Hétvégi horoszkóp (szeptember 24-25.) – Fogadd tárt karokkal, amit felkínál neked a sors

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg az Oroszlánokra nagy társasági élet vár a hétvégén, addig a Szüzek inkább a békességet keresik, és a jövőjüket fogják tervezgetni – pont úgy, ahogyan a Bikák is. Olvasd el a horoszkópot, és tudd meg, neked mit tartogatnak a csillagok a következő napokra!

A hétvégén egy nagyszerűnek mondható hír érkezik, ami igencsak felvillanyoz, és még a fantáziádat is megmozgatja. Azonnal tervezgetésbe fogsz, és az izgalom egyre csak fokozódik benned. Igazán jó, hogy ennyire tudsz koncentrálni, de a munka hétfőig várhat, most inkább maradj a családoddal és barátaiddal, csak rájuk szánd az idődet. Az is lehet, hogy közben alkalmad lesz egy rövidke utazásra, vagy egy nem várt pénzügyi növekedés áll a házhoz. Teljesen mindegy, hogy mi az, ami most jó változást hoz, csak állj hozzá pozitívan.

Egész hétvégén pörögni fogsz, a pihenést későbbre halasztod, mivel fantasztikus gyorsasággal futkároznak a gondolataid. A lazítás szinte már nehezedre esik, mert mindig elmélázol, amit a családod, a barátaid is észrevesznek, sőt vasárnap akár még számon is kérik rajtad látványos feszélyezettségedet. Van valami, amit nem akarsz még velük megosztani? Ez érthető, de ha teljesen elhanyagolod őket, a végén még vitába is keveredhetsz. Ne felejtsd el, hogy a hétvégén neked is szükséged van a pihenésre, a csendre és a nyugalomra.

Ezen a hétvégén tömérdek mennyiségű szeretetet fogsz kapni. A környezeted érzékeli, hogy figyelemre vágysz, ezért akad, aki kissé tyúkanyóskodni fog feletted, de ez most nem fog zavarni, sőt kimondottan jól fog esni. Fontos része a hétvégének a beszéd, a kommunikáció, ezért kezdeményezz őszinte társalgásokat, merd kimondani, ha valami bánt, vagy kérj tanácsot az elkövetkezendő időszakra kitűzött terveidhez. Bármilyen probléma is nyomaszt, most mindenre találsz megoldást. Ne félj, hogy szeretteid nem segítenek neked!

A hétvége folyamán olyan témák vagy függőben lévő kérdések kerülnek előtérbe, amelyek már régóta érdekelnek, s kíváncsivá tesznek, sőt lesz, amelyik kimondottan vonzani fog. Lesz olyan is köztük, amellyel eddig nem akartál vagy mertél előrukkolni, de lehet, hogy még magad elől is titkoltad, hogy valójában érdekel a dolog. Nem valószínű, hogy ez másokat is vonzani fog, de az biztos, hogy számos új információ jut a birtokodba, amelyek nagyon hasznosak lesznek a későbbiekben.

Elképesztő mennyiségű téma, ember és történés fog ösztökélni az elkövetkezendő két napban, sőt magad is remek felvilágosítást adsz azoknak, akik hozzád mennek tanácsért. Társasági életet fogsz élni, és igazán jól érzed majd magad, akárhová is sodorjon az élet, bárkivel is kelljen beszélgetned. Régóta halogatsz egy dolgot? Ez most ismét középpontba kerül, s egyre jobban azt érzed, nagyon is eljött az ideje annak, hogy belefogj a megvalósításába. Ugyan ki tarthat vissza? Legfeljebb néhány kishitű személy, akiket ne akarj meggyőzni. Csak tedd a dolgod, ennyi pont elég lesz!

Ezen a hétvégén magadba fordulsz, gondolkodni akarsz, tervezgetni a jövőt, morfondírozni a közelmúlt történésein, javítani az elkövetett hibákon, jobbá formálni azokat a dolgokat, amelyek már a tiédek. Nem vágysz hangos bulikra, vagy hatalmas társaságra, sokkal inkább nyugalomra, csendre, toleranciára. Végtelen békességet szeretnél magadnak, vissza akarsz húzódni, hogy rendezd zavaros gondolataidat, s kicsit tervezgethesd a jövődet. Nem fogja mindenki megérteni a vágyaidat, de türelemmel ezeket a szituációkat is tökéletesen fogod tudni kezelni.

