Hétvégi horoszkóp (október 15-16.) – Mozdulj ki, és töltődj fel új energiákkal!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindegy, hogy a pihenés vagy a hangos kikapcsolódás a célod, a számításaidat most nem a négy fal között fogod megtalálni. Kelj útra, és találkozz, ismerkedj, beszélgess, közben pedig ne felejtsd el jól érezni magad! Így hétfőn újult erővel vetheted bele magad ismét a hétköznapokba.

Kapd össze a családod minden egyes tagját, az időseket és a kicsiket egyaránt, s töltsetek el együtt egy igazán fantasztikus és emlékezetes hétvégét, ami jó messze van az otthonotoktól. Ha belefér, hívd a barátaidat is, minél nagyobb a társaság, annál jobb, izgalmasabb lesz mindenkinek. Már rég nem volt alkalmatok egy ilyen jó kirándulásra, amely a szórakozáson kívül a mély beszélgetéseket és a közös elmélkedéseket is magában rejti. Akármilyen időt is ígér az előrejelzés, ne foglalkozzatok vele, inkább keljetek útra, és érezzétek magatokat nagyon jól!

Nem kell letagadnod senki előtt, hogy kimerültél, hiszen a sok munkától ez a hét nem volt egy fáklyásmenet - habár az igaz, hogy volt benne jócskán siker is. Ha sikerül alaposan kialudnod magad péntek éjjel, akkor sem biztos, hogy szombat reggel vagy délelőtt fitt leszel, mert a feltöltődés lassan halad. Ne gondolkozz egy pillanatig sem megvalósítani a terveidet, ugyanis minél előbb belefogsz a céljaid megvalósításába, annál hamarabb találod meg önmagad! Ha aktív leszel, gyorsan feltöltődsz energiával, ami a környezetedre is pozitív hatással lesz. Vasárnap aludj, amennyit csak tudsz, mert hétfőn ismét szükség lesz a jobbnál jobb ötleteidre, a kreativitásodra és a kitartásodra!

Bármennyire is ellenkezel, most nem kerülheted el azt, hogy társaságba menj, és jól érezd magad. Ne zárkózz be a négy fal közé, inkább, örülj az ősznek, hisz ennek az évszaknak is megvan a szépsége, és szervezd meg te a programokat! A társaság középpontja lehetsz azzal, ha klassz programokra, helyekre hívsz meg embereket, sőt még a dicsőséget is learathatod, ami ezzel jár, ha ügyes vagy. Vesd bele magad a találkozások örömeibe, a beszélgetésekbe, hiszen megéri a fáradozást, ráadásul az ismerőseid is hálásak lesznek azért, hogy felvállaltad a szervezés bonyodalmait. A lelkivilágod helyreáll, aminek köszönhetően hétfőn egy új ember lép ki a ház küszöbén világhódító tervekkel a markában.

Ugye milyen rég volt alkalmad a hobbidnak élni? Mikor volt olyan pillanat, amikor tudtál egy jó könyvet olvasni úgy, hogy közben nem járt az agyad az elvégzendő teendőiden? Nemcsak a családod, a barátaid, vagy akár a kis kedvenced, hanem még az autód is megérdemli a törődést. Foglalkozz szeretteiddel, környezeteddel, hiszen az odaadást mindig visszakapod valamilyen úton-módon. Lepd meg egy barátodat vagy a párodat egy jó kis programmal, amivel nemcsak a kapcsolatotokat ápoljátok, hanem a lelketeket is. A hétvége teljes egésze legyen az érzelmeké és a magánügyeid rendezéséé, a munkát pedig hagyd meg a következő hétre.

Vesd bele magad az élet sűrűjébe hétvégén, s garantáltan nem maradsz élmények nélkül. Bővelkedni fogsz bulikban, izgalmakban, pörgésben, ezért még véletlenül se maradj otthon! Az adrenalinszinted egyre csak emelkedik minden átélt program után, adj hát lehetőséget magadnak, hogy dúskálhass a jobbnál jobb élményekben. Ezen a hétvégén központi szerepet kaphatsz, minden kisebb vagy nagyobb ravaszságban vegyél részt, és hagyd, hogy előtérbe kerüljön humoros, vidám oldalad. A többiek irigykedve figyelnek, és nem tudják elképzelni, hogy honnan van neked ennyi energiád. Adj át a jókedvedből nekik is!

Ugye egy percig sem fordult meg a fejedben, hogy a hétvégédet munkával töltsd el? Eszedbe se jusson dolgozni! Most a pihenés kapja a főszerepet, ne pedig a meló. Egy röpke pillanatig sem gondolhatod komolyan azt, hogy a pihenés, a lazulás helyett most a kötelező feladataid felé fordulj. Lépj ki időben a megszokottságból, a rutinból, és találd meg magadnak azt a programot, ami felszabadít, és izgalommal tölt el. Abból csak hátrányod származhat, ha még otthon is a karrieredet részesíted előnyben a magánéleteddel szemben. Ne lepődj meg azon, ha a családod sem nézi jó szemmel a tetteidet. Még ha el is maradsz egy kicsit a házimunkával, szánj időt végre az otthoniakra is!

