Hétvégi horoszkóp (augusztus 13–14.) – Tükröt tarthatnak eléd az emberi kapcsolataid

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák szánjanak időt a tartalmas beszélgetésekre, a Rákok tegyenek eleget a meghívásoknak, a Nyilasok pedig maradjanak rugalmasak magukkal szemben, és mozduljanak ki a négy fal közül. Olvasd el a Life.hu hétvégi horoszkópját, hogy megtudd, mi vár rád a következő napokban!

Számos érdekes és izgalmas helyzetben lesz részed ezen a csodás hétvégén, gyakran fogod kapkodni a fejed, hiszen egy csomó minden történik körülötted. Persze ezek az események nem otthon ülve fognak veled megtörténni, hanem ki kell mozdulnod otthonodból. Ne akarj egyedül lenni, inkább keress magadnak társaságot. Lesz alkalmad ismerkedni idegenekkel, más kultúrából, országból érkező külföldi emberekkel, művészetekkel. Szükséged van a vidám társaságra, a sok nevetésre és a pihenésre! A szomorúságot most hagyd otthon, olyan helyekre menj, ahol biztosan jól fogod magad érezni. A jó megérzéseid segítenek a megfelelő út kiválasztásában.

Igyekezz azon lenni, hogy a hétvégére magad mögött tudd hagyni a hétköznapi gondokat, bajokat és a még elvégzésre váró feladatokat. Ne foglalkozz azzal, hogy a problémáidra nem akad gyors és azonnali megoldás, ne aggódd túl magad, meg fogod találni a helyes választ, és a cél felé vezető utat is. Ez a hétvége alkalmas lesz arra, hogy elgondolkodj jelenlegi helyzeteden, és eldöntsd, merre akarsz továbbhaladni, és min kellene azonnal változtatnod. A hétvége második felében a kreativitásod előtérbe kerül, sok jó megoldás jut az eszedbe, amelyeket írj fel egy papírra, nehogy elfelejts valamit. A megvalósításuk ráér néhány nap elteltével is. Szánj időt a beszélgetésekre, kérj tanácsokat, mert lehet, hogy ideje lenne valamelyiket megfogadnod.

Már pénteken is bőven volt részed pozitív, éltető energiákban, és ez szombat reggelre csak tovább fokozódik, szinte már úgy fogod érezni, hogy újjászülettél, igazi kis energiabomba válik belőled. Rengeteg pozitív hatás ér, amelyek által folyamatosan mosolyogni fogsz, sőt, a szokásos szombati vagy vasárnapi feladatok nem fognak gondot okozni. Nyújts segítséget a környezetednek, lásd el nagyszerű ötleteiddel azokat, akik valahol elakadtak az élet rengetegében. Hidd el, sokan lesznek hálásak azért, hogy a támaszukká válsz. Vasárnapra sem fog csökkenni a sok pozitív energia körülötted. Örülj most annak, hogy minden a legnagyobb rendben van körülötted.

Pénteken még akadt benned egy kis feszültség, de ez szombat reggelre teljesen elszáll, helyette a béke és a harmónia veszi át a főszerepet a hétvégén. Remek napok várnak rád, lesz alkalmad társaságba menni, bulizni és pihenni is. Könnyedén megtalálod a közös hangot mindenkivel, akivel csak összeakadsz. Még olyan emberekkel is egy húron fogsz pendülni, akikkel eddig csak konfliktusokba kerültél, vagy nem vetted komolyan őket. Ezen a hétvégén egy régebben abbamaradt ügy is újból lendületet kaphat, neked pedig erre kell összpontosítanod, hogy mindent a lehető legjobb időben jó irányba terelhess. Sokan számítanak a társaságodra, tegyél hát eleget a kérésüknek!

Váratlan események sora vár rád a hétvégén, már szombat reggel elkezdődik valami új, ami mosolyt csal az arcodra, és elégedettséggel tölt el. Egész hétvégén élénk leszel, figyeled az embereket, jelzéseiket, az események alakulását, és akkor lépsz közbe, amikor szükségét látod. Nagyszerűen fogod magad érezni még akkor is, ha éppen nem jön össze az a program, amire gondoltál, mert tisztában vagy azzal, hogy adódik helyette más elfoglaltság. A hétvégén fontos lesz, hogy mindenre azonnal reagálj, ugyanis a belső hangod mindenre percre pontosan megsúgja neked a jó választ, a te dolgod, hogy figyelj rá, és meghallgasd.

Ezen a hétvégén az emberi kapcsolataid kerülnek a középpontba. Főként a baráti viszonyok felülvizsgálatára kell időt és energiát szánnod. Szaturnusz arra ösztönöz, hogy gondold át az eddig megtörtént dolgokat, és csak azokat a kapcsolatokat tartsd meg, amelyek mindig a te javadat szolgálják. Ha valamelyik baráti szállal kapcsolatban kételyeid támadnak, azt zárd le mihamarabb. Ahol viszont teljes a bizalom és az elkötelezettség egymás iránt, azt mélyítsd el. Ideje, hogy különbséget tegyél a felszínesség és a mélység között – ez a munkádra és a családi viszonyaidra is igaz. Ezek a napok arra alkalmasak, hogy eltűnődj azon, hogy azt csinálod-e, amit tényleg szeretsz és akarsz, vagy jobb volna valami más után nézned.

