Heti horoszkóp (október 24–30.) – Élj a lehetőségekkel, és csinálj valami fantasztikusat!

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számtalan érdekes lehetőséget és kihívást tartogat a hét valamennyi csillagjegynek, csak rajtuk áll, melyiket ragadják meg. Bárhogyan is döntenek, mindig önmagukat és saját céljaikat állítsák előtérbe – így biztosak lehetnek a sikerben.

Ezen a héten több olyan hatás fog érvényesülni, ami nem lesz túl kellemes. Próbálj meg optimista maradni, és találd meg a nehézségek között az apró örömöket. A hét legelején több idődbe és energiádba fog kerülni, hogy néhány feladatot elvégezz, ez azonban arra ösztönözhet, hogy új terveket, elképzeléseket dolgozz ki, amelyek a későbbiek folyamán lerövidíthetik a munkafolyamatokat. Jó ötleteid lesznek, amiket gyorsan a saját hasznodra fogsz fordítani. A kommunikáció is akadozni fog, sokszor el fogtok beszélni egymás mellett családtagjaiddal és kollégáiddal. Ha úgy érzed, a mondandód nem talál megértő fülekre, akkor próbáld meg másképp, más stílusban értésükre adni. A hét közepén változás áll be, minden jóra fordul, fokozódni kezd az érzelmi életed, lelked megnyugszik, és kirobbanó formában leszel.

Ezen a héten csak akkor érhetsz el komoly eredményeket, ha teljes mértékben önmagadat adod, a saját akaratodat érvényesíted, és nem másoknak akarsz megfelelni. A vágyott cél a te kívánalmad legyen, és a hozzá vezető utat is magad járd végig. Így, ha éppenséggel kudarcot vallasz, tisztában leszel azzal, hogy ezt kizárólag magadnak köszönheted, és rá fogsz jönni a probléma okára is. Motiváljon az a tudat, hogy képes vagy elvégezni minden kitűzött feladatot, de a saját szabályaid betartásával. Ne hagyd, hogy bárki lebeszéljen bármiről is! Ha beleesel abba a hibába, hogy háttérbe szorítod az akaratodat, akkor az azt jelentené, hogy lemondasz a céljaidról, és a környezetedben lévők visszaélhetnek ezzel. Aki ismer és szeret téged, az olyannak kedvel, amilyen valójában vagy.

Az élet egyik nagy mondása az, hogy éppen annyit kapsz, amennyit magad is adsz. Erről a dologról ezen a héten képes leszel megfeledkezni, ami miatt olykor-olykor még egoistává is válsz mások szemében. Viszont te nem így méred fel a helyzetet, hisz az elmúlt hetekben többször feláldoztad az idődet és energiádat más emberek céljai érdekében ahelyett, hogy a sajátjaidat tartottad volna szem előtt. Mondd ki, ami épp megfogalmazódik benned! Igenis lehetsz kicsit önző, és okos gondolat, ha végre nem mások útját simítgatod, hanem a sajátodat próbálod a helyére tenni. Az égi állások igen vegyesek lesznek, akad köztük negatív és pozitív is, így akár konfliktusok, viták is kialakulhatnak körülötted, de bölcs egyezséggel mindent kezelhetsz.

A heti bolygóállás igazán kedvező lesz számodra. Szó szerint kellemes a lelkednek, és végre lesz alkalmad a sok munka és családi elkötelezettség mellett önmagaddal is foglalkozni. Kitárul előtted egy olyan ajtó, ami a művészetekhez visz közelebb: menj színházba, kiállításra, hangversenyre, vagy alkoss otthon valami szépet, kreatívat. Hagyd, hogy kitombolja magát a kreativitásod és az alkotókészséged! Jókedvre derítheted a környezetedet, és talán a családod vagy a barátaid is segítségedre lesznek valamilyen álmod, célod megvalósításában. Többször fogsz előhozakodni különös ötletekkel, érdekes javaslatokkal, és biztos lesz olyan, aki nagyon tiltakozni fog ellene, de te ne hagyd magad semmiről sem lebeszélni.

