Hétvégi horoszkóp (október 8–9.) – Mindenben számíthatsz a Hold támogatására

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek és a Szűz kerülje azokat a helyzeteket, amikor valamilyen értékét kérik kölcsön, mert szinte biztos, hogy ha odaadja, örökre búcsút inthet a számára kedves dolognak. A szingli Mérlegek és Vízöntők készüljenek, mert nagy fordulatot tartogathat a hétvégéjük szerelmi téren.

Ha már elkötelezted magad valaki mellett, akkor hozd a tudtára, hogy mellette állsz jóban és rosszban. Azt azonban ne felejtsd el: te hűséget, nem pedig vakságot fogadtál neki. Ha tehát kicsit nézelődsz a másik nem képviselői között, az még egyáltalán nem számít megcsalásnak. Ne legyen tehát lelkifurdalásod azért, mert most az égiek alaposan felpezsdítik benned a szenvedélyt. Ha párkapcsolatban élsz, akkor sincs oka annak, hogy kielégítsd a vágyaidat – mindezt azonban az otthon falai között éld ki, a párod társaságában. Ha szingli vagy, akkor persze más a helyzet: élvezd az életet, és hagyd magad sodortatni az árral!

Ezen a hétvégén érzékenyebb leszel a külvilág felől érkező hatásokra. Amit máskor könnyen viselsz, az most összezavar, és akár még el is keseredhetsz miatta. Ezt a környezetedből sokan észre fogják venni, de általa kiderül az is, hogy ki az, aki melletted áll, és ki az, aki nem. Akad olyan, aki kímél, de lesz, aki szégyentelen módon kihasználja, hogy végre fogást találhat rajtad. Utóbbiakat próbáld meg kicselezni, és mosolyogj mindenkire, még akkor is, ha titkon sírni volna kedved. Igyekezz erősnek és megállíthatatlannak mutatni magad, ez az egy lehetőséged van arra, hogy ne tudjanak visszaélni védtelenségeddel. Tarts ki, és ne feledd, hogy az élet mindig kiegyenlít.

Szombaton valaki benned látja majd meg a felmentő sereget, és egy elég furcsa kéréssel fordulhat majd hozzád. Valószínűleg kölcsön szeretne kérni tőled valamit, ám nem biztos, hogy ez anyagiakban mérhető dolog lesz. Lehet, hogy nem lenne nehéz teljesíteni a kérést, de az is biztos, hogy az égiek szerint abban a pillanatban búcsút inthetsz a tulajdonodnak, amint rábólintottál az ajánlatára. A hétvégi bolygóállások nem kedveznek az adakozásnak, annál inkább a növekedésnek, így akár hirtelen még felbukkanhat egy üzleti lehetőség is, ami neked kínál fel valamit. Erre mindenképp mondj igent!

Figyelj oda magadra, a lelked kiegyensúlyozottságára, és testedet is szolgáld ki, hisz nem használhatod fel az energiakészleteidet a végtelenségig. Szükséged lesz valamilyen feltöltődésre, például szaunázásra, masszázsra, vagy sportolásra. Figyelj oda az alapvető dolgokra, amelyek általában elkerülik a figyelmedet, mert most könnyen elkaphatsz egy kisebb, de annál kellemetlenebb náthát. Próbáld meg időben elkerülni a bajt a megfelelő öltözékkel, a pihenéssel, esetleg vess be valamilyen gyógyteát. Ha lengén öltözve mész ki az utcára, búcsút inthetsz a hétvégi szórakozásnak, mert az ágyat fogod nyomni. Jól gondold meg, hogy cselekszel!

Kételyek gyötörnek? Van valami, amit nem zártál még le, és ez nyomasztja a lelkedet? Egy félbehagyott ügy nehezedik a válladra? Ez a hétvége tökéletes arra, hogy minden függőben lévő ügyet a helyére tégy. Beszélj azokkal, akikkel gondod van, vagy akár kérj tanácsot másoktól. Lehet, hogy kissé nehezen látod át a helyzetedet, de valószínűleg csak egy kis csendre lenne szükséged ahhoz, hogy valami frappánsat találj ki. Pénzügyek terén vannak kétségeid? Keress új pénzforrást, hidd el, megéri időt szánni arra, hogy meghallgass néhány javaslatot, még akkor is, ha úgy látszik, az egész csupa időpazarlás. Ha belevágsz, később már nem így fogod látni.

Egy egészen izgalmas és mozgalmas hétvége vár rád, érdekes eseményekből bőven adódik majd. Már napok óta konkrét terveket dédelgetsz erre a két napra, ezért ne engedd, hogy bárki keresztülhúzza számításaidat. Az ambiciózusság és a kitartás számos területen jelentős sikert hozhat számodra. Mindig az első ötleteid válnak be, győzd meg szeretteidet és barátaidat arról, hogy bátran bízzák rád magukat. Az anyagiakkal légy elővigyázatos, mert túlzásokba eshetsz, aminek később láthatod kárát. Ne költekezz feleslegesen, és főleg ne adj kölcsön senkinek semmit!

