Fordulópontot hozhat ez a hétvége – horoszkóp (szeptember 17–18.)

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mérlegek ne féljenek kockázatot vállalni, mert csak profitálni tudnak belőle, a Nyilasoknak olyan információ juthat a birtokukba valakiről, amelyet soha nem feltételeztek volna, a Rákok pedig most jobban teszik, ha elvonulnak a világ zaja elől. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu horoszkópja a következő napokra! 

Ezen a hétvégén bátran légy önző, és elsősorban a saját vágyaidat helyezd előtérbe. Ne hagyj túl sok lehetőséget mások akaratának, csakis a saját fejed után menj! Ha valakinek ez nem tetszik, az az ő gondja, nem a tied. Időnként rendkívüli leszel, mert rég nem volt alkalmad arra, hogy túlzásokba ess, szenvedélyes légy, féktelen, vagy épp romantikus. Az adrenalinszinted egész hétvégén az egekben lesz, és semmilyen érdekes dolog mellett nem fogsz tudni elmenni. Új emberek, izgalmas szituációk keresztezhetik utadat.

Ezen a hétvégén felüdülés lesz a társaságodban lenni, könnyed leszel, stressztől mentes, szívesen meghallgatod mások búját-baját, és tanácsot is adsz, ha valakinek szüksége van erre. Mindenkivel empatikus leszel, még olyan személyekkel is megtalálod a közös hangot, akikkel eddig sosem sikerült. Felül tudsz emelkedni a régi sérelmeiden, vagy akár a kellemetlen szóbeszédeken is. Jól teszed, ha nem hagyod magad befolyásolni a külvilág negatív hatásai által, és csak a pozitív dolgokra koncentrálsz. Képes leszel új kapcsolatokat létrehozni, és ezek a későbbiek során jól fognak jönni.

A hétvégén a pénzügyek fontos szerepet kapnak, végig kell gondolnod jó néhány dolgot, de most bármiben is kelljen döntened, jól fogsz választani, még akár azon az áron is, hogy valamiről lemondasz. Együttesen hozott döntések, adásvétel, kölcsön, hitelfelvétel esetén is – a körülményekhez képest – a lehető legjobb döntést hozod meg. Új lehetőségeket fedezhetsz fel, vagy végre elhatározást hozhatsz egy új vállalkozás elindításával vagy más jellegű befektetéssel kapcsolatosan. Érdekes megoldásokat találsz ki opcióként, ráadásul önkéntelenül érzed azt, hogyan tudsz egyensúlyt kialakítani. Viszont a fontos részt halaszd inkább hétfőre, azért a pihenés is kapjon szerepet az életedben!

A hétvégén tudatosan keresed az egyedüllét lehetőségét, mert gondolkodni szeretnél, tervezni a jövőt, békét teremteni, de mégis tartalmasan tölteni az időt. A jövő alakulása mellett azt is tudod, hogy számos apróságot kell otthon elrendezned, ezek közé tartozik a takarítás, mosás, vasalás, és ahogy a lakást felszabadítod a por, a kosz alól, úgy a gondolataid is szárnyalni fognak, és nagyszerű ötleteid támadnak. Most át tudod látni az elmúlt hetek összetettebb eseményeit, és meg tudod érteni, hogy mi és miért történt, ez pedig sokat lendít emberi kapcsolataid javítását illetően.

Egész hétvégén emelkedett kedélyállapotban leszel, minden javaslatra van neked is egy jó ötleted, és lényeges szempont lesz, hogy másoknak lelki segítséget nyújthass. Sok megmagyarázhatatlan dolog kering a sok egyéb gondolat közt a fejedben, amelyek lassacskán érdekes tervekké formálódnak át. Van, amit feltétlenül érdemes elkerülnöd, mégpedig az, hogy ne bízz meg nagyon másokban, főként, akkor ne, ha már korábban okoztak neked csalódást. Szaturnusz rá akar venni arra, hogy először is magadnak szavazz bizalmat, és ne másoknak. Ha szükséges, még példát is mutat, hogy csalódás érjen, ami segít abban, hogy legközelebb hamarabb észrevedd a buktatókat.

Pénzügyi gondok nehezítik mostanság az életedet, vagy csak döntened kellene egy nagyobb befektetésről, pénzkiadásról, és nem érzed azt, hogy képes vagy a helyes utat választani? Ne aggódj, nem olyan rossz a helyzet, mint amilyennek elsőre tűnik és mint amilyennek gondolnád! Mindössze, egyszer kellene leülnöd, és alaposan, részletekbe menően végiggondolni, összeszámolni, mi mennyibe kerül vagy fog kerülni. Ezen a hétvégén a bolygók állásai kiválóak, kedveznek a hosszú távú döntéseknek. Tartsd szem előtt azt, hogy ne kérj másoktól tanácsot, mert azzal csak ismét elbizonytalanodhatsz!