Vágj bele az óriási kalandba, ne várj csodára, mert az nem fog magától jönni. Te teremted meg a jó és kellemes dolgokat, lépj a tettek mezejére kedved szerint! Ez a hét nagyon pörgős lesz, ugyanakkor egy régóta vágyott, titkos álmod kivitelezésének kedvez Jupiter és Szaturnusz is! Nagy az esély arra, hogy a jól megalapozott tervek mind megvalósíthatókká váljanak, habár megeshet, hogy valamilyen előrelépéshez segítséget kell kérned. Ne kezdj el megoldásokon agyalni, ha tisztában vagy azzal, hogy ott a kulcs hozzá mások kezében. Kérj tanácsot, segítséget, hiszen több szem többet lát! Ha összeteszitek, amitek van, az eredmény sem fog elmaradni. Gondold végig a lehetőségeidet, töltsd fel energiakészleteidet, és csinálj valami fantasztikus dolgot!

Ez a hét igen meghatározó lehet számodra, ugyanis, olyan élethelyzetekbe kerülhetsz, amelyek megkövetelik, hogy változtass meg bizonyos dolgokat, különben a sikerek odébbállnak. Csak figyeld az égi jeleket, és ne légy strucc, aki homokba dugja a fejét! Lesznek kevésbé kellemes helyzetek, amikor a jól megszokott lépéseket tennéd meg, de most új dolgokat kell kipróbálnod. Lehet, hogy az eddig tökéletesen működő fogaskerekek alkalomadtán beakadnak, ugyanakkor magukkal hozzák a tanulás lehetőségét, ami a fejlődést jelenti számodra. Az igaz, hogy mostanában jóval többet dolgoztál, tanultál és tettél másokért, mint amennyi elvárható lett volna, de továbbra se lazíts, inkább haladj előre.

A múlt hét eléggé leterhelő volt, habár a hétvégén kipihenhetted magad, feltöltődhettél energiával, így ez a hétkezdet nem lesz kezelhetetlen. Óriási lendülettel fogsz neki a feladatok elvégzésének, és az új kihívások sem rémisztenek meg. A gond és a stressz most távol marad tőled, ezért képes leszel mosolyogni, még a felmerülő gondok megoldása közben is. Mozgalmas, pörgős, dolgos, mélyreható napok következnek, otthonodban és a munkahelyeden is lesz mit csinálnod. A hét közepén a tennivalók a fejed tetejéig fognak érni, de most nem vágysz a lazsálásra, sőt, akár néhány extra munkát is elvállalsz, és kollégáid vagy a családod segítségére sietsz.

A héten az érzelmek terén egy kis kavarodásra kell számítanod, mert nem minden alakul a tervezettek szerint, ami nem a gondolataidat zavarja össze, hanem a lelked békéjét borítja fel. Azonban, ha képes leszel valamelyik este csendben leülni és végiggondolni mindent az elejétől a végéig, akkor hamar rá fogsz jönni, épp magadnak köszönheted ezt a káoszt, nem pedig másoknak. Ezen a héten szokatlan módon akarod kimutatni, aztán pedig ki is mondani a gondolataidat. Törekedj a jó és diszkrét kommunikációra, ne titkold el, hogy mi rejlik a szívedben, lelkedben, mit szeretnél adni és visszakapni. Buzgalmad nem mindig talál megértő fülekre, ezért néha úgy fogod érezni, mintha csak a falnak beszélnél. A hétvége alkalmat adhat a mély beszélgetésekre.

A hét eleji égi hatások alaposan összekavarják a gondolataidat, és mindaz, amit a múlt héten elterveztél, szinte jelentőségét veszti. Lehet, hogy ezt jelnek kellene venned, ami arra akar rámutatni, hogy kezdj bele valami újba? Légy résen, és figyeld meg, vedd észre időben, hogy több alkalommal is helytelen oldalról közelíted meg a feladataidat vagy az emberi kapcsolataidat. Tartsd szem előtt azt, hogy nincs szükség mások befolyásolására ahhoz, hogy valamiben elismert lehess. Hagyd, hogy azért tiszteljenek és szeressenek, aki igazából vagy, és amit eddig elértél. Ha valamilyen önző ok miatt akarsz valakit magad mellé állítani, azzal csak saját magadnak árthatsz, és még a beléd vetett bizalom is meginoghat. Ezt inkább kerüld el, hiszen te sem viselnéd el, ha az emberek három lépés távolságot tartanának tőled!

