Szerelmi előrejelzés novemberre: mi vár rád ebben a hónapban?

asztrológia szerelmi horoszkóp havi horoszkóp November ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy hűvösödik odakint az időjárás, úgy pezsdül fel a jegyek szerelmi élete. A szingli Bikák most már végképp nem menekülhetnek el az érzelmek elől, a Rákok legyenek nyitottak, és ismerkedjenek bátran, a Vízöntők pedig változtassanak, hogy változhassanak. Nézd meg, neked mit tartogatnak a csillagok szerelmi téren novemberre!

Páros: kívánatos, szexis és energiával teli leszel. Éld meg a nőiességedet, ne félj megmutatni rejtett vágyaidat, álmaidat, a titkos fantáziádat pedig hagyd szárnyalni! Élj a lehetőséggel, hogy valami újat tudsz megmutatni magadból. Ne feledd: a párod komoly lehetőséget kapott a sorstól, hogy veled lehet.
Páratlan: a Vénusz lelkesítő energiákkal vesz körbe, de cselekedni nem képes helyetted. Az legfőbb feladatod megérteni azt, mi az, amit eddig nem tettél jól. Helyezd lejjebb a mércét, változtass az elvárásaidon, hiszen valami miatt nem sikerült még párra lelned. Lépj ki a komfortzónádból!

Páros: érzelmek terén ideig-óráig összekavarodnak a szálak, egy megmagyarázhatatlan aggály okozhat benned némi nyugtalanságot. Az ezeket az aggodalmat keltő gondolataidat először nem mered elmondani kedvesednek, pedig nincs rá okod. Beszélj róluk bátran, mert ez fog nyugalmat hozni neked.
Páratlan: vége az egyedülállóságnak, viselkedj kalandvágyóbban, légy nyitottabb és befogadóbb a férfiak közeledésére! Ha most engedsz a csábításnak, akkor biztos lesz a sikered. Ne menekülj el a szerelem elől, ha kopogtat az ajtódon.

Páros: lélekemelő pillanatokkal lep meg a sors, az intimitás új formáit ismerheted meg. A párod a tenyerén fog hordozni, szeretete, rajongása folyamatosan feltölt téged. Minden óhajodat és sóhajodat lesni fogja, és mindent megtesz azért, hogy teljesítse a kívánságaidat.
Páratlan: ideje kiverni a fejedből azt a hibás mondatot, hogy jobb egyedül, mert akkor nem kell tartanod attól, hogy pórul jársz. A szerelemmel és párkapcsolattal együtt járó pozitív érzések, gondolatok hiányoznak az életedből. Ismerd ezt be, és engedj végre a csábításnak!

Páros: a hónap első harmada kicsit egyhangúra sikeredhet, mivel a munkád jobban lefoglal, mint amennyire szükséges lenne, így könnyen megeshet, hogy nem fogod tudni sem magadat, sem szerelmedet a középpontba helyezni. 21-e után kiderül, hogy a szerelmetek mennyire tartós.
Páratlan: megnyílik egy kis ajtó, amin a szerelem szép lassan belopódzik az életedbe, és csak rajtad múlik, hogy mennyire leszel gyors és nyitott erre a tényre. Egy új társaságban fogod megismerni a párod, ha éppen munkahelyváltásban vagy, akkor az is jó alkalom lehet erre.

Páros: feltehetőleg te is érzed, hogy akad pár kérdőjel az életetekben, s ha tisztán akarsz látni, akkor rendezni kell ezeket a kérdéseket. Ne halogasd! A kedvesed zárkózottságát neked kell feloldanod. Légy bátran furfangos, vess be minden női fondorlatosságot, és ösztönözd őt is a cselekvésre!
Páratlan: az égiek figyelnek arra, sőt megóvnak attól, hogy belefuss valamilyen csapdába. Ne higgy a nagy és szép ígéreteknek, nehogy egy viszonzatlan szerelem összetörje a szívedet még november elején. Próbálj józanul tekinteni a lehetőségeidre, s lásd meg azt, aki csendben vágyakozik rád.

Páros: mindenféle szempontból légy méltó önmagadhoz. Tűz, szenvedély és egy kis féktelenség összeolvadásával bármit elérhetsz! Nyújtsd a maximumot, amihez szerencsére megvan hozzá a befogadó, másik oldal is. Ugyan sok figyelmet, odaadást igényelnek a mindennapok, de a siker nem marad el!
Páratlan: megteheted, hogy struccpolitikát folytatsz, s nem vagy hajlandó észrevenni a világ felől érkező izgalmas, szerelmi impulzusokat, de tudod, hogy ez valójában helytelen megoldás. Nyisd ki a szemed! Vedd észre, hogy bizony akad jó néhány helyes fickó körülötted, akik szívesen randiznának veled.

