Hétvégi horoszkóp (szeptember 10-11.) – Légy nyitott és befogadó másokkal szemben!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barátok, család, vagy akár egy kedves idegen – ezen a hétvégén ők lesznek azok, akik igazán feltölthetnek téged energiával. Feltéve, ha őszinte érdeklődéssel és kíváncsisággal fordulsz mások felé. Olvasd el, és tudd meg, mit tartogat a horoszkópod a következő napokra.

Nyugtalanul indul a hétvége, elfáradtál az elmúlt néhány napban, és szívesebben lennél egyedül, mint a nagy tömegben és a zajos társaságban. Ne aggódj! Ahogy telnek majd szépen a percek és órák, rá fogsz jönni, hogy épp a társasági élet az, ami kizökkent a megszokottságból, egyhangúságból, és ismét mosolyogni fogsz. A családod vagy barátaid nem akarnak hallani arról, hogy nélkülözniük kelljen téged. Hidd el, jót tesz neked, ha körbevesz a szeretet, és te is adhatsz valamit másoknak. Hiába gondolod azt, hogy szükséged van a magányra, most tévedsz! Jelenleg az egyedüllét csak az aggodalmaidra erősítene rá, amire senkinek sincs rá szüksége – főleg nem neked.

Ez a hétvége tökéletes hangulatban telik, remekül fogod magad érezni, nemcsak a Hold, hanem a Vénusz is segít minden terved megvalósításában. Főként akkor igaz ez, ha vágyaid szerelemhez, szenvedélyhez és romantikához kötődik. Elragad magával az érzéki vágy, még akkor is, ha jelenleg nincs párkapcsolatod! Kelj fel, indulj útnak, és szerezz valakit, akivel elmerülhetsz a szerelem tengerében! Ne ijedj meg attól, ha rád tör a hódítási vágy, hiszen akárkit az ujjad köré tudsz csavarni az ellenkező nem tagjai közül. Ez a két nap óriási mennyiségű szerelemmel lesz teli, használd ki!

Ez a csodás hétvége éppen a reményeidnek megfelelően alakul, és segít abban, hogy át tudd gondolni az anyagi ügyeidet, változtass kiadási szokásaidon, s ha kell, lemondhass néhány luxusról is egy jóval nagyobb álom megvalósításának érdekében. Ha jelenleg pénzügyi gondjaid lennének, kérj segítséget hozzáértő szakembertől, aki irányt mutat, segít neked, hiszen a több szem mindig többet lát meg! A Szaturnusz utat fog neked mutatni azzal kapcsolatosan, hogy hol csúsztál el, és ez támogat a gyors talpra állásban. Ha már elkezdtél tisztán látni, tégy egy kis rendet bonyolult emberi kapcsolataid környékén is.

Ez a hétvége nagyon neked való lesz, tele szerelmes, romantikus, szenvedélyes pillanatokkal, ami csak rajtad múlik, mennyire merülsz bele teljesen az érzelmek világába. Sokkal odaadóbb és jóindulatúbb leszel mindenkivel, mint esetleg máskor szoktál lenni, ezért hálásak lesznek neked barátaid, családtagjaid. Kérésekkel fordulnak hozzád, te pedig ne mondj nemet senkinek. Hangulatod folyamatosan fokozódik, a kapcsolatban élőkkel könnyen előfordulhat, hogy most egy rég várt elköteleződésre kerüljön sor, akár egy eljegyzés, vagy házasság, vagy összeköltözés formájában. Aki viszont még keresi a párját, ne hagyjon ki semmilyen alkalmat flörtre, randira, vagy épp egy jó kis kalandra!

Idegesebb leszel kicsit szombat reggel, de főként rajtad múlik, hogy az egész délelőttödet így töltöd el, vagy okozol magadnak valami örömöt, ami segít kibillenteni téged ebből a monoton és szürke állapotból. Ha úgy érzed, maradj még egy kicsit az ágyban, vagy csinálj egy remek reggelit. A lényeg, hogy jól érezd magad! A pihenés fontos szerepet kapjon a hétvége folyamán, hiszen az elmúlt időszakban sokat tüsténkedtél. Hiába van két teljes szabad napod, eleinte többször is visszaugranak a gondolataid a munkához. Szombat délutánra viszont ismét elemedben leszel, a mosolyt és az örömöt magadon is felfedezed, és vágyakozni kezdesz a társasági életre. Gyorsan szedd össze a barátokat, a családot, és menjetek el valahová!

A hétvégén új élethelyzetekbe kerülsz, ismeretlen emberek, idegen kultúrák, felfedezni való helyek fognak vonzani. Élvezni fogd a jövés-menést, a nagy nyüzsgést, ami körbevesz, és le is nyűgöz. Mindent megnézel, s ha adódik lehetőséged, akkor szívesen utazol is, sőt még olyanokkal is szóba elegyedsz, akiknek eddig kerülted a társaságát. Számos érdekes emberrel hoz össze a sors, rengeteg pozitív élményben lesz részed. Fény derül arra is, hogy a nem szokványos külsők mögött micsoda emberek rejtőznek el, és ez ámulattal, elégedettséggel és kíváncsisággal tölt majd el. Szeretni fogod azt, hogy idegenekkel, vonzó emberekkel beszélgess a világ dolgairól.