A hét nagyobb részében felmerült kérdések a hétvégén is foglalkoztatnak, de jobb volna, ha ezeket megpróbálnád hanyagolni, és magaddal, a családoddal, barátaiddal foglalkoznál. Többször megtörténhet, hogy messzire kalandoznak a gondolataid, szárnyal a fantáziád, ami egyáltalán nem baj. Persze nem árt, ha odafigyelsz a szeretteidre is, mert ha észreveszik, hogy nem figyelsz rájuk, akkor bizony kifejezhetik nemtetszésüket is. Most csak a közvetlen környezeteddel foglalkozz, a szakmai dolgokkal ráérsz a hétvége után törődni. Tanuld meg, hogy mindennek megvan a maga ideje!

A hétvégén sokkalta tudatosabban kezdesz gondolkodni, mint korábban tetted. Sokak szemében ez akár már negatívumnak is tűnhet. Keresed a hibákat, a tévedéseket napi feladataid között, és nem akarod elhinni, hogy nagy sikert tudsz elérni valamiben, aminek pozitív lesz a végeredménye. Ezt nem pesszimizmusként kell megélni, hanem egy adott dolog több oldalról való megközelítéseként, ami ezekben a napokban nagyszerű eredményeket produkálhat számodra. Képes leszel bármire, csak ne hagyd, hogy a környezetedben lévő kicsinyeskedő, zsugori és bosszantó emberek lebeszéljenek bármiről is.

Sok-sok tennivaló sorakozik a hétvégéd programlistáján, persze csak rajtad múlik, hogy az idődet otthon töltöd el, vagy máshol. Egy biztos, nem lesz okod panaszkodni, nagyszerű élményeknek lehetsz részese. Ha úgy érzed, hogy otthonodban akarsz sürgölődni, ez nem akadály, ugyanakkor ez ne vegye el az időt a kikapcsolódástól, szórakozástól, beszélgetésektől. Ne ragaszkodj szigorúan a takarításhoz, a szelektáláshoz, a tanuláshoz! A mókuskerék a pénteki nappal véget ért, és neked is kijár egy kis lazítás, mozdulj ki a négy fal közül, és keress inkább egy kellemes társaságot magadnak.

Szombaton délelőtt érdekes szituációba keveredsz, azt tapasztalhatod, hogy valaki tudatosan igyekszik sarokba szorítani téged, csak azért, hogy a saját érdekeit tarthassa szem előtt. Szerencsére éppen időben észreveszed szándékát, és vita nélkül rendezed le ezt a bonyolult helyzetet. Az ezt követő hétvége olyannyira nagyszerűen telik el, hogy ezt a kis nézeteltérést gyorsan el is felejted. Bármi is legyen ezekben a napokban, mindent meg tudsz oldani. Vasárnap feltűnnek körülötted olyan emberek, akik szeretnének hozzád közelebb kerülni, megismerni, ezért légy nyitott, még az sem lehetetlen, hogy új barátság vagy üzleti kötelék alakulhat ki. Beszélgess az emberekkel, mert bizony jót tesz neked!

Ennek a csodás, nyári hétvégének az eleje nagyon jól alakul, és a vége sem lesz rossz. Egy dolog elől nem tudsz elbújni: attól, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ugyanakkor több alkalommal is ki kell állnod önmagadért és az igazadért, be kell bizonyítanod másoknak, hogy kreatív ötleteid sokat érnek. Szerencsére mindenre jut időd és energiád, bőven lesz lehetőséged mindenre. Törekvéseid sikerrel járnak, több embert is magad mellé tudsz állítani, akik támogatnak céljaid elérésében. Az elmúlt hetekben több érzelmi és anyagi döntést halogattál, most nézz szembe ezekkel, és rendezd viszonyodat szeretteiddel. A pénzügyeidet is gondold végig, Merkúr segítségedre lesz, hogy a lehető legjobb döntéseket tudd meghozni.

A szombati napod tele lesz feszültséggel, nem találod a helyedet, nem leled azokat a dolgokat, amiktől esetleg jobban érezhetnéd magadat. Lehet, hogy hagynod kellene sodortatni magad az árral, és csak azt csinálni, ami épp adódik. A negatív gondolkodást és hozzáállást felejtsd el, és, ha történik valami nem túl kellemes esemény, abban is próbáld meg a tanulságot és a jót fellelni. Vasárnapra minden rendbe jön, és az égiek ismét a kegyeikbe fogadnak. Ha eddig nem tervezted, hogy elmenj otthonról, akkor most mégis tégy úgy. Mozdulj ki a négy fal közül, szervezz programot, és találkozz a számodra fontosakkal!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.