Egy rakásnyi teendőt összegyűjtöttél magadnak hétvégére? Oké, de azért jó, ha meghúzod a határt. Ne csak azzal teljen el az egész hétvégéd, hogy otthon egyfolytában dolgozol, vagy éppen a családod igényeinek teszel eleget. Jobb volna, ha lehetőséget adnál annak, hogy néhány dolog csak úgy, spontán megtörténjék. Ha úgy alakul, akkor vesd bele magad egy jó kis buliba, vagy ülj le beszélgetni vadidegen emberekkel. Használd ki, és élvezd, hogy a Merkúr segít neked az új ismeretségek kialakításában, és akár egy tartós barátság alapjainak letételében is. Ne foglalkozz komoly feltevésekkel, témákkal, és ereszd el a görcsösséget!

Mit terveztél erre a hétvégére? Kilépsz a ház ajtaján, vagy inkább bezárkózol a négy fal közé? Vagy úgy gondoltad, hogy rendbe teszed a lakásod, mert már nagyon ráfér? Esetleg kiszelektálsz néhány cuccot, lomot a garázsból, a fiókokból, a szekrényekből? Ennyi elvégezendő feladat után ne lepődj meg, ha már a hétvége első napján kifogysz az energiából. Hová sietsz? Nincs szükséged arra, hogy teljesen kizsigereld magadat, inkább próbáld meg megtalálni az egyensúlyt. A hétvége két napból áll, ezért ügyesen, okosan oszd be az idődet, amiben legyen egy kis munka, ha nagyon akarod, de kizárólag csak az otthoni dolgokkal foglalkozz, s legyen benne pihenés is.

Mikor érezted utoljára magad gyereknek? Emlékszel még arra, hogy mikor voltál állatkertben, cirkuszban? Épp itt lenne az ideje, hogy a szombati kötelességek letudása után beiktass egy kellemes kis sétát, egy stresszűző programot, ahol ismét gyereknek érezheted magad, vagy csak egyszerűen önmagadra találhass, mindenféle kötelezettség nélkül. Szellőztesd ki a fejedet, adj helyet az új ötleteknek, elméleteknek, érzed jól magad a bőrödben! Ezen a hétvégén maradandó élményt nyújthatnak azok a szórakozási módok, amelyeket gyermekként tutira élveztél. Csak olyan emberekkel töltsd el az idődet, akiket valóban szeretsz.

Ezen a hétvégén csak úgy pörögsz, az energiáid szinte forronganak, az adrenalinszinted a fellegekben, s fel akarod használni valamire a benned tobzódó kreativitást. Gondold át, milyen terveid, vágyaid vannak! Csak azokat valósítsd most meg, amelyek szórakozást is kínálnak neked a kihívás mellett. A hétvégén ne forgácsold szét magad, ne csinálj olyat, ami igazából nem is érdekel, vagy amit másvalaki érdekében tennél! Könnyen szem elől tévesztheted a lendületet, amint megvilágosodsz, hogy neked valamiből semmi hasznod nem lesz. A nagy cél a kikapcsolódás legyen, minden mást tolj most háttérbe.

Nehéz napok állnak a hátad mögött, habár jó hír, hogy nem a problémákból, hanem a teendőkből volt több, s eléggé kifogytál az energiádból. A pénteki nappal maradt benned egy adag idegesség, stressz, de a pihenés segít ezt messze űzni. Szombat reggel energikusan és jókedvvel ébredsz, s még az sem szomorít el, hogy az időjárás napról napra hűvösebb. Az igaz, hogy a hétköznapokat a mókuskerék jellemzi, viszont ezen a hétvégén képes leszel valami új dolgot létrehozni, a családodat meglepni, valami merészet véghezvinni! Vajon ez lehetett olyasmi, amit régóta hiányoltál az életedből?

Az egész heti rohangálás, pörgés, káosz után a hétvége legyen csak a tiéd, s kizárólag magaddal foglalkozz. Helyezd fókuszba saját álmaidat, terveidet, s másokét pedig told háttérbe. Ugyan lehet, hogy ez egyesek szemében önzőségnek tűnhet, de aki így vélekedik, az nem tartozik a barátaid közé. Az idődet és az energiáidat olyanokra áldozd, akik képesek örülni neked, segítenek a terveid megvalósításában, és persze tudnak hálásak lenni. Ezen a hétvégén ráébredhetsz arra, hogy van olyan ember, akitől épp itt az ideje búcsút venni. Próbáld meg kipihenni magadat, mert ha ez sikerül, akkor hétfőn a környezetedben szinte senki sem fog rád ismerni! Ha otthon is sürögni-forogni akarsz, akkor maximum néhány órányi házimunkát vállalj csak be, a többit szánd rá a pihenésre.
Álomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockMi vár rád októberben? Horoszkópod eláruljahttp://www.life.hu/horoszkop/20160919-a-life-hu-oktober-havi-altalanos-horoszkopja.htmlSok csillagjegynél okozhat kisebb-nagyobb galibákat október hava, ám semmi esetre sem szabad megijedni: ha sikerül átugrani az elénk kerülő akadályokat, garantáltan elégedettek leszünk. Horoszkóp--Versenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--A munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockMelyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.