asztrológia általános horoszkóp havi horoszkóp November ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagy terveknek és döntéseknek kedvez most november hava, és hála a kedvező csillagállásoknak, szinte valamennyi jegy véghezviheti tervét, ha kellően körültekintő és szorgalmas. Most nem érdemes lazsálni!

Az igaz, hogy jól alakulnak és haladnak előre a dolgaid, a nagyszerű ötleteidet hasznosítani is tudod, de most sem vagy teljes mértékben elégedett magaddal, és a sok áldozatot kívánó, pozitív eredményekkel. A pénzügyek most nem nagyon érdekelnek, de nem is kell velük túl sokat foglalkoznod, mivel a hónap közepén egy kisebb, de váratlanul érkező bevétel ütheti a markodat. November végén számítanod kell néhány összetett feladatra, bonyolult helyzetre. Most senkinek se adj kölcsönt, és ne fogadj azonnal a bizalmadba senkit sem. A hónap legvégén még a szerelem is bekopogtathat az ajtódon – hogy ki mered-e nyitni, csakis rajtad múlik.

November eleje sok kalandot, fordulatot ígér, új ismeretségekre tehetsz szert, amelyekből akár még hasznod is lehet, nemcsak erkölcsileg, hanem pénzügyileg is. A hónap közepe alkalmas lesz új tervek megvalósítására. Érdemes lenne kihasználnod ezt a lehetőséget! Az emberi kapcsolataid főként a hónap elején mutatnak összhangot és zökkenőmentességet. Aztán a hónap közepe egy igen érdekes helyzetet eredményez, akár új szerelem betoppanását is hozhatja számodra ez az időszak. Minden rejtett és nyílt vágyad, álmod beteljesülhet, ne légy túlságosan makacs, önfejű. Ha ezt szem előtt tartod, ez a kapcsolat meglepően tartóssá válhat. Gondold végig, hogy mi számít fontosnak.

Karriereddel vagy saját vállalkozásoddal, esetleg tanulmányaiddal összefüggésben nagyon találékony, sőt alkalmanként dörzsölt leszel, amivel sikeres lehetsz egészen november közepéig. Viszont lesz néhány olyan ember, akik nem tétlenkednek azon ügyködni, hogy jó néhány akadályt gördítsenek eléd a 16-a utáni napokon. Légy résen! Nem mindenki az, aminek mutatja magát. Az új ötletek kivitelezéséhez a november 22. utáni időszak fog a leginkább kedvezni, habár ugyanebben az időben a családi ügyek is több figyelmet és energiát igényelnek. A hónap közepén a szinglik váratlan körülmények közepette párra lelhetnek.

Mint a Rák csillagjegyről nagy általánosságban elmondható, alapos, előrelátó, körültekintő személy vagy, amit a barátaid és a családod is garantáltan tudnak igazolni. Azonban, november folyamán mégis nagy a veszélye, hogy valaki könnyedén a csőbe húz, rászed, avagy félrevezet téged. Éppen emiatt a megszokottnál légy sokkal, de sokkal figyelmesebb, akár még bizalmatlanabb is, hiszen nem tudhatod, hogy mikor érkezik ez a kellemetlen energia. A jó hír az, hogy a hónap második felében kedvezőbben alakulnak a dolgaid, ugyanis bármibe kezdesz bele, azt tuti biztos, hogy eredményesen zárod. Az egyedülállóknak a 18-a utáni időszak fog inkább kedvezni, ezért járjanak nyitott szemmel!

Olyan sok a munkád, feladatod, hogy még a fejed búbja sem látszódik ki belőle. Az igaz, hogy nemcsak kötelességből dolgozol és/vagy tanulsz, viszont a hónap közepén már nyugodtan elmondhatod, hogy megérte azt a rengeteg erőfeszítést, amit beletettél. A munkádat sikerrel zárhatod, amelynek meglesznek az erkölcsi és anyagi vonzatai is. Ha ilyen jól hoztad a formád, a hónap végén megérdemled azt is, hogy pihenhess, kikapcsolódj kicsit. November 10-től még pozitívabb hatások érkeznek. A hónap végén a legjobban fog alakulni a párkapcsolatod, ha azonban még nem találtad meg az igazit, akkor járj nyitott szemmel, mert a legváratlanabb pillanatban toppanhat be az életedbe.

Ebben a hónapban igen jelentős bolygómozgások figyelhetők meg, amelyek igen erőteljesen befolyásolják majd a mindennapjaidat. Ennek következtében annyi felé kell menned, oly sok ügyet kell intézned, hogy egyszer csak elveszted a fonalat, a koncentrációd csökken, ezért érdemesebb lenne a komolyabb döntéseket elhalasztani. Jobban tennéd, ha inkább pihennél, hiszen szükség lesz rád otthon és a munkahelyeden egyaránt. Több ember várja, hogy segíts nekik, támogasd őket a problémáik megoldásában. A hónap utolsó napjaiban főként a magánéleted kerül előtérbe. Összességében legyél a megszokottnál is bizalmatlanabb az ismeretlen emberekkel szemben, mert kihasználhatják a jóindulatodat, a jólelkűségedet. A szeretteidnél azonban ne spórolj, légy velük nagylelkű!

