Töltődj fel az újhold erejével! - Hétvégi horoszkóp (október 1-2.)

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák számíthatnak rá, hogy egy remek hír fel fogja dobni az egész hétvégéjüket, a Halakra remek napok várnak, az Ikrek pedig végre tisztázhat egy régóta elhúzódó konfliktust. Olvasd el és tudd meg, mit tartogatnak a csillagok október első hétvégéjére!

A munkás hétköznapok teljesen kifárasztottak, viszont hétvégére megérkezik a változás, megszűnik a stressz, megnyugszol, és békére és csendre vágysz majd. Teljes mértékben jogos az igényed az előbbiekre, és szerencséd is van, mert a szombati nap nyugalmasan, szeretetteljesen telik, kifejezetten jól tudsz kommunikálni családtagjaiddal, barátaiddal, sőt néhány új ötleted is támad az otthonoddal és munkáddal kapcsolatosan. Ha valaki veszi a bátorságot, hogy megpróbáljon feldühíteni, akkor inkább csak mosolyogj, és vicceld el a dolgot – ez a legegyszerűbb módja annak, hogy elkerüld a felesleges konfliktust.

Mivel a hétköznapokban főként csak a monoton munkában volt részed, jó lenne egy kicsit mozognod és kikapcsolódnod a hétvégén. Az, hogy mivel töltöd a következő két napot, csak rajtad áll, de tudd, hogy újhold ideje van, ezért keress olyan elfoglaltságot, amely harmóniát, békességet teremt körülötted, s ha egy mód van rá, akkor a zajos tevékenységeket most inkább hagyd. Egy kis pluszenergia csodákra képes, de javarészt a családoddal való együttlétben vagy otthonod szépítésében találj magadnak örömöt. Jó esély van arra, hogy szombaton egy pozitív hírt fogsz kapni, ami csak növeli a jókedvedet.

A hétvége folyamán végre egy olyan beszélgetésre kerül sor, amely nagyon időszerű volt, csak eddig mind a ketten kerülgettétek egymást és a témát. Komoly és korrekt kommunikációra lesz szükség ahhoz, hogy ne értsétek félre egymást. Ez a helyzet akár egy vagy több feszültséget is feloldhat benned, meg fogsz világosodni egy konkrét üggyel kapcsolatosan, amelynek hatására beismered, hol hibáztál. Ez inkább örömmel töltsön el, mintsem kételyekkel! A hétvégén elhangzó és megélendő szituációk mind lelkileg, mind pedig szellemileg is építő erővel hatnak rád.

Ugye nem akarod a hétvégédet munkával tölteni? Ez csak abban az esetben lehetséges, ha az újhold miatt akarsz most valami különlegeset elindítani. Minden más esetben inkább a lelked ápolásával és környezeted szépítésével foglalkozz. Ezen a hétvégén a családtagjaid, barátaid vagy a kedvesed sokkal jobban igénylik a társaságodat, mint az elmúlt néhány hétben, ne utasítsd vissza őket. Mindössze arra van szükség, hogy tartsd szem előtt, hogy most csak rád van szükségük, máskor pedig neked van őrájuk.

Ezen a hétvégén vonzani fogod magadhoz a szerencsés helyzeteket, a jobbnál jobb alkalmakat, de még a pozitív gondolkodású embereket is. A másik nem képviselői közül többen lesznek olyanok, akik hirtelen kinyilvánítják feléd érdeklődésüket. Habár lehet, hogy nem készültél még fel hasonló szituációkra, mégis érdemes kinyitni a szíved ajtaját, főleg, ha még egyedülálló vagy. Egy szép szerelem kezdődhet most el, a kapcsolatban élők pedig még közelebb fogják magukhoz érezni párjukat. Kell ennél több?

Egy komoly döntés előtt állsz, aminek ideje lenne pontot tenni a végére, ehhez pedig épp jókor jön az újhold időszaka, mert most kimondhatod, mit akarsz, vagy mit nem. Ha házasságon, váláson vagy gyerekvállaláson gondolkodsz, akkor ez a hétvége kedvező lehet az téma felvetésére is. Beszélgess a pároddal erről, és hidd el, meg fogsz lepődni azon, hogy mennyire nyitott lesz a témára. Akik az egyedüllétet élvezik, azok elmerenghetnek, hogy tényleg ezt akarják-e még sokáig folytatni. Vagy esetleg kimerészkednek az odújukból, és belevetik magukat az életbe? Munkával vagy pénzügyekkel kapcsolatban is érkezhet egy jó hír.

Ez a hétvége viszonylag nyugodtan telik el, a harmónia érzése folyamatosan körbevesz. Semmi és senki sem fog tudni, és nem is nagyon akar kihozni a jókedvedből, vagy kilendíteni a lelki egyensúlyodból. Annak a nagyszerű képességnek leszel a birtokában, hogy másokat képes legyél kibékíteni egymással, vagy valakinek segítséget tudj adni az adott élethelyzetben. Régóta vágytál már egy ilyen időszakra, amikor feltöltődhetsz, nincsenek elintéznivalóid, s azt csinálhatod, ami jólesik. Persze az újhold támogatása elengedhetetlen, ezen a hétvégén kívánj valamit magadnak, hátha teljesül.

