Heti horoszkóp (szeptember 19-25.) – Találj vissza önmagadhoz!

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák jobban teszik, ha visszavesznek a tempóból, az Oroszlánokon eluralkodhat a bizonytalanság, a Skorpiókkal pedig óriásit fordulhat a világ a következő napokban. És neked vajon mit tartogatnak a csillagok a hétre? A Life.hu horoszkópjából kiderült!

Ez a hét izgalmakkal lesz teli számodra, munkával és eredményekkel zsúfolt napok követik egymást, szakmai téren ragyogni fogsz, és a magánéleted is hoz kellemes élményeket. Ha mostanában munkahely-változtatáson gondolkodsz, jöhet egy ajánlat, amit jól gondolj végig, s csak akkor mondj igent, ha minden mellette szól, mert egyéb esetben a biztosat semmiképp se add fel a bizonytalanért. Rengeteg lehetőség érkezik hozzád, szinte csak választanod kell. Ami tetszik, legyen a tiéd! Ha kapcsolatban élsz, most hosszú távú döntéseket kell meghoznod, valószínűleg nagyobb elköteleződésre kell számítanod.

Túl sok teher van rajtad? Ezen ne csodálkozz, hiszen jó ideje túlvállaltad magad, s az energiahiány jelei most megmutatkoznak. Eljött az idő, hogy mindent félretégy, s csak magaddal foglalkozz! Ugyanakkor iktass be egy kis pihenést is a rohanó hétköznapok estéibe. Délutánonként a megfeszített tempódból adj lejjebb, és keress több örömöt, amelyek ellensúlyozzák a gondokat. Ahogy múlnak a napok, észreveszed magadon azt, hogy olyan plusz-energiakészlettel és ötletekkel rendelkezel, amelyek bármikor munkára foghatóak, és sikert, eredményt hoznak neked.

Kissé vontatottan indul a hét, a fogyásban lévő hold állandóan megingatja az érzelmeidet, és néha már ott is szellemeket látsz, ahol valójában nincsenek. Vigyázz, mert a gondolat teremtő erejével olyat is bevonzhatsz, ami egyébként elkerülne téged. Egészen csütörtök reggelig érzed majd ezt a hatást, aztán váratlanul eltűnik a feszültség, és helyette mosoly kerül az arcodra. Az utolsó két munkanapot remek eredménnyel fogod zárni, és könnyedén felülemelkedsz azon, ha valaki piszkálódni próbál veled. Tedd túl magad a hét eleji kellemetlenségeken, s hétvégére keress egy harmóniával teli helyet magadnak, ahol olvasgass, beszélgess az emberekkel, és élvezd a békét!

Meglehetősen kapkodósak lesznek szerdáig a napjaid, az eddig elmaradt ügyeidet gyorsan el akarod végezni, és még egy új témába is bele akarsz vágni. Nemrégiben felkeltette az érdeklődésedet valakinek az ajánlata, aminek most akarsz alkalmat teremteni. Mivel aktív leszel, ezért a felmerülő nehézségekkel szemben számos örömben lesz részed, amelyek az estéidet is derűssé teszik. Csütörtöktől könnyebb lesz a helyzeted, a Merkúrnak köszönhetően fokozott tempóra leszel képes. Ne használd olyan dolgokra az energiáidat, amelyek nem fontosak. Szedd össze magad, tedd a dolgod, így több ember szemében is nagyot nőhetsz.

A jellemedet mintha elhagytad volna a hétvégén, ugyanis hétfőn és kedden kivész belőled a hevesség, a törekvés, a lelkesedés, s tőled szokatlan módon elbizonytalanodhatsz néhány dolog kapcsán, a döntésképtelenség érzése uralkodik el rajtad, többször azt fogod érezni, hogy nem tudsz dönteni fontos kérdésekben. A valódi kérdés az, hogy nem tudsz, vagy nem akarsz? Lehet, hogy elkapkodottnak érzed most kimondani, merre tovább? Talán segítséget kellene kérned valakitől? Próbálj, meg a hét második felére tisztán látni, és újra megtalálni önmagadat. Csütörtökön karrierrel, pénteken pénzügyekkel kapcsolatban érkezik egy jó hír.

Már érzed az ősz jeleit? Valószínűleg a hét első felében kissé vesztesz a lendületedből, mivel a nap lassacskán elhagyja a Szűz jegyét, ugyanakkor jó lenne, ha találnál magadnak valamilyen örömforrást, ami segítene feltöltődni energiával. Ne foglalkozz azzal, ha az időjárás épp nem a legkellemesebb, hiszen összességében nincs okod a szomorúságra, nem igaz? Ezekben a napokban apró ügyek is felsorakoznak az asztalodon, de péntekig mindent meg tudsz oldani, így aztán teljes mértékben élvezni tudod a hétvégét. Ha kedden és szerdán néhány feladatnak többször is neki kell veselkedned, ne ess kétségbe! A héten ez legyen a mottód: „ami késik, az nem múlik". Vigasztaljon az, hogy a jövő héten sokkal könnyebb lesz minden!

