Heti horoszkóp (augusztus 8–14.) – Éld meg a jelent, és tanulj a múltból!

Forrás: Dreamstime -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten több csillagjegyet is gondolkodásra késztetnek az égiek. Az Oroszlánok használják ki ezt az időszakot, mert rengeteget tehetnek a fejlődésük érdekében, a Mérlegek most minden kérdésükre választ fognak kapni, a Skorpiók pedig ne felejtsenek el élni az eléjük táruló lehetőségekkel. Nézd meg, neked mit tartogat a hétre a Life.hu horoszkópja! 

A bolygók heti állásai nagy érzelmi hatásokat fognak kiváltani belőled, ami miatt a most következő napokban a szokásosnál sokkal jobban fogod igényelni a szeretet, és nem szégyelled kimutatni a ragaszkodásodat. Igényled, hogy szeretteid törődjenek veled, de te is figyelsz rájuk. Ezen a héten nagyon jó lehetőségek adódnak a beszélgetésekre, a fontos dolgok kigondolására, elemzésére és új célok kitűzésére, és arra is, hogy békét köss valakivel, ha a viszonyotok nem túl rózsás mostanában. Most még jobban oda kell figyelned a környezetedben lévő, tartózkodó emberekre, hisz lehet, hogy valakinek szüksége van a törődésedre, gondoskodásodra. Ez a valaki nem feltétlenül áll közel hozzád, de hidd el, most jólesne neki a figyelmed.

A hét elején nem találod a helyed, még az is megeshet, hogy befelé fordulós hangulatodban leszel, ám ez igazából a hasznodra fog válni, mert gondolkodásra ösztönöz, és az egyedül eltöltött percek, órák új ötleteket jelenthetnek majd számodra. Ha azt gondolod, hogy nem szeretnek eléggé az emberek, azt nagyon is rosszul véled, hiszen téged csak imádni lehet! Hessegesd el ezt az elképzelést, és inkább kezdj el megfontoltan kommunikálni a környezeteddel, főként azokkal, akik fontosak számodra. Könnyedén meggyőződhetsz arról, hogy az emberi kapcsolataiddal nincs különösebb probléma. Üzleti téren most ne hozz fontos döntéseket, a hitelfelvételt is próbáld meg mellőzni.

A naptár augusztust mutat, ami jót jelent! Persze csak akkor, ha számításba veszed jelenlegi helyzetedet, és megpróbálod egyensúlyba hozni a mérleg nyelvét. Találd meg a héten az arany középutat, mind a munka, mind a családi ügyek, a barátok és a pihenés között. És ha még vágysz egy kis nyári vakációra, ez a hét tökéletes lesz arra, hogy kiélhesd vágyaidat. A hétvégére akár családi összejövetelt is szervezhetnél, vagy elutazhatsz valahová, ahol mindig fantasztikusan érzed magad. Valójában nem a helyszín vagy a programok fogják meghatározni az élmények milyenségét, hanem te magad – ezt ne felejtsd el!

A következő napokban pénz vagy valamilyen pozitív hír érkezhet hozzád, ami valamilyen formában javítja anyagi helyzetedet. Egy különleges esemény fog nagy örömöt okozni, még az sem lehetetlen, hogy valaki csak neked tesz egy igen kedvező ajánlatot, amit nem fogsz tudni visszautasítani. A nagylelkűséget köszönd meg, és légy hálás mindenért! Lehetséges, hogy pluszmunkához jutsz, vagy szüleid, rokonaid szeretnének meglepetést okozni neked, esetleg egy régi adósod jelentkezik, pedig már abszolút nem számítottál rá. Az elmúlt időszakban rengeteget dolgoztál, hogy előrébb juthass a ranglétrán, és ennek most kezd el beérni a gyümölcse.

Érdekes, izgalommal teli napok köszöntenek be, nem lesz egy percnyi időd sem pihenni, sok új tapasztalatot gyűjthetsz, amire szükséged is van. Tanulékonnyá válsz, így közelebb kerülhetsz a nagy ismeretlenhez, idegenekkel társaloghatsz, olyan könyvet foghatsz a kezedbe, amelyet régebben biztos, hogy nem olvastál volna el. A szellemi képességek efféle tágítása a legjobb dolog, ami történhet veled. Más aspektusból is megnézed ugyanazokat a dolgokat, ezáltal a környezeteddel is hamarabb összhangba kerülsz. Nagyon érzékenyen érintenek a világban történő változások, ugyanakkor érdekel, hogy mi és miért történik veled. Nagymértékben foglalkoztatnak a saját gondolataid, elképzeléseid, és a változás lehetőségének megtapasztalása.

Kellemes napok következnek az életedben, semmilyen negatív, rossz dolog nem ér, ugyanakkor érzelmi szinten számos pozitív hatásban lesz részed. Ez a hét elsősorban a baráti kapcsolataidról szólhat, és bizony, döntéseket is hoznod kell majd. Ha valakivel régóta nem vagy túl jó viszonyban, inkább keress valaki mást helyette, aki támogat téged, ahelyett, hogy gátolna. Kifejezetten jó az idő arra, hogy újabb üzleti kapcsolatokra is hozzájuss. Érdemes megbeszéléseket szervezned, és figyelned a hozzád beérkező megkeresésekre. Fontos, hogy csak olyan emberekkel tartsd a kapcsolatodat, akik minden hátsó szándék nélkül ott vannak veled és melletted, és veled együtt örülnek.