Erre a hétvégére tervezz be minden olyan feladatot, ami nagyfokú odafigyelést, határozottságot és magabiztosságot igényel. Ha el kell költened valamennyi pénzt, azt most tedd meg fájdalom és kétség nélkül. Szervezd össze a nagybevásárlást, és azokat az apró tevékenységeket, amelyeket otthonoddal kapcsolatosan hetek óta csak halogatsz. Egyre jobban közeledik az ősz, sőt, lassan a hideg idő is megmutatja arcát, neked pedig szükséged van néhány új holmira. A pénzügyek miatt ne aggódj, mert mindaz, ami most kifelé áramlik, az hamarosan más irányból visszajön. Szerelmi téren a vasárnap hozhat pozitív fordulatot, ha adódik alkalom randira, ne mondj rá nemet!

A hétvége folyamán egy olyan üzleti, vagy pénzforrási lehetőség nyílik meg előtted, amire egyáltalán nem számítottál. Valaki belép az életedbe, megbeszéltek egy ötletet és ketten tökéletes együttműködést tudtok megkötni. Habár, munkával és pénzügyekkel kapcsolatosan nem szerettél volna foglalkozni semmivel, most ne utasítsd vissza azt, hogy részt vegyél egy előadáson vagy valakit meghallgass, aki hirtelen felbukkan életedben. Még abban az esetben se mondj nemet, ha első pillanatban nem látsz benne fantáziát. Nem kell azon nyomban döntésre jutnod! A hétvége az legyen hétvége, szóljon a pihenésről, feltöltődésről. Majd hétfőtől jöhet ismét a munka.

Most a heves és tüzes oldalad az, ami dominál. Sokakat meglepsz ezzel, de akad olyan is, aki kimondottan élvezni fogja, hogy végre elrugaszkodsz a realitások talajától, s kicsit bolondosabb, hebrencsebb leszel, s néhány érdekes eseményben is részt veszel. Akadnak olyan szituációk, amelyek rádöbbentenek arra, hogy a magánéleted téren sürgős és gyors változtatásokra van szükséged. Hirtelen egy új kaland lehetősége jön képbe, ami foglalkoztatni fog téged. Ne hezitálj, vesd bele magad, hiszen senki sem tart vissza!

Számos programot terveztél be erre a hétvégére, de azért hagyj időt magadnak a kikapcsolódásra, lazításra is. Ha megfelelő mennyiségű lelki és testi feltöltődésre vágysz, akkor a pihentető alvás sem maradhat ki a sorból! Nem árt, ha a szórakozás mellett olykor kicsit elgondolkodsz a jövőn, ami a következő 1-2 hétben jóval távolabbra mutat, mint egy fél vagy egy évre. Ha ezt megteszed, és reális vagy, akkor be kell ismerned, hogy időt és energiát kellene szánnod egy nagyobb mértékű változtatásra, aminek már itt volna az ideje. Tarts ki, mert nem lesz könnyű döntésre jutnod. Csak az első lépés megtétele nehéz, de mégis lendületbe fog hozni!

Egy érzelmi csata kirobbanásához adottak a körülmények, és a gyújtózsinór te magad lehetsz. Állj a sarkadra, mondd meg a véleményedet, ha épp arra van szükség, ne hagyd, hogy apró dolgok bántsanak, és lelkedben sérülést okozzanak! Csak akkor fogsz tisztán látni, ha kibeszéled magadból a kételyeidet, és azokat célzod meg vele, akikre a dolog a leginkább tartozik. Ez a hétvége nemcsak a nagy és mély beszélgetésekhez kedvező, hanem lendületet ad a szerelemhez, amely a szinglik számára hatalmas eséllyel érkezik meg.

Olvass és fogadj be minden olyan információt, amely ezen a hétvégén érkezik hozzád. Figyeld a híreket, hallgasd meg a szóbeszédeket, mert olyanról is tudomást szerezhetsz, amely eddig rejtve volt előtted. Olvass a sorok közt, de vigyázz, nehogy az alaptalan pletykáknak higgy! Lehet, hogy erre a két napra a pihenést tűzted ki magad elé, de a sok program között adódhatnak olyan alkalmak, beszélgetések, amelyeket valamilyen formában, a munkádban, szakmai előrelépésedben képes leszel kamatoztatni a jövőben. Minden információt begyűjtesz, ami most újdonságként hathat, s végül megpróbálod beépíteni a mindennapjaidba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.