Szeptemberi szerelmi horoszkóp: minden adott lesz ahhoz, hogy megtaláld, amit keresel

asztrológia szerelmi horoszkóp havi horoszkóp ezotéria szeptember
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptemberben minden csillagjegy kap egy esélyt az égiektől szerelem terén – sőt, akár még többet is. Mindez egy célt szolgál: megjavítani, jobbá tenni, ami van, avagy magadhoz vonzani az igazit. A szerelem mindenkit utolér ebben a hónapban, csak rajtad áll, hogyan döntesz, és kit engedsz be az életedbe.

Páros: a kedvesed melletted lesz jóban és rosszban egyaránt, nem tudsz olyat tenni, amivel elüldözheted magad mellől, vagy megfélemlíthetnéd őt. Abszolút nem áll szándékában lazítani a kapcsolatotok kötelékén. Olyan odaadással és tiszta szívvel vesz körül, amitől szüntelenül elvarázsolva fogod magad érezni.
Páratlan: készen állsz a változásra? Ez nagyszerű! Semmi más dolgod nincs, mint hogy megengeded, hogy megérkezzen, és megmutassa magát az a férfi, aki jó ideje rád vár. Mert bizony van valaki, aki kitartóan követte minden léptedet, de te eddig nem figyeltél fel rá. Hidd el végre, hogy a jó dolgok veled is megtörténhetnek.

Páros: van valami, ami hiányként van jelen a kapcsolatodban? Ezt meg tudod pontosan határozni? Esetleg a romantika, a szenvedély, a bensőséges érzelmek csökkentek? Vagy benned hagyott alább a lendület és az érdeklődés? Labilisnak érzed ezt a dolgot? Próbálj meg kevésbé szélsőséges lenni, mert nehéz a hangulatingadozásaidat követni!
Páratlan: ha túl intenzíven keresed az igazit, és ezáltal akaratosabb, vagy akár tolakodóbb leszel a szokásosnál, könnyen megtörténhet, hogy mindenki megriad tőled. Hagyd, hogy a férfinak udvaroljanak neked, te pedig élvezd a rajongást. Alakítsd át a másik nemmel szembeni elvárásaidat!

Páros: légy megértő, és ismerd be, ha mostanában kicsit elhanyagoltad a párodat. Munka, barátok és minden más, ő pedig kissé háttérbe szorult? Talán nem úgy bántál vele, ahogy megérdemelte volna? Teljesen mindegy, hogy hol hibáztál, csak tedd jóvá! Szeptemberben az égiektől megkapod ehhez a támogatást, és kedvesed hálás lesz érte.
Páratlan: a hónap első felében semmiképpen se erőlködj, hiszen, aminek nincs még itt az ideje, az úgysem fog sikerülni. Éld továbbra is az örömteli egyedülálló életét, aztán 18-a után változás áll be, ugyanis hihetetlenül vonzóvá válsz a férfiak szemében, és fel fog tűnni a színen valaki, aki azon nyomban levesz a lábadról.

Páros: Szaturnusz próbára teszi a hűségedet, megvizsgálja az akaratodat, az őszinteségedet, és nem fog tétlenkedni abban sem, hogy utadba sodorjon valakit, akinek nehéz lesz ellenállni, függetlenül az elkötelezettségedtől. Az, hogy megmaradsz-e a párod mellett, vagy inkább belevágsz az ismeretlenbe, csakis rajtad áll.
Páratlan: rettentő sebességgel belehabarodsz valakibe, és már csak azon kapod magad, hogy várod a találkozást, torkodban a gyomrod, és minden téren meg akarsz felelni neki. Képzeld, jó hírünk van! Ő is meglátja benned a nőt, a szerető társat. Gyorsan peregnek az események, és még az elmélyülés sem várat magára túl sokat.

Páros: egy olyan szeptember elé nézel, ami tele lesz élményekkel, romantikával, és kihozza belőled a legtöbbet. Ne félj szeretni, lelkesedni, szenvedélyesnek lenni! Mindennap találj valamilyen okot, hogy a szerelem felhői közt repkedhess, mindeközben adj valami különlegeset és egyedit kedvesednek.
Páratlan: szeptemberre mesés kapcsolat kialakulását ígéri Vénusz, bekopogtat hozzád a szerelem, de végül te döntöd el, hogy beengeded-e, vagy továbbra is egyedül maradsz. Ha egy réges-régi szerelem tűnik fel életedben, jól gondold végig, hogy tényleg akarod-e minden hibájával együtt, vagy sem!

Páros: a szerelmi életed azonnali renoválást kíván, de most rögtön! Érezned kell, hogy vannak akadályok, amelyeket le tudsz győzni, főként akkor, ha együttműködtök pároddal! Egy kis változás, csiszolás ráférne a mindennapokra, seperjétek ki a szürkeséget, beszélgessetek minél többet, tervezgessétek együtt a közös jövőt!
Páratlan: egy olyan szerelem kopogtat nálad, ami teljesen eltér az eddigiektől. Ugyan megdobogtatja a szíved, de akad a dolognak sötét foltja is. A kiszemelt férfi nagy eséllyel foglalt lehet már, amit mindenképpen tarts szem előtt! Ne bonyolódj bele kétes kapcsolatokba, keresd a tiszta, őszinte társat!

