asztrológia általános horoszkóp havi horoszkóp ezotéria szeptember
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valamennyi csillagjegy életében döntő fordulatokat hozhat el az ősz első hónapja. A Rákok életében most minden pontosan úgy alakul, ahogyan eltervezték, a Nyilasok most olyan eseményeknek lehetnek tanúi, amelyeknek eddig még sosem, a Vízöntők pedig használják ki ezt a nagyon kedvező időszakot, hogy sikerre vihessék elképzeléseiket. Nézd meg, neked mit tartogatnak a csillagok szeptember havára!

A bolygók állása olyan hatást fejt ki, ami talán már túl erős, olykor pedig kellemetlen is lehet, s emiatt a hónap elején hajlamos lehetsz a pánikra, az idegeskedésre, a figyelmetlenségre, sőt még a hirtelen kialakuló összetűzésekre is. Mindezek miatt jobb, ha a fontos, komoly dolgok intézésébe nem fogsz bele, mert még a végén te jössz ki belőle a legrosszabbul. Jelentős döntéseidet inkább halaszd el a hónap közepére! Hidd el, jobban fogsz járni, ha így teszel. Nemcsak a döntések lesznek kedvezőek számodra, hanem érzelmek terén is pozitív hatások kapnak főszerepet. Ugyanis a hónap második felében eltalálhat Ámor nyila, ha eddig még nem tette, s bizony nem fog tágítani mellőled. Készülj fel a nagy változásokra!

Szeptember első felében a csillagok kedvezni fognak neked. Elindulhatsz egy olyan úton, ami a fejlődéshez, a sikerek eléréséhez vezet. Semmiképpen se hagyd ki ezt a lehetőséget, hiszen ki tudja, mikor lesz legközelebb hasonlóban részed. Számos kiváló fordulatnak lehetsz részese, ezért se az erődet, se pedig az energiádat ne szórd szét felesleges dolgokra. Ne siess el semmit, alaposan gondolj végig mindent, mielőtt bármi mellett leteszed a voksod! Most a pénzügyek terén igen komoly döntéseket kell meghoznod, ezért ajánlatos, ha a környezetedtől is kérsz tanácsot, hiszen te is ismered a mondást: több szem többet lát. A szerelem terén igen változékony lesz ez a hónap, lesz benne egy kis pozitívum, ugyanakkor egy kis negatívum is. Ezen a területen is fontos lesz a megfontoltság!

Lassan beköszönt az ősz, s egyre több lesz az elvégzendő feladat is. Nemcsak az iskolásoknak indul meg a suli, hanem a dolgozó emberek is visszatérnek a nyaralásból, és újult erővel belefognak a harmadik negyedév munkálataiba. Figyelj oda a hirtelen jött lehetőségekre, ugyanis a hónap közepéig nagy változás történhet az életedben, s ez még az anyagi helyzetedre is pozitív hatással lesz. Szerelem terén is várható kellemes csalódás, ha már van kapcsolatod, akkor az érzelmeid egyre jobban elmélyülnek a választottad iránt, ha még szingli vagy, akkor a hónap második felében betoppanhat hozzád a szerelem, merd neki kinyitni az ajtót. 24-e körül szinte minden felfordul körülötted, ezért légy résen!

Ebben a hónapban hatalmas változások előtt állsz, az önértékelésed megerősödik, céltudatos és nyitott leszel, ugyanakkor bőven lesz energiád, sőt még új barátokra is szert tehetsz. Bátran kimondhatod, hogy minden tökéletesen alakul. Ha költözködni akarsz, vagy új állás után kacsintgatsz, esetleg szeretnél egy vállalkozást elindítani, akkor a 7-től 14-ig tartó időszakra összpontosíts, mert ez egy igazán szerencsés időszaknak mutatkozik, s ekkor tudsz kedvezően érvényesülni mind üzleti, mind pedig a magánélet terén. Ha jó egészségnek szeretnél örvendeni, pláne akkor, amikor valami újba fogsz bele, akkor érdemes elkerülöd a sok idegeskedést és a túlterheltséget.

Ez a hónap telis-tele lesz meglepetésekkel, különösen munka és karrier területén. Feljebb léphetsz a ranglétrán, a tetteidnek és a jobbnál jobb ötleteidnek köszönhetően sikereket érhetsz el. Ezzel szemben a magánéletedben kialakulhatnak kisebb kellemetlenségek és viták, mert olyan sokat akarsz adni a párodnak, hogy ő már túlzásnak tarthatja azt. Ezért próbáld meg magad kicsit visszafogni, és figyelj oda, hogy ne ess át a ló túloldalára! Ebben a hónapban tele leszel energiával, motivációval, ami nagyon jó, és ha a legmegfelelőbb időben és helyen alkalmazod, akkor nem lesz gond, hogy tudd, mi a helyes irány, s mik a határok. A szerelemben a romantika, a szenvedély és az önzetlenség fog dominálni nálad, ám tartsd szem előtt azt, hogy ha túl sokat vársz el a partneredtől, akkor könnyen a pad alá eshetsz.

Mind lelkesedés, mind kreativitás, mind pedig elkötelezettség rejtőzködik benned! Ezek együttesen ebben a hónapban igen komoly sikereket hozhatnak karriered és pénzügyeid területén. Végre sikerülhet pontot tenned régi ügyeid végére, fennakadásaidra, ami egészen könnyedén fog menni, te pedig kellemesen csalódsz. Az érzelmek terén harmonikusabb, idillikusabb időszak köszönt be, amit mindenképpen használj ki, mert nem tudhatod, mikor lesz ilyen legközelebb. Viszont az egészségedre jobban oda kell figyelned, mert a hónap második felében nagyobb az esélye annak, hogy megbetegszel, esetleg baleseted lesz. Figyelj oda magadra, és a tested jelzéseire is!