Komoly nehézségek, problémák és jelentős akadályok nélkül telik el ez a hét. Lesz bőven időd és energiád, hogy figyeld a világ alakulásait, változtass néhány régi dolgon, meghallgasd szeretteid, barátaid vagy kollégáid beszámolóit, és ha valaki tanácsot kér tőled, akkor segíts neki néhány jó gondolattal. Mindeközben, szánj időt arra, hogy átgondold az elmúlt időszak történéseit, és megpróbálod megkeresni a kérdésekre a válaszokat. Olyan dolgok is a középpontba kerülhetnek, amelyeket jobb volna inkább elfelejteni, de ezekből tudsz leginkább tanulni. Igyekezz megélni a jót, de a rossz dolgokat is gondold végig, hogy a jövőben a segítségedre legyenek.

Hangulatod egyre jobb és jobb, sőt, csak még jobban emelkedik a napok múlásával. Folyamatosan tündökölsz, bárkit leveszel a lábáról, vonzó leszel, könnyen eléred a sikereket, valójában csak rajtad áll, milyen célokat tűzöl ki magad elé. Pozitív benyomást teszel mindenkire, akivel csak találkozol, még olyanokra is, akik eddig valami miatt nem tartottak szimpatikusnak. Kiváló alkalom nyílhat arra, hogy új kapcsolatokat, barátságokat köthess, az üzlet terén csütörtök és péntek kiemelkedő lesz! Fontos ajánlatok kaphatsz, melyek közül legalább egyre igent kell mondanod! Figyeld a történéseket, tanulmányozd a híreket, mert az égiek segítenek neked!

A következő napok igen mozgalmasan és energiával telten röpülnek el. Használd ki azt, hogy könnyen tudsz kommunikálni, a határozottságod pedig sokat segít, hogy a céljaidat elérhesd. A tanulmányaid előtérbe kerülhetnek, vagy azért, mert időszerű ismét beülni az iskolapadba, vagy azért, mert már várod a szeptemberi indulást. Érdeklődésed a szellemi fejlődés iránt megerősödik, többet fogsz olvasni, nézelődni, és befogadóbb leszel olyanra is, ami korábban nem feltétlenül érdekelt. Te magad is jól tudod, hogy a tanulás sokat segíthet az előmeneteleden, és a későbbi sikereid megalapozását jelentheti. Amennyiben, az iskolai képzés nem érdekel, akkor autodidakta módon még tanulhatsz.

A héten egy nagyon érdekes és egyben meghatározó élményben lesz részed, ami irányt fog mutatni a következő hónapok eseményei kapcsán. Minden, ami most történik veled, az fontos lesz, még akkor is, ha elsőre jelentéktelennek tűnik. Rátalálhatsz néhány olyan lehetőségre is, amelyekkel eddig nem foglalkoztál, vagy többször eltántorítottak a cselekvéstől. Most könnyen előfordulhat, hogy mégis ezekkel szeretnél megismerkedni, foglalkozni, a részleteket elemezni, és valamilyen módon bevonni az életedbe, hogy végül hasznot húzhass belőlük. Olyan helyekre is eljuthatsz, ahová már régóta el szeretnél menni, ezáltal pedig új barátokra, üzleti lehetőségekre is rátalálhatsz.

Óriásira nő a következő napokban a szeretetéhséged, és ez lehet, hogy nemcsak az emberekkel függ össze, hanem állatokkal, tárgyakkal, helyekkel is. Ezt a fajta igényedet a családtagjaidon próbálod meg kielégíteni, de te sem garasoskodsz vele, hanem te is adsz másoknak. Rendkívül kedves és jóindulatú leszel mindenkivel, ami meglephet néhány embert, de ezzel ne foglalkozz, csak szeresd azt, akit és amit csak akarsz. Keress olyan tevékenységet magadnak, ami a felesleges energiáid előhozásában segít, például jótékonykodhatsz, vagy vállalj önkéntes munkát, de persze az otthonod csinosítása, kisebb lakás- vagy kerti munkák elvégzése is vonzó lehet.

A napjaid kissé besűrűsödnek, magánügyekkel, tanulással, vagy épp a munkáddal, vállalkozásoddal összefüggésben sokkal több elvégzendő feladatod lesz a héten, mint máskor szokott. Közben próbálj meg időt szánni a kikapcsolódásra, hiszen fontos, hogy egyensúlyba hozd a mérleg nyelvét, nem kell folyton dolgoznod, tanulnod! Mindennap, amint végzel a tennivalóiddal, szállj ki a megszokásokból, így enyhítve a feszültségen, a stresszen! Ez a nyughatatlanság nem kedvez, de hajlamos leszel többször is túlvállalni magadat, ami miatt folyamatosan fáradtnak érezheted magad. Próbálj meg végiggondolni, miként tudnád jobban beosztani az idődet, és többet pihenni – és ez különösen igaz a hétvégére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.