Ezen a héten nem fecsérelheted el az energiádat haszontalan dolgokra, mert sok feladatod lesz, és igen komoly koncentrálásra lesz szükség a megvalósításukhoz! Sokkal több figyelmet kell szentelned a hét tervezésére, mint máskor, az idődet és energiádat helyesen oszd be! A reggeleket is gondold végig, és szervezd meg a legfontosabb feladatokat, sorrendjüket, ez pedig segítség lesz ahhoz, hogy a hosszú lista végére érhess. Nem leszel túl boldog a túlóráktól, de most ezek a pluszvállalások vezetnek az elismeréshez. Ha most tanuláson, továbbképzésen is gondolkozol, akkor ne vacakolj sokáig, intézd el mihamarabb a beiratkozást, nehogy lemaradj valamiről!

Ezen a héten nem számítasz jelentős fordulatra? Pedig nem lehetetlen, hogy váratlanul óriásit fordul veled a világ, csak légy résen! Különös hírek érkezhetnek pénzügyekkel kapcsolatosan, ha egy vagy több szerződést készülsz aláírni, a kedd és a szerda a legtökéletesebb napok erre. Mindemellett fontos változások történhetnek a munkahelyeden vagy a vállalkozásod terén, de a magánéletedet sem kíméli a sors, habár az is igaz, hogy örülni fogsz a módosulásoknak. S ha már kezdenél elégedetté válni... akkor további jó dolgok érkeznek, ugyanis számos ajtó nyílik meg előtted, mindössze bátorságot kell venned ahhoz, hogy kiaknázhasd a lehetőségeket. Nem biztos, hogy minden érdekesnek tűnő hírből hasznot húzhatsz, mégis mindegyik tartogat valami tanulnivalót!

Meglehetősen nehezen viseled a hétfői napot, és valójában nem sok mindenhez van kedved. Ez az állapot még keddre sem változik, habár igaz, hogy szerdára ismét lendületbe jössz, ekkortól csaknem magasabb tempóra kapcsolva végzed el a felhalmozódott munkát. A hangulatod fokozódik, s péntekre már te leszel mások lelki támasza. A héten folyamatosan érkeznek hozzád különböző érdekes hírek, amelyek közül lesz egy, ami túlságosan is felkelti az érdeklődésedet. Valamilyen karrierrel, munkával kapcsolatos lehetőség tárul fel előtted, s megkapod azt a lehetőséget, hogy szabadon dönthess, akarod-e csinálni, vagy sem. Sokáig ne tűnődj, hiszen a körülmények nagyszerűek!

A hét elején kialakulhatnak kellemetlenségek, részben munkával kapcsolatban lehetnek késéseid vagy félreértéseid, másrészt pedig magánéleti téren is beleeshetsz abba a hibába, hogy nem figyelsz a szeretteidre, amit lehet, hogy a fejedhez fognak vágni! Eleinte abszolút nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt szeretted volna, de emiatt ne bánkódj, hanem inkább készíts friss tervet, hogy a hét közepétől új erővel haladj tovább. Szerdától folyamatosan pozitív hírek érkeznek, ami kimondottan jót fog tenni a lelkivilágodnak. A barátoktól, családodtól vagy munkahelyedről kapott örömmel teli információk felturbóznak, és még több munkára, cselekvésre motiválnak.

Ezen a héten sok jó ötleted és új elképzelésed támad, s ezek nem fognak elveszni a rengetegben, hanem többet útjára is bocsátasz. Valamilyen formában nem ártana, ha feljegyeznéd gondolataidat, mielőtt elvesznek. A napokban a kreativitásod szárnyal, így ez a hét tökéletesen alkalmas arra, hogy ne csak belekezdj egy új dolog megvalósításába, hanem azt különleges körülmények között, és nagyon egyedi módon meg is valósítsd. Megvan benned az inspiráció, a jó lehetőségek, a tettrekészség és energia is. Mi kellhet még? Ha igényled a külső segítséget, akkor megkapod. Ha okosan, logikusan cselekszel, hosszú távon alapozhatod meg a jövődet.

A hét első felében nagyon érzékeny leszel a hirtelen érkező hírekre, főként, ha azok pénzügyekkel is kapcsolatban vannak. A téged érő külső hatásokra azon nyomban reagálsz, de nem mindig jól vagy türelmesen. Szerencsére kedd estére megszűnik ez a hatás, ami az ingerlékenységedet okozta, így végre ismét nyugisabb leszel, sőt szándékosan keresed az alku által létrehozott megoldásokat, és a békés, mindkét fél számára megfelelő megállapodásokat. Előfordulhatnak olyan pillanatok, amikor úgy véled, valaki beléd akar kötni, és csak a hibákat, a rosszat keresi benned, ám ebből is okulhatsz, főként azt a következtetést vonhatod le, hogy te soha ne viselkedj így másokkal! Ne bonyolódj vitákba, vonulj vissza, légy türelmes, és a hétvégére szervezz egy klassz bulit!

Versenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--Álomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockA munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockHoroszkópod elárulja, hogyan veszekszelhttp://www.life.hu/horoszkop/20141205-horoszkopod-elarulja-hogyan-veszekszel-es-vitazol-a-csillagjegyed-szerint.htmlEgyformán veszekszik vajon minden jegy, vagy más, ha egy Oroszlán gurul méregbe, vagy egy Bikának forr fel az agyvize? Asztrológiai veszekedés-tipológiánk bemutatja az egyes jegyek vitázó szokásait.HoroszkópThinkstockA horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookonhttp://www.life.hu/horoszkop/20141107-vicces-kozossegi-oldal-horoszkop.htmlIdeges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan...Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.