Ezekben a napokban igazán erőteljes és megfékezhetetlen változások veszik kezdetüket, főként olyan dolgokat fogsz tapasztalni, amelyek eleresztéssel, befejezéssel kapcsolatosak. Az égiek rá szeretnének venni arra, hogy ami mostanában csak kolonc volt a nyakadon, azt hagyd csak magad mögött, és keress új, ismeretlen lehetőségeket, próbáld ki magad a megszokottól eltérő területeken is. Komoly hibád, hogy többnyire a biztosat tartod előnyben a bizonytalannal szemben, de most megérné kockáztatni, ugyanis semmit sem veszíthetsz. Ez a hétvége igen komoly fordulópont lehet az életedben!

Egy kellemetlen hír érkezhet hozzád a hétvégén, és előfordulhat majd olyan pillanat, amikor rosszkedvűvé, lelombozottá válsz. Szerencsére a Hold és a Vénusz a segítségedre sietnek, és sok erővel, energiával töltenek fel, így ha ideig-óráig le is merülnek a tartalékaid, egy láthatatlan kéz segítségével megújulsz, és ismét a mosolygós, boldogságtól repeső oldaladat mutatod majd a világnak. Valójában nincs okod a szomorkodásra, inkább figyeld meg a környezetedben élőket, lesd el a jó dolgokat tőlük, és ha valaki elszomorodott, akkor őt próbáld meg felvidítani.

Ezen a két napon több felismerésben is részed lehet, ezért egy igen fontos feladatod van a pihenésen kívül! Figyeld meg a körülötted lévő eseményeket, és próbáld megérteni, mi és miért történik, mert ebből tudsz a lehető legtöbbet okulni! Eleinte lehet, hogy úgy fogod érezni, bár ne kerültek volna bizonyos dolgok a tudtodra, de később fény derül majd arra, hogy mégis érdemes volt velük foglalkoznod, sőt, akár elmélyedni bennük. Kiderülhet valakiről vagy valamiről, hogy eddig nem azt az arcát ismerted, amit valójában kellett volna.

A hétvége folyamán a szeretteid, barátaid vagy akár a munkahelyed igen komoly követelményeket támaszthatnak veled szemben, amelyek nem lesznek kedvedre. A saját terveidet szeretnéd megvalósítani, nem pedig mások álmait, vágyait teljesíteni. Semmi kedved azt csinálni, amit mások parancsolnak. A halk morgás helyett merj hangos nemet mondani! Ezzel érthetővé teszed mások számára, hogy saját magad akarod eltervezni a hétvégét, és nincs szükséged kotnyeleskedésére. Ha kellően tapintatos leszel, biztos eljut majd hozzájuk, és érteni is fognak belőle.

Van egy régóta húzódó ügyed, amelyre most feltétlenül időt kell szánnod, s tisztáznod az egészet. Ha sikerül a másik féllel megegyezned, az sokat lendíthet azon, hogy a lelkiismereted tiszta lehessen. A hétköznapok során felgyülemlett stressz miatt létfontosságú olyan programokat szervezni, ahol fel tudsz szabadulni és töltődni. Jól teszed, ha alszol, pihensz, lazulsz, szombat este pedig elmész táncolni, bulizni. Ne foglalkozz a munkáddal, az pénzügyi gondokkal, mert nem most fogod ezeket megoldani, bőven ráérnek hétfőig! Helyezd fókuszba a csendet és a nyugalmat, és próbáld megélni mindezt.

Lehet, hogy volt egy ígérted, amelyről megfeledkeztél? Ha kissé elmerülsz magadban, eszedbe fog jutni, kinek és miként tettél valamiféle fogadalmat. Ahhoz, hogy a lelkiismereted tiszta maradhasson, teljesítsd is ezen a hétvégén! Előfordulhat, hogy a semmiből érkezik a felismerés, de tudod a mondást: „jobb későn, mint soha". Az lesz a szerencséd, hogy egész hétvégén tele leszel energiával, így villámgyorsan elrendezed ezt a függőben lévő ügyet, hogy utána belevethesd magad a szórakozásba és az élvezetekbe. Olyan programötlettel hozakodj elő, amire eddig még sosem volt példa!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.