Ezen a hétvégén egy dologra koncentrálj teljes erővel: építsd és javítsd emberi kapcsolataidat! Aki fontos számodra, azt semmiképpen se hanyagold el. Szánj most sok időt és energiát azokra, akikkel már régen nem beszéltél, vagy csak felületesen. Jó néhány emberrel nem találkoztál, pedig akad sok olyan ismerősöd, barátod vagy rokonod, akiknek az emberi értéke jelentős lehet. Az ember ideje mindig kevésnek bizonyul, de erre nem sajnálhatja! Amint túl vagy ezen a szaturnuszi feladaton, akkor előtérbe kerülhet a szombat esti buli helyszínének kiválasztása. Egyedülállóként jó esélyed van a flörtökre, az igazi bevonzására. Ha pedig kapcsolatban vagy, akkor a vasárnap is romantikus hangulatban fog eltelni.

A belső hangod az elmúlt pár napban állandóan megpróbálta tudtodra hozni, hogy mit kellene másképp csinálnod, de te folyton elnyomtad magadban a jelzéseit. A hétvégén mindenképpen hallgass megérzéseidre, mert a tudatalatti nem jókedvéből küldözget számodra fontos információkat! Minden, ami most történik, komoly hatással lehet arra, hogy egyensúlyba kerülj, és hogy előrébb tudj jutni olyan magánjellegű ügyekkel összefüggésben, amelyek régóta halogatva vannak. Tedd meg magadnak azt a szívességet, hogy fogsz egy papírlapot, felírsz mindent, ami érzésként felmerül benned.

Nem aludtál jól mostanában, mivel számos terv van a fejedben, és sok a lezáratlan ügyed is. A hétvégén is folyton folyvást gondolkodsz, alig tudsz kiszakadni a mindennapok fogságából, pedig jó volna, hiszen a pihenésre szükséged lenne. Legyél egy kicsit engedékenyebb önmagaddal szemben, az önsanyargatás nem túl hasznos dolog. Adj két nap szünetet a testednek és a szellemi felfrissülésnek, majd hétfőn ráérsz belevetni magad újból a munka rengetegébe. Ha őszinte vagy, akkor nincs okod a félelemre, akadékoskodásra. Mindemellett valami olyan dolgot szeretnél létrehozni, amely tényleg átható siker lehet. Az ötlet már megszületett, a megvalósítás pillanatát pedig halaszd csak a hétköznapokra.

Ezen a hétvégén nem nyugszol egy percet sem, folyton úton vagy, csinálsz valamit, zakatolnak a fogaskerekeid, és még a tested is! Tele vagy fantasztikus és egyszerűen kivitelezhető tervekkel, már csak a megvalósítás hiányzik. Ehhez bőségesen kapsz most ösztönzést, az első lépések után jöhetnek a továbbiak. Ne hagyd, hogy bárki bármiről lebeszéljen, hogy visszatartson, azért mert ő csalódott ugyanezen témában. Legyél te az, aki másokat rábeszél a társulásra, vagy arra, hogy a régóta halogatott dolgaikat épp itt lenne az ideje megvalósítani. Meggyőző érveid most nehézség nélkül célt érhetnek, merj bátor lenni, s légy meggyőző!

Ezen a hétvégén sokat fogsz agyalni azon, vajon akarsz-e komoly hírnevet szerezni magadnak, vágysz-e arra, hogy örökké a fókuszpontban légy, hogy mindig figyeljenek rád. Végül is megvan benned az a bizonyos extra, ami feljebb vihet a ranglétrán, csak eddig nem igazán hagytál teret rejtett képességeid megmutatásában. Itt az ideje, hogy egészen másképp állj a világ felé, fogd kézen a lehetőségeket, és mutasd meg magad, különben sosem jön el a vágyott elismerés. A hold növésben van, így energetikailag minden támogatást megkapsz a jó tervek kidolgozásához.

Pihenni, lazítani, relaxálni - ez legyen a célkitűzésed erre a hétvégére. Még véletlenül se jusson eszedbe dolgozni! Számos apró élményben lesz részed, így előfordulhat, hogy nem jut elég időd az alvásra, amit ne bánj. A felelősségtudat kérdése szombaton központi témává válik, ki kell mondanod valamiről, hogy akarod-e, vagy sem, és később nem változtathatod meg a véleményed, ezért gondold végig jól a döntésedet. Vasárnap érdekes fejleményről kapsz hírt, mely részben boldogsággal tölt el, másrészt pedig kissé megijeszt, mivel ez tőled is igen sok időt és energiát igényel a későbbiek folyamán. A döntés a te kezedben van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.