Hétvégi horoszkóp (október 22-23.) – Mire vágysz most igazán?

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák most bárkit levehetnek a lábukról kisugárzásukkal, a Mérlegek bátran adják át magukat az édes semmittevésnek, a Halak pedig most leginkább a csendet fogja keresni a hétvégén. Olvasd el és tudd meg, neked mit ígérnek a csillagok a következő napokra!

Már alig vártad, hogy végre hétvége legyen? Itt is van! Igen mozgalmasnak ígérkezik, és érdekes emberekkel fogsz találkozni. A pihenésen és a barátokkal töltött közös programokon túl valamilyen izgalomban is részed lehet, ugyanis szombat este vagy vasárnap beléphet az életedbe valaki, aki nem fogja véka alá rejteni, hogy akar tőled valamit. A kegyeidet keresi majd, de lehet, hogy te észre sem veszed. Előre figyelmeztetünk, hogy nyisd ki a szemed, és figyelj a feléd érkező hatásokra! Ha van kapcsolatod, és az gyenge lábakon áll, akkor itt az alkalom arra, hogy kiengeszteljétek egy kicsit egymást.

Ez a hétvége jól telik számodra, hiszen lesznek pozitív gondolataid, adódik alkalom a jövőd tervezgetésére, s örömmel, mosollyal, meg egy kis izgalommal várod már a hétfőt. Addig pedig pihenj, de ez nem azt jelenti, hogy csak a lábadat kell lógatnod! A házimunkával vagy otthoni feladataid elvégzésével eltelő szombat délelőtt után mozdulj ki valamerre, szórakozz, táncolj, ismerkedj, utána pedig vasárnapra jöhet a nyugalom és a csend. A hét utolsó napja igazán kedvező lesz számodra, a vonzerőddel pedig levehetsz valakit a lábáról. Most előrukkolhatsz olyan igényekkel is, amelyekről eddig mélyen hallgattál. Fogalmazd meg magadnak, hogy mire vágysz igazán, mert most teljesülni fog.

A hétvége kissé nehézkesen kezdődik, a kedélyállapotod nem a legjobb, de szerencsére csak azért, mert kimerültél a dolgos hétköznapok során, s szíved szerint semmit nem csinálnál. A szombat délelőtt folyamán szinte mindent nyűgnek fogsz megélni, és jól megmondanád a magadét valakinek. Ezt ne tedd! Ne éld ki magad a becsmérlésben, inkább mosolyogj, mert akkor ezt fogod visszakapni a környezetedtől is. Kerüld a vitás helyzeteket, fektesd bele energiáidat valami hasznos dologba! Talán nehéz lesz, de ne végy tudomást más emberek hibáiról, és azt élvezd, ami jó. A rossz, a negatív és a kevés szavakat töröld ki a szóhasználatodból.

Szinte mindegy, hogy milyen napot mutat a naptár, te lazítás helyett megállíthatatlanul pörögsz, s valamibe feltétlenül bele akarsz kezdeni. Ha már nem bírsz nyugton maradni, akkor valami olyat keress magadnak, ami nem munka, és nem is valami kötelesség, hanem egy vágy, egy álom a magánéleted szépítésével, boldogabbá tételével kapcsolatban. Persze azért ne ess át a ló túlsó oldalára, próbáld megtalálni a középutat! Fontos volna a pihenés, lazítás is, hiszen ilyenkor töltődsz fel a következő hétre. Ha sikerült megvalósítanod a nagy álmodat, akkor iktass be egy jó nagy sétát egy barátoddal vagy a pároddal.

Egész héten csak dolgoztál, futkároztál föl és alá, hogy minden függőben lévő dolgot el tudj intézni a békés, nyugodt hétvége reményében. Alkalomadtán még mások dolgait is irányítottad, így jogosan követeled magadnak az idillt, a kiegyensúlyozottságot. Meg is fogod kapni, ami egy égi ajándék lesz számodra, s teljes mértékben kedved szerint fog eltelni az egész hétvége, feltéve, ha nem vállalsz be valami pluszfeladatot. Ha valaki a saját problémáinak a megoldását akarja rád tukmálni, arra legyen a válaszod egy határozott nem. Mondj le minden olyan programot, ami nem pihentető, és nem tölt fel energiával. Kizárólag a lazítást tartsd a szemed előtt!

Bolondulni fogsz ezért a hétvégéért, ugyanis minden egyes percét te irányíthatod, s pont az fog történni, amit szeretnél. Végre kiélheted magad, lesz időd és kedved beszélgetni, információt hozni-vinni a rokonok, a barátok, sőt akár az új barátok közt, sőt még olyan hírek is eljutnak hozzád, amelyek segíthetnek egy régi, függőben lévő témán átlendülni. Merd kimondani őszintén azt, ami bánt, ami idegeskedést okoz, hiszen csak így kaphatsz megfelelő tanácsokat másoktól. Az égi állások most kimondottan kedveznek az új emberi kapcsolatok kialakításának! Figyelj oda arra, hogy kinek mit mondasz, mit ígérsz, később pedig ne felejtsd el ezekhez tartani magad.