Páros: nincs okod aggodalomra, hiszen kedvesed melletted áll, figyel rád, és teljesíti minden kívánságodat. Azt fogod érezni, hogy szeret, maximum kis merevség lehet úrrá rajta, ami együttes összefogással gyorsan oldható. Az tény, hogy nem mindig mutatja ki úgy az érzelmeit, ahogy azt a szerelmes történetek leírják, de ettől még szeretnivaló.
Páratlan: mindennap lehetőséged lesz flörtre, romantikázásra vagy egyéjszakás kalandokra, de jó volna, ha sikerülne eldöntened, hogy pontosan mire is vágysz: csapongásra vagy elköteleződésre. Ha az utóbbira, akkor viselkedj és élj annak megfelelően. Adj esélyt mindenkinek egy randi erejéig!

Páros: szívügyeid kicsit összegabalyodnak, de ezért ne aggódj. Ennek oka az, hogy mindketten túlságosan sok időt töltötök munkával vagy tanulással, ami párkapcsolatotok hátrányára válhat. Ez azonnali változásért kiált! Az esték és a hétvégék csak rólatok szóljanak, legyenek érzelemmel túlfűtöttek és szenvedélyekkel telik!
Páratlan: az igazi ott él vagy dolgozik a közvetlen környezetedben, viszont, úgy tűnhet, hogy neked kell egy kicsit ösztönöznöd! Mutasd meg neki, hogy bátran kopogtathat szíved ajtaján, és a többi már legyen az ő dolga. Lelkesítsd, beszéltesd, és mondd el te is, hogy milyen vágyaid vannak. A többi pedig már menni fog magától is.

Páros: unalmassá vált a kapcsolatod? Azonnal keresd meg az okát, és változtass a körülményeken. Most a te kezedben van a gyeplő, az irányítás, tegyél meg mindent azért, hogy szebbek és boldogabbak legyenek a napjaitok. Ugyanakkor, ne feledd, hogy épp ez lehet az a pillanat, amikor akár a szakítás kérdése is felmerülhet. Dönts helyesen!
Páratlan: mostanság a szerelemnek nemcsak a lángjai, de még a szikrái is hamar kialudtak? Semmi gond! Hidd el, mindennek eljön a maga ideje, és most, szeptemberben a szerelem kerül középpontba. Vénusz jelentős égi támogatást nyújt neked, ezáltal könnyebb lesz közelebb jutni a herceghez, hiszen vonzó leszel, és magától fog jönni az igazi, még keresned sem kell.

Páros: érzelmileg biztos lábakon állsz, tudod, hogy mit akarsz, képes vagy kézben tartani a dolgokat, és kedved szerint alakíthatod kapcsolatodat. Jó hír, hogy viták nem fogják nehezíteni az életedet, a szex is mindennapi élményt fog okozni. Jelentősen megnő köztetek a vonzódás.
Páratlan: engedd el az egyedülállósággal együtt járó pozitív életérzéseket, mert párkapcsolatban még annál is jobb élni és létezni. Ideje pontosan leszögezni, mit és kit akarsz magad mellé, így a keresés is könnyebb és eredményesebb lesz. Ha úgy érzed, hogy készen állsz az elköteleződésre, akkor Vénusz támogatására számíthatsz, ugyanis meglepetéssel készül.

Páros: légy önmagad, harcos és kitartó, aki végigviszi az akaratát, szereti a párját, de nem hagyja, hogy a másik fél alárendeltjévé váljon. Mielőbb felejtsd el azt, hogy megfelelj a másik elvárásainak! Legyél ismét az a nő, akit anno megismert, mert igazából azt szereti.
Páratlan: ne ülj otthon a négy fal között, és keress olyan szórakozási módokat, amelyek teljesen eltérnek a megszokottaktól. Ha nem mozdulsz ki a kényelmi helyzetedből, azzal teljesen lecsökkented az esélyeidet az áhított társ megtalálásában. Élj a mának, és hidd el, a szerelem sem fog elmaradni!

Páros: ideiglenesen káosz alakulhat ki nálad, a kevés együtt eltöltött idő felbolydíthatja a nyugodt és idillikus mindennapokat. Ez lehet, hogy eleinte fel sem fog tűnni, de a hónap végére érezni fogod, hogy változtatni kell valamin, egyébként el fogtok távolodni egymástól. Cselekedj meggondoltan és helyesen!
Páratlan: szeptemberben számos flörtre, szenvedélyre, romantikára és akár egyéjszakás kalandra is számíthatsz, mindössze rajtad áll, mi az, amit vagy akit beengedsz az életedbe. Légy merész, és hagyd magad sodródni az árral! Minden, amit most megélhetsz, az tökéletes lesz tapasztalatszerzésnek, és a szerelem sem kerülhet el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.