A hétvégén jó néhány olyan kérdés kerül szóba, amelyek megválaszolása aktuálissá vált, az időhúzás pedig különféle módon okozhat hátrányt, ezért nem érdemes egy helyben álldogálni. Amit le kell zárnod, azt azonnal zárd le, amit pedig meg kell újítani, arra szánj időt, bármi legyen a téma. Mivel újhold van, az energiák kimondottan kedvezőek ahhoz, hogy felvállald, ha valamiből már nagyon eleged van. Ne várj tovább, másokra pedig aztán végképp ne, csak a saját érzéseid és érdekeid vezessenek! A csillagok arra bátorítanak, hogy gondolkodj el mélyrehatóan a dolgokon, a kapcsolataidon, mert van rajtuk mit alakítanod.

Ez a hétvége számodra igen mozgalmas és izgalmakkal teli lesz, adódnak olyan pillanatok, amikor egyszerre kellene lenned két helyen azért, hogy maximálisan ki tudd használni a lehetőségeket. Mindemellett kifejezetten jó passzban leszel, energikus vagy, és képes arra, hogy kövesd az eseményeket. Egy váratlanul jött dolog, akár egy pozitív hír a szombati napon cselekvésre késztet. Most minden feltétel adott ahhoz, hogy kibékülj egy régi ismerősöddel, rokonoddal, vagy a múltból érkezik vissza valaki, akit már szinte el is felejtettél. Ne fordíts neki hátat! Mindegy, hogy mi fog történni, te jól érzed magad. Maradj nyitott és közvetlen!

Végre lesz alkalmad kicsit pihenni, kikapcsolódni, amihez igen kedvező energiákat nyújt az újhold. Ugyan a tested alvás és nyugalom után vágyakozik, a szíved kevésbé, így fontos, hogy megtaláld az egyensúlyt a fizikai és a szellemi képességeid között, és ne kezdj bele olyan feladatba, ami egészen lefáraszt. Persze emellett a gondolataidnak még adhatsz teret, hagyd őket szárnyalni, fantáziálni, s tervezd meg a jövőt. Gondold át az elmúlt időszak történéseit, aminek a hatására jobbnál jobb ötletek születhetnek benned. Bárhol is légy, bármit is csinálj, a hirtelen jött gondolatokat mindig jegyezd meg, jól jöhetnek később!

Légy résen, mert most Ámor nyila feléd tart, és bizony még el is talál. A kérdés már csak az, hogy miként reagálsz erre! Jobb helyzet nem is lehetne egy új szerelem elindulásához, mint ez a hétvége, hiszen újhold van, amikor a magányos lelkek könnyebben találnak párra. Ha egyedülálló vagy, akkor ez egy klassz lehetőség, egy fantasztikus érzelmi felemelkedésben lehet részed, te csak hagyd magad elvarázsolni! Viszont ha már kapcsolatban vagy, könnyen előfordulhat, hogy egy harmadik személy lép be az életetekbe, aki miatt te elégé összezavarodhatsz. Légy nyitott mindenre, és a józan ész segítségével hozz helyes döntést! A hétvégén a pihenésé legyen a főszerep.

A jelenlegi égi hatások egy olyan hétvégét ígérnek neked, amelyre sokáig emlékezni fogsz. A Jupiter támogatást ad ahhoz, hogy amibe belekezdesz, azt szerencse kísérje el egészen a végéig. Amit meg akarsz valósítani, ahhoz nemcsak szabad utat fogsz kapni, hanem még segítőid is lesznek. Merj élni a lehetőséggel! Már szombat reggel találd ki, mit akarsz csinálni, és ne térj el a tervtől! Szórakozás, tánc, kirándulás, egy kis főzés-sütés? Mindegy, mi lesz a terv, csak tedd azt, amire már régóta vágytál!
A munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockAmilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--Álomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockCsillagjegyed elárulja, milyen vagy a párkapcsolatbanhttp://www.life.hu/horoszkop/20150617-csillagjegyed-elarulja-milyen-vagy-a-parkapcsolatban.htmlAz ellentéted vonz, vagy a hasonlóságot keresed a párodban? És vajon mit árul el a pasiról a csillagjegye? Lássuk, mit mond a horoszkóp.HoroszkópOrigoMegbízható a férfi? Csillagjegye elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20130822-ezoteria-es-horoszkop-csillagjegye-elarulja-mennyire-megbizhato-a-ferfi.htmlTe azonnal átlátod a kapcsolat kezdetén, hogy megbízható-e a kedvesed? Netán néha kételkedsz benne, amikor nem azt a lépést teszi meg, amit elvárnál tőle? Tűzbe tennéd a párodért a kezed? Böngészd át a horoszkópját, mert abból könnyen kiderül, valóban megbízhatsz-e a férfiban.Horoszkóp--Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.