagy a valóságra, akkor beszélj azokkal az emberekkel, akiket a téma közvetlenül érint. A lényeg, hogy járj végére az ügynek, hogy a lelkiismereted tiszta maradjon! Mellesleg hogyan is tudnál úgy szórakozni, ha közben a gondolataid máshol járnak?

Légy leleményes, cselekedj bátran, és szállj szembe az eléd támasztott elvárásokkal! Nem kell másoknak megfelelned, azt tedd, ami számodra fontos, kellemes, no és a kikapcsolódáshoz elengedhetetlen! Erődet, energiádat, elképzeléseidet véghez tudod vinni, komplexen használd fel képességeidet ezen a hétvégén. Például rakj rendet, selejtezz, takaríts olyan helyeken is, ahol nagy ritkán szoktál, vagy egyáltalán nem szoktál. Válogasd át a cuccaidat, és amit nem használsz, vagy nincs rá szükséged, azoktól szabadulj meg! Add el, ajándékozd el, vagy cseréld el olyanra, amire tényleg szükséged van.

Erre a hétvégére nem lesz jellemző sem a béke, sem a csend, akkor sem, ha eleinte erre vágynál. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy veszekedéssel fog telni, hanem lehet, hogy sok jó programnak nézel elébe, például egy jó buli, vagy egy kirándulás. Az esetlegesen kialakult feszültségtől most biztosan könnyedén megszabadulsz, végre felhőtlenül tudsz mosolyogni, és másokat is pozitívabb gondolkodásra biztatni. Segítségedre lehet, ha beszélsz a problémáidról a bizalmasaidnak, hátha segíteni tudnak, és végre túllendülsz a gondjaidon. Hallgasd meg a véleményüket, tanácsaikat! A hétvége jelmondata legyen ez: több szem többet lát!

Tüzes, féktelen, konok oldaladat mutatod a világnak, és ez nem mindenki tetszését fogja elnyerni. Mint ahogy máskor, most is csak neked lehet igazad, te lehetsz a középpontban, viszont magad is jól tudod, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy milyen stílusban tárod ezt mások elé. Fogd vissza magad egy kicsit, légy diplomatikusabb, ne légy sértő másokkal szemben! Törekedj arra, hogy elképzeléseidet úgy add át, hogy azokat senki se tudja félreértelmezni vagy kiforgatni. Kár lenne elrontani ezt a hétvégét, hiszen olyan szép az élet! Ha engedsz egy kicsit, akkor mások is megteszik.

Könnyen megeshet, hogy egy nagyszerűen alakult pénteki napot egy bosszús szombat követ. A legjobb döntés az, ha megpróbálod humorosan kezelni a felmerülő problémákat, akár kicsik, akár nagyok azok. Ugyanakkor találj egy jó módszert arra is, hogy a mérgedet levezethesd. Például sportolj, mozogj, selejtezz, kirándulj, barkácsolj, vagy takarítsd ki a lakást! Sajnos a veszteséget, a konfliktust nem tudod elkerülni, hiszen bárhol és bármikor kialakulhat, de az nem mindegy, hogy hogyan kezeled le. Szerencsére, a hétvégéd nagyobb arányban boldog és jókedvű lesz. Vasárnapra minden a helyére kerül, a terveid is úgy alakulnak, ahogy tervezted.

Ez a hétvége pont úgy alakul, ahogy remélted és elképzelted. Minden esemény erőteljes és pozitív hatással lesz rád. Jó híreket kapsz, remekbe szabott gondolataid lesznek, mosolyogsz és vidám leszel. Számos érdekes emberrel találkozhatsz, de a rég nem látott barátok is előkerülhetnek hirtelen. Fontos, hogy építsd az emberi kapcsolataidat! Ha még keresed az igazit, nem kizárt, hogy most végre bekopogtat hozzád. Ne maradj otthon, mozdulj ki a négy fal közül, légy emberek között, szórakozz, kirándulj, és érezd jól magad a bőrödben!

Az elkövetkezendő napokban helyezd középpontba az egészségedet, életerődet, szellemi és fizikális képességeidet, amit csak tudsz, azt fejleszd is. Sehová sem kell sietned, ne vállalj el pluszmunkát, kerüld el a túlzott evészetet, ivászatot. Ezek most mind nem tesznek jót neked. Ne hagyd, hogy kihozzanak a sodrodból! Inkább engedd el magad, relaxálj, elmélkedj, akár elmehetsz jógázni is. Ne kezdj bele semmi olyanba, amihez nincs kedved. Elképzeléseidet tudasd környezeteddel, így nem adhatsz nekik okot a veszekedésre, vitára.

Ezen a hétvégén legyen a főszerep a pihenésé, kikapcsolódásé, és kedvenc programjaid átéléséé. Ebben a két napban legyen aktív és passzív tennivalód is! Figyelj oda, hogy ne tölts minden percet tétlenséggel, hiszen ez nem jelent igazi pihenést. Tégy önmagadért, családodért, otthonodért valamit. Sportolj, mozogj egy kicsit! Hidd el, tele leszel energiával, s akár még egy hegyet is el tudnál mozdítani a helyéről! Csak rajtad áll, hogy mire fordítod az energiáidat. Mivel a vége felé közeledik a fogyó hold, a szellemi felfrissülést elhalaszthatod 2-3 nappal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.