A pénteked gördülékeny, aztán szombat délelőtt kapsz pár érdekes hírt, ami nemcsak hogy felkelti az érdeklődésedet, hanem alaposan el is fogsz gondolkodni, mert eleinte szinte már szürreálisnak tartod, hogy ennek egyáltalán van valóságalapja. Bátran hallgass a megérzéseidre, légy körültekintő, mert a látszólag jó hírek könnyen tévútra vihetnek. Csak annak higgy, amit a saját két szemeddel látsz. Ne dőlj be mindennek! A vasárnap legyen a családé, csináljatok közös programokat, amiben legyen mozgás, evés, beszélgetés is.

Ezen a hétvégén az otthonod nagyon mozgalmas hellyé alakulhat, mondhatni egymásnak adják az emberek a kilincset, akik lehetnek rokonok, barátok és ismerősök is, olyan, mintha egy átjáróházban laknál. Viszont ez a forgatagot élvezni fogod. Ha valami miatt mégsem otthon töltöd a hétvégédet, akkor is a társasági élet lesz számodra a legelőnyösebb, mert figyelhetsz az emberekre, meghallgathatod a problémájukat, s még jó tanácsokkal is elláthatod őket. Fontosak lesznek a tartalmas beszélgetések, neked is meg kell most nyílnod valaki előtt, hogy ő mutathasson meg neked egy új utat.

A hétvégén hajlamos leszel álomszerű terveket, elképzeléseket szövögetni, amelyek pont ettől lesznek egészen különlegesek. Bátran ess túlzásokba, rugaszkodj el a valóságtól egészen távolra, magasra! Ha romantikázni támad kedved, akkor rajta, nem tart vissza senki! Csábítsd el a párodat vagy a kiszemeltedet! Több ember is szóvá fogja tenni, hogy más vagy, mint amilyen szoktál lenni, de ne is törődj vele, mert az a közeg, amit most magad körül teremtesz, sokakat vonzani fog. Ha viszont még keresed az igazit, feltételek nélkül merj bevállalni egy vakrandit, hidd el, sikert érsz el!

Egész héten minden idődet lefoglalta a munka, s amikor egy icipici lehetőség is nyílt arra, hogy gondolkozz, akkor azt a szakmai lehetőségeid, előmeneteled vagy új álláslehetőség, saját vállalkozás gondolata töltötte ki. Ez nem lesz másképp a hétvége első felében sem, pedig nagyon jó lenne kiszállni egy időre a mókuskerékből, és szórakoztató programot szervezni magadnak. Az igaz, hogy jó pár nehézséget kellett az elmúlt hetekben magad mögött hagyni, de ezeket most két napra felejtsd el. Épp itt az ideje, hogy a családod, a barátaid, a kedvesed ismét középpontba kerüljenek. Próbálj meg kikapcsolni, és élvezd a lazítást!

Ahelyett, hogy egy kis nyugalmat keresnél a hétvégén, állandóan azt nézed, hová lehetne menni, mit lehetne csinálni. Mindig találsz magadnak valami tennivalót, nem tudsz megülni a fenekeden egy percet sem. Ez nem biztos, hogy jó, mert lehet, hogy túl sok energiát fogsz elhasználni, és a legfontosabb dolgokra nem marad időd, vagy nem érsz a végére. Vajon a pihenésre mikor akarsz időt szánni? Az volna a legjobb, ha még szombat reggel végiggondolnád, hogyan tudnál mindenen úrrá lenni, és megtalálni a középutat. Állíts fel fontossági sorrendet, s ennek megfelelően haladj előre!

Rengeteg nehézséget túléltél, sőt a héten a problémás dolgokat is kiválóan megoldottad, így tényleg megérdemled a pihenést. Kapcsolódj ki, lazíts, felejtsd el a házimunkákat, legfeljebb a nagyon fontosat végezd el, de egy cseppel sem többet! Majd a jövő hét pont alkalmas lesz arra, hogy mindent elrendezz. Ha még nem tartod késői elhatározásnak, akkor foglalj helyet egy wellnessközpontba, s töltsd ott az egész napot, vagy akár mindkettőt! Hívd el párodat vagy a legjobb barátodat, beszélgessetek jókat, merüljetek el az élet szépségeiben, élvezeteiben, és örüljetek az apró dolgoknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.