Csodás percek, örömteli események: ezt hozza a hétvége - Horoszkóp (november 19-20.)

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csupa testi és lelki feltöltődést ígérő energiákat ígér a következő két nap. A Bikák most jobb, ha hagyják magukat sodortatni az árral, a Vízöntők keressék a fiatalabbak társaságát, az Oroszlánok pedig tegyenek eleget a kötelezettségeiknek, hogy utána átadhassák magukat a hétvége örömeinek. Horoszkópodból kiderül, mire számíts a következő napokban.

A szeretet, a másik emberre való odafigyelés és az összetartás jellemzi ennek a hétvégének az alapvető hangulatát, ez pedig remekül biztosítja a maximális testi-lelki feltöltődésedet. Az időjárás lehet bármilyen, te akkor is megtalálod a módját annak, hogy jól érezd magad, miközben másokat is képes leszel felvidítani, mosolyra fakasztani. Érezd magad kiemelten szerencsésnek, hiszen minden körülmény között meglátod a jó dolgokat, ráadásul környezeted jelentős része szeret, és bizony sokan nem mondhatják el ugyanezt magukról.

Talán azt vélted még pénteken, hogy a béke és a csend remek irányvonal lesz a hétvégén. Ezt a nyugalmi állapotot boríthatja fel szombaton egy hír, ami teljesen lázba hoz, felvillanyoz, és gyors tettekre sarkall. Jó eséllyel egy előre nem várt bulira kapsz meghívást, rendkívül jónak és érdekfeszítőnek ígérkezik a társaság, s ha igent mondasz, teljesen biztos, hogy vasárnap előtt haza sem érsz. Bár nem terveztél semmit, spontán fog remekül alakulni a hétvégéd, hagyd magad sodortatni az árral. A vasárnap délután és este legyen a pihenésé.

Végre megérkezett a hétvége, amit nagyon vártál, és ez nem véletlen, igaz? Lesz időd, sőt energiád is arra, hogy egy kicsit kényeztesd magad, testedet és lelkedet felszabadítsd a hét közben összegyűlt stressz nyomasztó terhei alól. Szeretteidet is bevonhatod a vágyott programokba, és a megtervezett dolgok mellett legyél spontán is. Kifejezetten jót fog neked tenni a társasági élet, a beszélgetések. Ha teheted, menj el egy wellnesshétvégére, de csak olyasvalakivel, aki teljesen biztosan kiváló partner lesz minden elképzelésed megvalósításában. Rád fér a kikapcsolódás!

Szombaton a ház vagy a lakás körüli, felhalmozódott teendőkkel érdemes törődni, és ezen feladatok elől most nem célszerű megfutamodni. Ne húzd ki magad semmilyen tennivaló alól, akkor különösen ne, ha azt másokkal közösen csinálhatod, hiszen így egymást is motiválhatjátok. Sok minden felgyűlt, ezért nem sokat fogsz pihenni, viszont cserébe a lelked, sőt, a gondolataid is megtisztulnak, ez pedig később a hasznodra válik. Mindent végezz el, ami csak belefér az idődbe, ne told tovább a takarítás, mosás, vasalás, főzés, szelektálás velejáróit. Végül jól is fog esni, hogy újra pozitív energiák vesznek majd körül.

Vannak dolgok, amiket nagyon nem szeretsz, igaz? Ez a tény ezen a hétvégén fókuszba kerül, s megpróbálsz mindennek ellenállni, ami nem lesz ínyedre. Ilyen a takarítás és a bevásárlás, de most biztosan nem kerülheted el ezeket, sem pedig a többi, ház körüli teendőt. Próbálj tudatos lenni, listát készíteni a beszerzendőkről, tennivalókról, így talán hamarabb túl lehetsz a kötelezettségeken. Vannak dolgok, amiket meg kell tenni, cserébe viszont tiéd a hétvége összes többi része. Egy-két kellemetlenebb óráért cserébe sok örömöd lehet.

A szombati napod sem könnyű, sem pedig egyszerű nem lesz, sőt inkább a zűrös szó illik majd rá. A megszokottól eltérően nem találod majd a közös hangot szeretteiddel, és akár egy-két konfliktus is beárnyékolhatja a hétvége hangulatát. Folyamatosan kényszert fogsz arra érezni, hogy nyaggasd a környezetedben élőket különféle indokokkal. Mégis jó lenne, ha ezt átgondolnád, és visszafognád magad. Most ne keresd a vitát! Törekedj az egyensúlyra és a béke lehetőségére. Ezen a hétvégén nem az a kérdés, hogy vajon igazad van-e, hanem az, hogy másoknál mikor szakadhat el a cérna. Az együttlét sok beszélgetéssel, közös főzéssel teljen!

Mérleg létedre a téli sportoknak csak csekély része tartozik a kedvteléseid közé, ám ezen a hétvégén fordulhat a kocka, s talán kedvet kapsz a korcsolyázáshoz vagy a síeléshez. Bátran tedd próbára most magad valamely sportágban, főleg, ha egy ilyen lehetőség kellős közepén találod magad tervezés nélkül. Bármilyen kihívás elé állítson a családod vagy a barátaid, fogd fel úgy a dolgot, hogy az együtt töltött percek örömteliek lesznek, és ezeket a pillanatokat nem lehet elfelejteni. Hidd el, még a végén te magad fogod megkérdezni, mikor mentek újra!

