Hétvégi horoszkóp (november 26-27.) – Te mire vágysz valójában?

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikreknek most minden kívánságuk teljesülhet, a Mérlegek legyenek türelmesebbek, a Bakok pedig nyugodtan legyenek önzőek, ha a saját tervek megvalósításáról van szó. Nézd meg, neked mit ígérnek a csillagok a hétvégére!

Picit engedned kell az elképzeléseidből, mert túl kemény tempót diktálsz magadnak. Itt a hétvége, pihenned kellene! Nem dolgozhatsz örökké, nem lehetsz mindenki lelki szemetesládája, és nem vállalhatsz magadra a jelenleginél is több terhet. Ezen a hétvégén adj lejjebb a görcsösségből! Folyamatosan nyüstölöd önmagadat, ezáltal pedig a saját környezeted dolgát is megnehezíted. Akadhat olyan ember, aki ezt már nem fogja tolerálni. A vitákat okosan elkerülheted, ha alkalmazkodsz a többiekhez. Nem kell olyan akaratosan ragaszkodni bizonyos dolgokhoz, főleg, ha már kissé időszerűtlenek, elavultak.

Pár hete kicsit másképp alakultak a hétvégéid, mint ahogyan azokat eltervezted? Lehet, hogy unatkoztál, vagy épp túlzásokba estél, és nem érted el a vágyott célokat? Sebaj! Kérdezd meg önmagadtól, mire vágysz valójában! Ne félj magadnak beismerni, hogy a következő két napot épp ezek megvalósításával kellene töltened. Mindenképpen másképp akarsz csinálni dolgokat? Hát tedd meg! Te egy belevaló Bika vagy, vedd hát kezedbe az irányítást! Ha semmit nem teszel annak érdekében, hogy egy kicsit feldobd, kiszínesítsd ezt a hétvégét, akkor ne várj csodákat. A sült galamb nem magától repül a szádba.

A most következő két nap minden egyes pillanata úgy alakul, ahogyan eltervezted. Csendet szerettél volna, békét, aprócska örömöket, finom falatokat? Ha tényleg erre vágysz, most meg is kapod. A nagy hétvégi nyugalomban még egy isteni szikra is kipattan a fejedből, s alig bírsz magaddal, mert legszívesebben azonnal cselekednél, mennél előre, tennél valami fontosat. Ne tedd! Ez a tennivaló igazán várhat hétfőig, különben sem tudnál jelentősen előre haladni. Pihenj inkább, s majd a jövő héten sziporkázol ismét. Ha feleslegesen túlhajtod magad, nem lesz időd elmélkedni, és oda a jó ötletek alapos kidolgozása.

Erő, energia, jókedv? Mázlid van, mert mindez most a tiéd lesz, ami azt eredményezi, hogy sokan csatlakoznak majd hozzád, hátha nekik is jut valamennyi ebből a pozitív életérzésből. Ne fukarkodj tanácsokat adni, mosolyogni, útbaigazítani, adni valamit magadból az embereknek, hisz ismét bizalmat szavaznak neked. Örülj annak, ha figyelnek rád, ha fókuszban lehetsz, mert senki nem akar kihasználni, csupán táplálkozni belőled, gondolataidból, segítőkészségedből. Már szombat reggel érezheted, hogy lendületben vagy. Rendezgesd kicsit az otthonodat, de ha elutaznál, azt se halogasd!

Már nagyon vártad a hétvégét? Itt van, megérkezett, örülj neki! Használd ki azokat a kellemes energiákat, pozitív változásokat, amelyek sok egyében túl a szerelmi életedben kezdenek megmutatkozni. Ha elkötelezett vagy, most fontos döntést hozhattok, hosszú távra érdemes terveznetek. Ne azt nézd, hogy az adott pillanatban mit érzel, hanem nézd az eddigieket, elemezz ki mindent, mert a helyzet vége mindenképp neked kedvez. Ha viszont még keresed az igazit, tudd, hogy ott van valahol nagyon közel. Tiltott a munka, kizárólag a tanulás az, amire időt szánhatsz, emellett csak az érzelmeiddel foglalkozz!

Akármilyen hideg is van odakint, ez nem lehet utalás arra, hogy bezárkózz a négy fal ölelő melegébe. Kapd össze magad, öltözz fel csinosan, és keress szabadidős programot házon kívül, kellemes emberek társaságában. Nem csupán a lelkednek, hanem az egészségednek is jót fog tenni, ha szívsz egy kis friss levegőt, és megmozgatod a tested. Ha eleinte úgy tűnik, nem találsz megfelelő partnereket, hát keress egy családtagot vagy barátot a kifogások helyett! A szombati napod mindenképp legyen mozgalmas, izgalmas, mosollyal teli, a vasárnapot tervezheted kicsit békésebbre, csendesebbre. Ügyelj arra, hogy kialudd magad.