Rengeteg hirtelen érkező szituációt hoz magával a lassan beköszöntő ősz. Érdemes lesz odafigyelned a külvilágból érkező jelekre, amiben a megérzéseidre bátran hagyatkozhatsz, ugyanakkor segítségedre lesz különbséget tenni a jó és a rossz között. Abban az esetben fogsz tudni igazán kiemelkedő sikerre szert tenni, ha képes leszel másokkal együttműködni, másokhoz alkalmazkodni, esetleg segítséget kérni tőlük. Főként a hónap elején az anyagiak nagy szerepet fognak játszani az életedben. Ezért nem árt, ha összpontosítasz, és mindent jól átgondolsz, mielőtt a tettek mezejére lépsz. A szerelem terén is pozitív változások kerülnek előtérbe, különösen a hónap vége felé. Ha még szingli vagy, akkor akár összefuthatsz az igazival, ha pedig már kapcsolatod van, akkor elérkezhettek egy újabb mérföldkőhöz, ami a jövőtökben igen meghatározó lehet.

Egy igazán különleges, de egyben fantasztikus időszak elé nézel. Ugyan a hónap első hetében váratlanul rád törnek a hangulatingadozások, amelyek egy-egy dologban, helyzetben nehézségeket jelenthetnek. Ne csüggedj, nem lesz ez állandó, csak átmenetileg kell elviselned különféle nehézségeket! Addig is jobb, ha kihasználod a kreativitásodat és a rugalmasságodat mind munkában, mind pedig a magánéletedben. Mindenképpen figyelj oda az egyensúlyra, ne ess abba a hibába, hogy valamelyikre több időd, energiát szentelsz, mert akkor csalódás érhet. A családi kötelékek ápolása ebben a hónapban igen fontos szerepet kapnak, foglalkozz többet a közvetlen családtagokkal, szervezzetek közös programokat pl. ebédeket, vacsorákat, kirándulásokat.

Ez a hónap kimondottan békés, harmonikus és vitáktól mentes, mondhatni sikeres, szerencsés időszak lesz számodra. A kreativitásod megnövekszik, a gondolkodásod fejlődni fog, s a jobbnál jobb ötleteid által előrébb juthatsz az életben. A pénzügyeid javulási tendenciát fognak mutatni, sőt akár végleg rendeződhetnek is. Ez a hónap a fontos döntések hava lehet. Igazán komollyá és egy életre szólóvá válhatnak az érzelmek, legyen szó eljegyzésről vagy házasságkötésről, akár gyerkőc születéséről. Ezt vagy ezeket a pillanatokat éld meg, mert ezek egy vissza nem térő alkalmak, amelyek az ember életében – általában – egyszeriek. A magányosoknak sem kell az orrukat lógatniuk, hiszen 5-e után akár bekopogtathat hozzájuk a szerelem.

Ez a hónap rapszodikusnak ígérkezik, lesz benne jó és rossz egyaránt. Ennek ellenére mégis több szempontból igazán szerencsésnek érezheted magadat, hiszen a Jupiter jó néhány kellemetlen szituációtól megkímél. Mondj neki köszönetet ezért a nagylelkűségért! Ebben a hónapban belevághatsz olyan régóta halogatott ötleteidbe, dolgaidba, amelyekre most bőven lesz időd, ugyanakkor elérheted velük a hosszú ideje várt sikert is. Tartsd ezt szem előtt, hogy mihamarabb végezz egyikkel-másikkal, s a megérdemelt jutalmadat átvehesd! Érzelmek területén nagy változásokra ne számíts, mert ez a hónap most nem ennek kedvez. A szingliknek a hónap utolsó napjai hozhatnak erőteljes, mondhatni már-már agresszív változásokat, ami teljesen megváltoztathatja a magányos Bakok életét.

Ez a hónap tele lesz izgalmakkal, kellemesnek vélt hatásokkal, pörgéssel, mozgalmassággal, sőt rengeteg feladat vár megvalósításra. Ha úgy érzed, hogy eljött az ideje a változásoknak, akkor bátran vágj bele! Legyen ez költözés, új állás keresése, tanulmányok folytatása, vállalkozás elkezdése vagy bármi más, amit már igen régóta tervezgetsz. Használd ki ezt az időszakot, ez csak rólad és a kitűzött cél eléréséről szól! Ha sikerrel jársz, nemcsak magadra leszel büszke, hanem a közvetlen környezeted is tudtodra adja az elismerését. A hónap végére az anyagi biztonság kérdése is jelentőssé válik. Ezért érdemes ezen is elgondolkodnod ebben a szerencsés időszakban, hátha olyan dolgot vinnél sikerre, ami ennek az ügynek is pontot tenne a végére. A szerelem terén sem kell aggódnod, hiszen 8-a után a Vénusz nagy segítségedre lesz.

Szeptember sok-sok pozitív meglepetést tartogat számodra, amit a Jupiternek köszönhetsz, nélküle nem biztos, hogy eredményesen zárhatod a hónapot. Most megvalósíthatod a régóta áhítozott vágyaidat, álmaidat. A hónap második felében csaknem minden téren sikereket zsebelhetsz be, legyen szó karrierről, szerelmi kapcsolatról, pénzügyekről, egészségről. Ez egy igazán mázlis hónap, használd ki minden percét! Ha kapcsolatban élsz, akkor eljött az ideje az elkötelezettségnek, ha viszont még egyedülálló vagy, akkor az ősz kezdete, vagy különösképpen a 24-i nap, illetve az utána követező néhány nap szerelmet, de akár új munkát, költözést hozhat számodra. Légy résen, s figyelj minden jelre!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.