Itt a hétvége, s neked a munkán jár az eszed? Most ne ezzel foglalkozz, inkább próbáld meg jó messzire elkerülni. A szakmai kérdéseket úgysem tudod hétvégén megoldani, ezért ne is foglalkozz most velük. A következő két nap fantasztikusnak ígérkezik, ne rontsd el azzal, hogy nem örömteli programokon veszel részt, hanem szomorkodsz, vagy már a jövő hét kihívásai után szaladsz. Pihend ki magad alaposan, nyugodtan aludj picivel tovább, mint máskor. Ne főzz, hanem rendelj valamit, vagy menj el étterembe! Minden lelkiismeret-furdalás nélkül feküdj le az ágyra vagy a kanapéra, és a legnagyobb nyugalommal vesd bele magad a semmittevésbe. Ha állandóan agyalsz és leterheled magad szellemileg, azzal csak magadnak ártasz. A munka megvár!

Ez a hétvége tele lesz érzelemmel, amelyre a szíved és lelked vágyik, s nemcsak igényled, hanem adod is a pozitív örömöt másoknak. Éppen annyit fogsz kapni, mint amennyit magad is adni fogsz, hát ne légy kicsinyes, a figyelemért és a törődésért meg kell dolgoznod! Ezen a hétvégén a következő három szón legyen a hangsúly: szerelem, szabadság és egymásra figyelés. Ezek nélkül hiányérzeted lenne, ezért minden lépésed során ezek vezéreljenek. Ne lepődj meg azon, ha az érzelmekre való igény vasárnap sem múlik el, sőt még hétfőn is a befolyása alatt leszel. Ámor nyila célba vesz, ha egyedülálló vagy, most nem menekülhetsz, ha kapcsolatod van, akkor élvezd ki az együttlétet.

A héten nagyon el voltál havazva, sokat dolgoztál, nem húztad ki magad a közös vagy a nehéz feladatok alól, de az új kihívások is hozzátettek ahhoz, hogy az energiakészleted alaposan megcsappanjon. Így a hétvége egyik alapvető része, hogy feltöltődj, s olyan emberekkel vedd magad körbe, akik inkább adnak, mintsem elvesznek. Lesz most alkalmad arra is, hogy változtasd, szépítgesd egy kicsit az otthonodat, a környezetedet, ugyanakkor magaddal is törődj. A munkát felejtsd el, s foglalkozz a családoddal, a magánéleteddel. Ha tanulsz, most érezhetően jól fog az agyad, s könnyen megjegyzel mindent.

Már a péntek estéd sem telt el rosszul, de a szombat reggel még jobban fog majd indulni. Friss, energikus vagy, vágysz egy jó programra, amiből a testmozgás sem maradhat ki. A számításaidnak megfelelően kezdődik el a hétvége, sokat mosolyogsz, jól érzed magad a bőrödben, élvezed az emberek társaságát, így a folytatásban sem lesz hiba, tele lesz izgalmakkal, pörgéssel és érzelmekkel. Sőt még valamilyen meglepetés is vár rád, de erről egyelőre nem árulhatunk el többet, majd meglátod, mire készülnek szeretteid! Légy türelmes, hiszen ami késik, az nem múlik. Ha mostanság valakinek valamivel kapcsolatosan ígéretet tettél, azt ne felejtsd el teljesíteni.

A hétvégén kiegyensúlyozott leszel, most senki és semmi sem tud kihozni a sodrodból, kivéve akkor, ha valamilyen irtó nagy bűnt követnének el veled szemben. Képes leszel a kis dolgoknak is örülni, ez pedig nem csak erre a hétvégére, hanem az elkövetkezendőkre is érvényes lesz, s harmóniával, nyugalommal tölt el. Most olyan ügyeket is elrendezel, amelyeket már régóta halogatsz, beszélgetsz családoddal, szomszédjaiddal. A szombati napot egy még pörgősebb vasárnap követi, az otthoni ücsörgés nem lesz vonzó számodra, inkább kimozdulnál, futnál, mozognál, ami jót fog tenni neked. Hívj magaddal valakit, akivel már régen voltatok együtt, és lenne is miről beszélgetnetek!

A hétvégén mindenre kíváncsi leszel, mindent megnézel magadnak, izegsz-mozogsz, élvezed az élet apró örömeit. Ebben a két napban nem fogsz vágyni a zajra, a nagy és hangos bulikra, kerülni fogod a felhajtást, sokkal inkább a csend és a nyugalom az, ami célként lebeg a szemed előtt. Most valahogy nehezen tudnak követni a barátaid, szeretteid, nem ezt az énedet ismerik. Az igaz, hogy kedvelik a sokoldalúságodat, a változatosságra való készségedet, de hiányolják a tüzességet és hevességet belőled. Mondd el nekik, hogy nem vagy mindig ilyen, de most pont erre vágysz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.