Most bármi megtörténhet – Heti horoszkóp (november 21–27.)

Forrás: Thinkstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyökeres változást ígérnek az elkövetkező napokra a csillagok. Érdemes most nyitott szemmel járni, az ünnepi időszakkal együtt járó lelassulás, béke és nyugalom helyett éberen járni és lecsapni a kínálkozó lehetőségekre. A csillagjegyek most lerakhatják a 2017-es év alapjait.

November első fele sokszor volt fárasztó, leterhelő, és alkalmanként kilátástalan, eléggé ki is merültél miatta. Sokszor érezhetted magad nyűgösnek, ráadásul megesett, hogy összeakasztottad a bajszodat másokkal. Ám ez a hét változást hoz, méghozzá nem is kicsit. A Hold nyugtatja a lelkedet, Jupiter viszont óvatosan ugyan, de ösztönözni fog. Ennek eredményeképpen nem keresed kényszeresen az újabb kihívásokat, hanem megelégszel annyival, amennyit az élet az adott pillanatban felkínál. Ez így lesz jó, nem kell mindig hajkurászni valamit. Elégedettség költözik az otthonodba és a munkahelyedre, így fellélegezhetsz, hiszen lezárul ez a kimondottan feszültnek mondható időszak. Az adventi időszak beköszöntével új dolgok vehetik kezdetüket.

Ez a hét kellemes hatásokkal teli lesz, de ez nem azt jelenti, hogy nyugodtan ülhetsz a babérjaidon. Most is tenni kell a jobbért, a változásért, a fejlődésért. Az égiek arra fognak ösztönözni, hogy a különféle emberi kapcsolataid javítására, átformálására, vagy épp újak kialakítására szánj sok időt. Megéri a befektetést! Ismerkedj bátran, mert sok új, egyben érdekes emberrel hoz majd össze a sors, akik mind tudnak adni neked valamit, ami számodra később még nagyon hasznos lehet. Ha van olyan személy az életedben, aki visszahúz, hátráltat, és egyáltalán nem inspirál, attól szépen, békében meg kellene válnod. Tedd ezt meg csütörtökön vagy pénteken, ekkor az égiek is segíteni fogják a könnyebb búcsúvételt.

Közeledünk november utolsó napjaihoz, s ez az időszak nagyon elgondolkodtat, ugyanakkor inspirál is. Olyan érzés lesz úrrá rajtad, mintha most zárulna le számodra egy hosszabb életszakasz, már csak le kell vonni a konzekvenciákat. Lehet, hogy ebben van is valami, és ha azt érzed, hogy a hátad mögött kellene hagyni pár dolgot, abban a fogyásban lévő Hold energiái sietnek a segítségedre. Fordíts hátat mindannak, ami nem kedvez neked, nem motivál, és leginkább csak elvesz, akár időről, akár energiáról van szó. Ha kell, zárd le a párkapcsolatodat, keress új munkahelyet, költözz máshová, sőt, ha ennél is komolyabbak az ambícióid, akkor a külföld felé való törekvésnek sem állít most akadályt semmi. Most bármi megtörténhet.

Hétfőn és kedden jól alakulnak az ügyeid, főleg a függőben lévő dolgok terén tudsz nagyon aktív lenni, sok mindennek pontot tudsz tenni a végére. Ha akad olyasmi, amibe régóta szívesen belevágnál, azt tedd meg a hét elején, és már szerdára eredményt hozhat. Érdekes ez a kettősség, de annál hasznosabb. Egy jön, egy megy, és a siker sem marad el. Tapasztalatszerzési célból kitűnő lesz ez a hét, és megismerhetsz valakit, aki sokat segíthet tippjeivel abban, merre kellene továbbhaladnod. A közelgő adventi időszak miatt kicsit alacsonyabb fokozatra szeretnél kapcsolni, de ez nem nyeri el a környezeted tetszését. Ők inkább arra motiválnának, hogy még nagyobb tempóra kapcsolj. Próbáld meglelni az arany középutat, különben gyorsan el fogsz fáradni.

A heti csillagállás kedvező hatással lesz rád, az égiek támogatják terveid megvalósítását. A téged körülölelő energiák hozzásegítenek ahhoz, hogy maximálisan feltöltődj, tele legyél erővel és energiával, és ne fogyjon el a motivációd. Annyit dolgozhatsz, amennyit csak szeretnél, egyszerűen nem tudsz kifulladni, elkedvetlenedni. Új ötletek, kreatív megoldások jellemzik a hét szinte minden pillanatát, néha már zavarba ejtő lesz, hogy a dolgok milyen könnyedén és problémamentesen alakulnak. Többet tudsz elvégezni a tervezettnél, és ha mostanában állsz vizsga vagy akár munkahelyváltás előtt, a sikered garantált lesz. Kezdd el megtervezni a decemberi hónapodat, mert a jövő hét is szuper lesz.

Ezen a héten több akadály is nehezíti az előrehaladást, így kizárólag az vihet előrébb, valamint az hozhat pozitív eredményeket számodra, ha a megszokottnál sokkal kreatívabb leszel, és megpróbálsz olyasmit tenni, ami a tetteidet különlegessé teszi. Szűzként legyél még határozottabb és tudatosabb, merj kilépni a saját árnyékodból. Térj el a megszokásoktól, csináld a rutinfeladatokat a szokásostól eltérő módon, és próbáld a különféle ügyeket és élethelyzeteket több oldalról körbejárni és kielemezni. Ma különösen igaz lesz, hogy az éremnek két oldala van. Mondj nemet arra, ha valaki a saját akaratát szeretné rád tukmálni, és csak azt csináld, amit te magad jónak vélsz. Ne hagyd, hogy bármi és bárki az utadba álljon, légy eltántoríthatatlan a céljaidat illetően.

