Hétvégi horoszkóp (augusztus 27–28.) – Legyél nyitott a csodára, és veled is megtörténik!

Forrás: Dreamstime -
asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek tanuljon meg örülni a mindennapok szépségeinek, a Rák minden percét egy nagyszabású terve fogja most lekötni, míg a Bakok végre vegyék kézbe a szálakat szerelmi téren. Nézd meg, neked mit tartogat a hétvégére a Life.hu hétvégi horoszkópja! 

Rengeteg kétség nehezítette a hét eddigi napjait, és mivel nem vagy abban biztos, hogy tényleg a legmegfelelőbb döntéseket hoztad meg a magánéleteddel kapcsolatosan, ezért a most következő hétvégén elég sokat fogsz gondolkodni és morfondírozni a számodra lényeges dolgokon. Igyekezz meglátni végre az élet derűsebbik oldalát! A negatív szemléletmód nem jellemző rád, és ezzel a felfogással nem is tudsz ötről a hatra jutni. Ezért, igyekezz azon lenni, hogy mindennek a jó oldalát nézed, és megpróbálsz eszerint cselekedni!

A hétvégén nem számítasz kiemelkedő élményekre, nagy és átható sikerekre, esetlegesen elismerésekre, mert inkább kikapcsolódást és pihenést szánsz magadnak. Jól fogsz dönteni, ha a csend és nyugalom légkörét teremted meg magad körül. Ez az idill most sem lesz túl sokáig tartós, mert hirtelen egy meglehetősen érdekes helyzettel kell szembenézned. Ha a körülményeknek megfelelően használod ki ezt a váratlan lehetőséget, akkor azt fogod tapasztalni, hogy remek alkalmad van arra, hogy változtass az életeden, és pozitív eredményeket tudj elérni.

Ha nem akarod elrontani a hétvégédet, akkor két dolgot azonnal ki kell űznöd a fejedből: az egyik a rosszkedv, a másik pedig az irigység, esetleg a túlzott kíváncsiság. Mind a kettő igen kellemetlen tulajdonság, és még a környezeted sem biztos, hogy örülne, ha előhoznád valamelyiket magadból. Ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad bármelyik, akár csak egy rövid időre is. Ha az élet idegen emberek közé sodor, azt vedd lehetőségnek, célzásnak, és ne menekülj el az ismerkedés elől! Inkább, örülj a mindennapok szépségének és az apró örömöknek.

Fantasztikus hétvége áll előtted, éld meg a mindennapok szépségét, és ne gondolj arra, hogy lassan itt az ősz. Figyeld meg, milyen jó a kedved, ráadásul tele vagy energiával és vidámsággal, ez megadja majd a hétvége pozitív hangulatát is. Senki sem képes elrontani a hangulatodat, még a mogorva szomszéd sem, sőt, a rosszkedvű bolti eladót is fel tudod vidítani. Ezt a vidámságterjesztést egyfajta feladatként is felfoghatod, hogy másokra átragaszthasd. A gondolataid vasárnap már egy konkrét ügy körül forognak, egy nagyszabású dolog megvalósítása kerül fókuszpontba, és nem áll szándékodban erről lemondani, igaz?

A hétvégén igen érzékeny leszel, szentimentalizmusra és figyelmességre vágysz, ráadásul kiválóan ráérzel arra, mit szeretnének mások. Használd ki ezt a képességedet, tegyél jót másokkal, okozz meglepetéseket szeretteidnek, akik biztosan hálásak lesznek figyelmedért! Mások kiszolgálása, körbeugrálása mellett, keress alkalmat arra is, hogy pihenhess, lazíthass egy kicsit, és gondolkodhass arról, hogy biztos a megfelelő úton haladsz-e, vagy kellene-e valamit változtatni a közeljövőben?

Nincs még terved erre a hétvégére? Csak úgy jössz-mész? Néha nem árt, ha kicsit elvonulsz a világ zajától, történéseitől, és meghallod a saját gondolataidat is. Elmélkedj a múlton, tűnődj a hibákon, és tervezd meg a közeli jövőt, hisz hamarosan beköszönt az ősz! Mindehhez kapcsold ki a telefonod, még a tévét és a rádiót is, legyen teljes a csend és a nyugalom, ez segíti a remek gondolatok megszületését. Ilyenkor az agyad fogaskerekei tökéletesen működnek, és nagyszerű ötletek pattanhatnak ki a fejedből.

Arra vágysz, hogy ez a hétvége csak a pihenésről, a lazításról, a kikapcsolódásról és a szeretteidről szóljon? Szeretnél főként magaddal és álmaid megvalósításával foglalkozni úgy, hogy közben a családod sem szorul háttérbe? Ugye, milyen jó volna? Nincs különösebb akadálya, tegyél érte, hogy így legyen. Ha vannak teendőid, azokat gyorsan rendezd el. Figyelj arra, hogy időben húzd meg a határt, ne engedd, hogy pluszfeladatokkal lássanak el. Találd meg az aktív és a passzív állapot közt a középutat, ahol tuti, hogy jól fogod magad érezni.