A hétvégén főleg magányra és csendre vágynál? Igényled a harmóniát? A Hold fogyó hatása miatt érzed majd ezt, kifejezetten rosszul fogod viselni a tömeget, a zajt, a tolakodást. Most még olyan dolgok is zavarhatnak, amik máskor sosem, ezért inkább próbáld meg kerülni azokat a helyeket, ahol sok ember gyűlhet össze azonos időben. Ne feledd, hogy nyakunkon az advent, és lassan mindenki kissé megbolondul a karácsonyi előkészületektől. Ha megteheted, akkor el se menj otthonról, mert egy ilyen helyzetben könnyen elvesztheted önkontrollodat.

Ha nem leszel kellően figyelmes, és nem alkalmazkodsz a pillanatnyi, egyben változó körülményekhez, könnyen megfázhatsz, vagy bonyolult szituációba keveredhetsz. Ezek egyike sem igazán jó kilátás mostanra, ráadásul alaposan megnehezíthetik akár már a jövő heti programokat is. Vedd észre, hogy a szervezeted lemerült, és feltöltődés után áhítozik. Fel kellene tölteni tartalékaidat, főleg, ha szabadtéri programod is adódhat. Ügyelj majd arra, hogy mit veszel magadra, mielőtt kiteszed a lábad az ajtón. A friss levegő és a mozgás jó hatással lesz rád, úgyhogy ne ücsörögj otthon!

A hétvégén ne pazarold az idődet munkára, mások bajainak megoldására, legfeljebb otthon végezz el pár dolgot, amitől jobb lehet a közérzeted, de legfőbb célod a kielégítő pihenés legyen! Jövő héten nagyon mozgalmas napokban lesz részed, márpedig fel kell töltened magad tartalék energiákkal. Az előtted álló mozgalmasságot csak úgy fogod tudni átvészelni, ha a most következő két napon teljesen elereszted magad, és csakis olyan dolgokat csinálsz, amelyek jólesnek a lelkednek és a testednek. Mondj nemet arra, amihez nincs kedved. Kapcsolódj ki, és ennek legyen része egy szabadtéri program, séta, futás, bringázás. Persze otthon ülve is csinálhatod a semmit, de az nem annyira mókás.

Ezen a hétvégén sok ügyes trükköt kell alkalmaznod annak érdekében, hogy megcáfold a rólad kialakult, hibás képet. Azok, akik eddig kedvezőtlen véleménnyel voltak rólad, belátják, rosszul ítéltek meg téged, így pedig sokakat a magad oldalára tudsz állítani. Arra is lesz alkalmad, hogy egy kicsit újra gyerek légy! Keress magadnak olyan társaságot, ahol vannak kiskorúak, totyogók vagy tinédzserek, mert remekül megtalálod velük a közös hangot. Minden bolondozásban légy benne, hagyd, hogy bármire rávegyenek, még arra is, amit tegnap még kézzel-lábbal elutasítottál volna.

Ez a hétvége mozgalmas, izgalmas, sőt akár fergeteges is lehet, csak rajtad múlik, mire bólintasz rá. Sok móka, találkozás áll sorban, és mind csak rád várnak. Igazából magadnak alakítottad így a dolgokat, tehát most már ne bújj el a leszervezett programok elől, hanem hagyd, hogy a jó dolgok megtörténjenek. Az elmúlt időszak állandó rohanással telt, most csillapítsd le az elméd, de feltétlenül kerüld el a mosogatószivacsot és a vasalót. Ezeket a feladatokat majd elvégzed jövő héten, most inkább menj társaságba.

Versenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--Szerelmi előrejelzés novemberre: mi vár rád ebben a hónapban?http://www.life.hu/horoszkop/20161004-a-life-hu-november-havi-szerelmi-horoszkopja.htmlAhogy hűvösödik odakint az időjárás, úgy pezsdül fel a jegyek szerelmi élete. A szingli Bikák most már végképp nem menekülhetnek el az érzelmek elől, a Rákok legyenek nyitottak, és ismerkedjenek bátran, a Vízöntők pedig változtassanak, hogy változhassanak. Nézd meg, neked mit tartogatnak a csillagok szerelmi téren novemberre! Horoszkóp--A nagy vércsoporthoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20160329-vercsoport-horoszkop.htmlA vércsoportok alapján elkülöníthető személyiségjegyeket egy japán pszichológus kezdte el vizsgálni az 1930-as években. Az általa csoportokba rendezett erősségeket és gyengeségeket tudományosan nem tartják megalapozottnak, felfogása azonban a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend az ezotériát kedvelők körében.Horoszkóp--Havi horoszkóp: így alakulnak pénzügyeid novemberbenhttp://www.life.hu/horoszkop/20161005-a-life-hu-november-havi-penzhoroszkopja.htmlA Kosok egy új, akár külföldről érkező lehetőséget kaphatnak, a Bakok ne keseredjenek el, ha valami nem jön össze elsőre, a Halak számára pedig ez a hónap hozza el a nagy fordulópontot anyagiak terén. És neked hogyan alakulnak pénzügyeid november havában? Havi horoszkópodból kiderül. HoroszkópThinkstockMelyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Novemberi horoszkóp: csak rajtad múlik, meddig viszedhttp://www.life.hu/horoszkop/20161004-a-life-hu-november-havi-altalanos-horoszkopja.htmlA nagy terveknek és döntéseknek kedvez most november hava, és hála a kedvező csillagállásoknak, szinte valamennyi jegy véghezviheti tervét, ha kellően körültekintő és szorgalmas. Most nem érdemes lazsálni! Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.