Kiváló napok és jó lehetőségek jellemzik ezt a hetet, ragadd magadhoz az irányítás gyeplőjét, és csakis olyan dolgokat tegyél, amikhez kedved van, és amikről tudod, hogy a te javadat szolgálják. Ha ezt bárki önzőségnek véli, az az ő problémája, nem pedig a tiéd. Kapkodhatod a fejed, hisz jó hírek érkeznek, pozitív események követik egymást, és a dicsérő hátba veregetések sem maradnak el. Hát kell ennél több? Olyan lehetőségek tűnnek fel a színen, melyekre régóta áhítoztál, és bár nem vártad, hogy épp most érkeznek, de fogadd örömmel, és kezdj is nekik azonnal! A hét első napjaiban a karriered vagy tanulmányaid terén jöhetnek kifejezetten pozitív fordulatok, figyeld ezeket, és légy egy kicsit olyan, mint egy keselyű, amely nem röstell lecsapni a lehetőségre.

Ez a hét munka és akár tanulás terén is kiemelkedik majd a sorból, s ellentétben azzal, hogy közeleg az év vége, te inkább magasabb fokozatra kapcsolsz, és jó eredményeket akarsz elérni. Szakmai előmeneteled egyengetésének kedveznek az égiek. Egészen csütörtökig minden a te segítségedre lesz, olyan dolgok történnek, amelyekkel kapcsolatban légy hálás. Ezek egyáltalán nem a „véletlen művei”, hanem jutalom a szorgalmadért! Sokat tettél azért, hogy jó, vagy akár látványos eredményeket érj el, most pedig itt van a babérok learatásának ideje. Ha tanulsz, akkor most nagyon fogékony leszel, érdemes dupla időt és energiát szánni az okosodásra. Most mindent bepótolhatsz, új kapuk nyílnak meg előtted, csak figyelj!

Igazán jól alakult ez az őszi hónap, sikerrel fogod zárni a novembert, persze azért még van bőven tennivalód a következő másfél hétben, a mostani napokban pedig ez különösen igaz lesz. Jó hírekkel fog elindulni az adventi szezon, de ne csökkentsd a tempót, kell a sikerekhez a százszázalékos jelenléted. Topon kell lenned, sok feladat vár rád, mert valahogy mindenki benned látja a lehetőséget arra, hogy a saját dolgait veled ossza meg, és tőled várjon megoldást vagy legalább egy jó tanácsot. Jó hír az, hogy kitartásodért, fáradhatatlanságodért a jutalom is megérkezik, és a különféle dicséretek örömmel töltenek el. Ezek összessége építi majd az önbizalmadat, és még jobb dolgok megalkotására fog sarkallni. Fontos eredményeket érhetsz el a hivatásod terén.

Itt a változás, a változtatás ideje, ami nyűg, azt el kell engedni, ami jó, és sikert hoz, azt építeni. Az is erős inspirációt adhat neked, hogy a hétvégén már itt az advent. Talán az ünnepi időszak közeledte miatt is leszel a megszokottnál átszellemültebb, békésebb. Magad is meglepődsz, hogy másképp kezdesz el szemlélni dolgokat, ügyeket, embereket, helyzeteket. A módosítások elkerülhetetlenek, hacsak nem akarod majd a 2017-es esztendőt is a régi, hibás megrögzöttségekkel kezdeni. A hét egésze alkalmas arra, hogy összegezd, mi az, amit nem jól tettél a 2016-os év eddigi részében. Miről kell lemondanod? Ebben fog segíteni a fogyó Hold. Mit kell építened? Mindehhez a Jupiter ad hátszelet, így a mérleg nyelve biztosan ki fog egyensúlyozódni.

Munkád, vállalkozásod, szakmai előmeneteled középpontba kerül, és bár lassacskán az advent fogja lekötni a figyelmedet, most még maradj a realitás talaján. Lehet, hogy másra vágysz, például békére, nyugalomra, csendre, ugyanakkor hidd el, a jó híreknek te is örülni fogsz! Könnyen döntéshelyzetbe kerülsz, és a kérdés, amit neked szegeznek, nem várhat a válasszal! A spontaneitás lesz a lehető legjobb döntés. Menni vagy maradni? Feljebb lépni, nekikezdeni tanulni valami újat, kilógni a sorból, vállalni a véleményedet... Nem halogathatsz semmit, mondd ki az első gondolatodat! Még akkor is tedd meg ezt, ha a belső hangod sugallata gyökeres ellentétben áll a józan eszed észérveivel. Menj a dolgok elébe, és gondold át már hétfőn, vajon mit tennél, ha új állásajánlatot kapnál, vagy magasabb pozíciót kínálnának fel neked?

A hétfőtől csütörtökig tartó napok csak akkor nem alakulnak jól, ha a rosszat keresed mindenben, vagy túl sokat hitetlenkedsz, vagy egyszerűen semmit nem teszel a fejlődésért. Az alapvető égi hatások mindenképpen ösztönöznek, cselekvésre sarkallnak, és kellemes eredményekkel kecsegtetnek. A heti konstellációk segítik a felemelkedésedet, megmutatják a barlangból kivezető utat, fényt gyújtanak az alagút végén, neked csak bátornak kell lenned, és menned kell előre, pont úgy, ahogy azt eltervezted. Sokkal jobban alakulnak a dolgaid, mint azt remélted volna. A jó kedv és a pozitív eredmények a hét második felére sem fogynak el, ahogy közeledik a hétvége, még inkább kivirulsz, a kedélyállapotod az egekig emelkedik, egyre többet fogsz mosolyogni, ez pedig elkerülhetetlenül hozzád vonzza az embereket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.