Egy igen mozgalmas, pörgős, eseményekkel teli hónap következik. Az első napokban teljes mértékben a tanulás vagy a szakmai előrelépésed fog lekötni, illetve azoknak az ötleteknek a megalkotása, létrehozása, amelyek akár otthoni vitákhoz is vezethetnek. Mázlid lehet, mert egy olyan támogatót sikerülhet magad mellé állítanod, aki támogat a terved kivitelezésében, és hosszú távon egyengeti az utadat. Semmiképpen se hagyd, hogy bárki lebeszéljen a terveid megvalósításáról! A hónap vége olyan pozitív meglepetéssel - nagy eséllyel anyagiakkal - szolgálhat, amivel nem számoltál. A hab a tortán, hogy egy régi ismerőssel, baráttal való hirtelen találkozás felkavarhatja az érzéseidet.

A hónap legelején kialakuló családi viták, veszekedések nagyon gyorsan megoldódhatnak, habár érdemes az első napokban még óvatosnak, körültekintőbbnek lenned a megszokotthoz képest. Ne sérts vagy bánts meg senkit, még akkor sem, ha éppen lenne rá okod, hogy visszavágj. Hidd el, hasonló helyzetben te sem díjaznád ugyanezt. Ha dolgozol, a hónap vége felé - egész pontosan 24-től – hosszú távú és igen kedvező lehetőségekre számíthatsz, amiket kár lenne kihagynod. Használj ki mindent, ami csak adódik. A szerelmi életed szintén jól alakulhat, november 22. után minden beindulhat, hála a Vénusznak, amely melletted fog állni, és minden lépésedben támogatni fog.

November közepéig úgy tűnhet, hogy a nyugalom és a békesség tölti ki a mindennapjaidat, viszont 22-ét követően hirtelen nagy sürgés-forgás veszi kezdetét a hónap hátralévő részében. A csillagok remek lehetőségeket ígérnek: népszerű leszel az emberek körében, amit kár volna, ha nem használnál ki. Szerezz új ismeretségeket, barátokat, hiszen a jövőben ezek nagy hasznodra lehetnek. Most szinte bárkit levehetsz a lábáról, és akár tartós, hosszú távú kapcsolatot is létesíthetsz - legyen ez üzleti, baráti, vagy akár szerelmi viszony. Használd ki ezt a talán soha vissza nem térő alkalmat, és fordíts mindent a saját hasznodra. Ne félj attól, hogy picit önző légy, most a saját érdekeidet kell nézned!

A hónap első napjaitól kezdve használd ki az ideális bolygóállásokat a tanulásod, a munkád vagy akár a magánéleted fellendítésére, kivirágoztatására. Nyugodt lehetsz, mert amit most elsajátítasz vagy véghezviszel, az nem fog kárba veszni. November második felének történései, lehetőségei hosszú távra megalapozhatják a sikereidet, pozitív hírnevedet. Még az sem kizárt, hogy valamilyen külföldi út, esetleg költözés esélye tárul eléd. A diadal évekig elkísérhet, még a problémáid is megoldódhatnak, s a pénzügyi dolgaid rendeződhetnek. Ez egy nagyon szerencsés időszak az életedben, amit élvezz ki, amíg csak van rá módod!

Ugyan ősz van, de ez ne adjon okot arra, hogy elkomorodj, ugyanis egy nagyszerű időszak kopog be hozzád novemberrel együtt. Most jött el a változás ideje számodra, használd ki ezt és a feltárulkozó lehetőségeidet. Azok az átalakulások, amelyek ebben a hónapban történhetnek veled és körülötted, legalább két évre meghatározóak lehetnek az életedben, ezért nem lenne helyén való, ha pont most folytatnál struccpolitikát. A változások nagyrészt pozitív irányúak, különösen a hónap elején és közepén, csak arra kell odafigyelned, hogy ki ne használják a jóhiszeműségedet. Míg a hónap eleje főleg az anyagiaknak kedvez, addig a közepén a szerelmi sikereidre lehetsz büszke.

Egy igazán szuper hónapnak nézel elébe, ugyanis eljött a te időd, s ez pont azt jelenti, hogy tilos lábat lógatni! Ha sikert szeretnél elérni, akkor azért most is meg kell dolgoznod. Ha lazításra és kikapcsolódásra vágysz, akkor a hónap eleje inkább erre lesz alkalmas. Viszont november közepének sokat ígérő bolygóállásait kár volna elfecsérelni lazsálásra, semmittevésre, szórakozásra. Karrierben, tanulásban új fejezet kezdődik most, ami évekre megalapozhatja a céljaidat, s az ezzel együtt a sikereidet is. Sőt most még a nagy szerelem is betoppanhat hozzád.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.