Páros: a szívügyeid átalakuláson mennek keresztül, amitől ne riadj meg, mert nagyon kellemes folyamat lesz. Tudnod kell, hogy ez a hónap a nagy döntések ideje, és előnyöd fog származni a bátorságodból. Az tény, hogy sok a kérdés, de hidd el, épp úgy lesz jó, ahogy azt elhatározod.
Páratlan: egy olyan szerelem érkezik most hozzád, ami azon nyomban levesz a lábadról, magasba emel, elkápráztat, tartósságot ígér. Olyasvalakit ismersz meg, aki komoly kapcsolatot akar, aki nem köntörfalaz, ugyanakkor őszinteséget vár el. Vajon meg tudsz felelni az elvárásainak?

Páros: párod nyitott a javaslataidra? Ez azért jó, mert klassz ötletekkel tudsz előhozakodni, hát mondd el neki, hogyan és min szeretnél változtatni. Örülni fog ő is, ha új energiákat viszel a mindennapokba, főként a szex, no és persze az érzelmek terén.
Páratlan: nyisd ki végre a szemed, emeld fel a fejed, mosolyogj, csak így mutathatod meg a vonzó arcocskádat a párkereső férfiaknak. Vegyél fel egy olyan ruhát, ami eddig talán idegen volt tőled, újítsd meg a kinézeted, mert hidd el, hogy szükséged van ilyen jellegű átalakulásra!

Páros: a hónap első felében érzelmi életed átmenetileg zavarossá válhat, adódhat köztetek némi feszültség, de te nagyon okos leszel, mert átadod kedvesednek az irányítást és a döntés lehetőségét. Ezáltal megnyugszik, s azt érzi, hogy ő az úr a háznál.
Páratlan: az égi konstellációk eleinte megnehezítik a párkeresést, sok randi és flört után sem érzed azt, hogy bárkit el tudnál magad mellett képzelni. Viszont ami késik, az nem múlik! November utolsó harmadában csak hagyd magad sodortatni az árral, most bármi megtörténhet.

Páros: mérhetetlenül békés, nyugodalmas időszakot jelez november hava, ha izgalomra vágysz, akkor neked kell a tettek mezejére lépned. Biztos megtalálod a módját annak, hogy jól érezd magad a párod közelében. Ha éppen konfliktusba bonyolódtok, akkor azt próbáljátok meg mihamarabb megoldani.
Páratlan: fáradhatatlanul keresed a másik feled? Ne add fel, a helyzeted nem reménytelen. A hónap eleje inkább a nyugalom és a vágyakozás időszaka, ám a 21-e utáni napokra más vonatkozik. Könnyen megeshet, hogy egy kolléga, egy régi barát vagy a szomszéd srác próbál majd közeledni feléd.

Páros: érzelmi életed izgalmak, kalandok tömegét rejti, tele leszel energiával, tudsz mosolyogni, s ez már bőven elég lesz ahhoz, hogy kedvesed kitartson melletted. Abban biztos lehetsz, hogy szereti a vidámságodat, jókedvedet. Ha akad néhány ötleted arra, miként dobjátok fel a kapcsolatotokat, éljetek velük!
Páratlan: a magány kifejezést azonnal töröld a szótáradból, a fejedből és mindenhonnan. Eljött az ideje annak, hogy gyökeresen változtass az életeden, ehhez nyitnod kell a világ felé, az emberek irányába, át kell alakulnod, és igent kell mondanod mindenki meghívására. Közeledik az igazi, készülj fel rá!

Páros: ha tele vagy pozitív érzésekkel, akkor ne kezdj el hezitálni. Ne kételkedj se magadban, se a kapcsolatodban! A legfontosabb, hogy mutass valami újat a szerelmednek. Ne ess abba a hibába, hogy ő már csak a tiéd, és semmit nem kell tenned a megtartásáért.
Páratlan: mozdulj ki a négy fal közül, újulj meg, és menj ismeretlen emberek közé! Ha bátor, merész, és egy kicsit még vagány is leszel, akkor a férfiak is sok érdekességgel szolgálhatnak neked. Csatlakozz egy idegen baráti társasághoz, és mondj igent minden egyes randira, amire invitálnak téged.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.