Légy egy picit türelmesebb szeretteiddel, barátaiddal, vagy akár a szomszédjaiddal, különben ezen a hétvégén egy komoly konfliktus kellős közepén találhatod magad. Adj lehetőséget mindenkinek arra, hogy elmondhassák a véleményüket. Te is tudod, hogy minden éremnek két oldala van, és egyébként is tudjuk, hogy több szem mindig többet lát. Ha kell, hát a békesség kedvéért nyeld le a békát, fogd vissza magad, nem kell morogni úton-útfélen apró-cseprő dolgokért. Talán jót tenne neked az egyedüllét, így gondolkodhatnál, s talán arra is rájönnél, hogy hol hibáztál, és miként tudod azt kijavítani.

Végre itt a hétvége, örülj ennek a két napnak! Amint módodban áll, távolodj el a munka vagy a tanulás világától jó messzire. Már péntek délután engedd el magad, szombaton pedig szabadulj meg a benned lévő feszültségtől. Nem baj, ha környezeted meglepődik azon, hogy eltérsz a megszokott dolgoktól, s új szórakozási formákat akarsz kipróbálni. Az a lényeg, hogy te jól érezd magad, ne foglalkozz a környezeteddel. Ezen a hétvégén önmagadat helyezd fókuszba! Mindenki mondandóját hallgasd meg, de nem kell azonnal ugrani, és megfelelni az elvárásoknak. Fogadj be minden új információt, szűrd le a lényeget, a többi nem számít!

A pénteki nap alkalmanként elég kuszának tűnt, és ennek eredménye leginkább ott ütközhet ki, hogy alaposan felélted energiatartalékaidat, és a hétvégi kiruccanások előtt ezeket fel kell töltened. A szombati nap nehezen indul, s már reggel érzed, hogy valami feszültség lóg a levegőben, ám nem teszel ellene semmit. Talán még időben olvasod az útmutatót, így tudd, hogy kell tenned a helyzet ellen: mosolyogj többet, légy megértőbb, és beszéld meg a kételyeidet azokkal, akikre tartozik, ne félj kimondani a gondjaidat. Ne várd meg azt, hogy elárasszanak a megválaszolatlan kérdések, járj utána függőben lévő ügyeidnek, főleg azoknak, amelyek szigorúan magánjellegűek. Ezzel magadnak teszel jót!

Készülj fel egy olyan hétvégére, ami összességében nagyon jó lesz. Garantáltan nem lesz hiány mozgalmasságban, izgalomban, vagy épp a különös gyorsasággal változó dolgokban. Meglehetősen eredményes napok várnak rád, amikor kiélvezheted az élet örömeit, és örömmel tölt el az is, ha apró élvezetekben lehet részed. Talán furcsa lesz, milyen sokan találnak meg most kéréseikkel, igényeikkel, vagy akár bánatukkal, és megpróbálják rád zúdítani gondjukat-bajukat. Ne hagyd, hogy darabokra szedjenek, és elsősorban a saját terveidet valósítsd meg, ne másokét. Az önzőség most nem hátrány.

A felelősség és az ígéret bizony komoly vállalás, ne tégy mást, mint amit mondasz. Bizony meg is kell felelned mások elvárásainak, hisz te magad is támasztasz elvárásokat önmagaddal szemben, ezek pedig érdekes módon azonosak a másokéval. Nem leszel könnyű helyzetben, mert valamivel kapcsolatban a szavadat adtad, de már nem fűlik hozzá a fogad, de nem visszakozhatsz, s ha megteszed, hidd el, a végén nem fogsz bánkódni, sőt büszke leszel magadra. Sokan bíznak benned, ne rombold le mindazt, amit eddig felépítettél. Úgy érzed, olyasmit vállaltál be, amihez nincs is kedved? Ez a hétvége megmutatja, hogy mi az, amit ne csinálj legközelebb, jó kis tanulópénz lesz. Láss neki a tennivalóknak!

A pénteki nap után nem vágysz zsúfolt, programokkal teli hétvégére, ami egyáltalán nem csoda. A szombatod mégis tele lesz mindenféle tennivalókkal, ráadásul pár elfelejtett családi ügy is előkerül, amit hirtelen rendezni kell. Aztán az is bevillan, hogy pikk-pakk itt a karácsony, hiszen vasárnap már advent van. Mivel az utóbbi hetekben igen sok félbehagyott dolog gyűlt fel, jobban teszed, ha sürgősen nekikezdesz ezek rendezéséhez, ha nem akarsz végleg elúszni. A hétvége munkás részét zsúfold össze szombatra, a vasárnap pedig legyen a békéé, a csendé és azoké, akik jelentenek neked valamit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.