Ezen a héten olyannyira jól fognak alakulni a dolgok, hogy eleinte mindenben a hátsó szándékot és a trükköt keresed. Egyszerűen nem akarod elhinni, hogy az égiek a te javadat szolgálják. Örülj annak, hogy semmi nem ronthatja el fantasztikus hangulatodat, aminek egyik alapja az, hogy sikerült tökéletesen feltöltődnöd az előző hétvégén! Egész héten kitartóan jó lesz a kedved, az elégedettség beköltözik a lelkedbe. Elemedben leszel, tele erővel, energiával, tettrekészséggel, lendülettel, motiváltsággal, eltántoríthatatlan vagy, és kitartóan törekszel egy régi célod elérése felé. Bármibe is fogsz bele, az nagyszerűen alakul, sikerre vágysz, és meg is tudod magadnak szerezni azt, amit korábban kiszemeltél magadnak! Jupiter extra támogatást biztosít neked, amit nem érdemes kihagynod.

Vedd kezedbe az irányítást, ugyanis most hiába vársz másokra! Ne fecséreld az idődet arra, hogy csapatban dolgozz, ez a hét kimondottan kedvez az egyedüllétnek, a magányosan megalkotott, nagyszerű végeredményű feladatoknak. A hét első fele igazán kellemesen és dinamikusan alakul, a lehetőségek száma a többszörösére nő, már a múlt héten is érezted, hogy a sors neked kedvez. Viszont most az a különbség, hogy senki nem akarja megnehezíteni a dolgodat vagy keresztbe tenni neked. Számos pozitív hatás ér, a munkád, a magánéleted terén is láthatatlan segítség érkezik. Tisztán fogod látni a helyzetedet, és még olyan kérdéseidre is választ fogsz kapni, amelyeket fel sem tettél magadnak vagy a külvilágnak. Pénzügyekben is javulást fogsz tapasztalni, és bármit teszel, azt sikerrel véghezviheted!

Az ősz és a borongós idő nincs igazán a kedvedre, de szerencsére csak hétfőn tud visszahúzni a munkádban, keddtől ismét lendületbe jössz, és dupla annyi feladatot tudsz elvégezni, mint máskor. Ezzel az aktivitásoddal, élénkségeddel többeket le fogsz tudni nyűgözni, habár a legfőbb ok, amiért ennyire pörgősek lesznek a hétköznapok, hogy hamarosan itt a hétvége, s ezért több teendő jut a munkanapokra. A jókedved töretlen lesz, és az új kihívások egyenesen eksztázisba hoznak. Csütörtök estére eléggé elfáradsz, de még ez sem hangol le. Lehet, hogy testileg és lelkileg is kimerültnek fogod érezni magad, viszont vasárnapra már teljesen feltöltődsz, és már a következő hét reményekkel teli lehetőségei töltik ki a gondolataidat.

Teremtsd meg saját magadnak a lehetőséget! Októberi pénzhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20160920-a-life-hu-oktober-havi-penzhoroszkop.htmlMindenki a maga szerencséjének a kovácsa – tartja a mondás, ami remekül jellemzi október havát pénzügyi téren. Bár fontos az önzetlenség, most mégis inkább a saját fejlődésedre, ezáltal pedig pénztárcád gyarapodására kell koncentrálnod. HoroszkópOrigoMelyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Merd kimondani, hogy mire vágysz – Októberi szerelmi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20160920-a-life-hu-oktober-havi-szerelmi-horoszkopja.htmlTöbb szenvedély, romantika, esetleg egy komolyabb lépés az elköteleződés felé? Októberben minden adott lesz ahhoz, hogy magadhoz vonzd azt, amiért már olyan régóta áhítozol. Ám ne feledd: nem elég kimondanod, a kapcsolatokért ugyanis tenned is kell. Ha mindezt szem előtt tartod, minden lehetséges lesz. Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Mi vár rád októberben? Horoszkópod eláruljahttp://www.life.hu/horoszkop/20160919-a-life-hu-oktober-havi-altalanos-horoszkopja.htmlSok csillagjegynél okozhat kisebb-nagyobb galibákat október hava, ám semmi esetre sem szabad megijedni: ha sikerül átugrani az elénk kerülő akadályokat, garantáltan elégedettek leszünk. Horoszkóp--Álomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.