Már jó régóta vágyakozol egy emlékezetes hétvégére, amit a nyár vége és az új hónap rohamos közelsége most meg is adhat neked. Bizony, jó lesz a szürke, borongós őszi napokon visszagondolni erre a néhány napra. Nem az a lényeg, hogy hol töltöd el ezt a hétvégét, hanem, hogy milyen közegben és milyen társasággal együtt tetted ezt. Ha nyugalom után vágysz, akkor menj el egy meditációs hétvégére, de ha szórakozni szeretnél, akkor keresd a legjobb bulihelyeket. Most minden belefér az életedbe, ami a kedvedre való, legyen ez tánc, partizás, egy kis eszem-iszom, dínomdánom.

Jó ideje foglalkoztat az a kérdés, miként lehet túllendülni a holtponton. Egy adott életterületen megszorultál, és bárhogy is próbálkoztál, nem sikerült változást elérned. Ám ez a hétvége más lesz, mint a többi, felkínálja a lehetőséget arra, hogy megszabadulj a bilincseidtől, és ha szükséges, megmondhasd másoknak, mit nem vagy hajlandó a későbbiekben megtenni. Ha vállalod önmagadat, az álláspontodat, akkor jól fognak alakulni a dolgaid, csak figyelj! Olyan emberekkel hozhat össze a sors, akik sok jó ötletet adhatnak neked ahhoz, hogy miként tudsz a holtpontoktól megszabadulni.

Eleged van a szürke, egyhangú hétköznapokból? Szeretnéd a hétvégét a kedveseddel vagy a családoddal tölteni? Sajnos, a túlterheltség ezen a héten sem kerül majd el. Ugyanakkor ez az igény teljesen jogos, az öröm neked is jár. Ha kételyeid lennének azzal kapcsolatban, hogy vajon az égiek segítik-e az efféle törekvéseidet, akkor láss csodát, minden a te vágyaid szerint fog alakulni. Ha még keresed az igazit, akkor bátran lépj a tettek mezejére, és nézz körül a szingli párkeresők között, mert akadhat majd valaki, akit behálózhatsz. Ha kiszemeltél egy konkrét személyt, akkor merd bevetni a praktikáidat!

Ha eredendően úgy tervezted, hogy a hétvégét pihenéssel, lazítással töltöd el, akkor arról bizony le kell mondanod. Úgy tűnik, hogy az eredeti céljaiddal mások abszolút nem fognak egyetérteni, és aktivitásra ösztönöznek. Egy váratlan lehetőség híre jut el hozzád, és ha ezt most nem ragadod meg, akkor hétfőn már túl késő lesz, ez egy „most vagy soha” alkalom. Valamilyen különleges, bámulatos dolgot vihetsz véghez, bátran élj vele! Tartsd szem előtt azt, hogy most csak egy hétvégét kell feláldoznod ezért, viszont, ha nem tennéd meg, akkor egy nagy lehetőségtől esnél el!

A hangulatod tökéletes, nem fárasztott le teljesen a munka. Egyenesen feltöltődtél, mind testileg, mind lelkileg plusz energiával, így végre olyan dolgokat engedhetsz meg magadnak, amelyekre már hosszú ideje áhítozol. Ezen a hétvégén megnyílik előtted egy új ajtó, lépj át a küszöbén. Legyen szó szerelemről, egy utazásról, egy érdekes élményről, vágj bele! Mivel az anyagiak terén mostanában nem a legjobban álltál, ezért – ugyan minden kiadást jól át szoktál gondolni – most ne habozz! Neked is jár egy kis csoda, egy aprócska öröm, boldogság, egyszóval bátran vedd meg magadnak azt, amit kinéztél!
Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Augusztusban jöhet a nagy Ő? Szerelmi horoszkópodból kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20160708-a-life-hu-augusztus-havi-szerelmi-horoszkopja.htmlMinden hétre jut néhány izgalmas lehetőség, amelyek felkorbácsolják a szenvedélyt, és a legjobbat hozzák ki belőled. Hagyod magad sodortatni az árral, vagy ellenállsz a szerelem hívó szavának? Csak rajtad múlik, mit hozol ki augusztus havából. HoroszkópOrigoMelyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Légy alapos, és vedd észre a buktatókat! – Augusztusi pénzhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20160713-a-life-hu-augusztus-havi-penzhoroszkopja.htmlAmi eddig akadozott, az most végre lendületbe jön. Az Oroszlán házát körberagyogó Nap érezhetően növeli a bevételi források számát, ennek pedig örülnöd kell. Akadnak napok, amikor több ajánlat is feltűnik a színen, a választás lehetősége azonban a tiéd. Horoszkóp--Álomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockAugusztusi horoszkóp – Tanuld meg megélni a mindennapok különlegességét!http://www.life.hu/horoszkop/20160707-a-life-hu-augusztus-havi-altalanos-horoszkopja.htmlAz év egyik legvarázslatosabb hava vár a csillagjegyekre, ha hagyják, hogy a sors a tenyerén hordozza őket. Járj nyitott szemmel, ismerd fel és éld át a mindennapok szépségét. Augusztusi horoszkópod elárulja, mire számíts a hónapban. HoroszkópOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.